junglist Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Αγορα κινητου αξιας 100-15€ απο ali "παει" για τελωνειο? Παιζουμε με τις πιθανοτητες, ειναι απιθανο ή σιγουρο? Με τι τρόπο αποστολής; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Με τι εχει διαθεσιμο, δεν γνωριζω. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Πλεον για αγορες απ έξω, ας είμαστε ετοιμη για τσεκουρωμα Προσωπικά ψαχνω απο ευρωπαϊκές αποθηκες Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telson71 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Χαιρετώ Θέλω αν αγοράσω ένα κινητό xiaomi Redmi 4X 4GB 64gb αξίας 145€ από Αλί, με απλό ταχυδρομείο, έχω φόβο να πληρώσω τελωνείο ή να το παραγγείλω από skroutz στα 190€? Ποια η γνώμη σας; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Χαιρετώ Θέλω αν αγοράσω ένα κινητό xiaomi Redmi 4X 4GB 64gb αξίας 145€ από Αλί, με απλό ταχυδρομείο, έχω φόβο να πληρώσω τελωνείο ή να το παραγγείλω από skroutz στα 190€? Ποια η γνώμη σας; Ευχαριστώ!! Ναι υπαρχει μεγαλη πιθανότητα να πληρωσεις τελωνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Καλυτερα απο ελλαδα ή ευρωπαικη αποθηκη παρτο Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Αν αγοράσω από Ali express ένα κινητό και περάσει από το τελωνείο, τι παραπάνω χρέωση θα έχει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Φπα+2.5%+3€ στο περίπου Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Σπέρνει το Αλι σε άλλες χώρες. 2 θήκες έφτασαν σε 12 μέρες από την παραγγελία. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Φπα+2.5%+3€ στο περίπου Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Και πως είναι η διαδικασία : γίνεται ο εκτελωνισμος και ειδοποιεί το ταχυδρομείο για τα τελικά έξοδα,η πρέπει να πάμε εμείς στο cargo του αεροδρομίου ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Ολα τα αναλαμβανουν αυτοι. Εσυ απλα πληρωνεις Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Γεια σας παιδια, RB268220019SG για πότε λέτε να το αναμένω ? καμια νεοτερη ενημερωση από 2 Ιουλιου, το track24 χρησιμοποιω. https://track24.net/?code=RB268220019SG Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Γεια σας παιδια, RB268220019SG για πότε λέτε να το αναμένω ? καμια νεοτερη ενημερωση από 2 Ιουλιου, το track24 χρησιμοποιω. https://track24.net/?code=RB268220019SG Κανείς δε μπορεί να σου δώσει ασφαλή εκτίμηση. Μπορεί σε μια ώρα να δείς update, μπορεί σε μια βδομάδα να είναι ακόμη κολλημένο, μπορεί να μείνει αεροδρόμιο για ένα μήνα αφού έρθει, μπορεί τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Κανείς δε μπορεί να σου δώσει ασφαλή εκτίμηση. Μπορεί σε μια ώρα να δείς update, μπορεί σε μια βδομάδα να είναι ακόμη κολλημένο, μπορεί να μείνει αεροδρόμιο για ένα μήνα αφού έρθει, μπορεί τα πάντα. οκ, άρα υπομονή... μεγάλη Κινέζικη αρετή, χαχα. ελπιζω να μην φανω για πρωτη φορα ατυχος με τελωνειο... αξία δεματος 95ευρω, κινητο τηλεφωνο. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 οκ, άρα υπομονή... μεγάλη Κινέζικη αρετή, χαχα. ελπιζω να μην φανω για πρωτη φορα ατυχος με τελωνειο... αξία δεματος 95ευρω, κινητο τηλεφωνο.σε καλη στιγμη ερχεται παντως. περιοδος διακοπων για τους δημοσιους υπαλληλους του τελωνειου:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 οκ, άρα υπομονή... μεγάλη Κινέζικη αρετή, χαχα. ελπιζω να μην φανω για πρωτη φορα ατυχος με τελωνειο... αξία δεματος 95ευρω, κινητο τηλεφωνο. singapore post + κινητο = μυριζει τελωνειο Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Καλημέρα έχω κάνει μια παραγγελια από τις 25/7 το ποσο είναι 3.64 ένα λουράκι για το amazfit στο status μου γραφει The supplier is processing your order γιατί μετά από 4 μέρες και ακόμα? και τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί από την κάρτα μου δίνει ακόμα 4 μέρες περιθώριο και μετά θα ακυρωθεί η παραγγελια αυτόματα τι πρέπει να κάνω? Edited July 29, 2017 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλημέρα έχω κάνει μια παραγγελια από τις 25/7 το ποσο είναι 3.64 ένα λουράκι για το amazfit στο status μου γραφει The supplier is processing your order γιατί μετά από 4 μέρες και ακόμα? και τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί από την κάρτα μου δίνει ακόμα 4 μέρες περιθώριο και μετά θα ακυρωθεί η παραγγελια αυτόματα τι πρέπει να κάνω?Ποτέ δεν το στέλνουν αμέσως, αλλά γιατί δεν στέλνεις ένα μήνυμα στον πωλητή να ρωτήσεις; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Ποτέ δεν το στέλνουν αμέσως, αλλά γιατί δεν στέλνεις ένα μήνυμα στον πωλητή να ρωτήσεις; Sent from my m1 note using Tapatalk τώρα το μεσημέρι που κοίταξα είδα ότι την έστειλε είναι η πρώτη φορα που ψωνίζω από aliexpress και φοβήθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 τώρα το μεσημέρι που κοίταξα είδα ότι την έστειλε είναι η πρώτη φορα που ψωνίζω από aliexpress και φοβήθηκα Το aliexpress θελη υπομονη και γερα νευρα μεχρι να ερθουν τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Το aliexpress θελη υπομονη και γερα νευρα μεχρι να ερθουν τα πραγματα.Δεν ισχύει. Αφού τα στείλουν, σπάνια κάνουν εμένα πάνω από 2 βδομάδες. Συνήθως 10-12 μέρες εδώ που μένω εξωτερικό. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Παρήγγειλα 5 πραγματάκια από έναν πωλητή. Μου έδωσε ένα tracking number, δλδ 1 δέμα αλλά ήρθαν τα 4. Στο φάκελο φαίνεται ότι ξέχασε να βάλει το ένα γιατί οι άλλοι 4 κωδικοί είναι διεγραμμενοι. Του έστειλα μνμ να μου κάνει refund, όλα οκ και σ όλα ναι, αλλά δεν τα έχει βάλει. Dispute δεν μπορώ να ανοίξω γιατί λέει ότι είναι ακόμα στο δρόμο το πακέτο παρότι έκανα confirm received για τα άλλα 4. Τι να κάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Να κάνεις υπομονή και να συνενοηθείς μαζί του. Μπορεί να το ξέχασε αλλά μπορεί και να το έστειλε ξεχωριστά. Μέχρι να περάσει η προθεσμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 (edited) Αν το εστειλε ξεχωριστα θα εδινε 2 tracking numbers ή θα μου το ελεγε μετά. Δεν μου ειπε οτι θα μου το στειλει. Edited July 31, 2017 by mary19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Parcel Status Arrive at destination country,waiting for customs clearance Shipmnet arrived at destination country 2017-07-04 09:17:00 [GR] γνωριζει κανει τι παιζει εδω ρε παιδια?μια μπαταρια των 8 ευρω ειναι!! θα περιμενουμε να την περασουν τελωνειο?εχει αεροδρομιο απο 4 ιουλιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts