Jump to content

nasos95

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nasos95

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nasos95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το αγαπάω αυτό το κινητό και θέλω απίστευτα πολύ να το κερδίσω! Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά!
  2. Θα ήθελα να σας συγχαρώ γι αυτό το εξαίσιο και τόσο πληροφοριακό site! Πραγματικά, αν και δεν είμαι υπέρ της μεγαλοστομίας, θα ήμουν πανευτυχής έτσι και νικούσα σε αυτόν τον διαγωνισμό. Το Playstation Vita είναι το μόνο πράγμα που σκέφτομαι συνεχώς από τον Φεβρουάριο που κυκλοφόρησε, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το αγοράσω λόγω οικονομικών προβλημάτων... Εύχομαι η τύχη να μου χαμογελάσει και να καταφέρω να κερδίσω αυτό το εξαιρετικό δώρο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την δυνατότητα συμμετοχής!
  3. trackera,ευχαριστώ πάρα πολύ....Μπορείς να με προετοιμάσεις? Να μου πεις μια πολύ καλή απομίμηση του iphone 4, σε σχετικά χαμηλή τιμή, χωρίς προβλήματα στα Ελληνικά και γενικότερα? Η βοήθεια σου, καθώς και των υπολοίπων, θα την εκτιμούσα πολύ :D Επίσης, πώς θα το αγοράσω,τι πρέπει να κάνω...Γενικά όλη τη διαδικασία για να αγοράσω ένα συγκεκριμένο κινητό-απομίμηση που θα μου προτείνεις/προτείνετε :) Σας ευχαριστώ πολύ! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι.
  4. Γειά σας...Θα ήθελα να αγοράσω είτε το Kiphone 4GS(Που με δυσαρεστεί λίγο το ότι έχει πρόβλημα στα Ελληνικά), ή το Iphone X7, που έβαλε ο τελευταίος φίλος...Αλλά δεν έχω ιδέα από πού, πόσο θα κοστίζει, και τα λοιπά....Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...