Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Σας ήρθε εσάς μια αναβάθμιση που την ονομάζετε support; διορθώνει λέει την μεταφορά εφαρμογών στην sd και κάτι ακόμα που δεν συγκράτησα.
Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

Έχω για καμιά εβδομάδα την ΜΜ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όκ, μετά από ένα format πάντα η συσκευή ανασαίνει, αλλά εδώ όλα πηγαίνουν σφαίρα και η ήδη εξαιρετική μπαταρία πρέπει να κρατάει ένα 10% παραπάνω από την προηγούμενη έκδοση. Σε ευχαριστώ Sony, μου έδωσες smartphone για ένα ακόμα χρόνο.

Ερώτηση: Το HDR παίζει μόνο στα 8ΜΡ;;

Υ.Γ. Ρε παιδιά τι χρήση του κάνετε και θέλετε και stamina mode. Εγώ με ολη μέρα data ανοιχτό, 2 ώρες browsing και η μέρα βγαίνει για την πλάκα. Τι του κάνετε;;;; :D

Edited by vlachaquito

Έχω για καμιά εβδομάδα την ΜΜ και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όκ, μετά από ένα format πάντα η συσκευή ανασαίνει, αλλά εδώ όλα πηγαίνουν σφαίρα και η ήδη εξαιρετική μπαταρία πρέπει να κρατάει ένα 10% παραπάνω από την προηγούμενη έκδοση. Σε ευχαριστώ Sony, μου έδωσες smartphone για ένα ακόμα χρόνο.

Υ.Γ. Ρε παιδιά τι χρήση του κάνετε και θέλετε και stamina mode. Εγώ με ολη μέρα data ανοιχτό, 2 ώρες browsing και η μέρα βγαίνει για την πλάκα. Τι του κάνετε;;;; :D

φιλε μου ερώτηση, σου έχει κάνει θέμα το ΒΤ ή όλα οκ?

Οκ ενημερωσε μας για νεοτερα

μου είπαν για αλλαγή οθόνης 140 ευρω!!!! τόσο πάει ρε παιδιά;;;λεω να το δει και κανένας άλλος

μου είπαν για αλλαγή οθόνης 140 ευρω!!!! τόσο πάει ρε παιδιά;;;λεω να το δει και κανένας άλλος

1.εχει εγγυηση ακομα το κινητο?ή οχι?

2.που το πηγες?

3.η οθονη φιλε μου οντως τοσο εχει για να την αλλαξουν

Φιλε μου την .575 εχεις ?

Φιλε μου την .575 εχεις ?

Ναι ναι, δεν έβαλα την. 570, κατευθείαν στην. 575

Για τον φίλο που ρωτάει για το bt, δεν το δοκίμασα, θα το τσεκάρω όμως

Παιδια δεν μου αναγνωρίζει το κινητό τα ακουστικά τα noise cancelling! Δεν ξερω αμα φταίνε τα ακουστικά ή αμα φταιει η υποδοχή του κινητού! Αμα εχει θεμα η υποδοχή του κινητού την εκατσα τη βαρκα!

Κανεις καμια λυση?ειχε καποιος παρομοιο θεμα?

Παιδια δεν μου αναγνωρίζει το κινητό τα ακουστικά τα noise cancelling! Δεν ξερω αμα φταίνε τα ακουστικά ή αμα φταιει η υποδοχή του κινητού! Αμα εχει θεμα η υποδοχή του κινητού την εκατσα τη βαρκα!

Κανεις καμια λυση?ειχε καποιος παρομοιο θεμα?

Που και που μου το κάνει και εμένα αλλά αν τα βαζοβγαλεις 1-2 φορές δυναμικά και φυσηξεις και την υποδοχή θα δουλέψουν.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Που και που μου το κάνει και εμένα αλλά αν τα βαζοβγαλεις 1-2 φορές δυναμικά και φυσηξεις και την υποδοχή θα δουλέψουν.

Τιποτα φιλε δεν δουλευουν!!

Τιποτα φιλε δεν δουλευουν!!

Το έχεις βάλει ποτέ σε νερό; Αν ναι, δεν του τραβάς ενα ξέπλυμα εκεί πάνω στο βύσμα των ακουστικών; Απαλά πάντα...

Το έχεις βάλει ποτέ σε νερό; Αν ναι, δεν του τραβάς ενα ξέπλυμα εκεί πάνω στο βύσμα των ακουστικών; Απαλά πάντα...

Οχι ποτε νερο κτλπ! Τελικα δεν δουλευουν κι αλλα ακουστικά μαλλον εχει θεμα η υποδοχή του κινητού! Για ονομα του θεου!

Για αυτό το πήραμε για να το νερωνουμε χαχ, στείλε το για επισκευή αν έχεις την εγγύηση.

Φίλε Diecast, είχα το ίδιο πρόβλημα , φύσηξα την θύρα γιατί είχα να την χρησιμοποιήσω μήνες (έβγαλε τόνους σκόνης) έβαλα οδοντογλυφίδα αλλά τίποτα, λέω ή χάλασε ή εγώ έκανα την πατάτα με τον δυνατό αέρα (από κομπρεσέρ αέρα) ή με την οδοντογλυφίδα, δοκίμασα όλα τα ακουστικά που είχα (4 κομμάτια), δεν δούλεψε κανένα, οκ λέω πρέπει κάποια στιγμή να πάει στο σέρβις, είμουν 99,9 % σίγουρος ότι ήταν θέμα συσκευής.

Μετά όμως από αναβάθμιση στην έκδοση 6 δοκίμασα πάλι τυχαία και δούλεψε τέλεια !@#$%%^

Οπότε εγώ πριν το σέρβις θα του έκανα μία επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων.

Φίλε Diecast, είχα το ίδιο πρόβλημα , φύσηξα την θύρα γιατί είχα να την χρησιμοποιήσω μήνες (έβγαλε τόνους σκόνης) έβαλα οδοντογλυφίδα αλλά τίποτα, λέω ή χάλασε ή εγώ έκανα την πατάτα με τον δυνατό αέρα (από κομπρεσέρ αέρα) ή με την οδοντογλυφίδα, δοκίμασα όλα τα ακουστικά που είχα (4 κομμάτια), δεν δούλεψε κανένα, οκ λέω πρέπει κάποια στιγμή να πάει στο σέρβις, είμουν 99,9 % σίγουρος ότι ήταν θέμα συσκευής.

Μετά όμως από αναβάθμιση στην έκδοση 6 δοκίμασα πάλι τυχαία και δούλεψε τέλεια !@#$%%^

Οπότε εγώ πριν το σέρβις θα του έκανα μία επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων.

Τελικα παιδια καθάρισα την υποδοχη για τα ακουστικά και εβγαλε πραμα και δουλεύουν κομπλε τωρα :D :D

Edited by diecast

1.εχει εγγυηση ακομα το κινητο?ή οχι?

2.που το πηγες?

3.η οθονη φιλε μου οντως τοσο εχει για να την αλλαξουν

το εψαξα τελικα εφόσον εχω ακομα εγγυηση και το πηγα σε εξουσιοδοτημενο καταστημα....σημερα με ενημερωσαν πως το κινητο εχει μεγαλη ζημια και θα μου το αντικαταστησουν!!!!:):):):)

το εψαξα τελικα εφόσον εχω ακομα εγγυηση και το πηγα σε εξουσιοδοτημενο καταστημα....σημερα με ενημερωσαν πως το κινητο εχει μεγαλη ζημια και θα μου το αντικαταστησουν!!!!:):):):)

Αντε με το καλο! :D σου εκατσε κουτι πιστεύω!!

• Administrators

Που το πήγες;

Modpic.gif

Καλησπέρα,

Μπορώ να χαμηλώσω την ένταση του ήχου ειδοποίησης μηνύματος sms;

Όχι, μόνο να βάλεις κάποιον διακριτικό ήχο η κάποιον ήχο που έχεις ηχογραφήσει εσύ από μακρυά

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Που το πήγες;

μένω Ρόδο οπότε πήρα τηλ. την sony και με έστειλε σε ενα κατάστημα εδώ εξουσιοδοτημένο αλλά απο οτι κατάλαβα και αυτοί Αθήνα το έστειλαν!!!:)

Παιδια μου χουν σπασει τα νευρα με το marshmellow 1) με την απαραδεκτο ram management που κραταει 3 εφαρμογες μονο στη ενεργες και 2) με τα wifi disconnects ! Πηγες κανεις σε 5.1.1 μετα απο marshmellow?το σκέφτομαι σοβαρα

• The title was changed to Sony Xperia Z2