Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα αφου λεει οτι και το 3gs εχει το ιδιο προβλημα και χειροτερο γιατι δεν παραπονιεται κανενας για το 3gs ??

Η εγω καταλαβα λαθος?

ΥΓ Για σου ρε Λεο μου :p

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καλα αφου λεει οτι και το 3gs εχει το ιδιο προβλημα και χειροτερο γιατι δεν παραπονιεται κανενας για το 3gs ??

Η εγω καταλαβα λαθος?

ΥΓ Για σου ρε Λεο μου :p

Μιλάμε για κινήσεις απελπισίας....

Τώρα ενοχοποιεί το προηγούμενο μοντέλο για να δικαιολογήσει τα σημερινά...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Λοιπον μετα απο πολυ καιρο τα κοπάνησα το μεσημερι. Δεν βρισκεις ευκολα εδω αλκοολ και ειχε ελθει ενα φιλος απο ελλαδα, μου εφερε κανα δυο μπουκαλια κρασι και τα χτυπήσαμε τρωγοντας παιδακια στον κηπο.

Μολις ξυπνησα και βλεπω χαμο στο φορουμ.

Δεν ασχοληθηκα, διαβαζοντας την τελευταια σελιδα καταλαβα οτι δεν ειπωθηκε κατι καινουργιο.

Αρα προβλεπω οτι αν συνεχιστουν τα παραπονα το 4 δεν θα εχει καλη πορεια, εκτός και αν αλλαξει κατι στην παραγωγη του hardware.

Αρκετα με το θεμα αυτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ενα σχολιο απο φιλο μου που το θεωρω απολυτα σωστο:

There is no perfect phone." - says Apple's CEO, Steve Jobs. This may very well be true, but we never heard of another phone dropping calls when held in the most natural of ways.

ενα σχολιο απο φιλο μου που το θεωρω απολυτα σωστο:

There is no perfect phone." - says Apple's CEO, Steve Jobs. This may very well be true, but we never heard of another phone dropping calls when held in the most natural of ways.

Ακριβώς περί αυτού πρόκειται.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τον είδα το πρωί Θάνο να ανεβαίνει το λόφο προς το ξωκλήσσι του "Άι-Φον"τα του μεγαλομάρτυρα με μια λαμπάδα σε σχήμα κεραίας αφιέρωμα υπερ ενίσχυσης σήματος

Εγώ πάντως δηλώνω από τώρα Bohum για να μην έχουμε παρεξηγήσεις :)

Κατά την προσωπική ταπεινή μου άποψη αξίζει και με το παραπάνω. Ποιότητα κατασκευής ασυναγώνιστη αυτή τη στιγμή στην αγορά, οθόνη πανέμορφη, φωτογραφική εξαιρετική (όχι τόσο με το φλας - εκεί έχει θέμα), HD video σε 30fps, μια front camera με ένα open standard που ελπίζουμε να δούμε να εξαπλώνεται, και το iOS που για μένα είναι ένας παράγοντας μόνος του. Για το σήμα τα έχω πει προ πολλού και έχω αναφέρει την προσωπική εμπειρία.

Ένας κάτοχος 3GS μπορεί να κάνει υπομονή και μην καίγεται για μια αναβάθμιση άμεσα, αλλά όταν έρθει η ώρα μιας επιδότησης τότε το iPhone 4 αποτελεί εξαιρετική αγορά.

edit.. και τώρα μπορούν οι apple haters να αρχίσουν να με κράζουν.

Να συμπληρώσω ότι οι groupies μαζεύονται αριστερά του άμβωνα κρατώντας βάγια, ενώ οι επικριτές δεξιά κραδαίνοντας όξος και χολή, οπότε πάρτε θέσεις αναλόγως πριν αρχίσει η λειτουργία και να δούμε αν θα πάμε για σταύρωση ή για ανάσταση (πολύ θρησκευτικό πνεύμα έπεσε σήμερα - οι καμπάνες του Θάνου και του Σπύρου φταίνε).

Λόγω των σκληρών σκηνών που θα ακολουθήσουν, ετοιμάζει live και η Sirina Productions

@foxx

Είμαστε κακές συναναστροφές Θάνο

:lol::lol:

R E S P E C T

:respect:

απλά...! Δεν φαντάζεστε γέλια που έκανα...! :lol:

Και μετά τις ευχαριστίες για τις άφθονες στιγμές γέλιου που μου χαρίσατε όλοι, να πω ότι δεν είδα ακόμα τον CEO of the decate τι είπε και τι όχι, αν και πάνω κάτω κατάλαβα από τα λεγόμενά σας, θα την δω σήμερα ή αύριο και θα σχολιάσω και εγώ!

Κράτησα όμως ορισμένα key points των μηνυμάτων σας, που θα τα κρατήσω σαν «μπούσουλα» για όλους όσους με ρωτάνε για τα προβλήματα σήματος του 4.

Αυτό εδώ το θέμα είναι μια αστείρευτη πηγή πληροφοριών και γνώσεων, όχι μόνο για την τεχνολογία. Είναι φοβερό το τι γράφεται εδώ! Έκανα μια μικρή ανασκόπηση των τελευταίων 30 σελίδων ψάχνοντας κάποια μηνύματα του Θάνου για να τα δείξω σε έναν φίλο μου και θυμήθηκα πολλά! Επίσης, όλα αυτά κρατιούνται και σαν σελιδοδείκτες για μελλοντική ανάγνωση! :happy::happy:

Και μετά τις ευχαριστίες για τις άφθονες στιγμές γέλιου που μου χαρίσατε όλοι, να πω ότι δεν είδα ακόμα τον CEO of the decate τι είπε και τι όχι, αν και πάνω κάτω κατάλαβα από τα λεγόμενά σας, θα την δω σήμερα ή αύριο και θα σχολιάσω και εγώ!

Κράτησα όμως ορισμένα key points των μηνυμάτων σας, που θα τα κρατήσω σαν «μπούσουλα» για όλους όσους με ρωτάνε για τα προβλήματα σήματος του 4.

Αυτό εδώ το θέμα είναι μια αστείρευτη πηγή πληροφοριών και γνώσεων, όχι μόνο για την τεχνολογία. Είναι φοβερό το τι γράφεται εδώ! Έκανα μια μικρή ανασκόπηση των τελευταίων 30 σελίδων ψάχνοντας κάποια μηνύματα του Θάνου για να τα δείξω σε έναν φίλο μου και θυμήθηκα πολλά! Επίσης, όλα αυτά κρατιούνται και σαν σελιδοδείκτες για μελλοντική ανάγνωση! :happy::happy:

Αγορι αστα αυτα, εσυ εισαι ipad δεν σε αφορουν.:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έστω και καθυστερημένα να επαινέσω την πρωτοβουλία του Θάνου(foxx) να δαπανήσει χρόνο,κόπο και φαιά ουσιά,προκειμένου να προσφέρει σ'εμάς τους laymen,ένα post που αποτελεί τροφή για σκέψη & προβληματισμό.

Τέτοιες κινήσεις προάγουν το πνεύμα του forum

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Guest lagoudakis
παντως ειμαι περιεργος να δω ποιο θα ειναι το ποσοστο των επιστροφων αφου ειπε οτι οποιος θελει μπορει να το επιστρεψει εντος μηνος και να παρει τα λεφτα του πισω

Εγω τωρα παντως εκατσα και ειδα τη συνεντευξη ολη μεσω του site της Apple :shifty:. Δυο πραγματα διαπιστωσα, που τελικα μαλλον ολοι τα ξεραμε :

Το 1ο ειναι οτι ολες οι συσκευες συμπεριφερονται ετσι (χανουν το σημα δηλαδη, αλλες τελειως, αλλες σχεδον τελειως), απλως δεν ειχμε δωσει τη δεουσα σημασια μεχρι τωρα, η δεν μας απασχολησε καθολου.

Το 2ο ειναι οτι το ηξεραν πριν την κυκλοφορια της συσκευης, απλως πιστευω οτι θεωρησαν οτι δεν θα δωθει τοσο μεγαλη σημασια απο τους χρηστες, η την υπολοιπη αγορα. Εδω μπορω να πω οτι υπολογισαν λαθος, μια και οταν καποιος παει καλα ολοι τον περιμενουν στη γωνια να κανει τη λαθος κινηση και να του την πεσουν.

Τωρα τα θετικα ειναι παλι δυο :):

Το 1ο οτι θα παρουν ολοι απο μια τζαμπα θηκη, ακομη και αυτοι που πηραν το Bumper (θα γινει money refund) ως προσωπικη επιλογη αιθητικης παρεμβασης και οχι γιατι ειχαν προβλημα ληψης .

Το 2ο ειναι οποιος δεν μεινει τελικα ικανοποιημενος μετα απο ολα αυτα, εχει το δικαιωμα της επιστροφης της συσκευης και της επιστροφης των χρηματων στο ακεραιο (θα γινει money refund).

Το παρηγορο ειναι οτι μαλλον μετα τις 30 Σεπ 10 κατι αλλο θα βγει στον αερα (ετσι πιστευω εγω προσωπικα), οποτε το μελλον προμηνυεται καλυτερο. Θα κανουμε οσοι δεν το εχουμε παρει υπομονη και οταν τελικα θα ελθει και επισημα στην Ελλαδα, μαλλον θα υπαρχει προοδος σαυτον τον τομεα. :rolleyes:

Μεχρι τοτε οσοι δεν εχουν προβλημα θα συνεχισουν να ειναι ικανοποιημενοι, οσοι εχουν προβλημα ειτε θα το στειλουν απο εκει που ηρθε, ειτε θα παρουν τη θηκουλα τους, και εμεις θα παρακολουθουμε εκ του συνεγγυς :confused:.

Και οσοι απο αυτους θελουν να συνεχισουν να "χλευαζουν" την Apple για την "αποτυχημενη" Super Duper νεα συσκευη της, ας τολμησουν να κανουν και αυτοι το πειραμα του "death grip " και μετα το συζηταμε. Οχι οτι δεν εχει το iphone 4 προβλημα. Εχει και παραεχει. Οπως ακριβως εχει και το HD2, το ΒΒ, το Desire, το Legend, το iphone 3GS, το Nokia, και ολες οι αλλες συσκευες ;)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Τελικά όλα έχουν πρόβλημα θα μας τρελάνουν εκεί στο cupertino..

Αλλά ποιος σας είπα να βγάλετε έξω βρε επιστήμονες....

http://www.apple.com/antenna/

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

συμφωνω Κώστα αλλα δεν μιλαμε ακριως για το ιδιο προβλημα! :)

στο βιντεο για το iphone 4 γιατι μολις πεσεις σε 1 γραμμη το αφηνει; γιατι δεν το κραταει ακομα λιγο, μηπως επειδη θα εχουμε '' no service '' :lol::p

Σπυρο δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις :blink:? Να βγαλουν εξω την κεραια στο περιβλημα, αυτο θες να πεις ? :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Σπυρο δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις :blink:? Να βγαλουν εξω την κεραια στο περιβλημα, αυτο θες να πεις ? :worry:

Την έβαλαν σε κοινή θέα, την πιάνουμε, και δεν μας πιάνουνε..:p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Εγω τωρα παντως εκατσα και ειδα τη συνεντευξη ολη μεσω του site της Apple :shifty:. Δυο πραγματα διαπιστωσα, που τελικα μαλλον ολοι τα ξεραμε :

Το 1ο ειναι οτι ολες οι συσκευες συμπεριφερονται ετσι (χανουν το σημα δηλαδη, αλλες τελειως, αλλες σχεδον τελειως), απλως δεν ειχμε δωσει τη δεουσα σημασια μεχρι τωρα, η δεν μας απασχολησε καθολου.

Το 2ο ειναι οτι το ηξεραν πριν την κυκλοφορια της συσκευης, απλως πιστευω οτι θεωρησαν οτι δεν θα δωθει τοσο μεγαλη σημασια απο τους χρηστες, η την υπολοιπη αγορα. Εδω μπορω να πω οτι υπολογισαν λαθος, μια και οταν καποιος παει καλα ολοι τον περιμενουν στη γωνια να κανει τη λαθος κινηση και να του την πεσουν.

Τωρα τα θετικα ειναι παλι δυο :):

Το 1ο οτι θα παρουν ολοι απο μια τζαμπα θηκη, ακομη και αυτοι που πηραν το Bumper (θα γινει money refund) ως προσωπικη επιλογη αιθητικης παρεμβασης και οχι γιατι ειχαν προβλημα ληψης .

Το 2ο ειναι οποιος δεν μεινει τελικα ικανοποιημενος μετα απο ολα αυτα, εχει το δικαιωμα της επιστροφης της συσκευης και της επιστροφης των χρηματων στο ακεραιο (θα γινει money refund).

Το παρηγορο ειναι οτι μαλλον μετα τις 30 Σεπ 10 κατι αλλο θα βγει στον αερα (ετσι πιστευω εγω προσωπικα), οποτε το μελλον προμηνυεται καλυτερο. Θα κανουμε οσοι δεν το εχουμε παρει υπομονη και οταν τελικα θα ελθει και επισημα στην Ελλαδα, μαλλον θα υπαρχει προοδος σαυτον τον τομεα. :rolleyes:

Μεχρι τοτε οσοι δεν εχουν προβλημα θα συνεχισουν να ειναι ικανοποιημενοι, οσοι εχουν προβλημα ειτε θα το στειλουν απο εκει που ηρθε, ειτε θα παρουν τη θηκουλα τους, και εμεις θα παρακολουθουμε εκ του συνεγγυς :confused:.

Και οσοι απο αυτους θελουν να συνεχισουν να "χλευαζουν" την Apple για την "αποτυχημενη" Super Duper νεα συσκευη της, ας τολμησουν να κανουν και αυτοι το πειραμα του "death grip " και μετα το συζηταμε. Οχι οτι δεν εχει το iphone 4 προβλημα. Εχει και παραεχει. Οπως ακριβως εχει και το HD2, το ΒΒ, το Desire, το Legend, το iphone 3GS, το Nokia, και ολες οι αλλες συσκευες ;)

Κωστη το εχω κανει το πειραμα αλλα σε σημειο που εχαναν ολες οι συσκευες το σημα.

Βεβαια δεν υφισταται πλεον ουτε σε αυτο το σημειο γιατι η κατι αλλαξε απο την mobinil η τα τελευταια radio της HTC εκτός απο θεαματικη βελτιωση της καταναλωσης εχουν πολυ καλυτερο σημα.

Ομως το χασιμο του σηματος σε ολες τις αλλες συσκευες δεν εχει σχεση με αυτο που συμβαινει στο iphone, γιατι οπως εχει χιλιο-ειπωθει, την εχουν μεσα τους:).

Το μηλο την εχει απέξω και κρεμεται:D εντελως γυμνη και γι αυτο συμβαινουν τα παρατραγουδα.

Φυσικο ειναι οταν δεν την ακουμπας να μην σηκώνεται, σορυ να εχει καλυτερο σημα απ ολα τα αλλα αφου ειναι εξω αλλα παραλληλα εχει και το προβλημα.

Το ζητημα ειναι οτι οσοι το εχουν ηδη αγορασει θα χασουν χρηματα αφου σε λιγους μηνες που θα αρχισουν να πουλιουνται σαν μεταχειρισμενα, ολοι θα ρωτανε ποτε εγινε παραγωγη;

Με την θηκουλα θα γινει δουλεια. Παντως αλλο οτι ολοι περιμεναν στην γωνια και αλλο οτι δεν υπάρχει προβλημα.

Αν οντως δεν υπήρχε, δεν πανα περιμεναν ολοι τους. Δεν θα ειχαν τι να πουν.

EDIT

Εκανα το πειραματακι που εχει η apple με το πιασιμο και δεν χανω ουτε μια γραμουλα. Παω να το κανω και στο μπαλκονι γιατι μεσα εχω μονο EDGE.

Εξω με 3g οντως πεφτω στις δυο γραμμες οταν του κανω κεφαλοκλειδωμα αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα σε κλησεις.

Edited by Te_salat

στο βιντεο για το iphone 4 γιατι μολις πεσεις σε 1 γραμμη το αφηνει; γιατι δεν το κραταει ακομα λιγο, μηπως επειδη θα εχουμε '' no service '' :lol::p

Χα χα!! Σωστή παρατήρηση!!:happy:

Εγώ παιδιά βαρέθηκα με το θέμα, την δευτέρα φεύγω για διακοπές και το μόνο που σκέφτομαι πια είναι πράσινα νερά!!

Στις 23/8 που θα γυρίσω ελπίζω να έχει έρθει, μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα...:p

Edited by avid

@Te_salat

Ωραια, το HD2 δεν εχει. Επαναλαμβανω λοιπον, το HTC Legend αλλα και το iPhone 3GS με iOS 3.1.2 που εχω στην κατοχη μου τωρα, μεσα στο σπιτι μου, στη Χαριλαου Θεσσαλονικης εχουν το ιδιο προβλημα. Απο 5 μπαρες πεφτουν στη 1 μπαρα. Γρεαφω οτι βλεπω, μαλιστα για το Legend εχω ανεβασει και video στο YouTube !!!!!!!!!!!!

Κωστας (Pterarxos)

@Te_salat

Ωραια, το HD2 δεν εχει. Επαναλαμβανω λοιπον, το HTC Legend αλλα και το iPhone 3GS με iOS 3.1.2 που εχω στην κατοχη μου τωρα, μεσα στο σπιτι μου, στη Χαριλαου Θεσσαλονικης εχουν το ιδιο προβλημα. Απο 5 μπαρες πεφτουν στη 1 μπαρα. Γρεαφω οτι βλεπω, μαλιστα για το Legend εχω ανεβασει και video στο YouTube !!!!!!!!!!!!

κλησεις κανεις?

αυτο εχει σημασια, να μην χανονται κλησεις.

οπως εγραψα στο edit του προηγουμενου μηνυματος, με το EDGE δεν κουνιεται τιποτα. Στο 3g πεφτει αμεσως στις 2 και αμα το κουκουλωσω με τα δυο χερια τις χανει αλλα δεν βγαινει εκτος δυκτιου και μπορεις να μιλησεις κανονικα.

Επειδη δεν μπορουσα μεσα στην νυχτα να φωναζω, καλεσα το samsung μου και το εβαλα διπλα στο ηχειο της TV. Ακουγα κανονικοτατα χωρις να εχω καμια γραμμη σηματος.

κλησεις κανεις?

αυτο εχει σημασια, να μην χανονται κλησεις..............

Ειπαμε εδω εχω καλο σημα, γιαυτο και δεν χανω κλησεις. Προφανως, και το λεω αυτο μια και δεν εχω το 4, και μαυτο δεν θα εχανα. Οπως δεν χανουν πολοι, που κινουνται σε μερη με πολυ καλο σημα. Αν ομως πανε καπου αλλου με ασθενεστερο σημα, τοτε ναι, χανουν κλησεις, οπως και γω θα εχανα. Αυτο λεω ;)

Κωστας (Pterarxos)

Οσον αφορά στο ανακριβές σύστημα ένδειξης της ισχύος του σήματος,μήπως υπήρχε,μεταξύ άλλων και κάποια υπόγεια συμφωνία με την AT&T ώστε να μην τονίζεται η προβληματική κάλυψη του δικτύου της?
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Ειπαμε εδω εχω καλο σημα, γιαυτο και δεν χανω κλησεις. Προφανως, και το λεω αυτο μια και δεν εχω το 4, και μαυτο δεν θα εχανα. Οπως δεν χανουν πολοι, που κινουνται σε μερη με πολυ καλο σημα. Αν ομως πανε καπου αλλου με ασθενεστερο σημα, τοτε ναι, χανουν κλησεις, οπως και γω θα εχανα. Αυτο λεω ;)

Εχω χρονια να χασω κληση. Πιστευω ομως οτι το iphone4 με το κρατημα του θανατου, θα χασει την κληση εκει που τα αλλα θα τα καταφερουν.

Αν το κρατησεις ομως, οπως δειχνει η apple δηλαδη σαν ποτηρι σαμπανιας:), οχι απλα δεν θα χασει, αλλα θα εχει καλυτερο σημα απο τα αλλα.

Γενικα πιστευω οτι με το παμπερ σιμπεριφερεται απολυτα νορμαλ, καθως ξεπερνα το θεμα της επαφης που ουσιαστικα «βραχυκυκλωνει» τις κεραιες του.

Και προσωπικα δεν κατακρινω κανενα αν οντως συμβαινει αυτο που λεω, να το αγορασει και να το χρησιμοποιει ετσι αφου μια θηκη θα εβαζε που θα εβαζε.

Καλο ομως ειναι να περιμενει γιατι μαλλον θα υπαρξει βελτιωση.

Επισης δεν αντιλεγω οτι προκειται για κορυφαια συσκευη ασχετα αν θα ηθελα καποια πραγματα διαφορετικα.

Edited by Te_salat

Οσον αφορά στο ανακριβές σύστημα ένδειξης της ισχύος του σήματος,μήπως υπήρχε,μεταξύ άλλων και κάποια υπόγεια συμφωνία με την AT&T ώστε να μην τονίζεται η προβληματική κάλυψη του δικτύου της?

Ειναι και αυτο ενα θεμα :wacko:

Εχω χρονια να χασω κληση. Πιστευω ομως οτι το iphone4 με το κρατημα του θανατου, θα χασει την κληση εκει που τα αλλα θα τα καταφερουν.

Αν το κρατησεις ομως, οπως δειχνει η apple δηλαδη σαν ποτηρι σαμπανιας:), οχι απλα δεν θα χασει, αλλα θα εχει καλυτερο σημα απο τα αλλα.

Μπορει, δεν αντιλεγω να ειναι και ετσι. Παντως σε προδιαθετει να το κρατας "αριστοκρατικα", δεν συμφωνεις :lol:

Κωστας (Pterarxos)

ας τολμησουν να κανουν και αυτοι το πειραμα του "death grip " και μετα το συζηταμε

Δοκίμασα μόλις με το Samsung μου. Όπως και να το σφίξω, όποια λαβή θανάτου και να του κάνω, όση ώρα και να το πιέζω, το σήμα μου είναι ακατέβατο. :yahoo:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned