toumpanovlaxos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ναι αυτό είναι! Αν λέει και WCDMA είναι και 3g, αυτό να προσέξεις μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Γνωρίζει κανένας εάν το ξυπνητήρι δουλεύει με το κινητό κλειστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Νομίζω πως σε κανένα android κινητό δεν λειρουργεί το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό. Καλύτερα να το βάζεις το βράδυ σε flight mode ώστε να μην καταναλώνει μπαταρία κι έτσι θα λειτουργεί το ξυπνητήρι κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 και ομως σε καποια γινεται! οπως στο zte v967s που εχω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σε ολα τα Κινεζικα γινεται αυτο Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Νομίζω πως σε κανένα android κινητό δεν λειρουργεί το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό. Καλύτερα να το βάζεις το βράδυ σε flight mode ώστε να μην καταναλώνει μπαταρία κι έτσι θα λειτουργεί το ξυπνητήρι κανονικά! σε ολα τα αντροιντ 4,2 που ειχα κτυπαει με κλειστο κινητο και συγχρονως ανοιγει το κινητο,κανεις να μας κανει μια παρουσιαση του κινητου ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Όλα τα ΜΤΚ το κάνουν αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 το spemall είναι αξιόπιστο; το έχει στα 70$ http://www.spemall.com/JIAYU-F1-WCDMA-Smartphone-4-0-Inch-800-480-pixels-Screen-MTK6572-Dual-Core-Cortex-A7-1-3GHz-GPS-4GB-Dual-Camera_g.html Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Παίδες αγόρασα το λευκό με δώρο θήκη και προτέκτορ από ibuymi.com στα $68.58. Αλλά η rom τους δεν υποστηρίζει τα ελληνικά.Αν κάποιος μπορεί ας ανεβάσει την ρομ με ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 το spemall είναι αξιόπιστο; το έχει στα 70$ http://www.spemall.com/JIAYU-F1-WCDMA-Smartphone-4-0-Inch-800-480-pixels-Screen-MTK6572-Dual-Core-Cortex-A7-1-3GHz-GPS-4GB-Dual-Camera_g.html Αξιόπιστο ειναι αλλά εχω την εντύπωση οτι χρεώνει μτφορικά. Δες το γιατι μπορεί να μη θυμαμαι καλά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Αξιόπιστο ειναι αλλά εχω την εντύπωση οτι χρεώνει μτφορικά. Δες το γιατι μπορεί να μη θυμαμαι καλά Χρεώνει 12$ ταχυδρομικά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Παρτο απο pandawill http://www.pandawill.com/search/result/?c=&q=JIAYU+F1 που έχει και δώρο θήκη + screen protector. Μου είπαν ότι το έχουν σε στοκ. Στις 22 Απριλίου που παρήγγειλα ένα άλλο κινητό απο αυτούς, πήρα tracking number την επόμενη μέρα και σήμερα μου δείχνει ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ( Δηλαδή βρίσκεται Ελλάδα ). Τώρα το πότε θα φτάσει σε μένα ( Θεσσαλονίκη ) είναι πλέον θέμα των ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Απο σήμερα το περιμένω και εγώ :) Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptrVoid Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Το παρέλαβα και εγώ στις 30/5 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Καλή κατασκευή και αρκετά γρήγορο. Είχε μέσα 3 κινέζικες εφαρμογές τις οποίες εφέρεσα με το Titanium Backup αφού το ρούταρα με Framaroot. Έχω ένα πρόβλημα όμως, όταν αλλάζω τον ήχο κλήσης, ξαναγυρνάει στον αρχικό όταν με πέρνουν τηλέφωνο. Ξέρει κανείς ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα; Παράθεση ERROR: Printer out of white ink! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Το παρέλαβα και εγώ στις 30/5 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Καλή κατασκευή και αρκετά γρήγορο. Είχε μέσα 3 κινέζικες εφαρμογές τις οποίες εφέρεσα με το Titanium Backup αφού το ρούταρα με Framaroot. Έχω ένα πρόβλημα όμως, όταν αλλάζω τον ήχο κλήσης, ξαναγυρνάει στον αρχικό όταν με πέρνουν τηλέφωνο. Ξέρει κανείς ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα; Στις ρυθμισεις βρες και απενεργοποιησε την γρηγορη εκκινηση (καπως ετσι αν θυμαμαι καλα):) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Εκανα και εγω το βημα και το παρηγγειλα. Για απλα πραγματα πιστευω θα με υπερκαλυπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Απο ποια μαγαζια κ σε τι τιμες τα πηρατε παιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Απο ποια μαγαζια κ σε τι τιμες τα πηρατε παιδες? Από Pandawill (Happy Hour) 52 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Από vickmall 59 ευρώ, νομίζω πως τώρα είναι η καλύτερη τιμή (εκτός προσφορών). Πηρα tracking την ίδια μέρα, καλή συνεννόηση με δώρο θήκη και προστασία οθόνης, χωρίς τις αστείες εξτρά χρεώσεις για το λευκό χρώμα, γενικά ευχαριστημένος. Πιστεύω αυτή η καλή αρχική εντύπωση να παραμείνει και όταν παραλάβω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εδώ έχει περίπου 52€. Το μαγαζί το γνωρίζει κάποιος; έχει ψωνίσει κανείς; http://www.1949deal.com/jiayu-f1-mtk6572-dual-core-1-3ghz-android-4-2-smartphone-512mb-ram-4gb-rom-4-0-inch-wvga-tft-screen-gps-2400mah-3g-wcda-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εδώ έχει περίπου 52€. Το μαγαζί το γνωρίζει κάποιος; έχει ψωνίσει κανείς; http://www.1949deal.com/jiayu-f1-mtk6572-dual-core-1-3ghz-android-4-2-smartphone-512mb-ram-4gb-rom-4-0-inch-wvga-tft-screen-gps-2400mah-3g-wcda-black.html Ναι ειναι αξιοπιστο, ψωνισε αφοβα, φιλοξενειται και στο φορουμ μας. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 καλημερα παιδια, απο τελωνειο τι παιζει? υπαρχει θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 καλημερα παιδια, απο τελωνειο τι παιζει? υπαρχει θεμα? Με singpost δεν εχεις κανενα θεμα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptrVoid Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Στις ρυθμισεις βρες και απενεργοποιησε την γρηγορη εκκινηση (καπως ετσι αν θυμαμαι καλα):) Το έφτιαξα αλλιώς τελικά, έβαλα τον ήχο κλήσης μέσα απο την εφαρμογή Music αντί από τις ρυθμήσεις προφίλ. Παράθεση ERROR: Printer out of white ink! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Με singpost δεν εχεις κανενα θεμα. και πως θα ξερω πως θα το στειλει? απο που ειναι καλυτερα να γινει η παραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts