Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ θα το αλλάξω με το samsung galaxy s3 δεν βρίσκω κάποιο λόγο να κρατήσω το iphone αλλά ούτε και την μετάβαση στο 5
το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Κάποτε το κορόιδευα το iphone... Τώρα απλά δεν το αλλάζω...
Power is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.

μια απο τα ιδια. αν το καταργουσαν εντελως φετος θα πηγαινα σε 920.

iphone xs max ipad 6th gen

μια απο τα ιδια. αν το καταργουσαν εντελως φετος θα πηγαινα σε 920.

Εγώ περιμένω να δω και το νέο Nexus (μιας και σε android δεν εμπιστεύομαι κανένα άλλο - σε θέματα υποστήριξης τουλάχιστον). Αλλιώς, iPhone5. Το 4S δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου...

• 2 weeks later...

Παίδες ότι Ipad είναι verizon (και τα iphone 4), ΔΕΝ κάνουν για Ελλάδα καθότι η Verizon είναι CDMA δίκτυο...συνεπώς η συσκευή δεν έχει sim tray.

Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε κάτι απο US, φροντίστε να είναι:

1. AT&T (gsm network = sim tray)

2. Αγορασμένο σαν συσκευή και όχι με συμβόλαιο.

Blackberry 9650 bold, iPhone 5 16GB, iPad 1 (32GB&3G), iPad 3rd gen (16GB&4G-LTE)

• 1 month later...
Ψαχνω για κινητο και ειμαι αναμεσα στο Sony Xperia P και το Iphone 4.Ποιο θα μου προτεινατε εσεις και ποιες ειναι πρακτικα οι διαφορες τους στην χρηση; :confused:

Ψαχνω για κινητο και ειμαι αναμεσα στο Sony Xperia P και το Iphone 4.Ποιο θα μου προτεινατε εσεις και ποιες ειναι πρακτικα οι διαφορες τους στην χρηση; :confused:

Υπάρχει σχετική ενότητα για να απευθυνθείς και να διαβάσεις:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

:)

• 3 weeks later...
Εγω το άλλαξα πριν μερικές μέρες. Ήμουν iphoneακιας 3 χρόνια τώρα και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Περίμενα όμως κάτι παραπάνω στο Iphone 5 που τελικά δεν έγινε και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω στο GS3 και τελικά αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή. Δεν μετάνιωσα ούτε δευτερόλεπτο.!
1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

ειχα ολα τα Iphone μεχρι το και το 4.... αλλαξα για να παω σε android και πηρα το htc one x.

πολυ καλο κινητο, αλλα δυστυχως οι μεγαλες οθονες ειναι θεμα γι αμενα, λογω δυσκολου χειρισμου με το ενα χερι.

επισης , η συνεργασια με Mac δεν ειναι και οτι καλυτερο , οποτε ξαναγυρισα σε iphone 5.... και δεν το αλλαζω με τιποτα!

μια απο τα ιδια. θα το αλλαζα μονο αν δεν μπορουσα να το αγορασω με κατι πολυ φθηνοτερο και μολις μαζευα λευτα θα το ξαναχτυπαγα. μεχει βολεψει και το ios που πραγματικα ειναι ο λογος που δεν σκεφτομαι να φυγω (ακομα τουλαχιστον)

iphone xs max ipad 6th gen

Ετσι ακριβως... τα ειπες ολα φιλε και συνοδοιπόρε... τα χρόνια περάσανε και ήρθαν και πέσανε βαριά επάνω μας...

Νιωθουμε πλεον δεινοσαυροι ή ειναι η ιδέα μου :lol::lol:

Γεια σου ρε θρυλικέ Μινόταυρε! Ωραία χρόνια και ας θυμίζουμε ταινία επιστημονικής φαντασίας του 70 πια! χαχαχα Εκείνη την εποχή ακόμα και το να έχεις Ελληνική ROM ήταν μαγεία!!! Παρόλα αυτά όμως είμαστε ακόμα ζωντανοί στην σκηνή που λέει και το άσμα χωρίς την τρέλα και το πάθος για ανελέητους διαξιφισμούς όπως τότε! Πιο ήρεμοι πιο αντικειμενικοί απολαμβάνουμε την εξέλιξη με πολύ λιγότερο άγχος αν και το βαλάντιο μας σε εποχές κρίσης δεν έχει την ίδια δύναμη εκείνης της όμορφης εποχής!

Καλές γιορτές σε σένα Μινόταυρε και σε όλα τα παλιά φιλαράκια του myphone!

Γεια σου ρε θρυλικέ Μινόταυρε! Ωραία χρόνια και ας θυμίζουμε ταινία επιστημονικής φαντασίας του 70 πια! χαχαχα Εκείνη την εποχή ακόμα και το να έχεις Ελληνική ROM ήταν μαγεία!!! Παρόλα αυτά όμως είμαστε ακόμα ζωντανοί στην σκηνή που λέει και το άσμα χωρίς την τρέλα και το πάθος για ανελέητους διαξιφισμούς όπως τότε! Πιο ήρεμοι πιο αντικειμενικοί απολαμβάνουμε την εξέλιξη με πολύ λιγότερο άγχος αν και το βαλάντιο μας σε εποχές κρίσης δεν έχει την ίδια δύναμη εκείνης της όμορφης εποχής!

Καλές γιορτές σε σένα Μινόταυρε και σε όλα τα παλιά φιλαράκια του myphone!

Χαιρομαι που βλεπω παλιους γνωριμους, εμπειρους, παθιασμενους με την τεχνολογια.

Πραγματι, μεγαλωσαμε και απολαμβανουμε με διαφορετικο τροπο πια τα γκατζετακια μας.

Με ελαχιστη διαθεση για διαξιφισμους (κυριως για να "ανακατευουμε την τραπουλα" μερικες φορες) και με περισση διαθεση να δοκιμασουμε το καινουριο (οπως παντα).

Χρονια Πολλα και καλα σε ολους!

Να 'στε καλά και οι 2 σας !

Eιναι ωραιο να θυμασαι τα παλια με φίλους μιας αλλης εποχης....ποιο ψαγμενης ποιο original και λιγοτερο κατευθυνομενης...

Να περνατε καλα με πολύ υπομονή και επιμονη εις πείσμα των καιρών..

Ευχομαι οτι καλυτερο σε εσας και στις οικογενειες σας...

Καλα Χριστουγεννα!

Αυτή είναι η διαφορά του Έλληνα απέναντι στις άλλες φυλές.Πάει κόντρα σε οτι τον πονάει.Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και χαρά.

Εγω σκεφτομουν ισως να δοκιμασω το 920 αλλα οταν το ειδα απο κοντα μου εφυγε η ιδεα. Απο ανδροιδ θα επερνα ισως καποιο Νοτε 2 ή Σ3 αλλα παροτι εχουν κανει μεγαλη προοδο το μηλολειτουργικο μου αρεσει περισσοτερο. Ο μεγαλυτερος λογος που πηγα στο 5 ειναι γιατι ειχα αγορασει 100ε εφαρμογες και ηταν ευκολη μεταβαση. Τωρα με το 5 πανω απο ενα μηνα ειμαι ευχαριστημενος (παροτι το παραπληρωσα και θελει και λιγο προσοχη λογω του μαλακου αλουμηνιου) και ηδη με εξυπερετησε σε προσφατο ταξιδι στο εξωτερικο το Ναβιγκον δουλεψε τελεια χωρις να εχω τοπικα δεδομενα. Αν ειχα αλλαξει πλατφορμα δεν θα ειχα την εξυπερετηση αυτη. Οποτε με βλεπω να μενω με το 5 μεχρι να μην τρεχουν οι εφαρμογες απο θεμα μνημης και επεξεργαστη.
Take five..

• 2 weeks later...
Σκέφτομαι την αγορά ipad 4 από Γερμανία αλλά με την εγγύηση τι γίνεται; Την δέχεται η ελληνική αντιπροσωπεία;

Ναι όπως και από ολη την Ευρώπη.

Επισκέπτης

Καλησπέρα και καλη χρονιά. Μία φίλη θα μου φέρει iPad Mini απο Αμερική (Wifi+Cellular), απο όσα διάβασα πρέπει να πάρω at&t, έχει και μία Sprint... Τι προτείνετε?

Το LTE μελλοντικά θα παίζει? Όχι ότι το χρειάζομαι... :)

καλησπερα, θελω να φερω το ipad μινι απο ταιλανδη, ειναι 90-100 ευρω πιο φτηνα απο δω. αν δεν εχει ελληνικο μενου μπορω να βαλω? και με την εγγυηση τι παιζει?

ευχαριστω

Καλησπέρα και καλη χρονιά. Μία φίλη θα μου φέρει iPad Mini απο Αμερική (Wifi+Cellular), απο όσα διάβασα πρέπει να πάρω at&t, έχει και μία Sprint... Τι προτείνετε?

Το LTE μελλοντικά θα παίζει? Όχι ότι το χρειάζομαι... :)

An παρει Ατ&Τ σιγουρα οχι γιατι δουλευει σε αλλες συχνοτητες απο τις ευρωπαικες. Το 3G θα παιζει μια χαρα ομως.

Take five..

• 2 weeks later...
Επειδή και ένας φίλος μου πρόκειται να πάει ταξίδι στις ΗΠΑ, θα ήθελα να ρωτήσω αν το ipad mini αγορασμένο από εκεί θα βγάλει κάποια προβλήματα στην Ελλάδα. Εκτός από το LTE που αναφέρθηκε υπάρχει κάτι άλλο? Επίσης μπορεί να παρακαμφθεί με κάποιον τρόπο?

2+ μηνες με το 5 και βλεποντας τα νεα μοντελλα ειμαι ευχαριστημενος που το πηρα. Ειδικα οταν βγηκε το google maps και το εκαναν καλυτερο και απο το android!
Take five..

3 χρόνια 3GS απόλυτα ικανοποιημένος αλλά ήθελα μια μεγαλύτερη οθόνη.. Την βρήκα στο 5 αλλά υπερβολικά πολλά λεφτά γι αυτά που προσφέρει...

Και έτσι μεταξύ SGS3 και Xperia T επέλεξα το δεύτερο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το android play store έχει τα πάντα!

Κέρδισα σε οθόνη κάμερα και δυνατότητες..το design φυσικά πανέμορφο. Δεν έχει τα πλαστικά του iPhone αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα..με λίγες παραπάνω πινελιές από Sony θα ήταν σίγουρα iPhone 5 killer!!!

Edited by Prof_Chaos

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned