Jump to content

fineas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fineas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

fineas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πήγα χθές το πρωί να κάνω ξανα αίτηση στην Forthnet λογω μετακόμισης σε άλλη περιοχή και μου έδωσαν επιδότηση 70 ευρώ για το Tablet της Βitmore (tab88 android 2.3) To τσακωσα ! Ελληνικό μενού, 8αρα οθονη, 8Gb, 2.0 mpixels, Wifi, Μνήμη 512mb, Mλονο 159 ευρω
  2. ακομα δεν είναι διαθέσιμο στο hd! Κάνε υπομονη γιατι θα το ενεργοποιησουν με νέα υπηρεσια
  3. Φιλε Finea καλημέρα, μηπως εχεις καποιες πληροφοριες για περιεχομενο ταινιων On demand μεσα απο την ΝΟΒΑ ;

    Ειναι κατι που το περιμενουμε καιρο απο οσο γνωριζω.

    Ευχαριστω πολύ.

  4. Καλημέρα παιδια, και καλό τριήμερο! Γνωρίζω οτι είναι κουραστικό να postαρω σε ακυρο θέμα ερώτηση, αλλα δεν μπορω να δημιουργήσω δικό μου post αρα το κάνω στο "συγγενικότερο θέμα" που υπάρχει ήδη ανοικτό. Θέλω να ανοίξω τον λογαριασμό του forthnet mai μου στο i phone 4. Προσπαθώ μάταια με τις οδηγίες που έχουν στο site αλλα δεν τα καταφέρνω, και δεν έχω και κάποιο πρόβλημα νοητικής φύσεως. Στο i phone 3 το είχα φτιάξει αλλα στο 4 προσπαθώ κανενα 4 μηνο και δεν μπορω!
  5. Παιδια καλημερα και Χριστος Ανεστη. Η FORTHNET ΑΝΈΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΕΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΡΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Η IP ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΕΝΕΤ.
  6. Αφου στον Οτε μου είπαν οτι περιμένουν το ραντεβου απο Cyta για να κουμπώσουν την γραμμή μου. Η forthnet την παρεδωσε μετα απο αίτημα της cyta μέσω οτε.
  7. Πάμε πάλι, Άννα να ένα μήλο. Ο Οτε έχει διαθέσιμη την γραμμη μου την έχει παραδωσει η forthnet αλλα η Cyta δεν με έχει ενεργοποιησει
  8. μαθε λοιπόν οτι ακομα και ο ΟΤΕ που είναι δημόσιο δουλέυει μεχρι και Μ. Παρασκευή. Πόσο μάλλον ο ιδιοτικός τομέας. Ασε που περιμένω απο τις 16. Η forthnet ενεργοποιείτε την Τετάρτη, και εχω και internet απο αυτούς! Α! και δεν θα πληρώσω τέλος ενεργοποιησης
  9. Στις 16 απριλίου με ενημέρωσαν οτι θα γινει μια ολιγόωρη διακοπή υπηρεσιών απο την forthnet και όταν επανέλθει θα ανήκει στο δίκτυο της Cyta. Με τα πολλά δεν επανήλθε ποτε το δίκτυο. Μου είπαν να κάνω υπομονηόταν μίλησα μαζί τους στο 13877. Μίλησα με το 13831 της forthnet και μου έδωσαν κωδικούς demo internet ενω είχα φυγει απο το δίκτυο τους. Το μόνο που δεν μπορούσαν να μου παρεχουν είναι τηλεφωνία γιατι δεν έχουν πλέον τον βρόχο. Μίλησα μαζί τους και μου είπαν οτι δεν έχει παραδώσει την γραμμή ο ΟΤΕ. οτι να ναι!!!!!:lol:
  10. Νέα Σμύρνη μένω. Η αδερφή μου Πέραμα. Εχει μείνει 3 μέρες απο τηλέφωνο και περιμένει ενεργοποίηση! Απο On tel. σε cyta
  11. καλησπέρα παιδιά. Δέν σας καταλαβαίνω. Εγω εργάζομαι σε μια ,εγάλη πολυεθνική εταιρεία είχα το i phone 3 είχα επιλογή νέας συσκευης πρίν 2 μήνες. Ήθελα ανοιχτό το mail μου. Θα μπορούσα να πάρω το blackberry ή Htc. Ξανα πήρα i phone! Tο 4! Το i phone ειναι και πολυ ευχρηστρο τηλέφωνο και πουλάω και το χαϊλίκι μου. Και στο κάτω κάτω της γραφής αν κάποιος ψάχνει ένα κινητό για εφαρμογές χρηματηστηρίου ή θέματα work description εγώ μπορεί να το θέλω για να πουλάω χαϊλίκι. Ποιον ενοχλεί?
  12. Καλησπέρα σε όλους! Μου επιτερπεται να σας πω την ιστορία μου? Μου επιτρέπεται! Απο το 2006 ανήκω στο ιδιόκτητο δίκτυο τησ forthnet. Αδικαιολογητως αποφάσισα να μεταβώ στο δίκτυο της Cyta πρόσφατα γιατι το "Γειά σου Αθήνα" κάτι μου έκανε! ΜΑΥΡΗ Η ΩΡΑ, ακόμα κλαίω! Με πήραν στο δίκτυο τους μου έκαναν την γραμμή Voip! Ούτε τηλέφωνο ούτε και internet! Έλιωσα στα τηλέφωνα ωσπου κατέληξα εν τέλη στο κατάστημα Forthnet στα ταμπούρια να ξανακάνω φορητότητα στην forthnet! Δεν ξαναφεύγω απο τα σίγουρα!
×
×
  • Create New...