Megalos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Παιδια ήρθε η 4.4.4 και στο M2 aqua σήμερα :) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Για την ακρίβεια η Sony ξεκαθάρισε απλώς πια σειρά θα πάρει πρώτη την αναβάθμιση. Θεωρητικά όλα τα κινητά που βγήκαν το τελευταίο δίμηνο θα πρέπει να πάρουν την lollipop λόγω 18μηνου... Όντως έτσι πάει συνήθως και λογικά θα πάρουν όλα τα κινητά της που βγήκαν το '14 άπλα λογικό να ξεκινήσει απ'την σειρά που είναι το καμάρι της. Παντως το M2 dual που αγόρασα ήρθε με την 4.4.2 και κατευθείαν μου έβγαλε αναβάθμιση για 4.4.4 Πολύ ευχαριστημένος από το κινητό. Προσοχή η έκδοση dual του m2 είναι μόνο 3g και όχι LTE. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε γενικά την γνώμη σας για το κινητό. Αν βγήκε καλή σαν συσκευή! Δηλαδή οθόνη, μπαταρία, αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα, πόσο πάει η μπαταρία αν το δουλεύεις έξω στον ήλιο(μεγάλη φωτεινότητα) κτλ. Γενικά τι παίζει. Ευχαριστώ ! Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Σε γενικές γραμμές είναι καλό. Δυνατό του σημείο είναι η μπαταρία και η καλή εξοικονόμηση ενέργειας που έχει. Η κάμερα του δεν με ικανοποιεί. Πλέον δεν το χρησιμοποιώ για φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, στο M2 μιάς φίλης έβγαλε το update 18.3.1.C.0.21 το κατεβάζουμε αλλά λέει "Δέν ήταν δυνατή η εγκατάσταση". Τι μπορούμε να κάνουμε? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, στο M2 μιάς φίλης έβγαλε το update 18.3.1.C.0.21 το κατεβάζουμε αλλά λέει "Δέν ήταν δυνατή η εγκατάσταση". Τι μπορούμε να κάνουμε? Ευχαριστώ. Πιθανόν θα θέλει αναβάθμιση μέσω Η/Υ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magic1974 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα και καλη χρονιά πήρα το Μ2 σήμερα το μεσημέρι απο καταστημα γερμανός στη Θεσσαλονίκη με το που άνοιξαν το τηλέφωνο μπήκε η 4.4.4 αυτόματα το τηλέφωνο κανει τρελά κολλήματα οποτε θέλει δουλεύει οποτε θέλει κολλαει . δεν δουλεύουν τα κεντρικά κουμπιά στην οθόνη , δεν πιάνουν γραμματα στο πληκτρολόγιο οποτε θέλει γράφει τι μπορω να κανω μπορεί να βοηθησει κανεις ???? Να το πάω πίσω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Πήγαινε το να το δούν, μην στο κρατήσουν και στο πασπατεψουν όμως, ειδάλλως κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπας και συνέλθει μόνο του Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICZ45 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά το πήρα και εγώ το M2 Aqua εκμεταλλευόμενος την έκπτωση της Vodafone σε συνδυασμό με εκπτωτικό κουπόνι 30 ευρώ που είχα, στην τελική τιμή τιμή των 169 ευρώ. Το έχω σαν δεύτερο και μπορώ να πω δύο μέρες τώρα που το χρησιμοποιώ ότι είμαι πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πολύ τίμιο κινητό για τα λεφτά του, τα κάνει όλα χωρίς λαγκαρίσματα ή κολλήματα και συμφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλομιλητο, μια χαρά, τίμια συσκευή ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδιά το πήρα και εγώ το M2 Aqua εκμεταλλευόμενος την έκπτωση της Vodafone σε συνδυασμό με εκπτωτικό κουπόνι 30 ευρώ που είχα, στην τελική τιμή τιμή των 169 ευρώ. Το έχω σαν δεύτερο και μπορώ να πω δύο μέρες τώρα που το χρησιμοποιώ ότι είμαι πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πολύ τίμιο κινητό για τα λεφτά του, τα κάνει όλα χωρίς λαγκαρίσματα ή κολλήματα και συμφέρει... μια χαρά σου έκατσε και το πήρες και πολύ φθηνά . το sony m2aqua είναι από τα καλύτερα στην μεσαία κατηγορία από αυτά που έχει η sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
racerr Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 σκεφτομαι σε καμια βδομαδα να παρω το νεο m2 και να δωσω το m τι λετε καλη επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εννοείται, γνώμη μου φυσικά να επιλέξεις το aqua ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICZ45 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 σκεφτομαι σε καμια βδομαδα να παρω το νεο m2 και να δωσω το m τι λετε καλη επιλογη? Το έχω ένα μήνα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι πολύ τίμια συσκευή, δεν το περίμενα. Είχα την εντύπωση ότι θα είχε κολλήματα, το smooth θα ήταν ανεκτό και γενικά δεν είχα ιδιαίτερες απαιτήσεις, αφού έχω και ένα iPhone 6. Το πήρα πιο πολύ γιατί είναι αδιάβροχο και για να το παίρνω στη δουλειά μου για να προστατέψω το iPhone. Τελικά τα κάνει όλα καλά και δεν έχω βρει τίποτα που να με ενοχλεί ιδιαίτερα. Αν δεν ήμουν κολλημένος με τα iPhone αυτό θα ήταν άνετα το ένα και μοναδικό μου κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Στο επίσημο site έχει ανέβει το παρακάτω update, το έχει περάσει κάποιος ? Android version: Android 4.4 (KitKat) Latest available software: 18.3.1.C.1.13 Release started: 2015-02-09 http://support.sonymobile.com/global-en/xperiam2/software/ Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 πέρασα την καινούργια έκδοση sto M2 aqua και βρίσκομαι σε ανάζητηση (μετά από επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης )αν τα προβλήματα που μου παρουσιάστηκαν οφείλονται σε κακή εγκατάσταση του update. 1)αργεί να ανοίξει κατά την επανεκίνηση 2)μετά την κατάσταση αναμονής δεν συνδέεται με wifi αν και είναι ενεργοποιημένο και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ 3)το πρώτο βράδυ αν και τοποθετήθηκε σε flight mode ,εξαντλήθηκε πλήρως η μπαταρία από 60% (έσβησε). το σύστημα android παρουσιάζει μετα απο 6 ώρες παρακολούθησης 31% κατανάλωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Πωπω κι εγώ έκανα το λάθος να κάνω την αναβάθμιση και η μπαταρία πέφτει για πλάκα.. Πείτε μου ότι φεύγει αυτό το πράμα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Βάζοντας εδώ και καιρό την 4.4 στο Μ2 dual, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Κάτι γίνεται με το aqua... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μόλις τώρα έκανα ενημέρωση από το τηλέφωνο και μου εμφάνισε 18.3.1.C.1.13, την περνάμε η θα έχουμε προβλήματα σαν αυτά που γράφουνε τα παιδιά πιο πάνω. Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Τελικά σε μένα δεν έβγαλε κάποιο θέμα η μπαταρία ιδέα μου ήταν επειδή το σκάλισα, μια χαρά κρατάει η μπαταρία. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 last software: 18.3.1.C.1.13 ακουο διαφορα προβληματα με τις ενημερωσεις για σωστη εγκατασταση χορεις να εχετε προβληματα κατεβαζετε το ftf της rom και να το κανετε "καθαρη εγκατασταση ..διαγραφη δεδομενον" μονο με flashtool kai οχι ΟΤΑ ι pc companion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 καλησπερα.ετυχε να κανω μια αναζητη και βρηκα αυτο. http://developer.sonymobile.com/downloads/tool/software-binaries-for-aosp-lollipop-android-5-0/ εχει βγει να περασουμε την lolipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Έκανα την αναβάθμιση μέσο Pc companion διατηρώντας τα δεδομένα μου, όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής χωρίς να υπάρχει θέμα με την μπαταρία, ίσα ίσα μάλλον βελτιωμένη την βλέπω αν και θα πρέπει να περάσουν μερικές ημέρες για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι επανήλθε η εφαρμογή σημειώσεων που είχε αφαιρεθεί με την προηγούμενη αναβάθμιση. Γενικά μια χαρά ρολαρει χωρίς κάποιο πρόβλημα. Edit: Παρατήρησα ότι υπάρχει περισσότερη ελεύθερη Ram. Edit2: Τελικά η μπαταρία τα σπάει. Μπράβο στην Sony γιατί έδωσε αναβάθμιση σωστής διαχείρισης πόρων. Πλέον δεν με ενδιαφέρει αν θα πάρει lollipop, χίλιες φορές προηγούμενη και απροβλημάτιστη έκδοση, παρά τελευταία και ημιτελής. Edited February 18, 2015 by T-mobile Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andres14 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδια εχω το κινητο xperia m2 dual και θελω να το κανω root αλλα δεν ξερω πως. Ακουσα οτι χρειαζεται υπολογιστη και κατι ακαταλαβιστικα προγραμματα . Μπορειτε να μου πειτε εναν ευκολο τροπο να κανω root το κινητο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παιδια εχω το κινητο xperia m2 dual και θελω να το κανω root αλλα δεν ξερω πως. Ακουσα οτι χρειαζεται υπολογιστη και κατι ακαταλαβιστικα προγραμματα . Μπορειτε να μου πειτε εναν ευκολο τροπο να κανω root το κινητο μου? εγω το εκανα με αυτον τον τροπο πιστευω ειναι ο πιο ευκολοσ για την 4.4.4 http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/guide-xperia-kitkat-4-4-4-rooting-t3003520 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts