Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σίγουρα έχει διαμορφωθεί η τιμολογιακή του πολιτική...ισως να το ξέρουν και απο τότε που κυκλοφόρησε και στις υπόλοιπες χωρες της ευρώπης..το θέμα ειναι,οτι ψαχνουν να δουν αναλογα με το ενδιαφερον,το ποσο τους παίρνει να φουσκωσουν την τιμη

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Είναι σίγουρο ότι υπάρχει τιμολογιακή πολιτική αλλά το γεγονός ότι το φέρνουν 2 ταυτόχρονα περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα γιατί οδηγεί τον έναν να περιμένει τον άλλον ώστε να μην δοθεί πλεονέκτημα προασαρμογής έναντι αυτού που θα ανακοινώσει πρώτος τιμές.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

βλέποντας κ τις τιμές στην υπόλοιπη ευρώπη,ίσως έχει δωθεί "γραμμή" απο την μαμα εταιρία

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Αγγλία μια χαρά όμως η T-mobile το δίνει και με συμβόλαιο και με καρτοκινητό .. γιατί δηλαδή να μην μας δώσουν κι εμάς εδώ αυτή τη δυνατότητα, πόσο μάλλον όταν θεωρείται ότι στη χώρα μας η συσκευή δεν είναι κλειδωμένη;;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αγγία μια χαρά όμως η T-mobile το δίνει και με συμβόλαιο και με καρτοκινητό .. γιατί δηλαδή να μην μας δώσουν κι εμάς εδώ αυτή τη δυνατότητα, πόσο μάλλον όταν θεωρείται ότι στη χώρα μας η συσκευή δεν είναι κλειδωμένη;;

Γιατι δυστυχώς αυτη ειναι η Ελληνικη πραγματικότητα. Οταν διαθετουν κατι μονοπωλιακα σε πατάνε.

Και το οτι το εχουν δυο εταιρειες δεν αλλάζει τιποτα. Και στην Wind να το δωσουν, πάλι θα βρουν τροπο να τα βρουν μεταξυ τους.

Ξερετε ποτε θα συμορφωθούν? Μονο αν μπορει ο καθε εισαγωγεας να φερνει συσκευες μονος του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ειναι σαββατο ξημερωματα εχω πιει κατιτις παραπανω, κατω απο το σπιτι μου εχει Vodafone και παρα την σουρα μου παρατηρησα οτι εχουν ξηλωσει το ποστερ που διαφημιζε το 3GS.........λετε να μας κανουν καμμια πλακα :cry:

Δεν το πιστευω η μαλλον δεν θελω να το πιστεψω

Ειναι σαββατο ξημερωματα εχω πιει κατιτις παραπανω, κατω απο το σπιτι μου εχει Vodafone και παρα την σουρα μου παρατηρησα οτι εχουν ξηλωσει το ποστερ που διαφημιζε το 3GS.........λετε να μας κανουν καμμια πλακα :cry:

Δεν το πιστευω η μαλλον δεν θελω να το πιστεψω

Ξαναδες το αύριο που θα ξεσουρώσεις και μας το ξαναλές

Θα έρθει. Don't worry :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

η βλακεία των πολιτών της βοντα συνεχίζεται..πάω να πληρώσω το λογαριασμό μου στο κατάστημα και επι τη ευκαιρία ρωτάω και αν γνωρίζουν τιμές για το iphone...η κοπέλα εξυπηρετικότατη ρωτάει εναν συνάδερφο της..αυτός λέει δε ξέρουμε,πες ενα νουμερο..2000ευρώ;..επιμένει η κοπέλα,λέει μήπως έχουμε ενδεικτικές; ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑΣ βρε Χ; αυτός λέει ναι έχουμε,κοντά 800 ευρώ..του λέω εγώ,στη ιταλία κάνει 719 το 32αρι,το 800 που το είδατε;

και απορώ,ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ και με τι κριτήρια τα καταστήματα πωλητές ρε γμτ?

η βλακεία των πολιτών της βοντα συνεχίζεται..πάω να πληρώσω το λογαριασμό μου στο κατάστημα και επι τη ευκαιρία ρωτάω και αν γνωρίζουν τιμές για το iphone...η κοπέλα εξυπηρετικότατη ρωτάει εναν συνάδερφο της..αυτός λέει δε ξέρουμε,πες ενα νουμερο..2000ευρώ;..επιμένει η κοπέλα,λέει μήπως έχουμε ενδεικτικές; ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑΣ βρε Χ; αυτός λέει ναι έχουμε,κοντά 800 ευρώ..του λέω εγώ,στη ιταλία κάνει 719 το 32αρι,το 800 που το είδατε;

και απορώ,ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ και με τι κριτήρια τα καταστήματα πωλητές ρε γμτ?

καλά τι περιμένεις τώρα εσύ?:P να βγάλεις άκρη με δαύτους?

εδώ από κατάστημα σε κατάστημα διαφέρει η τιμή,η ημερομηνία πώλησης κτλ...υπάρχει και η πιθανότητα να μην ξέρουν καν ότι έχει βγει καινούργιο iphone...

τα έχουμε ακούσει όλα και από όλους(εταιρίες)και όλοι τα ίδια σκατά.

οτι πληρωνεις, παιρνεις!!! ποιος σοβαρος, επαγγελματιας στην δουλεια του, να μεινει να πουλαει κινητα για 600 ευρω/μηνα χωρις ποσοστα πωλησης και ωραριο σπαστο;; Αντε γεια
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

οτι πληρωνεις, παιρνεις!!! ποιος σοβαρος, επαγγελματιας στην δουλεια του, να μεινει να πουλαει κινητα για 600 ευρω/μηνα χωρις ποσοστα πωλησης και ωραριο σπαστο;; Αντε γεια

++++1001

Ετσι ακριβώς. Η vodafone φταιει και οχι οι υπάλληλοι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα διαφωνήσω εδώ, έχουν ποσοστά επί των πωλήσεων απλά το λένε αλλιώς. Διατήρηση της δουλειάς τους.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Θα διαφωνήσω εδώ, έχουν ποσοστά επί των πωλήσεων απλά το λένε αλλιώς. Διατήρηση της δουλειάς τους.

αφου δεν πληρωνουν εταιριες, παει και τελιωσε..Μα ποια εταιρια την ελλαδα κοιτα τον δεκτη ποιοτητας εξυπηρετησης των πελατων τους. Η δουλεια να βγαινει, και χεστ.. για την ποιοτητα

αυτο που λες κοψα, λεγετε πουλα τοσα τουλαχιστον αλλιως απολυεσε

Το θέμα μας είναι για τη διαθεσιμότητα του iPhone 3GS από τις Vodafone-Cosmote. Παρακαλώ συνεχίστε on topic. Ευχαριστώ. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Η τιμή της συσκευής θα είναι €619 για τα 16GB και €719 για τα 32GB

Πραγματι, κι εγω εδω και μερες για αυτες τις τιμες ειμαι ενημερος...

εγω πιστευω οι τιμες θα κλειδωσουν το πρωι παρασκευη λογω ανταγωνισμου και στο να μην αποκτησει προβαδισμα ο ενας απο τον αλλο,σιγουρα θα εχουμε και οι 2 την ιδια τιμη. ξερουμε οτι max 619 και 719 για 16 αρι και 32 αρι αντιστοιχα. Και κατωτερη τιμη 569 και 669,αν ειμαστε τυχεροι

εγω πιστευω οι τιμες θα κλειδωσουν το πρωι παρασκευη λογω ανταγωνισμου και στο να μην αποκτησει προβαδισμα ο ενας απο τον αλλο,σιγουρα θα εχουμε και οι 2 την ιδια τιμη. ξερουμε οτι max 619 και 719 για 16 αρι και 32 αρι αντιστοιχα. Και κατωτερη τιμη 569 και 769,αν ειμαστε τυχεροι

Μάλλον άτυχοι θα είμαστε εάν είναι 769,προφανώς κάνεις λάθος.

Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja:

Προσωπικα παντως πανω απο 600 ευρω δεν δινω με τιποτα. Οσο και αν το γουσταρω. Ειναι θεμα νοοτροπιας και αντιμετωπισης που εχουνε οι εταιρειες σε εμας και τρελαινομαι.

Για αυτο το λογο τρεξανε να φτιαξουμε φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος. Εγω δεν μπηλα στην διαδικασια να κανω την αιτηση. Επρεπε κανενας να μην κανει την αιτηση και θα σας ελεγα εγω τι τιμες θα ανακοινωσουν.

600+ ειναι πολλα ακομα και για το iphone 3GS. Ειπαμε να μας τον πιασουν αλλα οχι και ετσι....:p

και εγώ αυτό πίστευω,αλλά τουλάχιστον έχω κάνει μια ιδιότυπη "συμφωνία" με τον εαυτό μου,οτι εφόσον με καλύπτει,θα ειναι το μοναδικό τηλέφωνο που θα κρατήσω για 2χρόνια,έτσι κάπως τρώγεται

Σημερα πηγα στο πλαισιο ψημενος να παρω κινητο.Ειδα το diamond 2 το samsung με το HD και τελικα αποφασισα να περιμενω λιγο ακομα για το iphone.....:lol:

Σκεφτομαι παντως οτι θα γινει οτι και με το 3G δηλαδη συσκευη χωρις συμβολαιο ειδικα στην αρχη χλωμο να δινουν....Τιμη πιστευω θα ειναι πανω απο 600 δυστυχως

Κοιτάζοντας το iPhone 3G στο site της Vodafone και συγκεκριμένα στις "Συχνές Ερωτήσεις" υπάρχει μια ερώτηση του στυλ "έχω ανανεώσει πρόσφατα τη σύνδεσή μου. Μπορώ να αναβαθμίσω σε κάποιο από τα πακέτο που προσφέρονται με το iPhone". Η απάντηση είναι να ρωτήσουμε στο κατάστημα που μας ενδιαφέρει.

Φαντάζομαι πως κάτι ανάλογο θα ισχύσει και για το 3GS.

Αυτό τώρα τι σημαίνει; Ότι αν πάω π.χ. στο κατάστημα της Βουλιαγμένης μπορεί να μου κάνουν "αναβάθμιση" της σύνδεσης, ενώ αν πάω στο κατάστημα της Γλυφάδας δε θα μου την κάνουν;

Εγώ ανανέωσα την σύδεσή μου τον περασμένο Οκτώβρη. Έχει κανείς ιδέα αν θα μπορώ (με βάση όσα ξέρουμε από το 3G - δε νομίζω να αλλάξει κάτι σε αυτό) να αναβαθμίσω τη σύνδεσή μου σε π.χ. iPhone 150 Lite; Και αν υπάρχει ποινή, ξέρει κανείς πόσο περίπου είναι;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Στα συμβολαια δινεται συνηθως η δυνατοτητα ανανεωσης καθε 9 μηνες. Οποτε θα ελεγα πως μεσα στις επομενες ημερες θα ανοιξει το συμβολαιο σου για επιδοτηση.

Παντως δε νομιζω οτι το θεμα της επιδοτησης εξαρταται απο τα καταστηματα οσο απο τα κεντρικα.

Νομίζω ότι και την επόμενη ημέρα να πάς για νέο συμβόλαιο σου το κάνουν....αρκεί πάντα να είναι προς τα πάνω:lol:

Τό΄χω κάνει παλαιότερα 2-3 φορές σε Cos....,Voda....

Πρώτα βέβαια ρωτάς στην εταιρία που σε ενδιαφέρει έτσι;

Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja:

μπορείς να αλλάξει πρόγραμμα συμβολαίου,αλλά όχι να πάρεις νέα συσκευή

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned