egoeimai Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Παιδιά, γιατί όταν συμπληρώνω τα πεδία στην Cosmote για διαθεσιμότητα, μου βγάζει πάντα μήνυμα: ''λάθος όνομα" ?:wacko: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Προσπαθησε με greeklish Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 στο κατάστημα expansys to 16GB κοστίζει 949.99euro και το 32gB κάνει 1049.99euro. Ελπίζω να μην ακολουθήσουν αυτά τα επίπεδα και οι τιμές στην vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Για το 3G είχαν ίδιες τιμές με τις ελληνικές? Νομίζω πως όχι αλλά δεν είμαι σιγουρος. Στην Ιταλία είχαν γι'αυτό και αναφερόμαστε στη συγκεκριμένη χώρα και περιμένουμε λατα πάσα πιθανότητα ίδιες τιμές και για το 3G. Και σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τιμή σκέτης συσκευής (δεν ξέρω αν στην Αίγυπτο το δίνουν σκέτο) μια και τα συμβόλαια είναι πολιτική της κάθε εταιρείας κινητής. Οι τιμες από την πρώτη μερα κυκλοφορίας μεχρι τωρα ήταν οι ίδιες ακριβώς με ελλάδα η μαλλον λιγο μικρότερες λογω της διαφορας ευρω δολαρίου. Απλα εδω η εκπτωση στα συμβόλαια δεν γινεται οπως στην Ελλαδα. Αντί να σου το πωλούν λιγο φθηνοτερο, σου αφαιρούν την εκπτωση κάθε μηνα απο τον λογαριασμό σου για ενα χρονο. Δηλαδη μιλάμε για υποχρεωτικό συμβόλαιο ενος χρόνου. Τωρα θα πωλείται ιδια τιμή αλλα για να κερδίσεις την εκπτωση θα πρεπει να εχεις διετές συμβόλαιο. Οπότε θα εξασφαλίζουν οτι θα εισπράξουν αυξημενα παγια για δυο χρόνια. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο δεν αισθάνεται ο αγοραστης ότι το αγοράζει ακριβότερα αφου ετσι κι αλλιως οσοι εχουν διατηρουν το συμβόλαιο για να εχουν τα δωρεαν ΜΒ. Η συσκευη δεν πωλείται χωρις συμβόλαιο και είναι κλειδωμένη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Οι τιμες από την πρώτη μερα κυκλοφορίας μεχρι τωρα ήταν οι ίδιες ακριβώς με ελλάδα η μαλλον λιγο μικρότερες λογω της διαφορας ευρω δολαρίου. Απλα εδω η εκπτωση στα συμβόλαια δεν γινεται οπως στην Ελλαδα. Αντί να σου το πωλούν λιγο φθηνοτερο, σου αφαιρούν την εκπτωση κάθε μηνα απο τον λογαριασμό σου για ενα χρονο. Δηλαδη μιλάμε για υποχρεωτικό συμβόλαιο ενος χρόνου. Τωρα θα πωλείται ιδια τιμή αλλα για να κερδίσεις την εκπτωση θα πρεπει να εχεις διετές συμβόλαιο. Οπότε θα εξασφαλίζουν οτι θα εισπράξουν αυξημενα παγια για δυο χρόνια. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο δεν αισθάνεται ο αγοραστης ότι το αγοράζει ακριβότερα αφου ετσι κι αλλιως οσοι εχουν διατηρουν το συμβόλαιο για να εχουν τα δωρεαν ΜΒ. Η συσκευη δεν πωλείται χωρις συμβόλαιο και είναι κλειδωμένη. Mιλάμε λοιπόν για εντελώς διαφορετική αγορά με διαφορετικές διαδικασίες από τις εταιρείες σε ότι αφορά τα συμβόλαια και διαφορετική νομοθεσία (π.χ στην Ελλάδα απαγορεύεται η πώληση κλειδωμένων συσκευών). Στη χώρα μας ισχύουν τα ίδια με την Ιταλία γι'αυτό και έχουμε (και μάλλον θα έχουμε πάλι) ίδιες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ξέρουμε περίπου σε τι επίπεδα θα παίζει η τιμή του 3G 8Gb όταν κυκλοφορήσει το 3GS? Να περιμένουμε καμία αξιόλογη μείωση? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ξέρουμε περίπου σε τι επίπεδα θα παίζει η τιμή του 3G 8Gb όταν κυκλοφορήσει το 3GS? Να περιμένουμε καμία αξιόλογη μείωση? Δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά πιθανότατα δεν θα μειωθεί καθόλου η τιμή του 3G ενώ το 3GS θα πωλείται ακριβότερα, όπως δηλαδή και στην Ιταλία (599-619 ευρώ το 16άρι και 699-719 το 32άρι) με την οποία είχαμε ίδιες τιμές και στο 3G. Bέβαια αυτά είναι υποθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
revod Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 12 και σήμερα! Ούτε στο στρατό ναμουνα.... :lol: CANT WAIT! :hypno::dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Οντως, βαρεθηκα να περιμενω κ εγω! Εδωσα και το diamond και το Nokia 6210 Navigator κ εμεινα με μια μπαχατελα περιμενωντας την 31/7. Μια ερωτηση ομως: 31/7 το κινητο θα το εχουν ολα τα vodafone shops στην Ελλαδα ετοιμοπαραδωτο; Εστω και απο 1-2; Δηλαδη εαν ενα "χωριο" εχει vodafone shop θα το εχει και εκει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntemek Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 με κανενα ετσι απλα!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Οντως, βαρεθηκα να περιμενω κ εγω! Εδωσα και το diamond και το Nokia 6210 Navigator κ εμεινα με μια μπαχατελα περιμενωντας την 31/7. Μια ερωτηση ομως: 31/7 το κινητο θα το εχουν ολα τα vodafone shops στην Ελλαδα ετοιμοπαραδωτο; Εστω και απο 1-2; Δηλαδη εαν ενα "χωριο" εχει vodafone shop θα το εχει και εκει; Κανονικά ναι. Έτσι έγινε πέρσι. Για να είσαι όμως σίγουρος ότι μέσα στις πρώτες μέρες θα το έχεις πάρει κάνε μια προπαραγγελία στο κατάστημα που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Τα προγραμματα/τιμες θα βγουν 31/7 ή 1-2 μερες πιο πριν; Με το iphone 3g τι εγινε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 12 και σήμερα! Ούτε στο στρατό ναμουνα.... :lol: CANT WAIT! :hypno::dash: LOL. Ίδια μέρα παίρνω άδεια απολύσεως!:lol: Μοιάζει ωραιο δώρο. :p Θα περιμένουμε ν ακούσουμε το κοστούμι... Προσπαθησε με greeklish Έπιασε (στο πεδίο για διαθεσιμοτητα), σ' ευχαριστώ. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Στο πολυ καλο Blog του Αντωνη Σιγαλα Gomac.gr αναφερει τε εξης: "Καθυστερεί το iPhone 3GS στην Ελλάδα; Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών νέων, αλλά στη χθεσινή οικονομική ανάλυση τριμήνου της Apple, ειπώθηκε ότι αντιμετωπίζεται σημαντικό πρόβλημα διαθεσιμότητας συσκευών iPhone 3GS. Τα νέα iPhone πουλάνε αρκετά καλύτερα του αναμενόμενου (η Apple πούλησε 5,2 εκατομμύρια iPhone σε ένα τρίμηνο!) και αυτό δημιουργεί πρόβλημα αποθέματος. Εώς εκ τούτου, η Apple σχεδιάζει την καθυστέρηση εμφάνισης των νέων iPhone 3GS σε αρκετές χώρες για διάστημα λίγων εβδομάδων! Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση: Response to the iPhone 3GS has been "tremendous" to the point where the company can't make enough of the phones to meet demand. "We're working to address this," the company said. The company doesn't want to predict when supply and demand will balance, but it won't be in the short term. Rollouts to new countries may have to move by "a few weeks here or there. Λέτε μέσα σε αυτές τις νέες χώρες να περιλαμβάνεται και η Ελλάδα και το "31 Ιουλίου" που αναγράφουν στα sites τους Vodafone και Cosmote να γίνει 31 Αυγούστου; Ελπίζω πως όχι!" Ολοι βεβαια (και εκεινος μαζι) ελπιζουμε να κανει λαθος Πηγη: http://gomac.blogspot.com/ Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Στο πολυ καλο Blog του Αντωνη Σιγαλα Gomac.gr αναφερει τε εξης: "Καθυστερεί το iPhone 3GS στην Ελλάδα; Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών νέων, αλλά στη χθεσινή οικονομική ανάλυση τριμήνου της Apple, ειπώθηκε ότι αντιμετωπίζεται σημαντικό πρόβλημα διαθεσιμότητας συσκευών iPhone 3GS. Τα νέα iPhone πουλάνε αρκετά καλύτερα του αναμενόμενου (η Apple πούλησε 5,2 εκατομμύρια iPhone σε ένα τρίμηνο!) και αυτό δημιουργεί πρόβλημα αποθέματος. Εώς εκ τούτου, η Apple σχεδιάζει την καθυστέρηση εμφάνισης των νέων iPhone 3GS σε αρκετές χώρες για διάστημα λίγων εβδομάδων! Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση: Response to the iPhone 3GS has been "tremendous" to the point where the company can't make enough of the phones to meet demand. "We're working to address this," the company said. The company doesn't want to predict when supply and demand will balance, but it won't be in the short term. Rollouts to new countries may have to move by "a few weeks here or there. Λέτε μέσα σε αυτές τις νέες χώρες να περιλαμβάνεται και η Ελλάδα και το "31 Ιουλίου" που αναγράφουν στα sites τους Vodafone και Cosmote να γίνει 31 Αυγούστου; Ελπίζω πως όχι!" Ολοι βεβαια (και εκεινος μαζι) ελπιζουμε να κανει λαθος Πηγη: http://gomac.blogspot.com/ Νομίζω πως ήδη οι ελληνικές εταιρείες έχουν εκτελωνίσει απόθεμα. Δεν είμαι όμως και σίγουρος. Φαντάζομαι πως αν είχε τεθεί τέτοιο θέμα θα ενημερώνονταν από την Apple και θα άλλαζαν την προγραμματισμένη ημερομηνία διάθεσης. Προσωπικά πιστεύω πως η συσκευή θα έρθει κανονικά 31 Ιουλίου αλλά με περιορισμένη διαθεσιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 συμφωνώ διότι απο ότι έχω ακούσει απο άνθρωπο στην κοσμοτε έχουν ήδη παραλάβει απόθεμα και ετοιμάζουν την τιμολογιακή πολιτική για το 3gs Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Η ακριβής ημερομηνία ανακοινώθηκε και από τις δύο εταιρείες πριν μερικές ημέρες, αν υπήρχε πρόβλημα με την παράδοση η Apple δεν θα τις άφηνε να ανακοινώσουν κάτι επίσημα. Μάλλον αυτό αφορά τις υπόλοιπες αγορές στις οποίες υπολογιζόταν ότι θα κυκλοφορήσει η συσκευή τον Αύγουστο. Ίσως και το γεγονός ότι στην Ελλάδα η συσκευή έρχεται τελικά στις 31 του Ιούλη να είναι ήδη μία ένδειξη ότι η αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία μετατοπίστηκε για 1-2 εβδομάδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Μόλις γύρισα απο κατάστημα Vodafone για να πληρωσω εναν λογαριασμο και να κανω προκρατηση το iphone. Ρωτησα την κοπελα εκει και μου ειπε οτι την τιμη την ξερει κ ειναι 570 ευρω. Το περιμεναν πιο ακριβα ειπε αλλα τοσο θα ειναι. 3 φορες την ρωτησα εαν ειναι σιγουρη κ ειπε ναι. Επισης τα προγραμματα δεν θα αλλαξουν ειπε. Απλως αντι για iphone 3G θα υπάρχει το iphone 3gs (στην 16αρα εκδοση του)... Τι να πω... θα δειξει... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk79 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Μόλις γύρισα απο κατάστημα Vodafone για να πληρωσω εναν λογαριασμο και να κανω προκρατηση το iphone. Ρωτησα την κοπελα εκει και μου ειπε οτι την τιμη την ξερει κ ειναι 570 ευρω. Το περιμεναν πιο ακριβα ειπε αλλα τοσο θα ειναι. 3 φορες την ρωτησα εαν ειναι σιγουρη κ ειπε ναι. Επισης τα προγραμματα δεν θα αλλαξουν ειπε. Απλως αντι για iphone 3G θα υπάρχει το iphone 3gs (στην 16αρα εκδοση του)... Τι να πω... θα δειξει... Εαν ειναι 570ευρω για την 16αρα δε θα ελεγα οτι ειναι κατι διαφορετικο απο ολες τις υπολοιπες χωρες.... Το 32αρι μαλλον θα κανει οσο και στην Ιταλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superboy Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Μόλις γύρισα απο κατάστημα Vodafone για να πληρωσω εναν λογαριασμο και να κανω προκρατηση το iphone. Ρωτησα την κοπελα εκει και μου ειπε οτι την τιμη την ξερει κ ειναι 570 ευρω. Το περιμεναν πιο ακριβα ειπε αλλα τοσο θα ειναι. 3 φορες την ρωτησα εαν ειναι σιγουρη κ ειπε ναι. Επισης τα προγραμματα δεν θα αλλαξουν ειπε. Απλως αντι για iphone 3G θα υπάρχει το iphone 3gs (στην 16αρα εκδοση του)... Τι να πω... θα δειξει... τι να πω έχω μπερδευτεί... σε 4 καταστήματα πήρα και μου είπαν ότι θα κάνει 620 euro.. θα το διαπιστώσουμε σε λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 τι να πω έχω μπερδευτεί... σε 4 καταστήματα πήρα και μου είπαν ότι θα κάνει 620 euro.. θα το διαπιστώσουμε σε λίγες μέρες. μιλάμε για τιμές συσκευής μόνο σωστά; με πακέτα σύνδεσης θα είναι όσο και τώρα το 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Τωρα διαβασα και απο εναν αλλον στο iphonehellas στο forum οτι το 16αρι θα κανει 570 ευρω. Του το παν απο μαγαζι vodafone επειδη εκανε προκρατηση. Για το 32αρι δε βγηκε τιμη ακομα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Κάτι μου λέει οτι το 570 είναι χωρίς φπα. Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Δύσκολο. Αν το 16άρι είναι 570€ χωρίς ΦΠΑ, με ΦΠΑ θα φτάνει τα 679€. Αν κάνει τόσο το 16GB, το 32άρι ποόσο θα έχει πια; 900€; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Δύσκολο. Αν το 16άρι είναι 570€ χωρίς ΦΠΑ, με ΦΠΑ θα φτάνει τα 679€. Αν κάνει τόσο το 16GB, το 32άρι ποόσο θα έχει πια; 900€; Πληροφοριακά, σήμερα είδα ότι σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα στην Κύπρο (αλυσίδα, μεγάλο), το 32GB θα είναι δικό σας στην προνομιακή τιμή των 1050 ευρώ. :grin: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts