pik. Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 καλημερα.... εδω χιονιζειιιιι(ιταλια) βρηκε ωρα.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 καλημερα.... εδω χιονιζειιιιι(ιταλια) βρηκε ωρα.... καλημέρα Δημήτριε, μια χαρά είναι που χιονίζει ρε φίλε, να δεις και άσπρη μέρα:lol::lol: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 :lol: καλο!!!!! τελικα μονο ετσι βλεπεις ασπρη μερα!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 ..................Για πες για το calibration.. Τι ακριβώς είναι και τι κάνει?:O:O:O Αλέξανδρε, μεγάλο θέμα ανοίγεις, που είναι δύσκολο να αναλυθεί σ' ένα-δυο μηνύματα. Χοντρικά, είναι η διόρθωση των χρωμάτων, της αντίθεσης (contrast), της φωτεινότητας (brightness) και της ισορροπίας λευκού (white balance) της οθόνης σου, σύμφωνα με τις συνθήκες φωτισμού του χώρου που εργάζεσαι, αλλά και του ίδιου του monitor που χρησιμοποιείς, με βάση κάποια διεθνή standards. Μπορεί να γίνει και μέσω software, αλλά για να πετύχεις σωστό calibration & profiling, πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια απ' τις ειδικές συσκευές (Hardware) που κυκλοφορούν για το σκοπό αυτό. Τη προσαρμόζεις στην οθόνη και τρέχεις το σχετικό λογισμικό. Σου φτιάχνει (μετά τις σχετικές μετρήσεις) ένα αρχείο προφίλ (συνήθως με κατάληξη *.icc) που φορτώνει το λειτουργικό, μετά από κάθε boot. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες και επεξηγήσεις γι' αυτό στο διαδίκτυο. Πριν όμως αρχίσεις να το ψάχνεις περισσότερο και πιθανώς να μπεις σε έξοδα (η αγορά τέτοιας συσκευής επιβάλλεται αν ασχολείσαι ημι-σοβαρά και πάνω, με τη φωτογραφία), άνοιξε από τα System Settings το Display, πήγαινε στο Color και δοκίμασε κάποια απ' τα έτοιμα Display profiles, μήπως διορθώσεις έτσι το πρόβλημα. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Καλημέρα και από μένα στην παρέα :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Κανονικά θα έπρεπε να σου δουλεύει η εντολή. Αλλά δεν πτοούμαστε. Βάλε από cydia πάλι το Aptitude. Δεν είχα εγκατεστημένο το APT 0.7 Strict Βρήκα οδηγίες στον οδηγό του Περικλή Διορθώστε προβλήματα που δημιουργούνται από ελαττωματικά πακέτα στο Cydia :lol: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Δεν είχα εγκατεστημένο το APT 0.7 Strict Βρήκα οδηγίες στον οδηγό του Περικλή Διορθώστε προβλήματα που δημιουργούνται από ελαττωματικά πακέτα στο Cydia :lol: Φαντάστηκα ότι θα το είχες μέσα απλά δε θα σου δούλευε. Και με το άλλο μάλλον θα έκανες τη δουλειά σου ;) Τέλος καλό όλα καλά πάντως. EDIT... Για όσους έχουν το ping σπασμένο ή δεν το έχουν ας τρέξουν. Είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τσάμπα τα 1.59 ευρώ που έσκασα πριν μια βδομάδα :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Φαντάστηκα ότι θα το είχες μέσα απλά δε θα σου δούλευε. Και με το άλλο μάλλον θα έκανες τη δουλειά σου ;) Τέλος καλό όλα καλά πάντως. EDIT... Για όσους έχουν το ping σπασμένο ή δεν το έχουν ας τρέξουν. Είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τσάμπα τα 1.59 ευρώ που έσκασα πριν μια βδομάδα :lol: Σωστός!!!!! Το είχα σπασμένο :lol: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 που το βρίσκουμε ρε παιδιά το ping; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Και για ποιό ping μιλάμε, το παιχνίδι, το messenger, κάποιο από τα ομώνυμα utilities; :confused: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 που το βρίσκουμε ρε παιδιά το ping; Και για ποιό ping μιλάμε, το παιχνίδι, το messenger, κάποιο από τα ομώνυμα utilities; :confused: Το messenger στο Apple Store Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Καλημεραα..!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Το messenger στο Apple Store Thanks Κώστα! :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Sorry Θάνο έπρεπε να γράψω ping! με το ! στο τέλος για να ξεχωρίζει. :) Καλημέρα Πάρη. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Sorry Θάνο έπρεπε να γράψω ping! με το ! στο τέλος για να ξεχωρίζει. :) Εμ και αυτή η μανία τους Νίκο με τις απρόσωπες ονομασίες που χρησιμοποιούνται από δεκάδες άλλα apps... :X Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 χαχαχα Πανάθεμά σε! Με το κράξιμο στην τσέπη είσαι :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Έτσι έτσι στεγνά... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 χαχαχα Πανάθεμά σε! Με το κράξιμο στην τσέπη είσαι :lol: Χα χα χα :lol: Δεν κρατιέμαι βρε Νικόλα όταν μιλάμε για αυτονόητα πράγματα. Θα έφτιαχνες εσύ ποτέ πρόγραμμα που να το πεις "ping" ή "utility" ή "app" ή "game"; Είναι δυνατόν να μην τρελαίνομαι; :lol: :lol: :lol: Άσε που με έχει επηρρεάσει και ο Ζαχαράκης και άρχισα και εγώ τις γεροντο-γκρίνιες. Αυτός φταίει για όλα... :lol: :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ενα δικιο το 'χεις. Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 δυο μερες ελειψα και μου τα φορτωσατε ολα εμενα ε?:lol::lol::lol::lol: δεν σας ξανα αφηνω γιατι σας χαλαει τελικα η απουσια μου :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 δυο μερες ελειψα και μου τα φορτωσατε ολα εμενα ε?:lol::lol::lol: Δεν το ξέρεις Δημήτρη πως όταν λείπει ο γάτος τα ποντίκια κάνουν sex; :lol::lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Δεν το ξέρεις Δημήτρη πως όταν λείπει ο γάτος τα ποντίκια κάνουν sex; :lol::lol: ναι ειπαμε,αλλα εσεις :confused::confused: ξεκ@λοθηκατε :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 ναι ειπαμε,αλλα εσεις :confused::confused: ξεκ@λοθηκατε :lol::lol::lol: Ο χειμώνας φταίει. Έπεσε κρύο και ανεβάζουμε τη θερμοκρασία μας με την ...τριβή. :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ο χειμώνας φταίει. Έπεσε κρύο και ανεβάζουμε τη θερμοκρασία μας με την ...τριβή. :p Εμενα δυστυχως μου ανεβασαν την θερμοκρασια οι ιωσεις...:( ευτυχως που την περασαμε οικογενειακως τωρα ολοι κ δεν μας την φυλαξε για τις γιορτες:X τωρα που ειμαι καπως καλυτερα, λεω να ανεβασω την θερμοκρασια μου δια της.... Κρουσης .. Με βλεπω για στενες επαφες 3ου τυπου παλι..:worry: κινητο εναντιον τοιχου:happy: φυσικα και δεν αναφερομαι στο μηλο μου!!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Καλύτερες πωλήσεις για το droid/milestone είναι μάλλον όνειρο απατηλό. Αλλά και τι τεχνολογία μπροστά; Το android δεν είναι τίποτα παραπάνω από linux με μπόλικη (και αργή) Java που εκτός του eyecandy δεν προσφέρει και τίποτα το ιδιαίτερο. Όσο για την οθόνη, ναι μεν μεγαλύτερη ανάλυση και πολύ καλύτερο panel από του iPhone (που δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο) όμως multitouch γιόκ. Εκτός φυσικά αν εννοούμε τεχνολογία το ..."τσόντα" πληκτρολόγιο. :lol: Α και μην φαντάζεσαι πως αυτά τα γράφω γιατί έχω ιδιαίτερη συμπαθεια στο iPhone. Ναι μεν είμαι "ευτυχής" κάτοχος αλλά να είσαι βέβαιος πως με την πρώτη ευκαιρία και το πρώτο πραγματικά ανταγωνιστικό κινητό, θα πάρει δρόμο το μηλαράκι, καθώς ούτε την Apple συμπαθώ, ούτε θαυμάζω έστω και ελάχιστα τα προϊόντα της. Αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται πέραν από προσωπικές προτιμήσεις και φανατισμούς. Μέχρι στιγμής καμμιά άλλη συσκευή δεν συγκεντρώνει τον μέσο ποιοτικό όρο του iPhone, παρόλα τα (αναρίθμητα) στραβά του. Και κάτι συσκευές όπως το Droid μόνο φασαρία στα tech blogs μπορούν να προκαλέσουν, από ουσία όμως τίποτα... :) δεν εχει multitouch? Αρχη είναι ακόμα.... Παντως το iphone μια φορα στο expansys το ξεπερασε! ;0 Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts