markus13 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Παιδια στην full φόρτιση το ποσοστό μπαταρίας φτάνει στο 100% ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markus13 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Bad news ... πήγα για μέτρηση Γερμανό και μου βγαλαν άχρηστη τη μπαταρία ... Ψάχνω για αγορά τώρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostaz_Katz Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) Bad news ... πήγα για μέτρηση Γερμανό και μου βγαλαν άχρηστη τη μπαταρία ... Ψάχνω για αγορά τώρα ... http://www.banggood.com/Original-2200mAh-Replacement-Battery-For-CUBOT-X6-p-922089.html :O ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανει φιλε μου αλλα αυτο επρεπε να το βαλω πιο μπροστα!Προτου παθω την ζημια(μη φανταστεις και καμμια σπουδαια ζημια,ουτε φαινεται)απλα ειναι το γιατι!! Ψαχνω για το μαμα καπακι της μπαταριας. Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ... μαλλον ειναι νωρις ακομα για τετοιου ειδους ανταλλακτικα...:worry: παντως αν το προστατεψεις με μια θηκουλα, τοτε σιγουρα θα αντεξει μεχρι να κυκλοφορησουν τα "μαμισια" :rolleyes: Edited May 23, 2014 by Kostaz_Katz Παράθεση ..where 's my nurse i need some healing.... ... i've been paralysed by this lack of feeling... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socos72 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Επίσης, αχρείαστη να 'ναι, μπορεί να φανεί χρήσιμη αν συμβεί το κακό: http://www.sunsky-online.com/view/354954/Inner%20LCD%20for%20Cubot%20X6%20White%20S-MPH-0105W%20.htm Παράθεση “You don't take a photograph, you make it.” ― Ansel Adams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Νέα official rom G807_C1_D1_CUBOT_V1.0_20140512 για φλασάρισμα με SP Flash Tools Edited May 24, 2014 by openmind ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostaz_Katz Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Νέα official rom G807_C1_D1_CUBOT_V1.0_20140512 για φλασάρισμα με SP Flash Tool......για recovery........και οδηγίες με φωτογραφίες για φλασάρισμα με το stock recovery, αν και όπως τις είδα μπορούμε να φλασάρουμε και με CWM ΥΓ1: Δε περνάει με CWM, οπότε μόνο με stock recovery ή SP Flash Tools Φιλε καλησπερα για καποιο λογο, η σελιδα που με παραπεμπεις για να κατεβασω τη ρομ, δεν εχει download κουμπι και δεν μπορω να κανω τπτ...βοηθησε με σε παρακαλω... Παράθεση ..where 's my nurse i need some healing.... ... i've been paralysed by this lack of feeling... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 http://www.banggood.com/Original-2200mAh-Replacement-Battery-For-CUBOT-X6-p-922089.html :O ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον ειναι νωρις ακομα για τετοιου ειδους ανταλλακτικα...:worry: παντως αν το προστατεψεις με μια θηκουλα, τοτε σιγουρα θα αντεξει μεχρι να κυκλοφορησουν τα "μαμισια" :rolleyes: Αν δεν το ειχα βγαλει απο την θηκη που περιειχε η συσκευασια και το εβαζα σε μια αλλη που γλυστραει, δεν θα το παθαινα αυτο. Τωρα το ξαναεβαλα στην θηκη του για πιο σιγουρια. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Φιλε καλησπερα για καποιο λογο, η σελιδα που με παραπεμπεις για να κατεβασω τη ρομ, δεν εχει download κουμπι και δεν μπορω να κανω τπτ...βοηθησε με σε παρακαλω... Ναι έχεις δίκιο. κατέβασε τα λίνκς το μέλος που τα είχε ανεβάσει στο 4PDA, λόγω ότι δε δουλεύει η rom για recovery Την ανέβασε εδώ και περνιέται μόνο με SP Flash Tools Ενημερώθηκε και το προηγούμενο πόστ Edited May 24, 2014 by openmind ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostaz_Katz Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ναι έχεις δίκιο. κατέβασε τα λίνκς το μέλος που τα είχε ανεβάσει στο 4PDA, λόγω ότι δε δουλεύει η rom για recovery Την ανέβασε εδώ και περνιέται μόνο με SP Flash Tools Ενημερώθηκε και το προηγούμενο πόστ Σε ευχαριστώ :cool: την δοκιμασες? δουλευουν ολα ρολοι? παω και εγω για καταβασμα, αλλα δεν προλαβαινω να το κανω πριν την Δευτερα.... Παράθεση ..where 's my nurse i need some healing.... ... i've been paralysed by this lack of feeling... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ναι την πέρασα και δε βλέπω οπτικές διαφορές από τη προηγούμενη Μου δίνει την αίσθηση μιας κάπως σβελτάδας και καλύτερη συμπεριφορά του wifi, όταν το κινητό είναι σε deep sleep και το ξυπνάς Κατά τα άλλα ούτε με αυτή τη rom δουλέυει το Xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostaz_Katz Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Θα βγει αραγε καμια υποστηριξη απο CUBOT για KitKat? Παράθεση ..where 's my nurse i need some healing.... ... i've been paralysed by this lack of feeling... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Μετα την αναβαθμιση εχασα τα ΙΜΕΙ της συσκευης .Οπότε τώρα .. θα δω τον τελικό και μετά θα γράψω πως τα επανέφερα. Mobileuncle tools και ολα καλα. Edited May 24, 2014 by miltossat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Εμένα δε χάθηκε τίποτα που τη πέρασα με SP Flash Tools Τη φτιάξανε τη rom να μπορεί να περαστεί και με CWM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Κι εγω με το SP_Flash_Tool_v5.1348.00 την περασα. Στην αρχη το είχα download only. Σταματησε στα μισά και έβγαλε error. Μετά δοκίμασα με format all + download και πάλι έκανε το ίδιο. Τελικά το πηρε με firmware upgrade. Η κοσμοκάρτα μου έβγαζε μήνυμα ακυρο ΙΜΕΙ αλλα η vodafone φαινόταν να είναι μια χαρα. Ωσπου προσπάθησα να κάνω κάποια κλήση. Τώρα πια το πήρα backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Για όσους τους αρέσουν να δοκιμάζουν VIBE ROM ported from Lenovo S939 Πηγή με φώτος πόστ #178 Edited May 28, 2014 by openmind ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Για όσους τους αρέσουν να δοκιμάζουν VIBE ROM ported from Lenovo S939 Πηγή με φώτος πόστ #178 Καλησπερα.Ωραια,πως την περναμε αυτη την rom? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Με CWM περνιέται και έχει άψογα Ελληνικά και δουλεύουν σχεδών τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostaz_Katz Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Με CWM περνιέται και έχει άψογα Ελληνικά και δουλεύουν σχεδών τα πάντα αυτο το "σχεδον" με τρομαζει...δλδ ΤΙ ΔΕΝ δουλευει? :worry: Παράθεση ..where 's my nurse i need some healing.... ... i've been paralysed by this lack of feeling... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Με CWM περνιέται και έχει άψογα Ελληνικά και δουλεύουν σχεδών τα πάντα Ευχαριστω αλλα οντως μηπως μπορεις να μας πεις αν την εχεις δοκιμασει,τι δεν δουλευει? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Το gps δε μου κλειδώνει δορυφόρους, παρόλο που έχω περάσει και το fix και faster gps. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Δε σου κλειδώνει καθόλου; Ποτέ ; εμένα κλειδώνει σε λιγότερο από δευτερόλεπτο και το εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Με ρωτήσανε τα παιδιά τι δε δουλεύει στη VIBE rom, μιας και έγραψα ότι ''δουλεύουν σχεδών τα πάντα'', σε αυτή τη rom δε κλειδώνει το gps με τίποτα :wink:.....στη stock rom κλειδώνει σε δεύτερα χωρίς κανένα fix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostaz_Katz Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 ...μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα για μια πραγματικα καλη ρομ...:blink: κιτ κατ support βλεπετε στον οριζοντα ή οχι?... Παράθεση ..where 's my nurse i need some healing.... ... i've been paralysed by this lack of feeling... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εγω ακόμα το περημένω.Το πήρα για την γυναίκα μου.Δεν θέλει πολλά πράγματα.Λίγο internet καμιά φωτογραφία και κάνα απλό παιχνιδάκι.Ελπίζω να δουλεύει καλά και να μήνει ευχαρηστημέμη σε σχέση με το samsung galaxy mini 2 που έχει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostaz_Katz Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εγω ακόμα το περημένω.Το πήρα για την γυναίκα μου.Δεν θέλει πολλά πράγματα.Λίγο internet καμιά φωτογραφία και κάνα απλό παιχνιδάκι.Ελπίζω να δουλεύει καλά και να μήνει ευχαρηστημέμη σε σχέση με το samsung galaxy mini 2 που έχει τώρα. φιλε το εχω 2 εβδομαδες. Το τηλ ειναι ΠΟΛΛΑ περισσοτερα απο αυτα που περιγραφεις!!! ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Σου εγγυωμαι οτι θα μεινει πολυ ικανοποιημενη...Στα συγκριτικα βγαινει καλυτερο απο το S4 σε ορισμενες περιπτωσεις! Καλη καμερα, καλες νυχτερινες ληψεις, σε συγκριση με αλλα κινεζικα, που παντα ηταν το αδυνατο σημειο τους, και εντελως απροβληματιστη χρηση, λογω του δυνατου επεξεργαστη. Παράθεση ..where 's my nurse i need some healing.... ... i've been paralysed by this lack of feeling... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts