dimgeo Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δεν έχει πρόβλημα το 7Α κάτω από τον ήλιο...Μάλλον δεν θα έχει και το 7 μιας και η φωτεινότητα του είναι ελάχιστα πιο χαμηλά αν θυμάμαι καλα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Την έκανα την παραγγελία .Πηρα και το δώρο ! Για θήκη flip έχετε δει τιποτα καλό ( χωρίς πολυ όγκο ) ; Κανένα screen protector ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εχει εδώ oppostyle μια θήκη και screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δεν έχει πρόβλημα το 7Α κάτω από τον ήλιο...Μάλλον δεν θα έχει και το 7 μιας και η φωτεινότητα του είναι ελάχιστα πιο χαμηλά αν θυμάμαι καλα Και στο #19 τι λεει ο φιλος? Λεει καθαρα οτι υπαρχει προβλημα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εχει εδώ oppostyle μια θήκη και screen protector. Αυτά τα είδα αλλα 7 ευρώ screen και 25 θήκη δεν το λες και ευκαιρία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αυτά τα είδα αλλα 7 ευρώ screen και 25 θήκη δεν το λες και ευκαιρία ... Δεν έχει καθόλου ποικιλία για το συγκεκριμένο τηλέφωνο όσον αφορά τα αξεσουάρ. Εγώ πήρα μια flip της nilkin από ebay. screen protector φοράει ήδη το κινητό όταν το παραλαμβανεις. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δεν έχει καθόλου ποικιλία για το συγκεκριμένο τηλέφωνο όσον αφορά τα αξεσουάρ. Εγώ πήρα μια flip της nilkin από ebay. screen protector φοράει ήδη το κινητό όταν το παραλαμβανεις. Έχεις κανένα link να δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δεν έχει καθόλου ποικιλία για το συγκεκριμένο τηλέφωνο όσον αφορά τα αξεσουάρ. Εγώ πήρα μια flip της nilkin από ebay. screen protector φοράει ήδη το κινητό όταν το παραλαμβανεις. απο oppo style το πηρες και φορούσε screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 απο oppo style το πηρες και φορούσε screen protector? Ναι από το oppostyle το παρέλαβα και το τηλέφωνο φορούσε screen protector. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Τελικά όταν έρχεται το τηλέφωνο ειναι root; Υπάρχει κάποιος οδηγός για root και cwm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Και στο #19 τι λεει ο φιλος? Λεει καθαρα οτι υπαρχει προβλημα. Δεν έχω θέμα,μπορεί η δικιά του συσκευή..είναι αρκετά πιο φωτεινό από τοhox που είχα..screen projectors έχει αρκετά..Επίσης υπάρχει ένα Τύπος στο forum της oppo που πουλάει ζελατίνα,πίσω καπάκι carbon,buttery 3000 κτλ τα οποία είναι πιο φθηνά αν και όχι γνήσια και εξαιρετικής ποιότητας..θήκη πήρα την smartcase της nilkin,την αθραυστη ζελατίνα 9Η και μια κανονική θήκη..το καπάκι το karbon περιμένω και το o_ click της oppo ..το τηλέφωνο έρχεται με screen protector και root κανείς πανεύκολα πλασάρονται κατευθείαν μέσω recovery ένα αρχείο..Σήμερα πήρα το 3update στον μήνα και κάτι που έχω το 7α Edited June 18, 2014 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Δεν έχω θέμα,μπορεί η δικιά του συσκευή..είναι αρκετά πιο φωτεινό από τοhox που είχα..screen projectors έχει αρκετά..Επίσης υπάρχει ένα Τύπος στο forum της oppo που πουλάει ζελατίνα,πίσω καπάκι carbon,buttery 3000 κτλ τα οποία είναι πιο φθηνά αν και όχι γνήσια και εξαιρετικής ποιότητας..θήκη πήρα την smartcase της nilkin,την αθραυστη ζελατίνα 9Η και μια κανονική θήκη..το καπάκι το karbon περιμένω και το o_ click της oppo ..το τηλέφωνο έρχεται με screen protector και root κανείς πανεύκολα πλασάρονται κατευθείαν μέσω recovery ένα αρχείο..