Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω ειναι δραμα η κατασταση με τα ηλεκτρονικα γενικα,τα ρουχα ερχονται πολυ πιο γρηγορα ακομη και με chinapost

Τότε άμα ειναι έτσι να πούμε στο κατάστημα να τυλίγει το κινητό μέσα σε ένα μπλουζάκι ή σε κανένα εσώρουχο για να έρθει πιο γρήγορα :lol::lol:

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τότε άμα ειναι έτσι να πούμε στο κατάστημα να τυλίγει το κινητό μέσα σε ένα μπλουζάκι ή σε κανένα εσώρουχο για να έρθει πιο γρήγορα :lol::lol:

5 μερες Guangzhou Athens Chinapost ο αδερεφος μου οταν το ειδε λεει στο τυπο τον Ελτα του λεει, γιατι δεν φορας στολη DHL xaxa

Τιποτα δεν λειτουργησε απο αυτα τα 2 ακομη παιδευομαι απο χτες και ιδεα βρε παιδια κατι?? Ουτε απο εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 εβγαλα ακρη να περει...

Άλλαξε και το καλώδιο που συνδέεις το κινητο με το pc μήπως φταίει και αυτό.

Λοιπον παιδια το προβλημα που εχω ειναι ακριβως σαν του φιλου ακριβως σαν αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4993802#post4993802 Δηλαδη συνδεω το κινητο στο flash tool μου κανει firware upgrade το δοκιμασα με το ιδιο firware που εχω αλλα οταν θελω να βαλω αλλο ποιο παλιο η ποιο νεο δεν μου κανει download... Τι δεν κανουμε καλα??

Παιδια καλημερα!! Προβλημα μεγαλο ξαναπερναγωντας την μαμα rom μου εξαφανιστηκε η εφαρμογη της καμερας απτο μενου...!!!

Μονο στο widget το εχει και απο εκει δεν μου το ανοιγει...Δοκιμασα και την εφαρμογη της καμερας που αναφερει ποιο πανω η elenitaaaaa

ολα ουτε αυτη ανοιγη δεν λειτουργει καμερα ουτε υπαρχει στο μενου..Ξαναπερασα την μαμα ρομ τιποτα..Καμια ιδεα κανεις τι παιζει γιατι εχω φρικαρει...

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Λοιπον παιδια το προβλημα που εχω ειναι ακριβως σαν του φιλου ακριβως σαν αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4993802#post4993802 Δηλαδη συνδεω το κινητο στο flash tool μου κανει firware upgrade το δοκιμασα με το ιδιο firware που εχω αλλα οταν θελω να βαλω αλλο ποιο παλιο η ποιο νεο δεν μου κανει download... Τι δεν κανουμε καλα??

Παιδια καλημερα!! Προβλημα μεγαλο ξαναπερναγωντας την μαμα rom μου εξαφανιστηκε η εφαρμογη της καμερας απτο μενου...!!!

Μονο στο widget το εχει και απο εκει δεν μου το ανοιγει...Δοκιμασα και την εφαρμογη της καμερας που αναφερει ποιο πανω η elenitaaaaa

ολα ουτε αυτη ανοιγη δεν λειτουργει καμερα ουτε υπαρχει στο μενου..Ξαναπερασα την μαμα ρομ τιποτα..Καμια ιδεα κανεις τι παιζει γιατι εχω φρικαρει...

Προσπαθησε να flashαρεις μεσω recovery mode αυτο http://www.mediafire.com/?6ykeezckfao04ey

Ευχομαι να δουλεψει. Μην ξεχασεις να κανεις πρωτα wipe cache και dalvik cache.(οχι factory reset!)

[color="Purple"

Αν θες να κάνεις root το MT6572 (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) κατέβασε αυτό --->

http://www.4shared.com/file/j2tEWkUX/[/color]

Καλησπέρα, τελικά το δικό μου γύρισε στον πωλητή:

The item (RC8*********HK) was returned to sender on 5-Nov-2013...

Του έστειλα μήνυμα, αλλά δεν μου απάντησε, τι να κάνω να κάνω dispute η να περιμένω να μου το ξαναστείλει????

Προσπαθησε να flashαρεις μεσω recovery mode αυτο http://www.mediafire.com/?6ykeezckfao04ey

Ευχομαι να δουλεψει. Μην ξεχασεις να κανεις πρωτα wipe cache και dalvik cache.(οχι factory reset!)

Προσπαθησα να το περασω αποτ ο clock recovery αλλα τζιφος δεν ξερω με ποιον τροπο να το περασω...!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Καλησπέρα, τελικά το δικό μου γύρισε στον πωλητή:

The item (RC8*********HK) was returned to sender on 5-Nov-2013...

Του έστειλα μήνυμα, αλλά δεν μου απάντησε, τι να κάνω να κάνω dispute η να περιμένω να μου το ξαναστείλει????

το ιδιο σου γραφει και εδω?

Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες

Προσπαθησα να το περασω αποτ ο clock recovery αλλα τζιφος δεν ξερω με ποιον τροπο να το περασω...!!

Εξ'αρχης, κατεβασε το αρχειο που σου επισυναψα, και περασε το οπως ειναι στην καρτα sd σου (χυμα). Υστερα μπες στο recovery και κανε τα εξης :

1) Wipe cache partition

2)advanced--> wipe dalvik cache και αφου κανεις confirm πας στο κεντρικο μενου και πας install zip from sd card και επελεξε το αρχειο που εχεις "ριξει" στην καρτα μνημης.

Αφου το κανει install, κανε reboot και περιμενε να ανοιξει το τηλεφωνο.

[color="Purple"

Foivos, τι ημερομηνία σου έλεγε posted???

Τελευταία κατάσταση πριν επιστρέψει τι σου έγραφε;

Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί...

23/10/2013 Αποστολη στον πελατη...και IPS, το ιδιο μου γραφει ακομη στο σαιτ των ελτα

ενα τηλεφωνο στα ελτα θα λυσει τις αποριες ,το σαιτ τους ειναι ηλιθιο

23/10/2013 Αποστολη στον πελατη...και IPS, το ιδιο μου γραφει ακομη στο σαιτ των ελτα

και σε ποιο σαιτ λεει οτι γρισε στον πωλητη?

Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες

Γυρναει πισω προφανως λογω μπαταριων. Το πότε θα φτασει πισω στον αποστολεα αγνωστο. Οποτε ή κανετε υπομονη και περιμενε να ξαναγυρισει και να το ξαναστειλει (καλα Χριστουγεννα) ή αμεσα dispute να παρετε πισω τα χρηματα κι απο κει και περα αν θελετε κανετε νεα αποστολη μεσω EMS αυτη τη φορα (μπας και φτασει ποτε στα χερια σας :) ).

Το θέμα είναι ότι από που προκύπτει ότι γυρνάει πίσω στον πωλητή; Θα το γράψει το hong kong post ή μπορεί να απορριφθεί και να πάει για επιστροφή αλλά να μην γίνει ποτέ status update και να πρέπει να εξαντλήσω τις 60 μέρες; Σήμερα έστειλα στην Κινεζούλα ότι αν δεν έχω ενημέρωση της πορείας μέχρι την Παρασκευή θα κάνω dispute και έκανε μόκο...καμία απάντηση

Έχω παραγγείλει άλλη φορά φέτος από Hong Kong σπρέυ βαφής για μοντέλα, 18φιάλες, άκρως εύφλεκτα...άργησαν να έρθουν αλλά μέσα στην πρώτη βδομάδα είχα ήδη ενημέρωση ότι left hong kong και όχι βλακείες posted και η πωλήτρια να λέει μείνει ήσυχος θα φτάσουν...ήμαρτον... στην τελική αφού το ξέρει ότι δύο μπαταρίες δεν επιτρέπονται, ας έστελνε δύο πακέτα εκ των οποίων η μία μπαταρία μόνη της...ήμαρτον

Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί...

Εξ'αρχης, κατεβασε το αρχειο που σου επισυναψα, και περασε το οπως ειναι στην καρτα sd σου (χυμα). Υστερα μπες στο recovery και κανε τα εξης :

1) Wipe cache partition

2)advanced--> wipe dalvik cache και αφου κανεις confirm πας στο κεντρικο μενου και πας install zip from sd card και επελεξε το αρχειο που εχεις "ριξει" στην καρτα μνημης.

Αφου το κανει install, κανε reboot και περιμενε να ανοιξει το τηλεφωνο.

Ευχαριστω για ολη την βοηθεια αλλα δεν βλεπω να μπορω να κανω κατι γιατι στο recovery μου εχει μονο την επιλογη wipe cache

και δεν εχει που θενα davlik cache και install zip from sd card το θεμα εινα οτι ειμαι χωρις φωτογραφικη μηχανη στο κινητο εχει

εξαφανιστη απο το μενου δεν υπαρχει πουθενα ... Και οχι και τιποτα αλλο θελω να στησω (για μια ακομη φορα) το κινητο μου και

περιμενω μηπως βρω λυση για να εχω και καμερα !!! Καμια βοηθεια κανεις???Ειναι θεμα ρομ η κατι αλλο ??? :wacko: :wacko:

Edited by zerv_5800

και σε ποιο σαιτ λεει οτι γρισε στον πωλητη?

Αυτό http://app3.hongkongpost.hk/CGI/mt/enquiry.jsp

και σ' αυτό: http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RC8*********HK

RC8*********HK

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:890*Millisecond

23-10-2013 12:58, Receive Item From Customer, IPS

Origin Country - Hong Kong:Tracking Consuming:2558*Millisecond

5-Nov-2013, The item (RC8********HK) was returned to sender on 5-Nov-2013.

======================================

Edited by foivos_s

στην τελική αφού το ξέρει ότι δύο μπαταρίες δεν επιτρέπονται, ας έστελνε δύο πακέτα εκ των οποίων η μία μπαταρία μόνη της...ήμαρτον

σιγα μην το κανει... κ να χρεωθει επιπλεον πακετο αποστολης;;;;

το πολυ πολυ ζητα να σ στειλει το πακετο μονο με τη μια μπαταρια....κ ας χασεις τη δευτερη , αν ειναι να παρεις το κινητο!

Σωστός! Κ να σας πω... αν είναι να γυρπισει στον πωλητή θα το βγάλει το shipping status ή παίζει κ όχι?

Σωστός! Κ να σας πω... αν είναι να γυρπισει στον πωλητή θα το βγάλει το shipping status ή παίζει κ όχι?

Έστειλα μνμ και τους λέω να μου στείλλουν το κντ με μια μόνο μπαταρία και με εμσ...

Θα περιμένω την απάντηση και θα πράξω ανάλογα...

Ευχαριστω για ολη την βοηθεια αλλα δεν βλεπω να μπορω να κανω κατι γιατι στο recovery μου εχει μονο την επιλογη wipe cache

και δεν εχει που θενα davlik cache και install zip from sd card το θεμα εινα οτι ειμαι χωρις φωτογραφικη μηχανη στο κινητο εχει

εξαφανιστη απο το μενου δεν υπαρχει πουθενα ... Και οχι και τιποτα αλλο θελω να στησω (για μια ακομη φορα) το κινητο μου και

περιμενω μηπως βρω λυση για να εχω και καμερα !!! Καμια βοηθεια κανεις???Ειναι θεμα ρομ η κατι αλλο ??? :wacko: :wacko:

Μπορεί να είναι θέμα ρομ. Κατεβασε αυτό εδώ http://www.mediafire.com/download/60h6nx0cbzoiuow/com.google.android.gallery3d.apk

Πριν κάνεις εγκατάσταση αυτή την εφαρμογή, πήγαινε στο root του κινητού σου system/app και διέγραψε το αρχείο Gallery2.apk και ύστερα κάνε εγκατάσταση αυτή την εφαρμογή.

Σου έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα με ένα άλλο σύνδεσμο (link) αλλά δες αν λειτουργεί αυτό πρωτίστως.

[color="Purple"

Έστειλα μνμ και τους λέω να μου στείλλουν το κντ με μια μόνο μπαταρία και με εμσ...

Θα περιμένω την απάντηση και θα πράξω ανάλογα...

Ο Κινέζος δεν .... έκανε τον κινέζο και απάντησε¨

"hi, I contacted Hong Kong post, it is returned, I immediately arrange to send to you again, please rest assured.

I can't send with EMS,Very expensive"

Θα σας ενημερώσω.....

Καλημέρα παίδες!!! Μίλησα και εγώ με την Κινέζα η οποία παρ' ότι αναγράφει το status posted 23rd october λυσσάει ότι το πακέτο θα έρθει και να μην ανησυχώ...της είπα ότι αν δεν δω κίνηση μέχρι Παρασκευή, Δευτέρα τρώει dispute...

Gemini είχες κανένα νέο;

• The title was changed to Κινέζικα Clones