alextrela Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) 1.Θεμα υπερθέρμανσης γενικότερα δεν έχει η συσκευή. Μόνο σε 4k(που και lg/Samsung το έχουν εξιςου). Επίσης σε παιχνίδια οι τραβώντας πολλές φωτός εξιςου ανεβάζει οπως συμβαίνει σε ολα τα high end κινητά με αυτά τα specs. Σε πιο ομαλή καθημερινή χρήση δηλαδή ομιλία,κατανάλωση περιεχομένου,browsing,mail,sms,μουσική,YouTube ειναι δροσερό έως ελαφριά ζεστό(και τα παραπάνω καλοκαιρινούς μήνες με 30-35 βαθμούς μάλιστα) 2.εδώ ας απαντήσουν αλλα παιδιά που ασχολούνται με αυτό το σπορ. 3.Ισχύει ναι ότι πιο smooth εμπειρία android έχεις και πιο κοντά σε pure android. Τώρα για φλασαρισμα ότι είπα στο 2 4.μπορεις να φορέσεις μπρος πίσω tampered glass και περιμετρικά skin για μια σχετική προστασία από μικρό γρατζουνιές και μικρό ατυχήματα χωρίς να προσθέσεις όγκο καθόλου. 5.τα ακουστικά στα ευρωπαϊκά που γνωρίζω τα δίνουν στην συσκευασία(έχει ειδικό αυτοκόλλητο πάνω τους που διακρίνεις αν έχει η όχι πάνω στην συσκευασία) Charging dock ίσως παίζει κάποιων χωρών συσκευές όχι σε όλες τις συσκευασίες,άρα ρωτάς ανα κατάστημα και μοντέλο και βλέπεις. 6.Ικανοποιητικα ειναι τα 16 εκτός αν σκοπεύεις να το φορτώσεις με πολλά παιχνίδια που τότε θα σε προβληματίσει. Αν βάλεις 2-3 δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω πχ μπορείς να δεσμεύσεις άνετα 4-5gb και σου μένουν 6-7gb διαθέσιμα Εννοειται φωτό,μουσική,ταινίες η οτιδήποτε τρίτο τα περνάς στην micro sd Edited October 31, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παίδες να ρωτήσω κάτι; Πλέον που το Seus δεν δουλεύει, μπορούμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση με το PC Companion; Με ενδιαφέρει μόνο καθαρή ώστε το τηλέφωνο να γίνει όπως το πρωτοαγόρασα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παίδες να ρωτήσω κάτι; Πλέον που το Seus δεν δουλεύει, μπορούμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση με το PC Companion; Με ενδιαφέρει μόνο καθαρή ώστε το τηλέφωνο να γίνει όπως το πρωτοαγόρασα Ναι. 10 χαρακτηρες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ναι. 10 χαρακτηρες. Τhank you Άλεξ..:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Τhank you Άλεξ..:) :) Πήρες τελικά η όχι ακόμα; Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Πήρες τελικά η όχι ακόμα; Μπορεί και απόψε το βράδυ να είμαι ένας ευτυχέστατος κάτοχος.. :) :) Εύκολο ρουτ έχουμε άραγε;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 New Android 4.4.4 firmware (23.0.1.A.3.9) certified for Xperia Z2 series http://www.xperiablog.net/2014/11/01/new-android-4-4-4-firmware-23-0-1-a-3-9-certified-for-xperia-z2-series/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivanakis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πήγα στην cosmote και το δοκίμασαν στο δικό τους ελεύθερο δίκτυο και συνδέθηκε κανονικά οπότε έφυγα άπρακτος. Πήρα την ΗοL και μου είπαν να καταργήσω το δίκτυο που βρίσκει στο σπίτι και μου το μετονόμασε μπαίνοντας στο router Μου. Εψαξα το βρήκα και ω του θαύματος δουλεύει κανονικά εδώ και 15 μέρες. Κάνε το ίδιο και εσύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 είναι καλή η προστασία και η αίσθηση με Tempered glass η είναι σαν την απλή μεμβράνη που την νιώθεις σαν χαρτόνι; υπάρχει και για το πίσω μέρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με το Ζ3? Βλέπω στα 549ε το Ζ2 και 699ε το Ζ3. Θα αξιζε η αγορα του Ζ3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με το Ζ3? Βλέπω στα 549ε το Ζ2 και 699ε το Ζ3. Θα αξιζε η αγορα του Ζ3? Στις επώνυμες αλυσίδες οι τιμές που λες. Διότι σε skroutz παίζουν από 360-370 το z2 και γύρω στα 500 το z3. Οι διάφορες ειναι κυρίως σχεδιαστικές δηλαδή πιο λεπτό,ελαφρύ και βολικό στο κράτημα στο χέρι το z3 συν πιο φωτεινή οθόνη. Κατα τα αλλα κορυφαία και τα 2 σε αυτονομία,ποιότητα κατασκευής,ομαλότητα,σταθερότητα και απόλυτα απροβληματιστες συσκευής. Για εμένα αξίζουν τα 130-150 διαφοράς για το z3 αν σε παίρνει οικονομικά. Και τα 2 πέρασαν από τα χέρια μου και απλά κορυφαίες συσκευές σε προσιτή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δεν έχουν αντίπαλο σήμερα με αλλα λόγια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Τι διαφορά έχει το Sony Xperia Z2 LTE (16GB) από το Sony Xperia Z2 (16GB) και έχει τόση διαφορά στην τιμή; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 είναι καλή η προστασία και η αίσθηση με Tempered glass η είναι σαν την απλή μεμβράνη που την νιώθεις σαν χαρτόνι; υπάρχει και για το πίσω μέρος; η αίσθηση του tempered glass είναι εξαιρετική. τουλάχιστον για το spigen που έχω βάλει η αίσθηση είναι εφάμιλλη της οθόνης του κινητού (αν όχι καλύτερη, αφού με την oleophobic στρώση που έχει η κίνηση των δαχτύλων είναι πολύ πιο ομαλή) ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί και απόψε το βράδυ να είμαι ένας ευτυχέστατος κάτοχος.. :) :) Εύκολο ρουτ έχουμε άραγε;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386015&page=95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Τι διαφορά έχει το Sony Xperia Z2 LTE (16GB) από το Sony Xperia Z2 (16GB) και έχει τόση διαφορά στην τιμή; Μια συσκευή κυκλοφορεί εντός ΕΕ και υποστηρίζει LTE-4G για όλες τις χώρες. Τυπογραφικό λάθος του skroutz(απορώ μάλιστα πως δεν το έχουν διορθώσει) http://www.skroutz.gr/s/4853542/Sony-Xperia-Z2-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html Απλά η τιμές στο πρώτο αφορούν επίσημη ελληνικής αντιπροσωπείας που φέρνει ο Κοτσωβολος και σια. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Τι διαφορά έχει το Sony Xperia Z2 LTE (16GB) από το Sony Xperia Z2 (16GB) και έχει τόση διαφορά στην τιμή; Συμφωνα με το gsmarena τα μοντελα D6503, D6543 υποστηριζουν μεχρι 4G, ενω το D6502 μεχρι 3G. Παντα την κωδικη ονομασια να κοιτας. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Συμφωνα με το gsmarena τα μοντελα D6503, D6543 υποστηριζουν μεχρι 4G, ενω το D6502 μεχρι 3G. Παντα την κωδικη ονομασια να κοιτας. Δηλαδή το πρώτο που υποστηρίζει 4G είναι ποιο φτηνό από το άλλο που υποστηρίζει μόνο μέχρι 3G; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Δηλαδή το πρώτο που υποστηρίζει 4G είναι ποιο φτηνό από το άλλο που υποστηρίζει μόνο μέχρι 3G; Κοίτα δεν τίθεται ορθό θέμα σύγκρισης διότι 1) Ο Κωτσόβολος και η Ηλεκτρονική τιμολογούν όπως και τα υπόλοιπα non-σκρουτζομάγαζα , δηλαδή +200Ε παραπάνω από ότι η πραγματική τιμή στα skroutzoμαγαζα. 2) Είχαν σίγουρα τυπογραφικό λάθος ειδάλλως θα έπρεπε να γράφουν D6502 για πάραδειγμα.. Για να σε διευκολύνω , από όπου και αν επιλέξεις να το πάρεις θα ρωτήσεις αν έχει εγγυηση και πόσο, μετά αν υποστηρίζει 4G, πόσες μέρες κάλυψη DOA και τι περιέχει η συσκευασία. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RunTimeError Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Ερώτηση: Στο Skype Qik όταν γράφεις ένα μήνυμα φαίνεται στρετσαρισμένο το video. Σε άλλα κινητά δεν μου το κάνει. Είναι κάποιο bug ή έχει κανα θέμα το κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 (edited) Ο κωδικος 6503 κυκλοφορει εντος ΕΕ και παρεχει LTE-4G και για Ελλαδα. Ολα τα μαγαζια αυτο το μοντελο φερνουν. Το γραφει και στο κουτι απ εξω. Ολοι οι αλλοι κωδικοι δεν ασχολεισαι. Και τα 2 παρακατω 6503 ειναι με LTE-4G http://www.skroutz.gr/s/4853542/Sony-Xperia-Z2-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html Edited November 2, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 τα ακούστικα της sony που είχε η συσκευασία λειτουργούν στον υπολογιστή σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 New Android 4.4.4 firmware (23.0.1.A.3.9) certified for Xperia Z2 series http://www.xperiablog.net/2014/11/01/new-android-4-4-4-firmware-23-0-1-a-3-9-certified-for-xperia-z2-series/ Εμείς λέτε θα το πάρουμε το νέο firmware και το New Android 4.4.4 η θα πάμε απευθείας στο Android Lollipop; Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Στις επώνυμες αλυσίδες οι τιμές που λες. Διότι σε skroutz παίζουν από 360-370 το z2 και γύρω στα 500 το z3. Οι διάφορες ειναι κυρίως σχεδιαστικές δηλαδή πιο λεπτό,ελαφρύ και βολικό στο κράτημα στο χέρι το z3 συν πιο φωτεινή οθόνη. Κατα τα αλλα κορυφαία και τα 2 σε αυτονομία,ποιότητα κατασκευής,ομαλότητα,σταθερότητα και απόλυτα απροβληματιστες συσκευής. Για εμένα αξίζουν τα 130-150 διαφοράς για το z3 αν σε παίρνει οικονομικά. Και τα 2 πέρασαν από τα χέρια μου και απλά κορυφαίες συσκευές σε προσιτή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δεν έχουν αντίπαλο σήμερα με αλλα λόγια. Καλησπέρα. Από επώνυμη αλυσίδα θέλω να το αγοράσω (συγκεκριμένα από ΟΤΕ επειδή κάνει 6 δόσεις στον τηλ. λογαριασμό χωρίς τράπεζες κτλ). Δυστυχώς μου έκλεψαν το SP και δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πληρώσω μετρητοίς όλο το ποσό και αναγκαστικά θα πάρω το Ζ2 στα 549ε αφού δεν έχουν το G3, Galaxy S5. Βέβαια με την αντιμετώπιση της Sony με το SP δεν είχα σκοπό να ξαναπάρω συσκευή της ίδιας εταιρίας αλλά δεν έχει κάτι άλλο που να αξίζει τα λεφτά του το κατάστημα ΟΤΕ και επειδή δεν έχουν ούτε το Ζ3 μένει μόνο το Ζ2 στα 549ε. Βέβαια έχω 2 ερωτησούλες: 1) Τόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει στην οθόνη; Το Ζ3 πέρα από καλύτερη φωτεινότητα θα έχει και καλύτερα χρώματα; Οι σχεδιαστικές διαφορές δε με απασχολούν τόσο. Και το Ζ2 ποιοτικό μου φάνηκε, για το βάρος και το πάχος δεν με ενδιαφέρει και τόσο. :) 2) Από μπαταρία πως πάει; Βγάζει μέρα με απλή χρήση; Αυτά. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 καλημέρα. πρώτες εντυπώσεις: Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο. προέρχομαι από Ζ, αλλά το τηλέφωνο είναι τόσο γρήγορο και κομψό που έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!! και επειδή έχουμε sony, άρχισε το σκάλισμα: Διαδικασία root και εγκατάστασης dual recovery (το αρχικό thread είναι εδώ ): • Ενεργοποίηση του usb debugging (εντοπισμός σφαλμάτων usb) στο τηλέφωνο ρυθμίσεις -> Πληροφορίες τηλεφώνου -> πάτημα 7 φορές πάνω στον «αριθμός έκδοσης» ρυθμίσεις -> επιλογές για προγραμματιστές -> ενεργοποίηση του «εντοπισμός σφαλμάτων usb» • Λήψη του αρχείου http://nut.xperia-files.com/?dlid=WjItbG9ja2VkZHVhbHJlY292ZXJ5Mi43LjE1NC1CRVRBLmluc3RhbGxlci56aXA= • Αποσυμπίεση και εκτέλεση του install.bat • Εκτέλεση της επιλογής 4 (εγκατάσταση adb driver) • Εκτέλεση της επιλογής 3 Το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση και ανοίγει το twrp recovery. κατά την έξοδο από την εφαρμογή (Reboot -> System) εμφανίζεται μήνυμα που ενημερώνει πως η συσκευή δεν φαίνεται να είναι root και ρωτάει αν είναι επιθυμητή η εγκατάσταση του supersu. Επιλογή του «yes» Το τηλέφωνο εκκινεί κανονικά. Μετά την εκκίνηση ανοίγει παράθυρο διαλόγου του supersu για επιλογή του επιθυμητού τρόπου εγκατάστασης (μέσω playstore ή μέσω twrp). επιλογή του twrp. το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση (για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση) και είμαστε έτοιμοι!!! Έχουμε root και dual recovery (μόλις ανοίξει το τηλέφωνο -όταν δείχνει το logo της Sony- δονείται και ανάβει πράσινο led. Εκείνη τη στιγμή με κρατημένο το volume up μπαίνει στο philz touch και με κρατημένο το volume down μπαίνει στο twrp) χαιρεται και απο μενα.μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι? το εχω κανει root αλλα δεν μπαινει με τιποτα σε TWRP και δεν μπορψ να αλλαξω την rom.τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα. Από επώνυμη αλυσίδα θέλω να το αγοράσω (συγκεκριμένα από ΟΤΕ επειδή κάνει 6 δόσεις στον τηλ. λογαριασμό χωρίς τράπεζες κτλ). Δυστυχώς μου έκλεψαν το SP και δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πληρώσω μετρητοίς όλο το ποσό και αναγκαστικά θα πάρω το Ζ2 στα 549ε αφού δεν έχουν το G3, Galaxy S5. Βέβαια με την αντιμετώπιση της Sony με το SP δεν είχα σκοπό να ξαναπάρω συσκευή της ίδιας εταιρίας αλλά δεν έχει κάτι άλλο που να αξίζει τα λεφτά του το κατάστημα ΟΤΕ και επειδή δεν έχουν ούτε το Ζ3 μένει μόνο το Ζ2 στα 549ε. Βέβαια έχω 2 ερωτησούλες: 1) Τόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει στην οθόνη; Το Ζ3 πέρα από καλύτερη φωτεινότητα θα έχει και καλύτερα χρώματα; Οι σχεδιαστικές διαφορές δε με απασχολούν τόσο. Και το Ζ2 ποιοτικό μου φάνηκε, για το βάρος και το πάχος δεν με ενδιαφέρει και τόσο. :) 2) Από μπαταρία πως πάει; Βγάζει μέρα με απλή χρήση; Αυτά. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις. :) Όχι δεν έχει καλύτερα χρώματα το z3. Το z2 έχει πιο σωστές τιμές RGB και καλύτερη ισορροπία των χρωμάτων. Μόνο στην φωτεινότητα κερδίζει το z3 που το αντιλαμβάνεσαι καλύτερα όταν βρίσκεσαι έξω σε συνθήκες ηλιοφάνειας. Όχι ότι θα σε απογοητεύσει το z2 σε καμία περίπτωση,απλά ο εχθρός του καλού το καλύτερο σε αυτή την παράμετρο. Μπαταρία με απλή χρήση 2 ημέρες άνετα θα βγάζεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapcor32 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Έχεις δοκιμάσει κάποιος να δει nova από την εφαρμογή της Vodafone? Εμένα δεν παίζει πάντως με τίποτα και τζάμπα χρεωθηκα 30 € σε συσκευή μιας βδομάδας να το κάνω αναβάθμιση γιατί είχε λογότυπο της TIM Όταν άνοιγε το τηλέφωνο και με είπαν στην εξυπηρέτηση από την Vodafone ότι αυτό είναι το πρόβλημα συν 6,5 € που έκανα την συνδρομητική για ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts