NikosFs Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπερα στους κατοχους z2!Μια απορια που δεν μπορω να τη λυσω με τπτ.Δεν μπορω να κανω μεταφορα των εφαρμογων στην sd μεσα απο τις ρυθμισεις οπως γινοταν μεχρι την 5.1.1.Το μνμ που μου αναγραφει στην οθονη "ο χωρος αποθηκευσης δεν επαρκει"!Ενω εχω αρκετα gb κενα στην sd.Υπαρχει καποιος που αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα; Παράθεση Apple Iphone 8 Plus Red Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπερα στους κατοχους z2!Μια απορια που δεν μπορω να τη λυσω με τπτ.Δεν μπορω να κανω μεταφορα των εφαρμογων στην sd μεσα απο τις ρυθμισεις οπως γινοταν μεχρι την 5.1.1.Το μνμ που μου αναγραφει στην οθονη "ο χωρος αποθηκευσης δεν επαρκει"!Ενω εχω αρκετα gb κενα στην sd.Υπαρχει καποιος που αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα; Για να μεταφερεις πληρως τις εφαρμογες στην micro-sd θα πρεπει να είσαι ρουτ (βλεπω να εισαι) , μετά θα πρέπει να έχεις κάνει 2 διαμερίσεις της micro-sd όπου το 1ο θα είναι fat32 primary , ενώ το 2ο ext2/ext4 primary (όπου εδώ θα μεταφερθούν πλήρως οι εφαρμογές).Τις διαμερίσεις θα τις κάνεις με το minitool partition wizard. Έπειτα θα πρεπει να κατεβάσεις το link2sd από το playstore , και μεταφέρεις τις εφαρμογές πατώντας ουσιαστικά σύνδεση! Κάποιες πάλι δεν τα επιτρέπουν όλα να συνδέονται στην 2η διαμέριση (ext2/ext4 primary) της micro-sd .. εκεί η λύση είναι το link2sd plus (αν θες σου λέω κόλπο να μην το αγοράσεις). Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Αν στο mm έδινε η Sony το adoptable storage θα λύνονταν όλα αυτά τα θέματα Edited May 23, 2016 by chris1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosFs Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Δεν το εχω ρουταρισμενο.Δεν εννοουσα να τις μεταφερω εξ' ολοκληρου αλλα αυτο που γινεται μεσω των ρυθμισεων που περναει καποια δεδομενα στην sd και καποια στην μνημη του τηλ. Παράθεση Apple Iphone 8 Plus Red Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αν στο mm έδινε η Sony το adoptable storage θα λύνονταν όλα αυτά τα θέματα Πιστεύω δεν το αφήνει ακόμα να γίνει διότι αν έβαζε κάποιος χάλια micro SD θα δημιουργουνταν αμέσως πρόβλημα.. Νίκο εννοησα τι γράφεις. Ναι όντως δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.. Αλλά με τον άλλο τρόπο είναι καλά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Δηλαδή ούτε αυτό σε αφήνει να κάνεις η 6; (για μεταφορά εφαρμογών η δεδομένων τους) Και γιατί αναφέρεται ότι η 6 μπορούσε να κάνει την κάρτα adoptable? Η Sony το ανέτρεψε αυτό στην δικιά της αναβάθμιση; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160523/7b53b4a219ad7d208d2a94975e6f3af5.jpg Edited May 23, 2016 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Δηλαδή ούτε αυτό σε αφήνει να κάνεις η 6; (για μεταφορά εφαρμογών η δεδομένων τους) Και γιατί αναφέρεται ότι η 6 μπορούσε να κάνει την κάρτα adoptable? Η Sony το ανέτρεψε αυτό στην δικιά της αναβάθμιση; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160523/7b53b4a219ad7d208d2a94975e6f3af5.jpg οχι δεν σε αφηνει. το ειχα γραψει πιο παλαι εδω στο foroume οταν ειχα βαλει την Beta.. δλδ τις εφαρμογες θα πρεπει να τις πας χειροκινητα μια μια στη sd. παιδα εσιες που εχετε την .575 ισχυει οτι επεστρεψε η επιλογη για απενεργοποιηση της εξαλειψης θορυβου του μικροφωνου? ετσι διαβασα.. επισης μηπως εμφανιστηκε η επιλογη παλι η επιλογη μεταφορας αρχειων στην sd σαν την φωτο του φιλου μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Φίλε inevar ο Nikosfs εννοεί (μάλλον) ότι δεν τον αφήνει να κάνει την κλασική μεταφορά ορισμένων δεδομένων από μια εφαρμογή από το τηλέφωνο στην κάρτα SD λέγοντας του ότι ο χώρος αποθήκευσης δεν επαρκεί ενώ έχει χώρο στην κάρτα του, Νίκο σωστά; Έχω Ζ5 premium με 6.0, έχω κατεβάσει κάποια παιχνίδια πχ το real racing, το έκανα μεταφορά στην SD και πήγε κανονικά . Το rayman και το Minions rush δεν πάνε στην SD ενώ έχει επιλογή για να μεταφερθούν εκεί με την δικαιολογία ότι δεν επαρκεί ο αποθηκευτικός χώρος ενώ έχω άπλετο ελεύθερο χώρο. Κάτι τέτοιο γίνεται και στον Nικο πιστεύω, υπάρχει επιλογή για την κλασσική μεταφορά αλλά δεν πάνε λόγω χώρου αδικαιολογητα αφού χώρος υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Μόνο σε μενα δεν εχει ερθει τιποτα απο ΜΜ! ελεος Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Παιδιά ερώτηση. Για να πάρω την .575 πρέπει να έχω περάσει την .570 πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Παιδιά ερώτηση. Για να πάρω την .575 πρέπει να έχω περάσει την .570 πρώτα; Νομιζω οχι φιλε μου. Αν το βαλεις στο xperia companion ή στο pc companion,θα στην περασει την 575 μονη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 τυχερος εισαι μην μιλας καθολου το μονο καλο που εχει ειναι οι αδειες εφαρμογων και να ερθει μην την περασεις αν δεν λυθουν καποια σοβαρα θεματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Νομιζω οχι φιλε μου. Αν το βαλεις στο xperia companion ή στο pc companion,θα στην περασει την 575 μονη της. Ok, θα δοκιμάσω έτσι, γιατί στην ΟΤΑ έχει κολλήσει στην .570 την οποία φυσικά δεν βάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 στην εκδοση 6 πως μπορώ να βγαλω βιντεο 4Κ η να βγαλω timeshift video κτλπ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 στην εκδοση 6 πως μπορώ να βγαλω βιντεο 4Κ η να βγαλω timeshift video κτλπ.? Στην εφαρμογή της κάμερας πας στο προς τα πάνω είναι ένα swipe ακόμη πιο πάνω από το βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 βγηκε η 75 για ελληνικα βονταφον αρα θα ακολουθησουν ξανα και οι αλλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Βγήκε η 575 και για κοοσμοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Βγήκε η 575 και για κοοσμοτε! Την περασες να μας πεις εντυπωσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ρε παιδια πως μπορω να δω ποιας χωρας εχω? Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Την περασες να μας πεις εντυπωσεις ? Όχι, στο xperifirm το έιδα.. Εγώ δεν έχω της κοοσμοτε.. Απλά ενημερωτικά το είπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση μέσω του Xperia Companion, cosmote έχω Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2627 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 εγω την 570 ακομα εχω vodafone δεν εχει ερθει ουτε απο τον υπολογιστη ουτε απο wifi γιατι αραγε? παντως με την 57ο νομιιζω οτι η μπαταρια καταναλωνετε πιο γρηγορα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Ευχάριστα νέα http://techblog.gr/software/sony-marshmallow-beta-transfer-apps-to-sd-8932/ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Προσπαθώ να μεταφέρω στην SD κάρτα κάποιες εφαρμογές αλλά μου λέει ανεπαρκής χώρος δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε, έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Προσπαθώ να μεταφέρω στην SD κάρτα κάποιες εφαρμογές αλλά μου λέει ανεπαρκής χώρος δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε, έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Αν έχεις την 6 αυτό δεν γίνεται ακόμα, αλλά σε επόμενο update θα διορθωθεί, διάβασε από πάνω το λινκ που ανέβασε ο φίλος! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts