Jump to content

Lenovo S660

qash75
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιον dialer;

Μόνο που δεν υποστηρίζει dual sim. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον dw dialer.

Έχεις δίκιο.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

• Απαντήσεις 840
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η ROM με την οποία έρχεται το κινητό.......

Επίσης, έχει δοκιμάσει κάποιος κάτοχος, μία εκ των ROM αυτών?

Εάν ναι, εντυπώσεις?

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Παιδιά παρήγγειλα και εγώ χτες το συγκεκριμένο κινητό για δώρο σε ένα συγγενή μου από to2c. Τους είπα να το αποστείλουν μαζί με το κουτί του σαν gift με Singapore post. Ελπίζω να μην έχω θέματα με το τελωνείο.

Επίσης, το έχει δοκιμάσει κανένας σε games; Πηγαίνει καλά; Τέλος, παρακαλώ πείτε μου εντυπώσεις από θέμα κάλυψης/σήματος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :)

Παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει πως μεταφερω εφαρμογες στην sd card εβαλα το AppMrgIII αλλα δεν τις μεταφερει το ιδιο και με το clean master....

Παιδιά έχω μια απορία. Στην παραγγελία του to2c βλέπω ότι το κινητό κοστίζει 115.23 EUR και στις κινήσεις της webuy κάρτας φαίνεται ότι έχουν αφαιρεθεί -118,95 EUR. Είναι λόγω της ισοτιμίας που βγήκε έτσι; :worry:

To2C order

Subtotal €115.23

Shipping & Handling €0.00

Grand Total €115.23

Grand Total to be Charged $156.97

Paypal

Σχόλια: PAYPAL TO2C.COM 35 314369001

118,95 EUR

Edited by gpan

Παιδιά έχω μια απορία. Στην παραγγελία του to2c βλέπω ότι το κινητό κοστίζει 115.23 EUR και στις κινήσεις της webuy κάρτας φαίνεται ότι έχουν αφαιρεθεί -118,95 EUR. Είναι λόγω της ισοτιμίας που βγήκε έτσι; :worry:

To2C order

Subtotal €115.23

Grand Total €115.23

Paypal

118,95 EUR

Η αγορά έγινε σε € ή $;

Αν έγινε σε $ και έκανε την μετατροπή σε € το PayPal, σου πήρε €2-€3 για τον κόπο του :)

• Administrators

To2C order

Subtotal €115.23

Grand Total €115.23

Paypal

118,95 EUR

Μέσα στο paypal υπάρχει ρύθμιση και επιλογή για να κάνει το conversion το ίδιο το PayPal ή η τράπεζα σου. Προφανώς σε εσένα είναι επιλεγμένο το πρώτο. Άλλαξε το να το κάνει η τράπεζα.

Modpic.gif

Μέσα στο paypal υπάρχει ρύθμιση και επιλογή για να κάνει το conversion το ίδιο το PayPal ή η τράπεζα σου. Προφανώς σε εσένα είναι επιλεγμένο το πρώτο. Άλλαξε το να το κάνει η τράπεζα.

Που ακριβώς γιατί δεν το βρίσκω?:wacko:

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

• Administrators
Που ακριβώς γιατί δεν το βρίσκω?:wacko:

Απευθύνσου στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773

Modpic.gif

car holder πήρα αυτό

tempered glass τελικά πήρα αυτό

Το κινητό ήρθε χθες 26/6, το είχα παραγγείλει 4/6. Πολύ καλό φαίνεται.

Όσον αφορά τα accessories παραπάνω η θήκη πολύ καλή. Tο tempered glass πολύ καλή εφαρμογή απλά είναι ελάχιστα ποιο μικρό.

Πέρασα τις επαφές από το παλιό nokia e63 και θα ήθελα την βοήθεια σας

ενώ το σύνολο τους ήταν 375 έχει περάσει 688, πολλές είναι διπλές μέσα

επίσης δεν κάνει ταξινόμηση στα contacts με βάση το επίθετο και η αναζήτηση δεν δίνει σωστα αποτελέσματα

Έχει κανείς καμία πρόταση για να τις φτιάξω; Υπάρχει κανένας contacts manager όπως είχα παλιά το nokia pc suite;

Ευχαριστώ

Edited by corpus
ορθογραφία

Πέρασα τις επαφές από το παλιό nokia e63 και θα ήθελα την βοήθεια σας

ενώ το σύνολο τους ήταν 375 έχει περάσει 688, πολλές είναι διπλές μέσα

επίσης δεν κάνει ταξινόμηση στα contacts με βάση το επίθετο και η αναζήτηση δεν δίνει σωστα αποτελέσματα

Έχει κανείς καμία πρόταση για να τις φτιάξω; Υπάρχει κανένας contacts manager όπως είχα παλιά το nokia pc suite;

Ευχαριστώ

Έχεις ορίσει απο που θα διαβάζει τις επαφές (Τηλέφωνο, SIM, Google); Κάπου στις επιλογές του dialer θα ρυθμίζεται.

Έχω δει κινητό που διάβαζε επαφές απο όλες τις πηγές και, λογικά, έβγαζε 3-4 φορές την κάθε μία.

Για contacts manager δοκίμασε αρχικά το Google Contacts. Βολικό είναι.

Ρε παίδες, σε τι μορφή γράφει τα video και τι ανάλυση έχει το video? Είναι HD?

Σε .3gp και η ανώτερη ανάλυση είναι 1920χ1088. Αυτά για την πίσω κάμερα, η μπροστινή είναι 0,3 mp άρα 640χ480 (σε .3gp πάλι). Η μπροστινή κάμερα είναι και το μοναδικό μειονέκτημα του κινητού για αυτούς που θέλουν να βγάζουν selfies, προσωπικά εμένα μου αρκεί για skype κτλ.

Για τους φίλους του lenovo S660 από σήμερα έχει μπει για επιλογή στο avatar μπορείτε να το επιλέξετε αν θέλετε!

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

το τσιμπησα το κινητο!!!! πραγματικα φοβερο ειναι, τις 2 μερες που το εχω.

οταν συνδεω το usb απο το pc στο κινητο, δεν μου το αναγνωριζει ως συσκευη αποθηκευσης για να δω/μεταφερω δεδομενα. (το εχω και με microsd)

σας συμβαινει? δεν εχω βρει λυση.

επισης πως ρυθμιζουμε τον χρονο που κλειδωνει η οθονη?

Edited by sundance

το τσιμπησα το κινητο!!!! πραγματικα φοβερο ειναι, τις 2 μερες που το εχω.

οταν συνδεω το usb απο το pc στο κινητο, δεν μου το αναγνωριζει ως συσκευη αποθηκευσης για να δω/μεταφερω δεδομενα. (το εχω και με microsd)

σας συμβαινει? δεν εχω βρει λυση.

επισης πως ρυθμιζουμε τον χρονο που κλειδωνει η οθονη?

Καλοριζικο!

Δεν το έχω τσεκαρει με το δικο μου αλλα πιθανως χρειαζεται εγκατάσταση ένας driver π.χ. απο εδώ :

http://androidxda.com/download-lenovo-usb-drivers

Για την οθόνη πας settings->display->screen timeout και επιλέγεις μια απο τις προκαθορισμένες τιμες

Πριν λίγες ώρες ήρθε και το δικό μου από Vickmall, το έβαλα για φόρτιση απευθείας και θα το σετάρω καλά το βράδυ.......

Οι δοκιμές του κινητού συνεχίζονται, κάνοντας όλες τις ρυθμίσεις που απαιτούνται για τις ανάγκες μου. .....και η μπαταρία έφτασε στο 56% τώρα από το 100% στις 14:00.....

Οι εφαρμογές δεν πάνε στην κάρτα αλλά έχει μεγάλη εσωτερική μνήμη και δεν είναι πρόβλημα. ....

Αυτό το Secureit που τρέχει μόνιμα και εμφανίζεται με την ασπίδα, πως το βγάζουμε;

Η συσκευή είναι ροοτ (δοκίμασα το Root Checker) αλλά δεν απεγκαθισταται. .....

Τέλος, η υπάρχουσα εφαρμογή του facebook δείχνει παλαιά έκδοση. Βρίσκω μια άλλη εφαρμογή facebook από το Google Play, την κατεβάζω αλλά δεν εγκαθίσταται διότι βγάζει σφάλμα διπλής εφαρμογής, αφού βρίσκει την προεγκατεστημενη άλλη εφαρμογή facebook. ....(???)

Οι δοκιμές του κινητού συνεχίζονται, κάνοντας όλες τις ρυθμίσεις που απαιτούνται για τις ανάγκες μου. .....και η μπαταρία έφτασε στο 56% τώρα από το 100% στις 14:00.....

Οι εφαρμογές δεν πάνε στην κάρτα αλλά έχει μεγάλη εσωτερική μνήμη και δεν είναι πρόβλημα. ....

Αυτό το Secureit που τρέχει μόνιμα και εμφανίζεται με την ασπίδα, πως το βγάζουμε;

Η συσκευή είναι ροοτ (δοκίμασα το Root Checker) αλλά δεν απεγκαθισταται. .....

Τέλος, η υπάρχουσα εφαρμογή του facebook δείχνει παλαιά έκδοση. Βρίσκω μια άλλη εφαρμογή facebook από το Google Play, την κατεβάζω αλλά δεν εγκαθίσταται διότι βγάζει σφάλμα διπλής εφαρμογής, αφού βρίσκει την προεγκατεστημενη άλλη εφαρμογή facebook. ....(???)

Απο μια σχετικα πρόχειρη έρευνα συμπεραινω οτι το secure it δεν μπορεί να βγει τόσο εύκολα ακόμα και ως root, είναι μάλλον κατα κάποιο τροπο ενσωματωμένο στο συστημα. Ίσως κάποιος πιο ψαγμενος να βοηθήσει περισσότερο. Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί.

Για το Facebook ίσως πρεπει να απεγκαταστησεις την υπάρχουσα εφαρμογή: settings> application manager>Facebook και uninstall

@ Sundance: για το οτι δεν δουλεύει οταν το συνδεεις στο pc ως USB mass storage παρα μονο ως media(mtp mode) νομιζω οτι ευθυνεται η εκδοση του android που εχουμε. Την στιγμη που το συνδεεις αν πας στο notification center εχει επιλογη ρυθμισης του usb mode αλλα απουσιαζει το mass storage. Εχει αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα στην 4.2.2 απο την Google για λόγους ασφαλείας. Έχω βρει κάποια προγράμματα που επιτρέπουν να βλέπει την SD card τουλαχιστον αλλά θέλει δοκιμές...

εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350542 υπαρχουν κάποια tips που σε αλλους είχαν αποτέλεσμα και σε αλλους όχι...

Επισης πυξιδα δεν εχει

Απο μια σχετικα πρόχειρη έρευνα συμπεραινω οτι το secure it δεν μπορεί να βγει τόσο εύκολα ακόμα και ως root, είναι μάλλον κατα κάποιο τροπο ενσωματωμένο στο συστημα. Ίσως κάποιος πιο ψαγμενος να βοηθήσει περισσότερο. Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί.

Για το Facebook ίσως πρεπει να απεγκαταστησεις την υπάρχουσα εφαρμογή: settings> application manager>Facebook και uninstall

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά δεν βρήκα την διαδρομή που έδωσες για την απεγκατασταση του Facebook, το έκανα όμως από την εφαρμογή Mobile Uncle Tools και έβαλα την άλλη.....

ευχαριστω μαγκες! η λυση βρεθηκε και ειναι αυτη

η συμβιωση με το κινητο ειναι εξαιρετικη!

gps: κλειδωνει δορυφορους μεσα σε 10sec (οχι εντος του σπιτιου)

μπαταρια: με χρηση λιγο απολα, βγαζει 3 μερες ανετα

μερικες ερωτησεις:

1. πυξιδα δεν μπορει δηλαδη να υποστηριξει? εχω κατεβασει 2 και τιποτα. μαλλον επειδη δεν εχει γυροσκοπιο.

2. τι προγραμμα προστασιας χρησιμοποιειτε? εγω εχω το secure it και το 360 security.

3. contacts & dialer τι εχετε?

4. μπορω να αλλαξω απο 3g σε 2g ληψη?

5. firewall?

Edited by sundance

ευχαριστω μαγκες! η λυση βρεθηκε και ειναι αυτη

η συμβιωση με το κινητο ειναι εξαιρετικη!

gps: κλειδωνει δορυφορους μεσα σε 10sec (οχι εντος του σπιτιου)

μπαταρια: με χρηση λιγο απολα, βγαζει 3 μερες ανετα

μερικες ερωτησεις:

1. πυξιδα δεν μπορει δηλαδη να υποστηριξει? εχω κατεβασει 2 και τιποτα. μαλλον επειδη δεν εχει γυροσκοπιο.

2. τι προγραμμα προστασιας χρησιμοποιειτε? εγω εχω το secure it και το 360 security.

3. contacts & dialer τι εχετε?

4. μπορω να αλλαξω απο 3g σε 2g ληψη?

5. firewall?

δοκιμάσετε τον dw dialer.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II