Σήμερα πήρα το 3update στον μήνα και κάτι που έχω το 7α Για το 7α λες; Για 7α root και cwm έχω δει αλλα δεν ξέρω αν λειτουργεί και στο 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Για τα παιδιά που το έχεουν, μπορούν να ποστάρουν καμιά φωτογραφία? Ειδικά αν έχετε κάποιο άλλο τηλέφωνο μαζί να δούμε μέγεθος και φινίρισμα. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 μολις το ακυρωσα ,διαβαζα οτι εχουν προβλημα ως προς τον διαχωρισμο του χωρου στις εφαρμογες ,θα περιμενω να λυσουν κατι τετοιο μια και χρησιμοποιω πολλες εφαρμογες Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Υπάρχει οδηγός...εγώ ακόμη δεν έχω πρόβλημα αν και έχω κοντά στις 80 εφαρμογές.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Αφου δε σηκωνει την αναλυση ο 801 ρε παιδια :rolleyes: :lol: Λογικα θα το τσιμπησει ενας φιλος και θα το δω επιτελους απο κοντα.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Περιμένουμε εναγωνίως τις εντυπώσεις των φίλων που το έχουν. Τι εγινε βρε παιδια; Τοσο τελειο ειναι το τηλεφωνο που δεν σας αφεινει χρονο να γράψετε ή ειναι για τα μπάζα και κοπανάνε το κεφαλι σας στο τοιχο; Για πεστε τι βλεπετε; Edited June 23, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Υπομονή... όσοι έχουν να πουν κάτι, θα το πουν εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Περιμένουμε εναγωνίως τις εντυπώσεις των φίλων που το έχουν. Τι εγινε βρε παιδια; Τοσο τελειο ειναι το τηλεφωνο που δεν σας αφεινει χρονο να γράψετε ή ειναι για τα μπάζα και κοπανάνε το κεφαλι σας στο τοιχο; Για πεστε τι βλεπετε; Όσοι παραγγειλαμε όταν έγινε επίσημα διαθέσιμο για παραγγελία στην χώρα μας ,δεν έχουμε παραλάβει ακόμα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το τηλέφωνο παιδιά υπάρχει ετοιμοπαραδοτο πουθενά??? Εγώ το βλέπω μόνο preorder Το oppo find 7a βλέπω ότι υπάρχει αλλά το oppo find 7 όχι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Preorder είναι ακόμα...την αλλη βδομάδα θα στείλουν τις πρωτες παραγγελίες..ετοιμοπαραδοτο μονο σε κινέζικα μαγαζιά θα το βρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Preorder είναι ακόμα...την αλλη βδομάδα θα στείλουν τις πρωτες παραγγελίες..ετοιμοπαραδοτο μονο σε κινέζικα μαγαζιά θα το βρεις... Οκ...Θα το κάνω προαναγγελία αύριο και εγώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 εγω το εκανα στις 16 και 26 πηρα trucking number..δευτερα-τριτη θα ναι εδω...εχουν stock λογικα στην ευρωπη μπορει να το παρεις και πιο γρηγορα!:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) εγω το εκανα στις 16 και 26 πηρα trucking number..δευτερα-τριτη θα ναι εδω...εχουν stock λογικα στην ευρωπη μπορει να το παρεις και πιο γρηγορα!:wink: Κι εγώ 17 και τωρα είναι Γερμανία .Πιστευω κι εγώ για Τρίτη πάω ... Έχουμε βρει root ,cwm για το 7 ? Edited June 28, 2014 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Σήμερα πήγα σε μαγαζί στη Σαγκάη για να το δω.. Όντως πολύ καλό κινητό και η7 οθόνη εκπληκτική. Έβγαλα και κάποιες φωτογραφίες, πολύ όμορφες.. Θα το αγόραζα αλλά η τιμή του ήταν 3.499RNBs (412 euros - 479 euros στο oppostyle) για το 7 (έκδοση 9077) και 2.999 (325 euros vs 399€ στο oppostyle) για το 7α (έκδοση 9007). Επομένως αρκετά κοντά στις Ευρωπαϊκές τιμές για να το ρισκάρω. Οι εκδόσεις αυτές παρόλο που αναφέρονται στο oppo forum ως κινέζικες, από ότι μου εξήγησαν (λέμε τώρα) και από όσο είδα στο κουτί, έχουν όλες τις Ευρωπαικές μπάντες και για 4G... Πάντως πολύ όμορφο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts