Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλη...μερα

Παιδια θελω να ρωτησω κατι, εχω (δωσει στην κορη μου) το Ζ2 με root στην 23.4.A.1.232_5.1.1

επειδη για καποιους λογουσ δεν θεελι το root ... ΠΩΣ μπορω να περασω καποια εκδοση απο πανω χωρις να χασει τα "περιεχομενα"(ρυθμισεις, εφαρμογεσ, μουσικη εικονες κλπ) τις συσκευης και να μην ειναι root

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Αν κάνεις αναβάθμιση με το pc companion στην 6, δεν θα χάσει τα αρχεία και νομίζω ότι το root θα φύγει..

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Απορώ τόσους μήνες που είχες μείνει στην kitkat!!

Μα η KK δουλεύει τέλεια.

Στο service τους έγραψα να αφήσουν την ΚιτΚατ, αλλά το ήξερα ότι θα βάλουν την τελευταία διαθέσιμη έκδοση, αφού είναι μέρος της διαδικασίας επίλυσης κάθε προβλήματος.

λοιπον,μετα απο update σταματησε να μου δουλευει το ringtone,μονο στις εισερχομενες κλησεις ομως,σε οτιδιποτε αλλο δουλευει κανονικα(sms,messenger,viber κλπ).δοκιμασα και safe mode μηπως και εφταιγε καμια εφαρμογη αλλα το ιδιο εκανε κ εκει.για πειτε καμια ιδεα.ευχαριστω

λοιπον,μετα απο update σταματησε να μου δουλευει το ringtone,μονο στις εισερχομενες κλησεις ομως,σε οτιδιποτε αλλο δουλευει κανονικα(sms,messenger,viber κλπ).δοκιμασα και safe mode μηπως και εφταιγε καμια εφαρμογη αλλα το ιδιο εκανε κ εκει.για πειτε καμια ιδεα.ευχαριστω

Θα επιλέξεις απο το εικονίδιο που λεει μουσική, το ήχο που θες.

Πατάς παρατεταμενα και σου βγάζει επιλογή για ήχο κλήσης...

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα επιλέξεις απο το εικονίδιο που λεει μουσική, το ήχο που θες.

Πατάς παρατεταμενα και σου βγάζει επιλογή για ήχο κλήσης...

σε ευχαριστω πολυ!!!δε θα πηγαινε ποτε το μυαλο μου να το δοκιμασω αυτο!

καλησπερα..δεν δουλευουν τα ακουστικα,κανενα ακουστικο ενω σε αλλες συσκευες δουλευουν κανονικα.δευτερο η πισω πλευρα εχει γεμισει γρατσουνιες (το εχω χωρις θηκη),εχει ζελατινα εκει?μπορει να βγει ευκολα?

καλησπερα..δεν δουλευουν τα ακουστικα,κανενα ακουστικο ενω σε αλλες συσκευες δουλευουν κανονικα.δευτερο η πισω πλευρα εχει γεμισει γρατσουνιες (το εχω χωρις θηκη),εχει ζελατινα εκει?μπορει να βγει ευκολα?

Μήπως σπουδάζεις πατρα και διάβαζες χτες στο poirot? :p αλλιώς είναι τρομερή σύμπτωση καθώς μίλησα με ένα παιδί που είχε ένα ίδιο z2 με αυτό που περιγράφεις παραπάνω.. Μα ολόιδιο όμως σε όλα !!! On topic τώρα, η πίσω πλευρά δυστυχώς δεν έχει ζελατίνα .. Με μια θήκη όμως ή κάποιο skin δε θα φαίνονται οι γρατζουνιές.. :)

Edited by batist
Τωρα: Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z Ultra κ' Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE κ iPad air 2 64gb wifi & cellular :superman:

Εχει κανεις υποψη που μπορω να βρω το καπακι στην πλευρα που φορτιζει γιατι μου χαλαρωσε τελειως το λαστιχακι κ δεν κλεινει πια....Ευχαριστω

Πάρε τηλ εδώ(http://www.omnistore.gr/index.php) να κάνεις μια ερώτηση γιατί δεν βλέπω να έχουν αυτό το κομμάτι στον κατάλογό τους. Αν δε δε βοηθήσουν, η μόνη λύση είναι το ebay. Εκεί θα το βρεις σίγουρα.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

ευχαριστω πολυ

Πάρε τηλ εδώ(http://www.omnistore.gr/index.php) να κάνεις μια ερώτηση γιατί δεν βλέπω να έχουν αυτό το κομμάτι στον κατάλογό τους. Αν δε δε βοηθήσουν, η μόνη λύση είναι το ebay. Εκεί θα το βρεις σίγουρα.

Παίδες καλησπέρα . Το βρήκα 2ο χέρι στα 150ευρώ. Αξίζει να το πάρω; Είχα Sony z και z1 μέχρι τώρα.

Πρέπει να προσέξω κάτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Παίδες καλησπέρα . Το βρήκα 2ο χέρι στα 150ευρώ. Αξίζει να το πάρω; Είχα Sony z και z1 μέχρι τώρα.

Πρέπει να προσέξω κάτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Σκοτωμένο το παίρνεις, μην το συζητας. Να κοιτάξεις αν δουλεύουν τα wifi,data,bluetooth,gps, headphone jack,ηχεία , να μην εχει θεματα η οθονη του επισης.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Καλά, σκοτωμένο δεν το λες.. Αν σκεφτείς οτι μέχρι πριν λίγες μέρες το z3 είχε πάει 269€..Πόσο να το έδινε? Η τιμή είναι νορμάλ, απλά θα τα έδινα μόνο αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλιώς δίνεις τα ίδια ή κάτι παραπάνω και το παίρνεις καινούριο απο ebay.

Καλά, σκοτωμένο δεν το λες.. Αν σκεφτείς οτι μέχρι πριν λίγες μέρες το z3 είχε πάει 269€..Πόσο να το έδινε? Η τιμή είναι νορμάλ, απλά θα τα έδινα μόνο αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλιώς δίνεις τα ίδια ή κάτι παραπάνω και το παίρνεις καινούριο απο ebay.

Εγώ που το έχω αγοράσει στα 340€ το θεωρώ σκοτωμενη τιμή

Εχει κανεις υποψη που μπορω να βρω το καπακι στην πλευρα που φορτιζει γιατι μου χαλαρωσε τελειως το λαστιχακι κ δεν κλεινει πια....Ευχαριστω

Φιλε εγω που ειμαι απο Θεσσαλονικη το βρηκα σε καταστημα στην Εγνατια με 5 ευρω και αλλαζει σε ενα δευτερολεπτο. Στο ebay εχει πολυ λιγοτερο απ οτι θυμαμαι και μπορεις να το αλλαξεις πανευκολα και μονος.

• 3 weeks later...

Παιδιά καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές με υγεία! Να ρωτήσω κάτι έχει κανείς την τελευταία Existenz MM? Αν ναι πως είναι αξίζει ?

Παιδιά καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές με υγεία! Να ρωτήσω κάτι έχει κανείς την τελευταία Existenz MM? Αν ναι πως είναι αξίζει ?

Φορεσες καποια ρομ ή ακομα; Εγω οταν περασω την τελευταια θα ενημερωσω. Τα πιμι σου τα διαβαζεις; :p:p

καλημερα στη παρεα...αγορασα μεταχειρισμενο το συγκεκριμενο τηλ.το θεμα μου ειναι το προβλημα στο ηχειο και πιο πολυ στο viper οταν μου τηλεφωνει καποιος ακουγεται πολυ λιγο,ενω η ενταση του τηλ. ειναι τερμα..ειναι προβλημα της συσκευης???? Edited by giorgos365

καλημερα στη παρεα...αγορασα μεταχειρισμενο το συγκεκριμενο τηλ.το θεμα μου ειναι το προβλημα στο ηχειο και πιο πολυ στο viper οταν μου τηλεφωνει καποιος ακουγεται πολυ λιγο,ενω η ενταση του τηλ. ειναι τερμα..ειναι προβλημα της συσκευης????

Πήγαινε στις ρυθμίσεις κλήσης και απενεργοποιησε το noise cancellation.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις κλήσης και απενεργοποιησε το noise cancellation.
αν εννοεις εξαλεψη θορυβου μικροφονου,,το εκανα με ακουει ο συνομιλητης εγω δεν τον ακουω καλα..ενω πχ με ενα LUMIA 640 ακουω τελεια καμια σχεση με το Z2 μιλαμε για viper Edited by giorgos365

Παρέλαβον θήκη

http://i63.tinypic.com/m91r0o.jpg

http://i65.tinypic.com/2it3l0n.jpg

Μια χαρά μεγιες

Σε ευχαριστώ φιλαράκι μου, κουμπώνει καλά από ότι βλέπω

• 2 weeks later...

Με έκδοση android 6.0.1 έχω να δηλώσω ότι η μπαταρία μου αδειάζει για πλακα!

Παλιά με μέτρια χρήση έχανα την ημερα ένα 20%. Τώρα με πολύ ελάχιστη χρήση χάνω ένα 20%+! Παλιά το φόρτωνα 1-2 φορες την εβδομάδα τώρα αν όχι κάθε μέρα σίγουρα ανά δεύτερη! :mad:

• The title was changed to Sony Xperia Z2