Jump to content

spiros_nyc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spiros_nyc

  • Ημ. Γέννησης 05/12/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Verizon Wireless - ΗΠΑ

spiros_nyc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραία εφαρμογή! Ευχαριστώ πολύ!!! Έψαχνα μήπως υπήρχε τρόπος να φορτώσω γλώσσα στο κινητό, ώστε να μην παίζει μέσω app αλλά οκ, παλεύεται και έτσι! Υ.Γ. Επικοινώνησα και με την Samsung και λέει οτι το τηλέφωνο είναι περιορισμένο στις γλώσσες που έχει ήδη λόγω AT&T branding.... αξίζει να ψαχτώ για debranding ή θα μπλέξω?
  2. Καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας καθότι νέος στα android. Μόλις πήρα στα χέρια μου ένα galaxy S3, sgh-1747 το οποίο έχω συμπαθήσει απίστευτα. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει Ελληνικά στις προεγκατεστημένες γλώσσες....και δεν έχω ιδέα πώς να βάλω. Αν γνωρίζει κάποιος...ας κάνει την καλή του πράξη please. Αν ρωτάω κάτι απλό/χαζό...μην βαράτε, δεν έχω ιδέα απο αυτά! :cry: Υ.Γ. Πρίν ρωτήσει κανείς "γιατί πήρες τι i747"...θυμίζω οτι μένω Αμερική και αυτό βάση specs ήταν η καλύτερη επιλογή.
  3. Ώχ όντως...wtf? ναρκωτικά δεν παίρνω, αλκοόλ δεν είχα πιεί... πώς νόμισα οτι μιλάει για το mini?:X
  4. Χμμμ συνήθως το συγκεκριμένο site είναι έγκυρο...αλλά αυτές οι τιμές δεν πρέπει να ευσταθούν. Δεν αρκεί το μικρότερο μέγεθος για να διεισδύσει στην αγορά που κυριαρχούν kindle και η παλιοπαρέα των 7inch. Χρειάζεται και παρεμφερή τιμή...τα 499 δεν συνάδουν στο νέο εγχείρημα οπότε ή λάθος είναι οι προβλεπόμενες τιμές...ή λάθος η στρατηγική της apple.
  5. Εναλακτικά, αγοράζεις το apple tv, το συνδέεις στην tv και stream-άρεις ότι θέλεις απο iphone/ipad κλπ. Υ.Γ. Ποσοστό επιτυχίας : 100%
  6. Μάλλον αυτό εξηγεί αρκετά :p Όχι. Αθήνα, βόρεια προάστεια και σε περιοχή που το 3G στο iphone 4S που είχα τότε, πήγαινε σφαίρα.
  7. Στις λίγες μέρες που ήρθα, δοκίμασα να το χρησιμοποιήσω με καρτοκινητό vodafone το οποίο είχε και πακέτο data...αλλά δεν έπαιζε bis/bbm κλπ και απο internet έβλεπε μόνο edge. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος ή απλά αν δεν ασχολήθηκα αρκετά...
  8. Όχι δεν υπάρχει πηγή γιατί το έγραψα εγώ με πληροφορίες που μάζεψα απο διάφορα sites. Το κείμενο είναι δικό μου και εκεί που κάνω αναφορά σε νούμερα/specs, αναφέρω απο πού προέρχονται. Υ.Γ. Εαν θέλεις πηγή για τις φωτογραφίες : http://www.google.com
  9. Sorry που ξεθάβω το θέμα...αλλά επειδή έχω ένα και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω όταν έρθω Ελλάδα (παρότι έχω αλλάξει αρκετά τηλέφωνα, με το συγκεκριμένο έχω σκάλωμα), έχω την εξής απορία : έχει καταφέρει κανείς να το δουλέψει σε full extend? (bbm, bb world & 3g) ή μόνο κλήσεις & sms??? Y.Γ. Ελληνικά, και γράφει και διαβάζει...
  10. Νομίζω με το iPhone 4, αλλά εδώ μιλάμε για iPad και απ' όσο ξέρω είχαν/έχουν ίδια τιμή!
  11. Έχω την αίσθηση, οτι δεν είναι τιμή μαύρου/άσπρου. Κάτι τέτοιο θα ήταν : - πρωτοφανές για την πολιτική της εταιρείας - όχι ιδιαίτερα έξυπνο και αμιγώς ανούσιο καθότι το χρώμα δεν προσφέρει κάτι σε επιδόσεις....(τουλάχιστον όχι απ' όσο ξέρω) - ρατσιστικό Δεδομένου οτι ακόμα δεν ανακοινώθηκε επίσημα και δεν ξέρουμε ακριβώς τιμές, ΥΠΟΘΕΤΩ οτι πρόκειται απλά για ένα ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ price-range.
  12. http://i.huffpost.com/gen/818255/thumbs/o-APPLE-IPAD-MINI-INVITE-570.jpg?5 H apple έστειλε τις προσκλήσεις για την παρουσίαση του "ipad mini", που θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου. http://i.huffpost.com/gen/818210/thumbs/r-IPAD-MINI-EVENT-large570.jpg Φήμες μιλάνε για οθόνη 7,85 ιντσών, ενώ σύμφωνα με το appleinsider.com, θα διατίθεται σε 12 χρώματα και συνολικά 24 διαφορετικές εκδόσεις, ξεκινώντας απο χωρητικότητα 8GB. http://photos.appleinsider.com/skus-121016.jpg Η ονομασία, απο-κωδικοποιείται ώς εξής σύμφωνα με το ίδιο site. - P101, P103, P105 και P107 αναφέρονται στην χωρητικότητα, - "GOOD," "BETTER," και "BEST," το οποίο επισημαίνει Wi-Fi-only, 3G, και 4G LTE αντίστοιχα. - Τέλος το "A" και "B" πιθανότατα θα υποδεικνύει χρωματικό συνδιασμό. Aν ισχύει η φήμη οτι "θα είναι ίδιο με το iPad 3rd generation - απλά μικρότερο", μάλλον μιλάμε για ικανοποιητική cpu και τιμές που αναμένονται ώς εξής : 8GB WiFi Black/White, $250/$320 8GB Cellular Black/White $350/$450 16GB WiFi Black/White $350/$450 16GB Cellular WiFi Black/White $450/$580 32GB WiFi Black/White $450/$580 32GB Cellular Black/White $550/$710 64GB WiFi Black/White $550/$710 64GB Cellular Black/White $650/$840 Πώς το βλέπετε να στέκεται απέναντι στον ανταγωνισμό (Samsung Galaxy Tab 2 7.0, Kindle Fire, Barnes & Noble Nook HD, Kindle Fire HD & Google Nexus 7)?
  13. Παίδες ότι Ipad είναι verizon (και τα iphone 4), ΔΕΝ κάνουν για Ελλάδα καθότι η Verizon είναι CDMA δίκτυο...συνεπώς η συσκευή δεν έχει sim tray. Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε κάτι απο US, φροντίστε να είναι: 1. AT&T (gsm network = sim tray) 2. Αγορασμένο σαν συσκευή και όχι με συμβόλαιο.
×
×
  • Create New...