Jump to content

tzoulaik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tzoulaik

  1. Εντάξει τα κατάφερα... Ευχαριστώ
  2. Καλημέρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ΤΟ opera mini από που μπορώ να το κατεβάσω τζάμπα;
  3. Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάνω αναζήτηση για ασύρματο δίκτυο και το βρίσκω κανονικά. Βάζω το κωδικό σωστά και όταν πάω να κάνω σύνδεση μου γράφει ότι το AP δεν ανταποκρίνεται... Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;
  4. Το ειχα δει κι αυτο αλλά μου άρεσε περισσότερο το b7722. Ξέρεις να μου απαντήσεις στις ερωτήσεις μου πιο πάνω;
  5. Γύρω στα 200 απο το πλαίσιο και καινούργιο... Δες εδώ
  6. Φαντάζομαι σε ρωτάς εμένα;
  7. Καλημέρα. Από σήμερα είναι κάτοχος του κινητού.. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.. άψογη λειτουργία της οθόνης. Αρκετά πραγματάκια μέσα στο κινητό. Το μόνο ενοχλητικό είναι το κουμπάκι στο πλάι για να αλλάζεις τις δύο σιμ όταν θες να πάρεις τηλ ή να στείλεις μήνυμα. Κάμερα σούπερ. Γενικά είναι πολύ καλύτερο απο το d980 και απο το lg gx500 που είχα. Έχω κάποιες ερωτήσεις μόνο. Πως γίνεται όταν μπαίνεις στο ίντερνετ να σε ρωτάει πως να συνδεθείς; Αν έχω ανοιχτό wifi μπαίνει μέσω αυτού από μόνο του; Επίσης υπάρχει επιλογή να αλλάξεις το θέμα στο κινητό; να μην υπάρχει αυτό το άσπρο. Τα widget μπορώ να τα βάλω να υπάρχουν στο μενού; Επίσης που μπορώ να μπω για να κατεβάσω κι άλλες εφαρμογές; αυτά... :lol::lol::lol:
  8. Υπάρχει σίγουρα θήκη σιλικόνης. Την έχω βρει σε ξένο site αλλά δεν μπορώ να την παραγγείλω...
  9. Κανείς δεν έχει βρει κάποια θήκη; έστω κάποια που να μπορεί αν εφαρμοστεί στο κινητό. Θήκη σιλικόνης όμως...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  10. Καλησπέρα. Μήπως έχει βρει κανείς θήκη για το κινητό; Σιλικόνης 'η πλαστική. Δεν θέλω να πάρω καλτσάκι ή κάτι παρόμοιο γιατί σίγουρα δεν θα το έχω συνέχεια μέσα...
  11. ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΜΗΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
  12. Καλησπερα Ψαχνω για βρω στο ιντερνετ θηκη σιλικονης για το κινητο gx500. Εχει ανακαλυψει κανεις καμια??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  13. Παιδια καλησπερα, εχω ψηθει κι εγω να παρω το κινητο αυτο, εχω το d980 αλλα το εχω βαρεθει. Σκεφτομουν στην αρχη να παρω το b7722 αλλα μου ειπαν οτι το wifi δεν ειναι καλο, δεν πιανει συνεχεια και δεν ανοιγει ολες τις σελιδες. Οποτε ανακαλυψα το LG. Mια ερωτηση θελω να κανω.. Μου ειπαν οτι κατα 99% δεν δουλευουν οι δυο sim ταυτοχρονα, ενω βεβαια στο site της LG λεει: "Το LG GΧ500 είναι ένα κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφής, σύνδεση WiFi και υποστηρίζει δύο κάρτες SIM τις οποίες σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα. Με αυτόματο διακόπτη SIM (automatic SIM switch) και Dual SIM δείκτη (Dual SIM Indicator), μπορείτε άνετα να διαχειριστείτε 2 αριθμούς. ". Ισχυει αυτο?? Αν οχι μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ευκολη η χρηση τους οπως πχ στο d980? Ο αυτοματος διακοπτης που λεει τι ακριβως ειναι?
  14. Μακαρι να υπηρχε ενα κινητο dual sim και με ιντερνετ....
  15. Καλησπερα!!! Επειδη θελω να παρω το κινητο, ρωτησα καποιον που το εχει και μου ειπε οτι υπαρχει προβλημα στο ιντερνετ... Δεν μπαινει ευκολα μεσω wifi δηλαδη ή δεν ανοιγει ολοκληρη την σελιδα... Ισχυει αυτο??? Αξιζει να το παρω??? Εχω ηδη το d980..
  16. Ξερετε κατι βρε παιδια??? δεν μπαινω στο ιντερνετ τωρα γιατι φοβαμαι μην χρεωθω...
  17. Παιδια καλησπερα υπαρχει καποια ρυθμιση στο κινητο οσο αφορα το ιντερνετ να μπαινει μονο απο το wifi? Σημερα ηρθε ο λογαριασμος της vodafone και τα 15€ ηταν απο χρηση ιντερνετ.. και το εχω μονο 2 εβδομαδες... και μου κανει εντυπωση γιατι στο ιντερνετ μπαινει μονο αν εχω ανοιχτο wifi γιατι δεν εχω κανει ακομα τις ρυθμισεις της vodafone.:mad:
  18. υπαρχει στο τηλεφωνο ή μεσω του υπολογιστη θα τις κατεβαζω και θα τις περασω στο τηλεφωνο; και αν νεαι πως; :D
  19. Παιδια καλημερα! Μπορειτε να μου πειτε απο μια εφαρμογη στο κινητο μπορω να κατεβαζω αλλες εφαρμογες???? Τοσες μερες που το εχω δεν εχω καταφερει να το βρω...:p
  20. Ξερει κανεις ποιος ειναι ο κωδικος του τηλεφωνου?
  21. Λοιπον, ειναι το K599 ... Και εχω καποιες ερωτησεις.. Πως μπορω να ενεργοποιησω τα mms μου? Ειδα τις ρυθμισεις που εχετε ανεβασει, τις εκανα αλλα ακομα δεν μπορω να στειλω ουτε να λαβω.. Το προβλημα με το σημα υπαρχει και σε εσας η μονο σε μενα? Ειχα το samsung d980 και τετοιο προβλημα δεν αντιμετωπισα... Μηπως εχει καποιος οδηγιες χρησης για αυτο το κινητο στα ελληνικα? Γιατι δεν εχω βγαλει ακρη... Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο κινητο για τοσα λιγα λεφτα...Αλλα με το σημα δεν τα παω καλα..... Και κατι ακομα, ξερετε που μπορω να βρω θηκη για αυτο το κινητο? Πηγα και πηρα σημερα μια θηκη για το κανονικο iphone αλλα δεν κανει..:mad:
  22. Οκ θα το κοιταξω και θα σας πω... Το μονο που με χαλαει προς το παρον σε αυτο το κινητο ειναι το σημα... Δεν εχω τελικα καλο σημερα και στα δυο μου νουμερα...
  23. Ελα μου ντε!! Δες τον link http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/kinita-tilefona/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BF-35-wi-fi-tv-4gb-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF/v/an612601672/
×
×
  • Create New...