Jump to content

theo1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by theo1

  1. παιδια γεια σας εχω το εξης θεμα:2 χρονια πριν(Σεπτεμβριο συγκεκριμενα) εκανα συνδεση cosmote tv με σταθερο και internet σε ενα νησι που έμενα.τον Ιουνιο λογω του οτι θα εφευγα ρωτησα για να το διακοψω.ο υπαλληλος μου ειπε οτι θα πρεπει να πληρωσω προστιμο και οτι καλυτερα θα ηταν να περιμενω να τελειωσει το συμβολαιο και να πληρωσω μονο το παγιο του τελευταιου διμηνου.το διμηνο περασε ηρθε λογαριασμος ο οποιος χρεωνει και μερες μετα την ημερομηνια ληξης του συμβολαιου.μιλησα με υπαλληλο σε καταστημα της εταιριας και μου ειπε οτι θα επρεπε να ενημερωσω και να κανω αιτηση διακοπης και οτι αυτην την στιγμη ο λογαριασμος τρεχει κανονικα.Εχω κανει φραγη στο σταθερο απο μεσα Ιουλιου και απο τοτε εχω αποσυνδεσει το ote tv.Τι μπορω να κανω?
  2. καλησπερα.ξερει κανεις να μου πει με ποια απ τα καταστηματα που εχει το σκρουτζ για παραδειγμα μπορω να δωσω την επιδοτηση της wind και να παρω συσκευη απ αυτους?
  3. παιδια καλημερα.δεν ξερω αν πρεπει να απευθυνθω εδω απλα ειδα οτι αναφερεστε στα ταμπλετ connect me γι αυτο θα ηθελα να σας πω το δικο μου προβλημα:πηρα με επιδοτηση τον ιουλιο ενα connect me το TS-741 και πραγματικα μου χει κανει τα νευρα κροσια.το ταμπλετ μετα απο 2 βδομαδες χρησης αρχισε να κρασαρει δεν ανοιγε με τιποτα.εμενε κολημμενο στην οθονη να γραφει android.το γυρισα στο καταστημα της wind που το πηρα και μετα απο 2 μηνες μου το επιστρεψαν.το πηρα μετα απο λιγες μερες ξανα το ιδιο μου εδωσαν καινουργιο.μετα απο τρεις μερες το ταμπλετ αρχισε να μην μπαινει στο ιντερνετ ενω εδειχνε να ναι συνδεμενο στο wifi.το δοκιμασα και στην wind τα παιδια εκει μετα απο λιγες μερες δεν ξερω τι κανανε μου το δωσαν και δουλευε κανονικα.τωρα παλι αρχισε να κολαει στην οθονη και να δειχνει μονο το android.τι να κανω μπορω να ζητησω καποιο αλλο να ακυρωσω την επιδοτηση?
  4. παιδια να ρωτησω αν υπαρχει καποιος κλωνος με τα ιδια χαρακτηριστικα και εφε της καμερας του οριτζιναλ? το no1 s6 ας πουμε ή καποιο αλλο?
  5. Παιδια καλησπερα.η καμερα του s6 εχει τα ιδια εφε με του αυθεντικου s4;υπαρχει καποιο αλλο καλυτερο;
×
×
  • Create New...