Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποτέ θα έρθει Ελλάδα το razr και εγώ αυτό σκέφτομαι να πάρω αλλά έχω τώρα ανανέωση συμβόλαιου και προσπαθώ να το τρεναρω όσων μπορω καλο ειναι και το nexus

λένε ότι θα έρθει τέλος Νοεμβρη αλλά μάλλον για αρχές και προς τα μέσα Δεκεμβρη το βλέπω...εγώ θα πάω Γερμανία στις 17-20 Νοέμβρη και αν το βρω κάπου μάλλον θα το χτυπήσω....αρκει να το βρω φυσικά...

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

λένε ότι θα έρθει τέλος Νοεμβρη αλλά μάλλον για αρχές και προς τα μέσα Δεκεμβρη το βλέπω...εγώ θα πάω Γερμανία στις 17-20 Νοέμβρη και αν το βρω κάπου μάλλον θα το χτυπήσω....αρκει να το βρω φυσικά...

Τελικά πήρα το galaxy s2 εδώ και μια εβδομάδα και τείνω να ξεχάσω ότι είχα iphone (εντάξει υπερβάλλω!). Πολύ καλή συσκευή, γρήγορη, ελαφριά και το λευκό είναι πολύ όμορφο... αξίζει μία μετάβαση σε android λέω εγώ πάντα!

Καλημέρα παιδια, και καλό τριήμερο!

Γνωρίζω οτι είναι κουραστικό να postαρω σε ακυρο θέμα ερώτηση, αλλα δεν μπορω να δημιουργήσω δικό μου post αρα το κάνω στο "συγγενικότερο θέμα" που υπάρχει ήδη ανοικτό.

Θέλω να ανοίξω τον λογαριασμό του forthnet mai μου στο i phone 4.

Προσπαθώ μάταια με τις οδηγίες που έχουν στο site αλλα δεν τα καταφέρνω, και δεν έχω και κάποιο πρόβλημα νοητικής φύσεως. Στο i phone 3 το είχα φτιάξει αλλα στο 4 προσπαθώ κανενα 4 μηνο και δεν μπορω!

ftiaxno to tragoudi ton titlon

Το razr είναι ανώτερο κατασκευαστικά από το Ιphone.

Μιλάμε για κάβλαρ, μέταλλο και αχάρακτο κρύσταλλο + προστασία απο το νερό (τις πιτσιλιές δηλαδή, όχι να το βυθίσεις).

Είναι κινητάρα, χωρίς δεύτερη σκέψη....

ανωτερο κατασκευαστικα δε θα το ελεγα,οσο για το κεβλαρ,απο κατω ειναι κανονικο πλαστικο.

φυσικα και ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο.

ευτυχως εχω την τυχη να εχω και το iphone αλλα και android,οι εφαρμογες στο iphone παντως ειναι καλυτερες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ανωτερο κατασκευαστικα δε θα το ελεγα,οσο για το κεβλαρ,απο κατω ειναι κανονικο πλαστικο.

ευτυχως εχω την τυχη να εχω και το iphone αλλα και android,οι εφαρμογες στο iphone παντως ειναι καλυτερες.

Είναι πολύ ωραίο στο χέρι το μοτορόλα.

Και επειδή είχα και το i4 πριν, μπορώ να σου πώ ότι το μότο είναι φοβερή κατασκευή!

Το Iphone όμως πράγματικα έχει καλύτερες εφαρμογές.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Είναι πολύ ωραίο στο χέρι το μοτορόλα.

Και επειδή είχα και το i4 πριν, μπορώ να σου πώ ότι το μότο είναι φοβερή κατασκευή!

Το Iphone όμως πράγματικα έχει καλύτερες εφαρμογές.:)

Σίγουρα είναι πολύ καλο το Moto σαν κατασκευή,δεν αντιλεγω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τελικά πήρα το galaxy s2 εδώ και μια εβδομάδα και τείνω να ξεχάσω ότι είχα iphone (εντάξει υπερβάλλω!). Πολύ καλή συσκευή, γρήγορη, ελαφριά και το λευκό είναι πολύ όμορφο... αξίζει μία μετάβαση σε android λέω εγώ πάντα!

σε κανα μηνα να μου πεις , που θα ξαναερθεις τρεχοντας στο ios και στο iphone.! ετσι μου ελεγε και ενας φιλος μου για το s2 που πηρε, ενω εδωσε το iphone 4 , και μετα απο κανα μηνα εκλαιγε.! τελικα με το που βγηκε το 4s, το πηρε σφεντονα.! οχι οτι δεν ειναι καλο το s2, αλλα πολ μακρια πλεον απο iphone 4s.

ετσι οπως τα λες. και εγω ειχα και android. απλα δεν υπαρχει στον χαρτη το android σε σχεση με ios. τι να λεμε τωρα. στο ενα οι εφαρμογες φενονται ψευτικες, και στο αλλο ποιοτικοτατες.!

Εγω για να μην κλαίω δεν το έδωσα το iPhone 4. Προσπαθώ καθε μέρα να πείσω τον εαυτό μου να βάλω την κύρια sim στο iPhone και να το χρησιμοποιήσω σαν πρώτη συσκευη αλλα δεν τα καταφερνω.:lol:

Στο SGS2 έχω ολες τις εφαρμογές που είχα στο iPhone. Οι περισσότερες ειναι ίδιες και οι υπόλοιπες με άριστο interface.

Όλα αυτα δεν ισχύουν πια τουλάχιστον με την συγκεκριμένη συσκευη.

Οποίος το πάρει αν το αφήσει όπως ειναι θα κάνει την δουλεια του μια χαρά. Αν αρχίσει να το πειράζει χωρις να ξέρει, βάζει task killers σε συσκευη με 1gb ram και εφαρμογές που προορίζονταν για παλιότερες συσκευές θα ψάχνεται.

Είμαι έμπειρος χρήστης του iOS και έχουν περασει όλα τα iPhone απο τα χέρια μου εκτός του πρώτου.

Το 4s έχει την καλύτερα κάμερα, ειναι γρήγορο αλλα πάσχει στο κυριότερο: το μέγεθος της οθόνης που δεν μπορει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του και στο γελασμένο iOS που για να κανεις μερικά απλα πράγματα πρέπει να περιφέρεται απο την μια εφαρμογη στην αλλη.

Το android με συσκευές σαν το sgs2 δείχνουν τις δυνατότητες τους. Με το ICS νομίζω φθάνουν στην ολοκλήρωση.

Απο την αλλη βλέπω ένα iOS φτιαγμένο για μια συσκευη που στην τελευταία του εκδοση παρουσιάζει διάφορα προβληματα.

Πέρασα ολες τις beta iOS 5 και δυστυχώς η final ήταν χειρότερη απο την beta 8.

Ειδικά στο Ipad2 έχω κουραστεί απο τα συχνά κρασαρισματα του safari.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω για να μην κλαίω δεν το έδωσα το iPhone 4. Προσπαθώ καθε μέρα να πείσω τον εαυτό μου να βάλω την κύρια sim στο iPhone και να το χρησιμοποιήσω σαν πρώτη συσκευη αλλα δεν τα καταφερνω.:lol:

Στο SGS2 έχω ολες τις εφαρμογές που είχα στο iPhone. Οι περισσότερες ειναι ίδιες και οι υπόλοιπες με άριστο interface.

Οποίος το πάρει αν το αφήσει όπως ειναι θα κάνει την δουλεια του μια χαρά. Αν αρχίσει να το πειράζει χωρις να ξέρει, βάζει task killers σε συσκευη με 1gb ram και εφαρμογές που προορίζονταν για παλιότερες συσκευές θα ψάχνεται.

Είμαι έμπειρος χρήστης του iOS και έχουν περασει όλα τα iPhone απο τα χέρια μου εκτός του πρώτου.

Το 4s έχει την καλύτερα κάμερα, ειναι γρήγορο αλλα πάσχει στο κυριότερο: το μέγεθος της οθόνης που δεν μπορει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του και στο γελασμένο iOS που για να κανεις μερικά απλα πράγματα πρέπει να περιφέρεται απο την μια εφαρμογη στην αλλη.

Το android με συσκευές σαν το sgs2 δείχνουν τις δυνατότητες τους. Με το ICS νομίζω φθάνουν στην ολοκλήρωση.

Απο την αλλη βλέπω ένα iOS φτιαγμένο για μια συσκευη που στην τελευταία του εκδοση παρουσιάζει διάφορα προβληματα.

ο καλυτερος συνδιασμος θα ηταν s2 με ios. μονο ετσι. το android δεν μου αρεσει καθολου. να σε ρωτησω. η καμερα του 4s την θεωρεις καλυτερη απο τους s2 ?

ο καλυτερος συνδιασμος θα ηταν s2 με ios. μονο ετσι. το android δεν μου αρεσει καθολου.

Υπάρχουν και μερικοί (εγώ) φίλε μου όμως που με το ios βγάζουν σπυριά και γουστάρουν android.

σε κανα μηνα να μου πεις , που θα ξαναερθεις τρεχοντας στο ios και στο iphone.! ετσι μου ελεγε και ενας φιλος μου για το s2 που πηρε, ενω εδωσε το iphone 4 , και μετα απο κανα μηνα εκλαιγε.! τελικα με το που βγηκε το 4s, το πηρε σφεντονα.! οχι οτι δεν ειναι καλο το s2, αλλα πολ μακρια πλεον απο iphone 4s.

Εγώ πάλι άντεξα το 4αρι 2 βδομάδες (το πήρα καινούργιο τον ιανουάριο) και το έστειλα και πήρα sgs1. Είμαι 1000% ευχαριστημένος και δεν σκέφτηκα ποτέ ξανά το μήλο (καλά να είναι, αλλά μακριά από μένα).

Καλά για το s2 δεν το συζητώ. Ούτε για δύο 4s δεν θα το έδινα.

(άποψη μου, φιλικά και χωρίς καμία όρεξη για τσακωμούς κλπ)

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Για πες μου κι εμένα ρε φίλε που δεν κατεχω και πολλά, τον τομέα που το 4s,είναι πολύ μακριά από το s2????

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

................................

Γιαννης

ο καλυτερος συνδιασμος θα ηταν s2 με ios. μονο ετσι. το android δεν μου αρεσει καθολου. να σε ρωτησω. η καμερα του 4s την θεωρεις καλυτερη απο τους s2 ?

Ναι ειναι καλυτερη. Εκτός απο τις απόλυτα φυσιολογικές συνθήκες φωτογραφισης όπου οι διάφορες ειναι μικρές, σε ολες τις άλλες περιπτώσεις υπερτερεί η κάμερα του iPhone 4s.

Αναλυτικά:

Καλυτερη απόδοση χρωμάτων.

Πολυ πιο γρήγορο και ελεγχόμενο focus. Στο galaxy με την ΟΕΜ εφαρμογη και χωρις καποιο διορθωτική tweak, παρατηρούνται στην διάρκεια της βιντεοσκοπισης, στιγμιαία blur (θολώνει η εικόνα στο σημείο που κάνει focus) ειδικά όταν έχουμε στο πλάνο μας περιοχές με διαφορετικο φωτισμό. Χειροτερεύει πολυ το βράδυ σε συνθήκες φωτισμού δωματίου.

Το πρόβλημα διορθώνεται με την χρήση έξτρα εφαρμογής camera.apk απο το market.

Με αυτήν, πλησιάζει πολυ την ποιότητα του 4s, αλλα χάνει σε γενική σύγκριση.

Πιο φωτεινές φωτο και βίντεο σε εσωτερικούς χώρους λόγο μεγαλύτερης διαμέτρου του φακού.

Μεγαλύτερη ταχύτητα απο φωτογραφία σε φωτογραφία αλλα και ελαφρά πιο γρήγορο άνοιγμα της καμερας.

Δεν υπάρχει ροζ πουθενα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ο καθένας προσπαθεί να πεισει τον εαυτό του ότι έχει το καλύτερο κινητό...και το καταφέρνει...εξού και οι διαμάχες...

εγώ έχω το καλύτερο κινητό...Htc Desire τούμπανο με ρομ που τρέχει με χίλια:grin::grin:

Και που να πάρεις στα χέρια σου Nexus... Μετά από την αγορά του βλέπω να εγκαταλείπω οριστικά το iOS. Μόνο το iPad θα κρατήσω γιατί δεν βλέπω καμία σοβαρή ανταγωνιστική ταμπλέτα.

Μόνο το iPad θα κρατήσω γιατί δεν βλέπω καμία σοβαρή ανταγωνιστική ταμπλέτα.

Asus Transformer Prime.. ;)

iPhone μονο...το εδωσα για καποιον απιστευτο λογο που ακομα δεν μπορω να καταλαβω...και αναγκαστηκα μετα απο 3 μηνες να ξαναπαρω....και νομιζω αυτο ισχύει γενικα με ολα τα προιοντα της apple...ipad, macbooks κλπ...δεν υπαρχει επιστροφη....

γενικα το iphone ειναι γρηγορο δε μου φαινεται πλεον κατι διαφορετικο απλως ειναι πολυ ευκολο και δεν εχει πολλα να κανεις σε περιπτωση με το android που αρχιζει και περνει τα πανω του με λιγα λογια θα επερνα ενα samsung galaxy s2:)

Και που να πάρεις στα χέρια σου Nexus... Μετά από την αγορά του βλέπω να εγκαταλείπω οριστικά το iOS. Μόνο το iPad θα κρατήσω γιατί δεν βλέπω καμία σοβαρή ανταγωνιστική ταμπλέτα.

Χαίρομαι που διαβάζω ανθρώπους που ξέρουν καλα την αγορά. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα...

το iphone δεν αλλαζεται ακομα τουλαχιστον, εξαιτιας του ios.

Η το αντίθετο (η δική μου περίπτωση δηλαδή)..

Καποιοι το αλλάζουν λόγο ios..

αλλαξα το 4 με το 4s,ενω παραλληλα ειχα και το gs2,μετα απο μια εδβομαδα χρησης(περιπου)εδωσα το 4s και εμεινα στο galaxy,δεν ειμαι κολλημενος με τιποτα,αγοραζω ο,τι μου πηγαινει και μου αρεσει να δουλευω.Το android και ειδικα στο S2 μου δινει αυτη τη στιγμη τα περισοτερα και γιαυτο μενω.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Το iphone έχει καλύτερο λειτουργικό με μεγαλύτερη υποστήριξη,καλύτερη κάμερα και είναι πιο όμορφο κινητό σχεδιαστικά απο τον γαλαξία.Αλλά το μέγεθος της οθόνης του,μετά απο το s2 που είχα είναι προβληματικό για μένα,ειδικά,αν θές να σερφάρεις απο το κινητό....Πάντως είναι πιο "κινητό" τηλέφωνο απο τον γαλαξία Edited by kirdou

Ειναι πολλοι που πηγαν απο 4 σε γαλαξια2 απλα γιατι δεν ηθελαν να πανε σε 4S γιατι δεν βρηκαν λογο σοβαρο αναβαθμισης..οπως εγω που ειμαι στον γαλαξια2 εδω και κανα μηνα και ειναι καρα-απολυτα ικανοποιημενος...οθονη,βαρος, λειτουργικο...πολυ πολυ ικανοποιημενος και οταν ερθει το 5αρι βλεπουμε...ως τοτε η οθοναρα του γαλαξια ειναι μονοδρομος! Παντα προσωπικη αποψη φυσικα..

Sent from my GS2 with Tapatalk

Ειναι πολλοι που πηγαν απο 4 σε γαλαξια2 απλα γιατι δεν ηθελαν να πανε σε 4S γιατι δεν βρηκαν λογο σοβαρο αναβαθμισης..οπως εγω που ειμαι στον γαλαξια2 εδω και κανα μηνα και ειναι καρα-απολυτα ικανοποιημενος...οθονη,βαρος, λειτουργικο...πολυ πολυ ικανοποιημενος και οταν ερθει το 5αρι βλεπουμε...ως τοτε η οθοναρα του γαλαξια ειναι μονοδρομος! Παντα προσωπικη αποψη φυσικα..

Sent from my GS2 with Tapatalk

Ευθύμη παρόλα αυτα εκανα 2.5 μήνες να πάρω την απόφαση για να πούλησω το i4. Το κρατούσα μήπως δυσαρεστηθω σε κάτι απο το SGS2 και μετα τρέχω να το ξανα αγοράσω.

Το μόνο που με δυσάρεστει στον Γαλαξια ειναι ότι δεν γράφει apple.

Αν το iPhone 4s συγκέντρωνε όλα αυτα τα στοιχεία δηλαδη μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη ram θα παρεβλεπα τους περιορισμούς του iOS και θα ήμουν ευτυχισμένος.:lol:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned