Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γουτσου γουτσου στο μηλαρακι μας...

ελα ολοι μαζι παμεεεε

:lol:

σημερα εστειλα mail σε εταιρια με φωτο macro απο εντυπο και ταυτοχρονα ακουγα μουσικη και ολα αυτα μεσα στο λεωφορειο...

απλοτητα...ταχυτητα...σιγουρια...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Εγώ θα έλεγα αν θέλετε πάλι WM να πάτε στην Acer. Δεν μίλαγα τόσο καιρό αλλά τώρα θα τα πω...

Μα καλά πάνε και βάζουν στα wm έτσι όπως είναι τώρα capacitive οθόνη; Βασιζόμενοι μόνο στο shell που ανέπτυξαν για κρύψουν τα wm; Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει.

Πολλά είπα, βλέπω καταιγίδα...

Γιατί πολλά είπες ρε συ?

Μια χαρά τα λες Μιχάλη....

Έχεις πολύ δίκιο...

Έβγαλε κορυφαία συσκευή η HTC και χάνεται λόγω του sw.... Τι να το κάνεις από εκεί και πέρα??

Έχουν πολύ ψωμί μπροστά τους ακόμα...

Αλλά όπως φαίνεται η Apple θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά...

@fanko

Κώστα, δες και τον αμέσως φθηνότερο από αυτόν που πας να τσιμπήσεις.;) Των $1999.... Είναι εξίσου καλός, απλά έχει λίγο λιγότερη μνήμη η κάρτα γραφικών....

Τα πμ τα είδες?

@Ζαχαράκης.

Α ρε Μήτσο...! Α ρε Μήτσο...! :) Είσαι ρε παιδί μου...!

Πέρα από την πλάκα, και με δεδομένη την αγάπη σου για τα WM, πιστεύω ότι έπραξες σωστά... Θα δικαιωθείς.

Θα απαντησω στην ερωτηση τπυ Νικου περιληπτικα.

το εδωσα Γιατι πηρα το λεο μετα απο το μηλο.

Και δυστυχως καλομαθα στην ταχυτητα και την απλοτητα του μηλου....

Συν οτι επρεπε να δωσω το ενα απο τα δυο..κ πονοκεφαλιασα αρκετα με το λεο...

Τοσο που ειπα οτι δεν αξιζει ο κοπος για επαναφορα στα wm...Κατω απο αυτες τις συ θηκες...

Εαν το επαιρνα μετα απο το hd κ δεν ειχε μεσολαβησει καθολου το μηλο κ η ενασχοληση μου μαζι του,θα συνεχιζα με το λεο μιας κ θα ηταν επακολουθο η ταλαιπωρια κ με αυτο οπως και στα αλλα wm μου...

Οσο για το acer μην νομιζεις Μιχαλη οτι δεν το εψαξα πριν παραγγειλω το λεο...

Αλλα σε αυτο δεν εχει xda απο πισω....

Αλλα ειναι πολυ πιο τιμια συσκευη για οποιον θελει ενα wm χωρις μανιλες κ αηδιες...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Wow δεν είχα ιδέα :p

Λίγο ψιλοάχρηστο μου ακούγεται όλο αυτό.... Έτσι και αλλιώς οι σημερινές κάρτες έχουν τρόπο να ρίχνουν τα ρολόγια σε 2D mode από μόνες τους για εξοικονόμιση ενέργειας. Τέσπα, όποιος τα 'χει τα δίνει :D

Δεν είχες ιδέα ότι υπάρχουν υπολογιστές με δύο κάρτες γραφικών;; :confused: Ούτε κι εγώ.. :p Ο δικός μου υπολογιστής (Fujitsu - Siemens Scaleo P) έχει (ή είχε) δύο κάρτες γραφικών και τώρα που η μία χάλασε, είμαι με την ρεζέρβα (Ati Radeon 1150) μέχρι να πάρω καινούργια.. ;)

@fanko

Κώστα, δες και τον αμέσως φθηνότερο από αυτόν που πας να τσιμπήσεις.;) Των $1999.... Είναι εξίσου καλός, απλά έχει λίγο λιγότερη μνήμη η κάρτα γραφικών....

Τα πμ τα είδες?

Αλέξανδρε τα είδα τα PM

Σ' ευχαριστώ πολύ

Τον έχω δει και αυτόν των $1999

Θα το σκεφτώ. αυτή τη στιγμή η κόρη μου κάνει έρευνα στο νέο μαγαζί στο ΝΥ

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

1. Ερωτηση προς τους παλιους Mac users

Ειχα ενα παλιο εξωτερικο δισκο 160G WD τον οποιον τον προοριζω για μονιμο backup του macpro μου.

Ηταν FAT 32 και φυσικα φορμαριστηκε σε mac os οποτε δεν τον βλεπει πια το pc και αποκλειστηκε απο μεσο μεταφορας αρχειων μεταξυ mac & PC.

Θελω να αγορασω εναν άλλο δισκο αλλα να μπορω να τον χρησιμοποιω και στα δυο.

Για να γινει ομως αυτο απ οτι διαβασα χρειαζονται καποια προγραμματα το ενα που ειναι free NTFS3G ειναι πολυ περιεργο και το φοβαμαι.

Το αλλο NTFS for MAC κατεβασα την trial εκδοση αλλα δεν δεχεται το κλειδι για την δοκιμαστικη εκδοση και με κουρασε.

Ξερει κανεις καμια δοκιμασμενη λυση να μας την πει με δυο λογια να κανουμε την δουλεια μας?

Διαφορετικα θα χρησιμοποιησω το iphone σαν μεσω ανταλλαγης αρχειων μεταξυ των δυο και τελος.

@Ζαχαρακης

Με εξεπληξες ευχαριστα, δεν το περιμενα. Νομιζα οτι σ εχω ψυχολογισει:confused::happy:.

Θα σου γραψω μια θεραπεια που πρεπει να την ακολουθησεις τους επομενους 2-3 μηνες.

Δεν χρειαζεται να παρεις φαρμακα.

Απλα θα διαγραψεις ολες τις ειδοποιησεις που δεχεσαι απο φορουμ WWM,

Θα σταματησεις να διαβαζεις το φορουμ του HD

Θα κλεινεις καθε site που εχει πληροφοριες για WWM ακαριαια πριν δεις οτιδηποτε.

Θα βαλεις φιλτρο αποκλεισμου στα εισερχομενα σου για mails και προσωπικα μηνυματα που περιεχουν τις λεξεις WWM, WM, PPC, HTC, HD2, LEO κλπ

Τελος καθημερινα θα λες 3 φορες πρωι μεσημερι βραδυ: αποτασομαι τα windows mobiles - αποτάσομαι και αποδεχομαι ενα και μοναδικο κύριο το apple iPhone 3Gs

:lol::lol::lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Do you see the light?

Αφιερωμένο στον Δημήτρη :shifty:

Κρίμα που δεν ξέρω να το κάνω embed μέσα στο φόρουμ

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

@te_salat:

Λοιπόν Κώστα...

Τρία είδη file system:

NTFS: Το βλέπει το mac αλλά χωρίς πρόγραμμα δε μπορεί να γράψει πάνω του

FAT32: Αρκετά ξεπερασμένο file system. Το βλέπει το mac και μπορεί να γράψει πάνω του. Ο μόνος του περιορισμός είναι ότι διαχειρίζεται αρχεία μέχρι 4GB. Αν δεν έχεις τόσο μεγάλα αρχεία (HD movies π.χ.) τότε ο σκληρός που θα πάρεις για να μεταφέρεις αρχεία πρέπει να φορμαριστεί σε FAT32 αν θες να παίζει και στις 2 πλατφόρμες χωρίς άλλα προγράμματα. Σε FAT32 π.χ. είναι συνήθως προ-φορμαρισμένα τα usb sticks για να παίζουν παντού.

HFS: Το file system των MAC. Όταν ένας δίσκος είναι φορμαρισμένος σε αυτό δεν τον βλέπουν τα windows εκτός αν στο windows pc περάσεις ένα πρόγραμμα το οποίο είναι αυτό. Μπορεί να έχει κάποια θεματάκια όταν κάνεις copy paste πολλά αρχεία μαζί όπως μου είπε ο Πάνος. Εγώ δεν έχω μεταφέρει ποτέ εκατοντάδες αρχείων ταυτόχρονα οπότε δεν έχω και τέτοιο θέμα.

Τώρα.. για το backup προφανώς και ο δίσκος που δουλεύει με το Time Machine πρέπει να είναι σε HFS. Αν δε θες να αγοράσεις άλλον μπορείς να κάνεις ένα partition αυτόν, στο ένα κομμάτι να είναι HFS και να δουλεύει με το Time Machine και το άλλο κομμάτι να είναι σε FAT32 για να μπορείς να μεταφέρεις αρχεία.

Ακόμα και αν βάλεις το macdrive στο windows pc μην χρησιμοποιήσεις τον σκληρό που παίρνει backup για να μεταφέρεις αρχεία. Άσε το κομμάτι του backup χωρίς να βάζεις άλλα πάνω.

Σε κάλυψα;

@zaharakis: Thanks για τις διευκρινήσεις Δημήτρη

Κωστα σερφαρω,κατεβαζω το βιντεακι που εδωσε ο Γιαννης και παραλληλα ακουω την μουσικη μου....

Και εχω κ 85mb ram ελευθερη κ ολα αυτα χωρις να φαινεται πουθενα καποιο κολημα η καθυστερηση πουθενα!!

Φιλε μου δεν μπορουσα να κανω με το αλλο τπτ παρομοιο.

Κ με τοση ανεση κ ευκολια....

Ασε που προσπαθω να κρατησω τα γελια μου που ελοιωσα απο την προσευχη σου κ τις θεραπευτικες σου προτασεις!!!!:lol::lol:

Γιαννη γμτο το βιντεακι!!!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

........ Για να γινει ομως αυτο απ οτι διαβασα χρειαζονται καποια προγραμματα το ενα που ειναι free NTFS3G ειναι πολυ περιεργο και το φοβαμαι.

Το αλλο NTFS for MAC κατεβασα την trial εκδοση αλλα δεν δεχεται το κλειδι για την δοκιμαστικη εκδοση και με κουρασε.

Ξερει κανεις καμια δοκιμασμενη λυση να μας την πει με δυο λογια να κανουμε την δουλεια μας?

Υπάρχει και το NTFS for Mac® OS X 7.0 της Paragon.

Από τη πλευρά του mac, βλέπεις τους ntfs δίσκους, όπως οποιονδήποτε άλλο δίσκο και μέσω finder ή μ' οποιονδήποτε άλλο τρόπο, διαβάζεις, γράφεις, μεταφέρεις, αντιγράφεις πέρα δώθε, ακόμα και επεξεργάσεσαι οποιοδήποτε αρχείο, χωρίς πρόβλημα μεγέθους. Δοκιμασμένο. Δουλεύει μια χαρά.

Από τη πλευρά των Windows, δίνει στο ίδιο πακέτο το MacBrowser (A unique tool to browse contents, create new files and folders, read, modify and copy files on Mac®-disks via a special folder in Windows). Στο δικό μου σύστημα (Vista και hakint0sh 10.5.8 Leopard), με το mac σε εξωτερικό USB δίσκο, δεν δούλεψε. Το «special folder», όποτε το ανοίγω, είναι κενό. Υποθέτω όμως, πως σε κανονικό σύστημα, θα πρέπει να δουλεύει όπως διατείνεται η Paragon.

Δεν είναι όμως δωρεάν. Κοστίζει (αυτή τη στιγμή, on sale) $19,95. Υπάρχει και trial version, η οποία ΔΕΝ περιλαμβάνει το MacBrowser για τα Windows.

Θα το βρεις, εδώ: NTFS for Mac® OS X 7.0

Βασίλης

Κωστα σερφαρω,κατεβαζω το βιντεακι που εδωσε ο Γιαννης και παραλληλα ακουω την μουσικη μου....

Και εχω κ 85mb ram ελευθερη κ ολα αυτα χωρις να φαινεται πουθενα καποιο κολημα η καθυστερηση πουθενα!!

Φιλε μου δεν μπορουσα να κανω με το αλλο τπτ παρομοιο.

Κ με τοση ανεση κ ευκολια....

Ασε που προσπαθω να κρατησω τα γελια μου που ελοιωσα απο την προσευχη σου κ τις θεραπευτικες σου προτασεις!!!!:lol::lol:

Γιαννη γμτο το βιντεακι!!!!

επειδη τυνγχανει

λατρης της ζωγραφικης να σε αφιερωσω εναν πινακα του

Bartolome Esteban Murillo 1667-1670-Η επιστροφή του ασώτου-

http://img163.imageshack.us/img163/9453/14699returnoftheprodiga.th.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περί ανέμων και υδάτων : κατέβασμα flash videos σε μορφή flv η mp4 απο youtube και συναφή ιστοσελίδες.

Ανοίγουμε το video που θέλουμε στον safari και στο μενού κανουμε click window->activity. Στο παράθυρο που ανοίγει βλεπουμε διαφορα αρχεία σε KΒ βρίσκουμε το μοναδικό αρχείο που είναι σε ΜΒ και έχει κατάληξη flv το κάνουμε διπλό click και αρχίζει το κατέβασμα.

Για mp4 κατεβάζουμε το κορυφαίο http://rentzsch.github.com/clicktoflash/ addon για safari πάμε μενού Safari->ClickToFlash->Settings και τσεκάρουμε το Load H.264 videos from youtube και έπειτα στο παράθυρο Activity κάνουμε διπλό click στο αρχείο με κατάληξη mp4 που είναι σε MB

Αντίστοιχα μπορούμε να κατεβάζουμε και τα HD videos σε mp4 αν στο Safari->ClickToFlash->Settings ενεργοποιήσουμε το Load HD videos

Βέβαια αυτά πιθανός να τα γνωρίζετε οι περισσότεροι.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

επειδη τυνγχανει

λατρης της ζωγραφικης να σε αφιερωσω εναν πινακα του

Bartolome Esteban Murillo 1667-1670-Η επιστροφή του ασώτου-

http://img163.imageshack.us/img163/9453/14699returnoftheprodiga.th.jpg

αμαν με αυτον τον ασωτο:lol:

Περί ανέμων και υδάτων : κατέβασμα flash videos σε μορφή flv η mp4 απο youtube και συναφή ιστοσελίδες.

Ανοίγουμε το video που θέλουμε στον safari και στο μενού κανουμε click window->activity. Στο παράθυρο που ανοίγει βλεπουμε διαφορα αρχεία σε KΒ βρίσκουμε το μοναδικό αρχείο που είναι σε ΜΒ και έχει κατάληξη flv το κάνουμε διπλό click και αρχίζει το κατέβασμα.

Για mp4 κατεβάζουμε το κορυφαίο http://rentzsch.github.com/clicktoflash/ addon για safari πάμε μενού Safari->ClickToFlash->Settings και τσεκάρουμε το Load H.264 videos from youtube και έπειτα στο παράθυρο Activity κάνουμε διπλό click στο αρχείο με κατάληξη mp4 που είναι σε MB

Αντίστοιχα μπορούμε να κατεβάζουμε και τα HD videos σε mp4 αν στο Safari->ClickToFlash->Settings ενεργοποιήσουμε το Load HD videos

Βέβαια αυτά πιθανός να τα γνωρίζετε οι περισσότεροι.

Και όποιος έχει το real Player, έχει ενσωματωμένο τον RealPlayer Downloader, που μόλις να αντιληφθεί ότι παίζει video από το internet ανοίγει αυτόματα και στο κατεβάζει!!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Το iPhone 3 δλδ το 3GS θα το άλλαζα με το iPhone 4....:grin:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Και όποιος έχει το real Player, έχει ενσωματωμένο τον RealPlayer Downloader, που μόλις να αντιληφθεί ότι παίζει video από το internet ανοίγει αυτόματα και στο κατεβάζει!!!

Εξαιρετικό :rolleyes: αν και για τα flash αρχεία φαντάζομαι υπάρχουν και άλλοι τρόποι όπως το Glimmer Blocker που δημιουργεί link για download στο youtube.

Φιλοι μου ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω την μονιμη παραμονη μου στην μηλοπαρεα!!

Ειδα το φως οπως λεει κ ο Μιχαλης.

Μετα και απο αυτο το crash test με το λεο,πιστευω πως το κεφαλαιο wm κλεινει προσωρινα...

το λεο ηδη πουληθηκε σε εναν φιλο απο εδω μεσα,στο myphone.

:dance::dance::dance::dance::respect:

:cool:

Παιδιά όποιος έχει το magic mouse ας δει αυτό έχει ενδιαφέρον!!;)

απο το σεπτεβριο που το πηρα και μεχρι σημερα εχουν βγει 3 os ,σαν πολυ ησυχια δεν επεσε τελευταια ? ετοιμαζουν τιποτα? ΚΑΙ ποτε επιτελους θα ξεκλειδωσουν το ραδιο και το bluetooth
[sIGPIC][/sIGPIC]

απο το σεπτεβριο που το πηρα και μεχρι σημερα εχουν βγει 3 os ,σαν πολυ ησυχια δεν επεσε τελευταια ? ετοιμαζουν τιποτα? ΚΑΙ ποτε επιτελους θα ξεκλειδωσουν το ραδιο και το bluetooth

Το Bluetooth ξέχασέ το. Όσο για το ράδιο, αν και μπορεί να γίνει καθώς υποστηρίζεται από το chipset, για την ώρα είναι απλά φήμες. Και καθώς η Apple συνηθίζει τα αντικαθιστά τα "κουτσά" λειτουργικά με ...νέα μοντέλα συσκευών, πολύ φοβάμαι πως το ράδιο ίσως έρθει μαζί με την κυκλοφορία νέου iPhone στα μέσα του επόμενου χρόνου. :p

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Μια και το θέμα είναι περί ανέμων και υδάτων, δε μου λέτε βρε παλλικάρια πόσο έχει το 3GS , στα 16G και πόσο στα 32G, συσκευή σκέτη?

Οχι για να καταλάβω πως πουλάνε 3GS 32G μεταχοίρα (σφραγισμένα ντε και καλά) στα 580 Ευρώ. Θενξ.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Μια και το θέμα είναι περί ανέμων και υδάτων, δε μου λέτε βρε παλλικάρια πόσο έχει το 3GS , στα 16G και πόσο στα 32G, συσκευή σκέτη?

Οχι για να καταλάβω πως πουλάνε 3GS 32G μεταχοίρα (σφραγισμένα ντε και καλά) στα 580 Ευρώ. Θενξ.

660€ έχει καινούργιο αυτό που λες και 550 στα 16GB:)

αλήθεια, πως πάνε τα πράγματα εκεί στο Rivendell;:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned