loftys Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 δεν πειραζει αλεξανδρε δεν θα περιμενες εμενα καλα εκανες.μου στειλε ενα παλληκαρι μηνυμα για ανταλλαγη οποτε ισως γινει σε κανα 2 μερες. παιδια πηγα να κανω λογαριασμο(να ειμαι ετοιμος βρε)στο itunes και εβαλα email κανονικα και εκει που ζηταει κωδικο οτι και να βαλω δεν τον παιρνει με τιποτα!εβαλα με 8 χαρακτηρες με πιο λιγους αλλα τιποτα.απο κατω βαζω τον ιδιο ετσι?εχω τρελαθει,τι κανω λαθος?μηπως δεν με δεχεται ο στιβ λογω κακου παρελθον? :lol: Πρέπει να δειξεις σημάδια ειλικρινους μεταμελειας :lol: Καλησπέρα παιδιά :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 :lol: Πρέπει να δειξεις σημάδια ειλικρινους μεταμελειας :lol: Καλησπέρα παιδιά :) εχω βαλει διαφορετικα email και κωδικους αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 εχω βαλει διαφορετικα email και κωδικους αλλα τιποτα! αφου δεν θελει βρε κεφαλα :lol::lol: μην το ζοριζεις και εσυ :lol::lol: αν ειχε φλας και καλυτερη καμερα το 3gs,θα το ειχα χτυπησει εδω και καιρο :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 αφου δεν θελει βρε κεφαλα :lol::lol: μην το ζοριζεις και εσυ :lol::lol: αν ειχε φλας και καλυτερη καμερα το 3gs,θα το ειχα χτυπησει εδω και καιρο :p Θα πάρεις μια και καλή το iPhone 4 Δημητρακη !! Που τα έχει αυτά. Αλλά πρέπει να κρατήσεις και το Leo γιατί χωρίς παιχνίδι δεν μπορείς ούτε Εσυ ούτε εγώ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Θα πάρεις μια και καλή το iPhone 4 Δημητρακη !! Που τα έχει αυτά. Αλλά πρέπει να κρατήσεις και το Leo γιατί χωρίς παιχνίδι δεν μπορείς ούτε Εσυ ούτε εγώ Κωστη οσο και να μου κανει τα κεφια το λεο,μια παρεα ειμαστε, "γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε"(που ελεγε και ο αρχηγος της καντεμιας ) :rolleyes: εχω αναζητησει πολλακις την εποχη της σταθεροτητας και την ανεμελιας του 3GS μου:O καλο το παιχνιδι και το ολο πακετο του λεο ,αλλα καλυτερη η σταθεροτητα...ειναι κατι που δεν το εχω αρνηθει στο μηλο ποτε και ουτε προκειται :) λεγαμε πιο παλια οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...το λεο ειναι το 1ο τηλ που εφτασε κοντα σε αυτο,για μενα τουλαχιστον. με τα wm απο πισω ομως,ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος 100%..παντα θα υπαρξει η στιγμη του κοληματος η του κρασαρισματος...δεν ειναι τπτ,μια επανεκινηση και ολα καλα,αλλα θα σε κυνηγαει παντα...κατι σαν καταρα:lol: εκει ειναι που αναπολω (οποτε συμβαινει κατι τετοιο) την σταθεροτητα του 3GS μου ...αλλα οποτε πιανω 3GS στα χερια μου απογοητευομαι και το παραταω αμεσως,πιανω το λεο μου μετα και μου φαινεται οπλο:!: ειναι σοβαρο γιατρε μου αυτο που εχω??:wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Κωστη οσο και να μου κανει τα κεφια το λεο,μια παρεα ειμαστε, "γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε"(που ελεγε και ο αρχηγος της καντεμιας ) :rolleyes: εχω αναζητησει πολλακις την εποχη της σταθεροτητας και την ανεμελιας του 3GS μου:O καλο το παιχνιδι και το ολο πακετο του λεο ,αλλα καλυτερη η σταθεροτητα...ειναι κατι που δεν το εχω αρνηθει στο μηλο ποτε και ουτε προκειται :) λεγαμε πιο παλια οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...το λεο ειναι το 1ο τηλ που εφτασε κοντα σε αυτο,για μενα τουλαχιστον. με τα wm απο πισω ομως,ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος 100%..παντα θα υπαρξει η στιγμη του κοληματος η του κρασαρισματος...δεν ειναι τπτ,μια επανεκινηση και ολα καλα,αλλα θα σε κυνηγαει παντα...κατι σαν καταρα:lol: εκει ειναι που αναπολω (οποτε συμβαινει κατι τετοιο) την σταθεροτητα του 3GS μου ...αλλα οποτε πιανω 3GS στα χερια μου απογοητευομαι και το παραταω αμεσως,πιανω το λεο μου μετα και μου φαινεται οπλο:!: ειναι σοβαρο γιατρε μου αυτο που εχω??:wacko: Δημητρη το Leo στα χερια ανθρωπων που δεν σκαλιζουν δεν κανει ποτε κολληματα. Το ειδα στον ανηψιο και το βλεπω τωρα στην κορη μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Δημητρη το Leo στα χερια ανθρωπων που δεν σκαλιζουν δεν κανει ποτε κολληματα. Ορθότατον! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Ναι αλλα ειναι δυνατον να εχεις το λεο και να μην το σκαλισεις λιγο,? να του βαλεις τα cookies του η να φλασαρεις μια φρεσκομαγειρεμενη ρομ?:wacko: Σαν να εχεις ενα impreza και να το πηγαινεις με δευτερα και δεμενο χειροφρενο:lol: Γι αυτο εγω την βρηκα τη λυση, τον οκτωμβριο κατεβαινω μια βδομαδα ελλαδα διακοπες οποτε θα ψαξω για το iphone4 και παραληλα θα εχω και το λεο στο σπιτι να του αλλαζω μπιελες και σασμαν :D :D Καλησπερα στην παρεα !! Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Δημητρη το Leo στα χερια ανθρωπων που δεν σκαλιζουν δεν κανει ποτε κολληματα. Το ειδα στον ανηψιο και το βλεπω τωρα στην κορη μου. Αρα, ηθικον διδαγμα : το Leo δεν κανει για τον zaharaki :lol: Το iPhone ειναι η ιδανικη συσκευη φτιαγμενη γιαυτον :D ΕΚΛΕΙΣΕ :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Την καλησπέρα μου στην παρέα! @tolis Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα! Εξάλλου, εξυπηρέτηση θα κάναμε ο ένας στον άλλο! Και στην τελική θα ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι! Αλλά, έτσι όπως έκατσαν τα πράγματα... Μακάρι να σου «κάτσει» η ανταλλαγή, πάντως! ΥΓ. Γενικά παρατήρησα μεγάλη κινητικότητα με την αγγελία. Αν και υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά. Συνολικά το έβαλα σε τέσσερα φόρα, κάθε μια αγγελία είχε πάνω από 85 εμφανίσεις (πιστεύω αρκετές, οι προηγούμενες που είχα βάλει δεν ξεπέρασαν τις 50) και δέχθηκα 3 πμ και ένα τηλέφωνο! Και αυτά σε 24 ώρες! Είναι, πράγματι, ενδιαφέρον αυτό. Μου έκανε πολύ εντύπωση. Περίμενα να ζοριστώ για να βρω, όχι να το πουλήσω τόσο γρήγορα! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) ειναι σοβαρο γιατρε μου αυτο που εχω??:wacko: Δεν είναι τίποτε σοβαρό. Απλώς είναι η νομοτέλεια των πραγμάτων:όσο θα πλησιάζει η επίσημη ημερομηνία της κυκλοφορίας του IP4,τόσο θα ακούς ισχυρότερη μέσα σου τη φωνή της λογικής και της σωφροσύνης.Μέχρι να το πάρεις απόφαση και να επιστρέψεις στην "παρέα" μας.:p Σε περιμένουμε:) ΥΓ. Γενικά παρατήρησα μεγάλη κινητικότητα με την αγγελία. Αν και υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά. Συνολικά το έβαλα σε τέσσερα φόρα, κάθε μια αγγελία είχε πάνω από 85 εμφανίσεις (πιστεύω αρκετές, οι προηγούμενες που είχα βάλει δεν ξεπέρασαν τις 50) και δέχθηκα 3 πμ και ένα τηλέφωνο! Και αυτά σε 24 ώρες! Είναι, πράγματι, ενδιαφέρον αυτό. Μου έκανε πολύ εντύπωση. Περίμενα να ζοριστώ για να βρω, όχι να το πουλήσω τόσο γρήγορα! Κι εμένα η εμπειρία μου λέει πως το iphone,ακόμα και μετάχειρο "φεύγει" εύκολα. Edited August 23, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Δεν είναι τίποτε σοβαρό. Απλώς είναι η νομοτέλεια των πραγμάτων:όσο θα πλησιάζει η επίσημη ημερομηνία της κυκλοφορίας του IP4,τόσο θα ακούς ισχυρότερη μέσα σου τη φωνή της λογικής και της σωφροσύνης.Μέχρι να το πάρεις απόφαση και να επιστρέψεις στην "παρέα" μας.:p Σε περιμένουμε:).................. Καλα μιλαμε Οδυσσεα τον εχεις κανει ........... :lol: Ετοιμος ειναι ετσι κι αλλοιως :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Καλα μιλαμε Οδυσσεα τον εχεις κανει ........... :lol: Ετοιμος ειναι ετσι κι αλλοιως :p Εγώ πάντως καλού κακού μόλις το πάρει ο Δημήτρης θα χτυπήσω μια άδεια κ θα την στήσω στον περίφημο τοίχο του γκαράζ του ... τόσα κ τόσα τηλέφωνα έχει συναντήσει αυτός ο τοίχος.... άσχημα θα είναι να φύγω με ένα Iphone 4??? @ all καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!!! Edited August 23, 2010 by abaloss Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 ειναι σοβαρο γιατρε μου αυτο που εχω??:wacko: Καλημέρα σ όλη την παρέα... Δημήτρη φίλε μου... Εξέτασα την περίπτωση σου και κατέληξα στο εξής ιατρικό πόρισμα και προχωρώ ευθύς αμέσως στο ιατρικό ανακοινωθέν: ύστερα από δήγμα κόνοπως τίγρεως, αντί για την αναμενόμενη εγκεφαλίτιδα η οποία μεταδίδεται εξ αυτού στην δική σου εξατομικευμένη περίπτωση εμεταδόθη μηλίτιδα με αλλοιώσεις σταδίου 4 με οφθαλμική συμπτωματολογία τύπου retinum displayum. Ευτυχώς η καταστάση είναι αναστρέψιμη. Η αγωγή που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις είναι iPhone 4 16gb 1 χάπι για το λιγότερο ένα χρονο συνεχούς αγωγής. Μετά το πέρας του χρόνου χρήζεις επανεκτίμησης στα εξωτερικά ιατρεία- κατόπιν ραντεβού. Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Την καλησπέρα μου στην παρέα! @tolis Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα! Εξάλλου, εξυπηρέτηση θα κάναμε ο ένας στον άλλο! Και στην τελική θα ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι! Αλλά, έτσι όπως έκατσαν τα πράγματα... Μακάρι να σου «κάτσει» η ανταλλαγή, πάντως! καλημερα στην τρελοπαρεα(ο γιατρος δεν μας σωζει)αλεξ δεν πειραζει και εγω εχω δεχτει πμ κατι υπαρχει στα σκαρια.απλα ειναι αυτο που λες οτι θα ειχα το δικο σου.αλλα ολα καλα θα γινει δεν ανυσηχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Να' μαστε και εγώ, πίσω στην βάση δεδομένων και σιγά σιγά να μπαίνουμε στο mode winder, κάτι που δεν με βρίσκει και τόσο ορεξάτο μπορώ να πω, αλλά ελπίζω τρώγοντας να μου ανοίξει η όρεξη.. Καλό φθινόπωρο σε όλους!!!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 @avid Πρώτη δόση (του τρώγοντας έρχεται η όρεξη) την επόμενη Κυριακη :) Καλώς ηλθες Σπυρο! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλώς σας βρήκα και εγώ πάλι! Καλό Φθινόπωρο σε όλες και όλους. Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 καλημέρα ε όλο το κόσμο:) τι έγινε; όλα καλά; το ελπίζω. σήμερα επιστρέψαμε στο γραφείο μετά από τρεις εβδομάδες άδεια, δεν πήγαμε βέβαια κάπου, αλλά λέμε τώρα. Και επειδή η πρώτη μέρα είναι η προσαρμογή, το πάμε λαου-λαου το πράγμα. Να πω κάτι για την iOS 4; θα πω. Εγώ παιδιά βασικές διαφορές δεν βλέπω, ίσως τα προγράμματα να ανοίγουν λίγο πιο γρήγορα, αλλά όχι τίποτα να τρελαθείς. Το categories δεν έχω καταλάβει ακόμα πως δουλεύει, πως να φτιάξω και εγώ ένα δικό μου δλδ, αλλά που θα μου πάει θα το βρω. Εκτός λοιπόν από τις πρώτες ώρες που την πέρασα και χρειάστηκε 3-4 reboot για να συνέλθει από τα διάφορα κουλά που έκανε, είναι τώρα μια χαρά, με j/b εννοείται, δεν διανοούμαι να το έχω χωρίς, για πολλούς λόγους. Αυτό που παρατήρησα να έχει μεγάλη διαφορά, είναι η κάμερα. Μιλάμε ότι πάει σφαίρα, λες και έχεις slr, που λέει ο λόγος. Τρομερά γρήγορη. Και από ποιότητα αποδεκτή. Δεν έχω απαιτήσεις από κάμερα κινητού, γι αυτό λοιπόν που μου δίνει, θεωρώ ότι είναι super. Εκτός από αυτά, δεν έχω παρατηρήσει διαφορά ούτε στη κατανάλωση, ούτε στο σήμα πουθενά. Δεν κάνω βέβαια και μετρήσεις, ούτε και παρατηρώ σε συγκεκριμένα σημεία το σήμα να δω αν είναι καλύτερο από πριν. Μιλάω, για καθημερινή απλή χρήση. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ζεσταίνεται μετά από πολύωρη χρήση. Αυτό δεν ξέρω αν οφείλεται στο συγκεκριμένο software ή είναι γνώρισμα όλων των συσκευών. Δηλώνω άσχετος. Δεν έχω σε καμία περίπτωση την πείρα των περισσότερων άξιων συναδέλφων εδώ. Αυτά λοιπόν, ελπίζω να μη σας κούρασα. Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 καλημέρα ε όλο το κόσμο:) Να πω κάτι για την iOS 4; θα πω. Εγώ παιδιά βασικές διαφορές δεν βλέπω, ίσως τα προγράμματα να ανοίγουν λίγο πιο γρήγορα, αλλά όχι τίποτα να τρελαθείς. Το categories δεν έχω καταλάβει ακόμα πως δουλεύει, πως να φτιάξω και εγώ ένα δικό μου δλδ, αλλά που θα μου πάει θα το βρω. Εκτός λοιπόν από τις πρώτες ώρες που την πέρασα και χρειάστηκε 3-4 reboot για να συνέλθει από τα διάφορα κουλά που έκανε, είναι τώρα μια χαρά, με j/b εννοείται, δεν διανοούμαι να το έχω χωρίς, για πολλούς λόγους. Αυτό που παρατήρησα να έχει μεγάλη διαφορά, είναι η κάμερα. Μιλάμε ότι πάει σφαίρα, λες και έχεις slr, που λέει ο λόγος. Τρομερά γρήγορη. Και από ποιότητα αποδεκτή. Δεν έχω απαιτήσεις από κάμερα κινητού, γι αυτό λοιπόν που μου δίνει, θεωρώ ότι είναι super. Εκτός από αυτά, δεν έχω παρατηρήσει διαφορά ούτε στη κατανάλωση, ούτε στο σήμα πουθενά. Δεν κάνω βέβαια και μετρήσεις, ούτε και παρατηρώ σε συγκεκριμένα σημεία το σήμα να δω αν είναι καλύτερο από πριν. Μιλάω, για καθημερινή απλή χρήση. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ζεσταίνεται μετά από πολύωρη χρήση. Αυτό δεν ξέρω αν οφείλεται στο συγκεκριμένο software ή είναι γνώρισμα όλων των συσκευών. Δηλώνω άσχετος. Δεν έχω σε καμία περίπτωση την πείρα των περισσότερων άξιων συναδέλφων εδώ. Αυτά λοιπόν, ελπίζω να μη σας κούρασα. Λευτέρη φακέλους εννοείς με το categories??? εγώ πάντως την τεράστια διαφορά στην 4 την είδα τώρα που ασχολούμαι με το Ipad . πραγματικά ανυπομονώ να ερθει κ στο ipad .... Καλώς σας βρήκα και εγώ πάλι! Καλό Φθινόπωρο σε όλες και όλους. Να' μαστε και εγώ, πίσω στην βάση δεδομένων και σιγά σιγά να μπαίνουμε στο mode winder, κάτι που δεν με βρίσκει και τόσο ορεξάτο μπορώ να πω, αλλά ελπίζω τρώγοντας να μου ανοίξει η όρεξη.. Καλό φθινόπωρο σε όλους!!!!! καλώς τους διακοπεύοντες.... εγώ πάντως από όρεξη δε σας φοβάμαι...:D Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Λευτέρη φακέλους εννοείς με το categories??? εγώ πάντως την τεράστια διαφορά στην 4 την είδα τώρα που ασχολούμαι με το Ipad . πραγματικά ανυπομονώ να ερθει κ στο ipad .... ναι Μιχάλη αυτό εννοώ Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 ναι Μιχάλη αυτό εννοώ Σύρε μια εφαρμογή πάνω σε μια άλλη, η κανε το αντίστοιχο με κάποιο παιχνίδι και θα δεις Λευτέρη. Καλή εβδομάδα σε όλους. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Δημητρη το Leo στα χερια ανθρωπων που δεν σκαλιζουν δεν κανει ποτε κολληματα. Το ειδα στον ανηψιο και το βλεπω τωρα στην κορη μου. Ορθότατον! yep,σωστοτατο,αλλα http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/what.gif Ναι αλλα ειναι δυνατον να εχεις το λεο και να μην το σκαλισεις λιγο,? να του βαλεις τα cookies του η να φλασαρεις μια φρεσκομαγειρεμενη ρομ? ετσι ακριβως Γιωργο,πες τα ρε φιλε :D Αρα, ηθικον διδαγμα : το Leo δεν κανει για τον zaharaki Το iPhone ειναι η ιδανικη συσκευη φτιαγμενη γιαυτον ΕΚΛΕΙΣΕ :p εσυ εχε τον νου σου,μη λες πολλα γιατι οι πιθανοτητες να ανεβω κατα σαλονικα μερια,γινονται ολο και περισσοτερες :chair: Δεν είναι τίποτε σοβαρό. Απλώς είναι η νομοτέλεια των πραγμάτων:όσο θα πλησιάζει η επίσημη ημερομηνία της κυκλοφορίας του IP4,τόσο θα ακούς ισχυρότερη μέσα σου τη φωνή της λογικής και της σωφροσύνης.Μέχρι να το πάρεις απόφαση και να επιστρέψεις στην "παρέα" μας. Σε περιμένουμε εδω ειμαι Οδυσσεα,με η χωρις iphone..αλλα θα ηθελα να το παρω καποια στιγμη...δεν το εχω αρνηθει ποτε αυτο...:) Καλα μιλαμε Οδυσσεα τον εχεις κανει ........... Ετοιμος ειναι ετσι κι αλλοιως εκει εσυ,συνεχιζεις :p Εγώ πάντως καλού κακού μόλις το πάρει ο Δημήτρης θα χτυπήσω μια άδεια κ θα την στήσω στον περίφημο τοίχο του γκαράζ του ... τόσα κ τόσα τηλέφωνα έχει συναντήσει αυτός ο τοίχος.... άσχημα θα είναι να φύγω με ένα Iphone 4??? χλωμο σε κοβω να ειναι Iphone αυτο που θα παρεις σε μια τετοια περιπτωση Μιχαλη...τεμαχια που ενονωντας τα,θα θυμιζουν μηλο...ισως :lol: την καλησπερα μου και καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι μας παιδια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Σύρε μια εφαρμογή πάνω σε μια άλλη, η κανε το αντίστοιχο με κάποιο παιχνίδι και θα δεις Λευτέρη. Καλή εβδομάδα σε όλους. ευχαριστώ πολύ Μιχάλη:bow: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 ευχαριστώ πολύ Μιχάλη:bow: Ηλιας :rolleyes: :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts