mobile_34 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω με το iPhone 8. Έχω ανοίξει και case με το apple support. Το μόνο που μου μένει είναι να κάνω αναβάθμιση στο τελευταίο iOS. Όποτε σκέπτομαι και εγώ για isystem. Στο istorm μου είπαν αμέσως για αλλαγή μπαταρίας με 65€ εντός εγγύησης !!! Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω με το iPhone 8. Έχω ανοίξει και case με το apple support. Το μόνο που μου μένει είναι να κάνω αναβάθμιση στο τελευταίο iOS. Όποτε σκέπτομαι και εγώ για isystem. Στο istorm μου είπαν αμέσως για αλλαγή μπαταρίας με 65€ εντός εγγύησης !!! Χαχα Η μπαταρια δεν εχει την ιδια εγγυηση με το υπολοιπο κινητο(δηλαδη 2χρονια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Ποσό είναι η εγγύηση στη μπαταρία ? Πάντως η ένδειξη που μου βγάζει στην υγεία της μπαταρίας είναι 97% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Συνηθως η εγγυηση στις μπαταριες στα κινητα ειναι 6μηνες με 1χρονο αναλογα την εταιρεια. Επισης το ποσοστο της υγειας της μπαταριας που θεωρειται επικινδυνο για να πας για αλλαγη μπαταριας ειναι συνηθως γυρω στο 80% και κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Αγορά iphone πάνω από έτος, αν χρειαστεί κάτι στον δεύτερο χρόνο, μπορώ να πάω στη Document χωρίς την απόδειξη; Με το imei δεν μπορούν να βρούν ημερομηνία αγοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Αγορά iphone πάνω από έτος, αν χρειαστεί κάτι στον δεύτερο χρόνο, μπορώ να πάω στη Document χωρίς την απόδειξη; Με το imei δεν μπορούν να βρούν ημερομηνία αγοράς; Οχι. Μονο με αποδειξη λιανικης και αναγραφομενο το imei της συσκευης πανω σε αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Η μπαταρια δεν εχει την ιδια εγγυηση με το υπολοιπο κινητο(δηλαδη 2χρονια).1 χρόνο μαζί με το υπόλοιπο κινιτο και αλλάζει αν πέσει υγεία κάτω από 80% βγάζει μηνημα service δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Καλησπερα παιδες.Σε iphone xs εμφανιστηκε πρασινη γραμμη.εχει περασει τον χρονο για λιγο,αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο.Εχουμε πιθανοτητες για εγγυηση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Καλησπερα παιδες.Σε iphone xs εμφανιστηκε πρασινη γραμμη.εχει περασει τον χρονο για λιγο,αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο.Εχουμε πιθανοτητες για εγγυηση? Αν έχεις την απόδειξη ναι έχεις κανονικά εγγύηση 2 έτη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzo71 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Καλησπερα σας , εχω μια ερώτηση σχετικα με την αγορα Iphone 11 pro απο Γερμανό αν εχουν βγει καλα αρχικα και σαν 2η ερώτηση αν εχουν προεγκαταστησει οι εταιρείες vodafone cosmote germanos wind τις αντιστοιχες λειτουργιες τους και καλα οφαν ανοιγει να εχει το σημα της cosmote vodafone κτλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 25, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Καλησπερα σας , εχω μια ερώτηση σχετικα με την αγορα Iphone 11 pro απο Γερμανό αν εχουν βγει καλα αρχικα και σαν 2η ερώτηση αν εχουν προεγκαταστησει οι εταιρείες vodafone cosmote germanos wind τις αντιστοιχες λειτουργιες τους και καλα οφαν ανοιγει να εχει το σημα της cosmote vodafone κτλπ... 1. Ναι 2. Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 στην istorm ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι 2 χρονια η εγγυηση και εαν τωρα χαλασει κανα 2 μηνο μετα ανεπισημα σε καλους πελατες εξυπηρετουν.ειχαμε μια συζητηση για τον ενα χρονοα εγγυηση οπου θυμαμαι που η ευρωπαικη ενωση κερδισε εναν δικαστικο αγωνα απεναντι στην μηλαρακι που ηθελε παγκοσμια εγγυηση 1 χρονο.και την αναγκασε σε 2.αλλα δυστυχως πρεπει να επιμεινεις οτι το δικαιουσαι καθοτι εχουν εντολη να μην το παραδεχονται επισημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Τι δεν παραδέχονται επίσημα; Αφού και στην ίδια την iStorm όπως και εσύ ο ίδιος είπες... λένε ότι η εγγύηση είναι δύο (2) χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 στην istorm ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι 2 χρονια η εγγυηση και εαν τωρα χαλασει κανα 2 μηνο μετα ανεπισημα σε καλους πελατες εξυπηρετουν.ειχαμε μια συζητηση για τον ενα χρονοα εγγυηση οπου θυμαμαι που η ευρωπαικη ενωση κερδισε εναν δικαστικο αγωνα απεναντι στην μηλαρακι που ηθελε παγκοσμια εγγυηση 1 χρονο.και την αναγκασε σε 2.αλλα δυστυχως πρεπει να επιμεινεις οτι το δικαιουσαι καθοτι εχουν εντολη να μην το παραδεχονται επισημα. Εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας. Τα Iphone εχουν 1χρονο παγκοσμια εγγυηση κανονικα μεχρι και σημερα. Στην Ευρωπη και στην Ελλαδα,εχεις και 2ρο χρονο εγγυησης που υποτιθεται τον καλυπτει ο πωλητης. Γιαυτο τα περισσοτερα σκρουτζοματαζα αναφερουν μονο τον 1χρονο εγγυηση,και πολυ κακως δεν αναφερουν και τον 2ρο. Αυτα παντα με αποδειξη αγορας,δεν ξερω με τιμολογιο τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapezitis75 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Ερώτηση αν μπορεί να βοηθήσει κανεις. Συσκευή iPhone XS που προέρχεται από αντικατάσταση η οποία ήρθε με ζελατίνα αλλά χωρίς συσκευασια. Τι ισχύει με την εγγύηση της? Έχει υπόλοιπο της αρχικής? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Ερώτηση αν μπορεί να βοηθήσει κανεις. Συσκευή iPhone XS που προέρχεται από αντικατάσταση η οποία ήρθε με ζελατίνα αλλά χωρίς συσκευασια. Τι ισχύει με την εγγύηση της? Έχει υπόλοιπο της αρχικής? Ευχαριστω Πάρε καλύτερα τηλ την αντιπροσωπεία να μάθεις σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Ερώτηση αν μπορεί να βοηθήσει κανεις. Συσκευή iPhone XS που προέρχεται από αντικατάσταση η οποία ήρθε με ζελατίνα αλλά χωρίς συσκευασια. Τι ισχύει με την εγγύηση της? Έχει υπόλοιπο της αρχικής? Ευχαριστω Όσο υπόλοιπο είχε και η αρχική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Όσο υπόλοιπο είχε και η αρχικήΟ νομος περι προστασιας καταναλωτη λεει οτι ανανεωνεται η εγγυηση για τα εξαρτημστα που αντικαθιστανται εντος εγγυησης. Για να ξερετε τα δικαιωματα σας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος να μου πει, αν αγοράσω iphone από το εξωτερικό, μη ευρωπαϊκή χώρα, η εγγύηση ισχύει στην Ελλάδα? Ευχαριστώ Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Τα προιοντα της Apple καλυπτονται απο 1χρονο παγκοσμιας εγγυησης,αλλα επειδη δεν γνωριζω αυτο πως ερμηνευεται πληρως σε μας στην Ελλαδα που δεν εχουμε και Apple Stores,μιλησε με Infoquest/Document/Isquare/Isystem να σου πουν πιο συγκεκριμενα τι περιλαμβανει αυτος ο ενας χρονος ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος να μου πει, αν αγοράσω iphone από το εξωτερικό, μη ευρωπαϊκή χώρα, η εγγύηση ισχύει στην Ελλάδα? Ευχαριστώ Ισχύει παγκόσμια εγγύηση αλλά από όσο ξέρω άκου να δεις τι παίζει Πχ παίρνεις συσκευή που προορίζεται για την αμερικανική αγορά Παθαίνει κάτι Δεν έχει το ελληνικό service ανταλλακτικά για την συσκευή σου γιατί ορισμένα ανταλλακτικά διαφέρουν σε συσκευές που προορίζονται για άλλες χώρες Έτσι μπλέκεις σε μια κατάσταση και δεν μπορείς να βρεις άκρη Εγώ δεν θα έμπαινα πάντως στην διαδικασία εκτός και αν η διαφορά στην τιμή ήταν πολύ μεγάλη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Ισχύει παγκόσμια εγγύηση αλλά από όσο ξέρω άκου να δεις τι παίζει Πχ παίρνεις συσκευή που προορίζεται για την αμερικανική αγορά Παθαίνει κάτι Δεν έχει το ελληνικό service ανταλλακτικά για την συσκευή σου γιατί ορισμένα ανταλλακτικά διαφέρουν σε συσκευές που προορίζονται για άλλες χώρες Έτσι μπλέκεις σε μια κατάσταση και δεν μπορείς να βρεις άκρη Εγώ δεν θα έμπαινα πάντως στην διαδικασία εκτός και αν η διαφορά στην τιμή ήταν πολύ μεγάλη Είναι στα διακόσια ευρώ για το 12 pro max από Ρωσία, γι'αυτό ασχολούμαι Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Είναι στα διακόσια ευρώ για το 12 pro max από Ρωσία, γι'αυτό ασχολούμαι Προσεξε μην είναι μουφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Είναι στα διακόσια ευρώ για το 12 pro max από Ρωσία, γι'αυτό ασχολούμαι Ωχ άστο πας για φόλα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Δώρο η μπανάνα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts