gelo Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 απο οτι ανεφερε ο droulis πιο πανω εχει καλο touch:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Βρήκα νεο αντίγραφο του iphone 4 με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το kiphone,με capacitive οθόνη και χωρίς το πρόβλημα που έχει το kiphone με το πληκτρολόγιο.Σε καμιά 10ρια μέρες που θα το έχω θα ενημερώσω Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Βρήκα νεο αντίγραφο του iphone 4 με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το kiphone,με capacitive οθόνη και χωρίς το πρόβλημα που έχει το kiphone με το πληκτρολόγιο.Σε καμιά 10ρια μέρες που θα το έχω θα ενημερώσω Θα ηταν ευκολο να με ενημερωσεις απο που? Θελω να ρωτησω για Ελληνικα αλλα φανταζομαι αφου δεν σου εχει ερθει ακομα δεν θα γνωρισεις.....σωστα? Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Βρήκα 2 κλώνους για την ακρίβεια με ελληνικά και σωστό ελληνικό πληκτρολόγιο και φυσικά capacitive screen.To ένα είναι αυτό http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4297 απλά έχει και ελληνικά.Το άλλο δεν έχω καταφέρει να το βρώ ακόμα σε κάποιο site για να δώσω link,είναι ολόκαινουριο μοντέλο μετράει 2-3 μέρες στην αγορά.Καλό θα είναι να το παραλάβω για να γράψω περισσότερα,μην έχει κάνα περίεργο πρόβλημα όπως το kiphone. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) μολις το πήρα!καλή κατασκευή(αρεσε στη δύσκολη κορη μου),πολυ καλη οθονη,καλη κύλιση τοση ωστε να μην ανεβοκατεβαζεις οθονες για να βρης οτι θές,καμερα μετρια,οχι φλας,windows 6.5 ok,spbshell, wifi οκ ,gps δεν δοκιμαστηκε ακομα,και 3 ερωτησεις : 1.πως λειτουργει το gravity sensor αν εχει τελικά? 2.ειναι δυνατον να εχεις διαφορετικούς ηχους κλήσης στις 2 sim? οπως ειδα οτι βαλεις στη μια παει και στην αλλη. 3.το 1G snapdragon ειναι μαιμουδιά? παντως αξιζει τα λεφτά του (ως τώρα) Edited October 18, 2010 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) Η οθονη του ειναι καλη?ανταποκρινεται δηλαδη στο αγγιγμα η χρειαζεται πατημα? Γενικα ειναι καλο σαν κατασκευη? Γενικα στα wm κινητα μπορεις να βαλεις ενα πληκτρολόγιο με ελληνικους χαρακτηρες και μεγαλο? Εννοω αν ειναι τα γραμματα μεγαλα για να μην πατιουνται τα διπλανα. Edited October 18, 2010 by trixoptosi Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimis_ Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μια τελευταία ερώτηση να κάνω είμαι ανάμεσα σε αυτά 1. 2. 3. 4. Πιο προτείνετε; Όχι μόνο για χαρακτηριστικά αλλά και ανάλογη εμπειρία αν έχει κάποιος από κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzoulaik Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Παιδια καλημερα! Μπορειτε να μου πειτε απο μια εφαρμογη στο κινητο μπορω να κατεβαζω αλλες εφαρμογες???? Τοσες μερες που το εχω δεν εχω καταφερει να το βρω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Παιδια καλημερα! Μπορειτε να μου πειτε απο μια εφαρμογη στο κινητο μπορω να κατεβαζω αλλες εφαρμογες???? Τοσες μερες που το εχω δεν εχω καταφερει να το βρω...:p απο το getjar.com μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες,μονο java ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Και κάτι σχετικά με το kiphone και το προβληματικό keyboard που έχει στα ελληνικά και σε 5-6 άλλες γλώσσες,αυτό που φαίνεται να φταίει είναι η γραμματοσειρά.Ο νέος κλώνος με capacitive screen που έχω παραγγείλει έχει άλλη γραμματοσειρά και τα πληκτρολόγια του είναι σωστά σε όλες τις γλώσσες Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos95 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Γειά σας...Θα ήθελα να αγοράσω είτε το Kiphone 4GS(Που με δυσαρεστεί λίγο το ότι έχει πρόβλημα στα Ελληνικά), ή το Iphone X7, που έβαλε ο τελευταίος φίλος...Αλλά δεν έχω ιδέα από πού, πόσο θα κοστίζει, και τα λοιπά....Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω θέμα. Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά Με μία αναζήτηση πιστεύω θα τα βρεις εύκολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μιας και βρήκα το κινητό που περιμένω να δώσω ένα link http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=4300 Απλά αυτό που περιμένω έχει και ελληνικά.Είναι ολοκαίνουριο μοντέλο,όπως βλέπετε και το solomobi που είναι από τα πρώτα site που κυκλοφορούν τα νέα κινητά το δείχνει ότι βγήκε στις 16/10 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzoulaik Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 απο το getjar.com μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες,μονο java ;) υπαρχει στο τηλεφωνο ή μεσω του υπολογιστη θα τις κατεβαζω και θα τις περασω στο τηλεφωνο; και αν νεαι πως; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 υπαρχει στο τηλεφωνο ή μεσω του υπολογιστη θα τις κατεβαζω και θα τις περασω στο τηλεφωνο; και αν νεαι πως; :D και απο τον υπολογιστη και μεσα απο το κινητο.για μενα καλυτερα να της κατεβασεις στον υπολογιστη και μετα με bluetooth να τις περασεις στο κινητο.παντως δεν θα βρεις πολλες να ξερεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Kai κατι ακομα να το ξερει καποιος... θελω να παρω φορτιστη αυτοκινητου και handsfree και καλωδιο μεταφορας... Διαβασα οτι κανουν απο το samsung d900 ή το e900 ??? Παρακαλω οποιος ξερει ας απαντησει γιατι θα φυγω για ταξιδι και τα χρειαζομαι επειγοντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Η οθονη του ειναι καλη?ανταποκρινεται δηλαδη στο αγγιγμα η χρειαζεται πατημα? Γενικα ειναι καλο σαν κατασκευη? Γενικα στα wm κινητα μπορεις να βαλεις ενα πληκτρολόγιο με ελληνικους χαρακτηρες και μεγαλο? Εννοω αν ειναι τα γραμματα μεγαλα για να μην πατιουνται τα διπλανα. Φωτεινη οθονη, ανταποκρινεται ικανοποιιτικα κατ'εμε(αγγιγμα η πάτημα ειναι σχετικο-εμένα οι πολύ γρήγορες οθόνες μου τη σπάνε ειδικα στο scrolling), η κατασκευη πολύ καλύτερη απο οτι περίμενα,φυσικα μπαινει πληκτρολόγιο ελληνικο-fingerkeyboard, google it-. ΕΡΩΤΗΣΗ Εχω και ενα cd με προγραμματα και πιθανόν τα windows για εγκατάσταση(ειναι στα κινέζικα δυστυχώς) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ DRIVER ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ PC! KAMMIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ droulis ΜΕΡΙΑ???? ΟΚ ΤΟ ΒΡΗΚΑ Edited October 20, 2010 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Εγώ που δοκίμασα κάτι ακουστικά από το d900 δεν λειτουργούσαν στο m002l. Για φορτιστή αυτοκινήτου, ίσως αν ψάξεις για έναν οποιονδήποτε φορτιστή που να έχει υποδοχή usb να κάνει.. Καλώδιο μεταφοράς είναι αυτό του φορτιστή. Στο ebay έχει σίγουρα. Τον πωλητή σου τον ρώτησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Εγώ που δοκίμασα κάτι ακουστικά από το d900 δεν λειτουργούσαν στο m002l. Για φορτιστή αυτοκινήτου, ίσως αν ψάξεις για έναν οποιονδήποτε φορτιστή που να έχει υποδοχή usb να κάνει.. Καλώδιο μεταφοράς είναι αυτό του φορτιστή. Στο ebay έχει σίγουρα. Τον πωλητή σου τον ρώτησες? den εχει... του ε900 δεν κανουν δηλαδη? αν παρω με usb yποδοχη θα κανει λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Δεν ξέρω για άλλα εξαρτήματα αν λειτουργούν. Ίσως ο φορτιστής του e900 και να δουλεύει.. Πιστεύω θα κάνει με υποδοχή usb χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο πρώτα ή να σου απαντήσει κάποιος άλλος που γνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Στο ebay εχει σχεδον τα παντα γι αυτο το κινητο σε εξευτελιστικες τιμες΄. Τα παντα ομως. Μεχρι και το μικροφωνακι αν σου κοπει! Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos95 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) trackera,ευχαριστώ πάρα πολύ....Μπορείς να με προετοιμάσεις? Να μου πεις μια πολύ καλή απομίμηση του iphone 4, σε σχετικά χαμηλή τιμή, χωρίς προβλήματα στα Ελληνικά και γενικότερα? Η βοήθεια σου, καθώς και των υπολοίπων, θα την εκτιμούσα πολύ :D Επίσης, πώς θα το αγοράσω,τι πρέπει να κάνω...Γενικά όλη τη διαδικασία για να αγοράσω ένα συγκεκριμένο κινητό-απομίμηση που θα μου προτείνεις/προτείνετε :) Σας ευχαριστώ πολύ! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι. Edited October 20, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glix Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Προσφατα αγορασα ενα κινεζικο κινητο που ειναι το ιδιο με το Iphone 4 στην εμφανιση. Το προβλημα ειναι πως οταν το βαζω στο αθορυβο λειτουργει και η δονηση(ειναι τρομερα δυνατη και ακουγεται πολυ δυνατα)...πηγαινω προφιλ χρηστη/Γενικα/ρυθμισεις/εγκατασταση τονων/και τα βαζω ολα σιωπηλα...αλλα η δονηση ακουγεται. Επισης αν παω σε ενα προφιλ χρηστη(το οποιοδηποτε)και παω στο Τυπος συναγερμου,δεν βρισκω εκει μεσα αθορυβο...(λεει μονο Κουδουνισμα-Μονο δονηση-Κουδουνισμα και δονηση-δονηση και μετα κουδουνισμα) Πως γινεται να το κανω αθορυβο χωρις να χτυπαει η δονηση?? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 μηπως εννοεις το activesync??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 ενας ακομα κλωνος του iphone 4g http://www.e-mobilo.com/h6_sciphone_4g.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts