soom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Ασε ρε Μητσο, πες οτι εισαι γνωστος "χανουμης" και γιαυτο πηρες την κιτρινομαυρη θηκη :lol: :lol::lol::lol::lol: Μα πόσο μου αρέσει όταν γράφεις... Παίζεις με τα χρώματα...! Τι γαμ@το!?!? :lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Α ρε Δημήτρη...! Πραγματικά... Δημήτρη.... Δεν θα πας στον πόλεμο.... Ούτε θα πας να κάνεις ορειβασία και θα το έχεις στο ένα χέρι και φοβάσαι μην πέσει κάτω.... ειμαι υπερ της ""προστασιας"" http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/sunglasses2.gif οπα εχει δικιο ομως αν η φυση της δουλειας του το απαιτει... εκει παω πασο ειναι δυσκολη η κατασταση Δημητρη...δεν λεω οτι θα το πιασω με τα γρασσα,αλλα η υγρασια και τα νερα ειναι ενα θεμα...:( Όντως... Αλλά και πάλι, στα γράσα μέσα πρέπει να έχεις και το iPhone κοντά... http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/banned.gif http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/body-builder.gif http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/grimace.gif Ασε ρε Μητσο, πες οτι εισαι γνωστος "χανουμης" και γιαυτο πηρες την κιτρινομαυρη θηκη :lol: http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/hush.gif Μα πόσο μου αρέσει όταν γράφεις... Παίζεις με τα χρώματα...! Τι γαμ@το!?!? τωρα που το αναφερες.... εχει μια κλιση προς τα εκει οντως http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/conversation.gif Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 απο εκει φαινεται ποσο τρελα εχουμε ολοι μας.... εχουμε γινει δουλοι των συσκευων μας... καταρααααααααα :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Και θα θεσω ενα ερωτημα τωρα...κ αυτο γιατι διαβασα ενα ολοκληρο thread απο το iphonehellas..!! θα χρησιμοποιουσατε το iphone...αν καταργοταν το jailbreak??αν οχι..θα πηγαινατε σε android(ποια συσκευη)??κ γιατι...?? :D (διαβασα πολλες αποψεις...κ θελω να δω κ τις δικες σας...αφου ειμαστε μια ωραια παρεα..!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 θελω πολυ να ανεβω καποια φορα..αλλα δεν βοηθατε καθολου ρε παιδια... Δευτερα ειναι πολυ δυσκολο (και οχι μονο για μενα πιστευω,αλλα και για οποιον θα πρεπει να μαζεψει χλμ για να συμμετασχει..) τα χουμε ξαναπει,δεν ειναι το ταξιδι οσο οι εργασιμες μερες...:O και δεν λεει μετα το φαγοποτι να την κανω καπακι για χαλκιδα:( Και θα θεσω ενα ερωτημα τωρα...κ αυτο γιατι διαβασα ενα ολοκληρο thread απο το iphonehellas..!! θα χρησιμοποιουσατε το iphone...αν καταργοταν το jailbreak??αν οχι..θα πηγαινατε σε android(ποια συσκευη)??κ γιατι...?? (διαβασα πολλες αποψεις...κ θελω να δω κ τις δικες σας...αφου ειμαστε μια ωραια παρεα..!) Παρη δεν νομιζω οτι θελει και ρωτημα ...φυσικα και θα παθαινε τεραστια ηττα η apple αν συνεβαινε ποτε κατι τετοιο!! τι να το κανεις το μηλοφωνο κλειδωμενο και κουλο?? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 συμφωνω με αυτο...αλλα τωρα με εβαλαν σε σκεψεις...γιατι εγω απο οοτι καταλαβα κ μιλησα με βοντα...αγνωστο ποτε θα ερθει η συσκευη μ.....αν δεν γινεται jb ποιος ο λογος να το παρω??(ασχετα αν μου αρεσει παρα πολυ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 θα χρησιμοποιουσατε το iphone...αν καταργοταν το jailbreak??αν οχι..θα πηγαινατε σε android(ποια συσκευη)??κ γιατι...?? :D Χωρίς Jailbreak το iphone είναι ένα κουτσό άλογο και τίποτα περισσότερο.Αν δεν γινόταν jailbreak θα επέστρεφα σε wm κινητό και όταν με το καλό τα android κινητά αποκτήσουν πραγματικά πολλές χρήσιμες εφαρμογές που θα μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 συμφωνω με αυτο...αλλα τωρα με εβαλαν σε σκεψεις...γιατι εγω απο οοτι καταλαβα κ μιλησα με βοντα...αγνωστο ποτε θα ερθει η συσκευη μ.....αν δεν γινεται jb ποιος ο λογος να το παρω??(ασχετα αν μου αρεσει παρα πολυ) Αν δεν γίνεται αμέσως μόλις το πάρεις, σίγουρα θα γίνει. Θα χάσουν τεράστιο μερίδιο αν κοπεί το jb. Θα φύγουν οι power users.. Οι περισσότεροι τουλάχιστον.;). Όταν έχεις πολλά jailbroken iPhones στον κόσμο ρισκάρεις να χάσεις ένα ποσοστό αυτών...;:shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 @zaharakis Δημητρη το καταλαβαινω. Επιτηδες τις κανουμε τις συναντησεις μας Δευτερα, που ειναι κλειστη η αγορα και διευκολυνει καποιους φιλους που δουλευουν και τις καθημερινες απογευμα μεχρι αργα. Εξαλλου τα Σαββατοκυριακα οι περισσοτεροι βγαινουν οικογενειακα, οποτε δεν λέει να χαλασουμε κιαυτες τις μερες. Ξερω πως ειναι δυσκολο για οποιονδηποτε μη Θεσσαλονικιο να ερθει, αλλα ειστε ευπροσδεκτοι ολοι σας :D Οσο για το μηλο, ΟΧΙ, αν σταματησει το JB θα χασει παρα πολλα απο τη χρηστικοτητα του, και δεν εννοω τις σπασμενες εφαρμογες. Ξερουμε ολοι μας οτι το ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ μας βοηθαει να χρησιμοποιουμε στοιχεια - βοηθηματα που η Apple βξακωδως εχει μπλοκαρει :mad: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 συμφωνω με αυτο...αλλα τωρα με εβαλαν σε σκεψεις...γιατι εγω απο οοτι καταλαβα κ μιλησα με βοντα...αγνωστο ποτε θα ερθει η συσκευη μ.....αν δεν γινεται jb ποιος ο λογος να το παρω??(ασχετα αν μου αρεσει παρα πολυ) παρτο σαν συσκευη τωρα απο αλλου και με την επιδοτηση σου στην βοντα,παρε μια εμπορικη συσκευη,μην την ανοιξεις καθολου και απλα πουλησε την ;) Χωρίς Jailbreak το iphone είναι ένα κουτσό άλογο και τίποτα περισσότερο.Αν δεν γινόταν jailbreak θα επέστρεφα σε wm κινητό και όταν με το καλό τα android κινητά αποκτήσουν πραγματικά πολλές χρήσιμες εφαρμογές που θα μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο μα ειναι κοινη λογικη :) δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ντενεκεδες τα αμερικανακια και να καταστραφουν απο μονοι τους ;) εκτος αν τα κονομησανε τοσο πολυ που δεν θελουν αλλα :happy: και ειναι τοσο χαρουμενοι που θα κανουν ενα τεραστιο δωρο,στους υπολοιπους ανταγωνιστες τους,εξαφανιζοντας τους εαυτους τους απο την κορυφη της αγορας, :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 :lol::lol: Πόσα ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ (:D) μηλόφωνα κυκλοφορούν ανά τον κόσμο? Ξέρουμε???? Σωστός ο Μήτσος...;) ζήλεψα και ήθελα να παίξω και εγώ με τα χρώματα... :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 χαχα δημητρη..λες αν τν παραλαβω σε 2 βδομαδες (λεω τωρα..) κ να μη μπω στν πειρασμο να τν ανοιξω??χαχαχα κοιτα ας το παρω εγω..ας το κανω τζουμπου κ μετα στν χειροτερη δν κανω update :P xaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 παιδια μια ερωτηση... μετα απο backup στο τηλ μεσω itunes(δεξι κλικ,οχι το αυτοματο που εκανε το itunes) εχει ενεργοποιηθει αυτη η επιλογη και καθε φορα που θελω να κανω συνγχρονισμο μου κανει full backup σαν default option :wacko: μιλαμε για πανω απο τεταρτο αυτη η διαδικασια.... Όταν ξεκινάει το backup πατα το μικρό x κουμπάκι στο πάνω κεντρικό παραθυράκι που δείχνει το μήνυμα "backing up iPhone". Το backup θα σταματήσει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Για να συνεχίσω από το προηγούμενο post μου, αν κανεις συγχρονισμό τη μουσική όπως είπα, θα αρχίσεις να κατανοείς τη νοοτροπία με την οποια η Apple σχεδιάζει τις λειτουργίες της συσκευής. Μπαίνοντας για παράδειγμα στο Spotlight θα μπορείς να κανεις ταχύτατη αναζήτηση με βάση τα songs/albums/artists και playlists. Με βάση τα ίδια κριτήρια θα μπορείς να παίζεις και να χειρίζεσαι τη συσκευή σου όντας αυτή κλειδωμένη μέσω του Voice Control (για να δεις τις διαθέσιμες φωνητικές εντολές πήγαινε στα Bookmarks του Safari και μετά user guide / basics / voice control). Η συσκευή θα μπορεί ακόμα να σου δίνει φωνητικές πληροφορίες για το ποιο είναι το τρέχον τραγούδι και να παίζει ακόμα και τις genius playlists! Με αλλα λόγια η μουσική στο iPhone δεν είναι μια απλή λίστα όπως στα WM αλλα μια ολόκληρη βάση δεδομένων τα πεδία της οποιας συσχετίζονται με πολλές άλλες λειτουργίες της συσκευής. Για αυτό το λόγο το iTunes σου ζητάει συγχρονισμό και όχι απλό copy/paste. Αυτά για την ώρα, καλο βραδυ από μένα :happy:. Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Όταν ξεκινάει το backup πατα το μικρό x κουμπάκι στο πάνω κεντρικό παραθυράκι που δείχνει το μήνυμα "backing up iPhone". Το backup θα σταματήσει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Για να συνεχίσω από το προηγούμενο post μου, αν κανεις συγχρονισμό τη μουσική όπως είπα, θα αρχίσεις να κατανοείς τη νοοτροπία με την οποια η Apple σχεδιάζει τις λειτουργίες της συσκευής. Μπαίνοντας για παράδειγμα στο Spotlight θα μπορείς να κανεις ταχύτατη αναζήτηση με βάση τα songs/albums/artists και playlists. Με βάση τα ίδια κριτήρια θα μπορείς να παίζεις και να χειρίζεσαι τη συσκευή σου όντας αυτή κλειδωμένη μέσω του Voice Control (για να δεις τις διαθέσιμες φωνητικές εντολές πήγαινε στα Bookmarks του Safari και μετά user guide / basics / voice control). Η συσκευή θα μπορεί ακόμα να σου δίνει φωνητικές πληροφορίες για το ποιο είναι το τρέχον τραγούδι και να παίζει ακόμα και τις genius playlists! Με αλλα λόγια η μουσική στο iPhone δεν είναι μια απλή λίστα όπως στα WM αλλα μια ολόκληρη βάση δεδομένων τα πεδία της οποιας συσχετίζονται με πολλές άλλες λειτουργίες της συσκευής. Για αυτό το λόγο το iTunes σου ζητάει συγχρονισμό και όχι απλό copy/paste. Αυτά για την ώρα, καλο βραδυ από μένα :happy:. Ευχαριστώ Γιαννη,το έκανα τελικά με το exe που έδωσα στο λινκ του μηνύματος μου. Ένα απλό exe που κάνει enabled/disabled το auto backup του iTunes! Εύκολο και απλό ! Οσο για την μουσική αλλαξα όλη μου την βιβλιοθήκη στο τηλ απόψε,κανοντας απλά και ευκολα playlists τους φακέλους μου με τις αγαπημένες μου επιλογές! Ποσο απλή γίνεται μερικές φορές η Ζωη ε;; Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 :lol::lol: Πόσα ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ (:D) μηλόφωνα κυκλοφορούν ανά τον κόσμο? Ξέρουμε???? Αλεξανδρε, διαβασε εδω http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/7446-%cf%8c%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-iphone-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/page__view__findpost__p__63821, εχει καποια στατιστικα στοιχεια για τον ογκο των πωλησεων και τα εκτιμωμενα ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Και θα θεσω ενα ερωτημα τωρα...κ αυτο γιατι διαβασα ενα ολοκληρο thread απο το iphonehellas..!! θα χρησιμοποιουσατε το iphone...αν καταργοταν το jailbreak??αν οχι..θα πηγαινατε σε android(ποια συσκευη)??κ γιατι...?? :D (διαβασα πολλες αποψεις...κ θελω να δω κ τις δικες σας...αφου ειμαστε μια ωραια παρεα..!) Ας κατατεθεί και μια αντίθετη άποψη. Από το firmware 1.1.4 σε συσκευή 2G μέχρι και την 2.2 σε συσκευή 3G έκανα συστηματικά unlock και jailbreak. Από τότε και μετά εγκατέλειψα το σπορ και ειδικά από τότε που κυκλοφόρησαν τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο και οι νέες λειτουργικότητες του 3.x δεν μου έχει λείψει τίποτα το ουσιαστικό από τη χρήση της συσκευής την οποία χρησιμοποιώ καθημερινά σε μεγάλη έκταση και επαγγελματικά και ψυχαγωγικά. Πιστεύω ότι το jailbreak εξυπηρετεί μόνο τη "χομπίστικη" διάθεση μέσα μας και ότι αν αύριο έλειπε από την εξίσωση, ο χρήσης της συσκευής δεν θα έχανε και πολλά πράγματα έξω από την ευκαιρία να αφιερώνει μερικές πρόσθετες ώρες (αν του περισσεύουν) "σκαλίσματος" της συσκευής. Δεν θίγω καθόλου δε το ζήτημα της αστάθειας και της ανασφάλειας που ενέχει η χρήση μιας "πειραγμένης" συσκευής. Επομένως για να το εκφράσουμε μαθηματικά, το jailbreak είναι κατά την άποψη μου "ικανό αλλά όχι αναγκαίο" ;) Κώστας Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ρε μηπως να παρω το hero?? xaxaxaxa πλακα κανω..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 για μενα το jb ειναι οχι αναγκαιο αλλα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. χωρις αυτο δεν θα αγοραζα ποτε το iPhone 3GS Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Πιστεύω ότι το jailbreak εξυπηρετεί μόνο τη "χομπίστικη" διάθεση μέσα μας και ότι αν αύριο έλειπε από την εξίσωση, ο χρήσης της συσκευής δεν θα έχανε και πολλά πράγματα έξω από την ευκαιρία να αφιερώνει μερικές πρόσθετες ώρες (αν του περισσεύουν) "σκαλίσματος" της συσκευής. Δεν θίγω καθόλου δε το ζήτημα της αστάθειας και της ανασφάλειας που ενέχει η χρήση μιας "πειραγμένης" συσκευής. Επομένως για να το εκφράσουμε μαθηματικά, το jailbreak είναι κατά την άποψη μου "ικανό αλλά όχι αναγκαίο" ;) Κι εμένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτή η άποψη. Έχω (πάντα είχα) Jailbroken τη συσκευή μου, αλλά ειλικρινά, πέρα από το hobby μου και την τρέλα μου να έχω ότι τελευταίο και να ψάχνω διάφορα features, δε θεωρώ ότι μου δίνει κάτι τόσο σημαντικό που θα άλλαζε τη "σχέση μου" με τη συσκευή. Επίσης, το Jailbreak προσθέτει και διάφορους μπελάδες ... όπως πχ δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα κατά τη διαδικασία του Update, ενώ η Apple τα έκανε τόσο μα τόσο εύκολα ... Backup/Update/Restore !!! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Για εμένα το JB, τουλάχιστον προς το παρόν, το βασικό είναι ότι μου επιτρέπει να δοκιμάσω εφαρμογές. Ότι θέλω, το βρίσκω από το μαγαζάκι, το κατεβάζω, το περνάω, το δοκιμάζω. Αυτά που θα μείνουν πάνω από μια εβδομάδα στην συσκευή, αυτά θα αγοραστούν κιόλας. Πέρα από αυτό, το JB μου έχει δώσει το απίστευτο LockScreen που έχει το ημερολόγιο. Βασικότατο για εμένα. Αυτά! Καλό βράδυ και από εμένα!!:shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Εγώ παιδιά έμαθα για j/b όταν ήδη είχα αποφασίσει να πάρω μηλόφωνο, και άρχισα να διαβάζω τα διάφορα φόρα. Δεν έχω πλήρη εικόνα ακόμα, αλλά θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, ότι πρόκειται για κάτι αναγκαίο, ιδίως αν έρχεσαι από wm...:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 πιστευω...πως...κ χωρις jb το κινητο ειναι καλο..δηλαδη μπορεις να δωσεις πχ 5-10 ευρω να αγορασεις καμποσες εφαρμογες που σου χρειαζονται....οσο αφορα τις εφαρμογες που ειιναι απαραιτητες(navigon klp klp) ε αυτα δν θα τα εδινα...δεν ξερω τι αποψει εχετε εσεις??(αλλα στο να πληρωνεις ενα κινητο χρυσο...κ μετα να πρεπει να πληρωνεις τις εφαρμογες αυτο ειναι ΜΕΓΑΛΗ *******) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Χωρις j/b το ipnone ειναι οντως για πεταμα σε σχεση με τα win mobile... Χμμ, μάλλον δεν θα συμφωνήσω με τον τόσο απόλυτο χαρακτηρισμό, παρόλο που έχω και εγώ ενστάσεις στην χρηστικότητα του iPhone έναντι των WM. Ωστόσο, ακόμα και χωρίς jailbrake μια χαρά κάνει "την δουλειά του" το iPhone, και σε πάρα πολλές χρήσεις ανταγωνίζεται επάξια τις άλλες πλατφόρμες. Μπορεί να μην έχει το eyecandy και την εργονομία των home screens άλλων τηλεφώνων, ούτε τις διαχειριστικές ευκολίες και την παραμετροποίηση των WM, αλλά στις θεμελιώδεις λειτουργίες ενός smartphone (ή μιας παιχνιδομηχανής για τους "νεώτερους") μια χαρά τα πάει. Προσωπικά, ελάχιστο ενδιαφέρον βρήκα στο JB. Εξαιρούμενης της χρήσης σπασμένων εφαρμογών που δεν με απασχολεί καθόλου μα καθόλου, μόνο την παραμετροποίηση του homescreen και κάποιων settings βρήκα ενδιαφέρον. Μόνο που το τίμημα του JB (πάντα κατά την γνώμη μου) είναι αρκετά υψηλό και γι'αυτό προτιμώ να έχω το iPhone μου unbroken και να το χρησιμοποιώ ως αυτό που είναι, μέχρι εκεί που φτάνει και μέχρι να πάω σε κάτι καλύτερο όταν και αν υπάρξει. Όσο για το κόστος των εφαρμογών και την νόμιμη αγορά τους, η γνώμη μου δυστυχώς μάλλον θα εκνευρίσει αρκετούς φίλους. Το κόστος των εφαρμογών είναι τις περισσότερες φορές γελοίο, και δεν νοείται κάποιος να πληρώνει premium price για premium phone και να "κλαίγεται" για τα "ψιλά" που κοστίζουν οι περισσότερες εφαρμογές. Εδώ που τα λέμε, δεν μπορώ να καταλάβω πως από τη στιγμή που πληρώνουμε 5€ για ένα καφέ στο πόδι, δεν μπορούμε να δώσουμε το ίδιο ποσό για μία, δύο, τρεις ή και περισσότερες εφαρμογές που θα μας κρατήσουν συντροφιά πολύ περισσότερο από λίγα λεπτά της ώρας και που ταυτόχρονα κόστισαν σε ανθρωποώρες εκατοντάδες ή και χιλιάδες φορές περισσότερο από όσο ο χρόνος του ...καφετζή. Όσο για το κόστος κάποιων λίγων εξειδικευμένων apps (βλέπε GPS) η γνώμη μου είναι απλή. Όποιος χρειάζεται κάτι τέτοιο, ξέρει να εκτιμά και το αυξημένο του κόστος, που στην πραγματικότητα είναι μάλλον χαμηλό συγκριτικά με το τι προσφέρει ως εφαρμογή. Και στο κάτω - κάτω δεν χρειάζονται όλοι GPS και νομίζω πως μια χαρά βρήσκαμε το δρόμο μας και πριν από αυτά. Ταυτόχρονα για όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί να ξοδέψει τα 40-90€ που κοστίζει ένα τέτοιο πρόγραμμα, υπάρχει και το Google maps που θα του κάνει άψογα και δωρεάν την δουλειά την "δύσκολη" ώρα. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 δεν ειναι καλη συσκευη το iphone χωρις τζελμπρεικ ,ειναι καλη και χωρις αυτο ,το ενα μας ξυνιζει το αλλο μας βρωμαει .........καποιον του χαριζαν γαιδαρο και αυτος τον κοιτουσε στα δοντια .εεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 συμφωνω απολυτα σε ολα οσα λες θανο.. ενα μηλοφωνο χωρις τζουμπου....ανταγωνιζετε το hero (ή καποια αλλη android συσκευη?.δεν μιλαω για ακυκλοφορητα κινητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts