impreza_sti Δημοσιεύτηκε February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2014 (edited) Nokia X (RM-XXX) http://developer.nokia.com/images/devices//N_main.png ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 24 Φεβρουαρίου 2014 Περιγραφή συσκευής: The Nokia X is a smartphone featuring Nokia X software platform, 1 GHz dual-core processor, 3 MP camera and a 4 inch IPS display. Nokia X family provides you access to the world of Android applications, with exclusive Nokia experiences and the most popular Microsoft services, the experience of which is enhanced in a faster and smoother way thanks to Fastlane. All of this is wrapped in standout design, which because it is a Nokia, is built to last. ______________________________________ Πλατφόρμα: Nokia X software platform 1.0 Λειτουργικό σύστημα: Android Open Source Project (AOSP) Τελευταία έκδοση λογισμικού: Δείκτης SAR: x,xx W/kg Ελληνικό Product Code: 059T9D8 GR BLACK ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφίες Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited June 24, 2014 by stendor Ενημέρωση των links. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Χρονιά παρουσίασης 2014 όχι 2012. Ανυπομονώ να δω τη συσκευή από κοντά όπως και τις υπόλοιπες που παρουσιάστηκαν. Λογικά θα αποτελέσουν ενδιαφέρουσες επιλογές. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 http://www.amazon.es/Nokia-Smartphone-pantalla-c%C3%A1mara-Dual-Core/dp/B00IMGIVFK/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1395584890&sr=8-6&keywords=nokia+xl Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 review στα ελληνικά για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται: http://in2mobile.gr/2014/03/26/nokia_x_review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Στο Πλαίσιο για προπαραγγελία στα 129. Λογικά στα σκρουτζομάγαζα πιο κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Brace yourselves... Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ούτε δυο μήνες δεν πέρασαν από την παρουσίαση της συσκευής και βγήκε ήδη η πρώτη ROM. CM10 και μάλιστα χωρίς γνωστά bugs μέχρι στιγμής! http://www.xda-developers.com/android/nokia-x-receives-its-first-source-built-custom-rom/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2710107 Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Το ψήνω άγρια για δεύτερη συσκευή, τώρα που θα έχει και Google Play. Ο,τι ακριβώς έλειπε. Nokia + Vanilla Android. Ονειρο :D. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εγώ πήγα να παραλάβω από e-shop και ενώ στο site είχε την σήμανση GR (υπενθυμίζω ότι σε όλα τα site η εν λόγω σήμανση παραπέμπει ότι το προϊόν είναι επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας) ήταν παραεισαγωγή. Όταν μίλησα με το τηλεφωνικό κέντρο μου ανέφεραν ότι η εν λόγω σήμανση παραπέμπει σε ελληνικό μενού. Στο κατάστημα βέβαια υποστήριξαν ότι το GR σημαίνει ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά το κινητό δεν είχε πουθενά ελληνικά στη συσκευασία του. Όταν τους ρώτησα από πια χώρα έχει γίνει εισαγωγή (κατά την πάγια τακτική του e-shop) φυσικά δε γνώριζαν. Το καλύτερο όμως ήταν ότι δεν είχε ταινία ασφαλείας η συσκευασία και το κινητό ήταν ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ!!! Μετά φυσικά από τα παραπάνω, αρνήθηκα την παραλαβή και έκανα μία πολύ ωραία παραγγελία στο Public. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Έχει πάρει κάποιος το Χ dual SIM να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Το έχω εδώ και 1 εβδομάδα. Για να λειτουργεί αξιοπρεπώς χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις έχω κάνει τα παρακάτω: root nova launcher απεγκατάσταση άχρηστων εφαρμογών εγκατάσταση των άκρως απαραίτητων Όχι facebook, whatsapp, viber, email setup. Αποκλειστικά για δεύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλησπέρα κι από εμένα. Πήρα κι εγώ την συσκευή εδώ και περίπου 3 ημέρες. Δεν είναι η ταχύτερη συσκευή που έχω πάρει ποτέ μου (για την ακρίβεια είναι η πλέον αργή με το λειτουργικό Ανδρόιδ) αλλά κατά κάποιον παράξενο τρόπο, με τράβηξε ώστε να την αποκτήσω (Νόκια ως το κόκκαλο μιλάμε). Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως μοιάζει εκπληκτικά (στα μάτια τα δικά μου) με τις εικόνες που έχει βγάλει κατά καιρούς η Μάικροσοφτ σχετικά με τα σχέδιά της για έξυπνα τηλέφωνα. Η συσκευή έχει ακριβώς εκείνο το παράξενο σχέδιο με τις έντονες γωνίες στις συσκευές της. Κατά τα άλλα, η Νόκια πήρε το Ανδρόιδ και το υπεραπλούστευσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερίζω. Από εσάς που το έχετε, θα το προτείνατε για δεύτερη συσκευή? Κυρίως για κλήσεις μηνύματα με δύο κάρτες και λίγο here maps. Είναι βασανιστικά αργό? Για browsing, mailing και πιο βαριές δουλειές χρησιμοποιώ το galaxy s3 όσο αντέχει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερίζω. Από εσάς που το έχετε, θα το προτείνατε για δεύτερη συσκευή? Κυρίως για κλήσεις μηνύματα με δύο κάρτες και λίγο here maps. Είναι βασανιστικά αργό? Για browsing, mailing και πιο βαριές δουλειές χρησιμοποιώ το galaxy s3 όσο αντέχει ακόμα. Καλησπέρα. Η συσκευή, μετά από την χρήση που της κάνω εδώ και λίγες ημέρες, είναι μια χαρά. Προσωπικά έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος. Θα σου έλεγα πως κάνει και για πρώτη συσκευή. Και υπόψιν, οι χάρτες της Νόκια είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν, με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Όντως πολύ καλή συσκευή αλλά με 180 παίρνεις Moto g από Wind που είναι γενικά πολύ ανώτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δύο. Ναι. Οι ξακουστοί δωρεάν χάρτες είναι ο βασικότερος λόγος που γλυκοκοιτάζω nokia. Μόλις "έριξα" μια ματιά στο moto g του φίλου geek αλλά είναι single sim και είναι και αρκετά ακριβότερο. Το μόνο με κρατάει από την αγορά του είναι το αναμενόμενο lumia 630 που θα είναι σίγουρα ταχύτερο. Σκέφτομαι μήπως αξίζει να περιμένω. Ψάχνω καθημερινά μήπως μάθω ημ/νια άφιξης αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Αν θέλετε να το προσθέσετε στον τίτλο της συσκευής: Product code: 059T9D8 GR BLACK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Η καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή είναι στα 119Ε από e-shop.gr To XL να δούμε πόσο θα το τιμολογήσουν.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RockSoundStudio Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 4 ωρες με το Νokia X αγορα απο Πλαισιο απαιτησεις: 4" οθονη. here maps, wi-fi, dual-sim Εντυπώσεις: ενα asha της Nokia με τις απαιτησεις που εχω Προβλήματα: 1) εξωφρενικα γυαλιστερη οθονη οπου ακομα και με τερμα φωτεινοτητα την ημερα βλεπεις πιο πολυ την φατσα σου. 2) κακο εξωτερικο ηχειο, μαλλον λογω σκαφους 3) ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ οπου θα χρειαστω την βοηθεια καποιων εμπειρων: δεν μπορω να κανω transfer contacts απο το asha 308 μου λογω ασυμβατοτητας bluetooth. Το X δεν συνεργαζεται ουτε με το Nokia Suite !! καθε βοηθεια καλοδεχουμενη παιδια. ειναι 1000+ επαφες λογω δουλειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 4 ωρες με το Νokia X αγορα απο Πλαισιο απαιτησεις: 4" οθονη. here maps, wi-fi, dual-sim Εντυπώσεις: ενα asha της Nokia με τις απαιτησεις που εχω Προβλήματα: 1) εξωφρενικα γυαλιστερη οθονη οπου ακομα και με τερμα φωτεινοτητα την ημερα βλεπεις πιο πολυ την φατσα σου. 2) κακο εξωτερικο ηχειο, μαλλον λογω σκαφους 3) ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ οπου θα χρειαστω την βοηθεια καποιων εμπειρων: δεν μπορω να κανω transfer contacts απο το asha 308 μου λογω ασυμβατοτητας bluetooth. Το X δεν συνεργαζεται ουτε με το Nokia Suite !! καθε βοηθεια καλοδεχουμενη παιδια. ειναι 1000+ επαφες λογω δουλειας Ελπίζω να σε βοηθήσουν τα ακόλουθα βήματα: Δεν γνωρίζω εάν στο κινητό σου υπάρχει εγκατεστημένο το Contacts Transfer. Εγώ δεν το είχα δει, μέχρι που μου ζήτησε ενημέρωση για την εφαρμογή. Δοκίμασε εάν μπορείς και πες για τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RockSoundStudio Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ηταν εγκατεστημενο και υπηρχε και update στο Nokia store το οποιο και εκανα. ευχαριστω για το ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Βάλτες στο mail σου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RockSoundStudio Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Βάλτες στο mail σου. πολυ καλη ιδεα μου φαινεται αυτη Αλεξ. μπορεις να μου δωσεις παραπανω λεπτομεριες ? μην ξεχνας οτι το asha δεν εχει wi-fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 θα χρειαστεις MB λογικα... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RockSoundStudio Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ειμαι αναγκασμενος να το δοκιμασω ή να μην χρησιμοποιησω το τηλεφωνο ωσπου να βρεθει αλλη λυση. αν σας ειναι ευκολο πειτε μου λεπτομερειες πως θα το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts