Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πανω απο 1μιση ευρω δεν αξιζει το τρ ναμπερ.

τελωνειο για τετοια μικροποσα δεν υφίσταται!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πανω απο 1μιση ευρω δεν αξιζει το τρ ναμπερ.

τελωνειο για τετοια μικροποσα δεν υφίσταται!

για αυτο κιολας δεν πληρωσα γιατι δεν συμφερε....

δηλαδη φιλε αν π.χ παραγγελνα μεσω DHL την θηκη (λεμε τωρα) που ποτε δν θα το εκαανα για 5 ευρω να πληρωσω αλλα 50 ευρω μεταφορικα ..καλυτερα να το παρω απο ελλαδα....! και παλι δεν περναει απο τελωνειο;;;;

περναει αλλα ειναι τοσο χαμηλο το ποσο που δε πληρωσεις κάτι.

αν μπορεις να επιλεγεις απλη αποστολή με τρ ναμπερ.

αυτο αρκεί. ουτε κουριερ ουτε κάτι αλλο

Πάντα δωρεάν μεταφορικά διαλέγω και στα περισσότερα πακέτα έχω Tracking number έτσι και αλλιώς.

Και μιλάμε για πακέτα των 15-20€

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πάντα δωρεάν μεταφορικά διαλέγω και στα περισσότερα πακέτα έχω Tracking number έτσι και αλλιώς.

Και μιλάμε για πακέτα των 15-20€

Unleashed by my M1 NOTE

εγω προσωπικα εχω παραγγειλει δυο θηκες και βγηκαν 15 ευρω...και στα δωρεαν μεταφορικα ..δεν περιεχει το tracking number ..απο οτι εχω καταλαβει...δεν τους συμφερει να το πληρωνουν...για τα δωρεαν εξοδα και πρεπει να δινεις κατι παραπανω..απο οτι εχω καταλαβει ..απο οσο εχω ψαξει στο aliexpress

εγω προσωπικα εχω παραγγειλει δυο θηκες και βγηκαν 15 ευρω...και στα δωρεαν μεταφορικα ..δεν περιεχει το tracking number ..απο οτι εχω καταλαβει...δεν τους συμφερει να το πληρωνουν...για τα δωρεαν εξοδα και πρεπει να δινεις κατι παραπανω..απο οτι εχω καταλαβει ..απο οσο εχω ψαξει στο aliexpress

Φίλε πραγματικά δεν ξέρω τι καταλαβαίνεις από όσα διαβάζεις.

Σου γράφει κάποιος με πιο πολύ εμπειρία ότι συνήθως ισχύει η Α κατάσταση και εσύ μετά λες ότι καταλαβαίνεις ότι ισχύει το Β.

Unleashed by my M1 NOTE

Amazon Fire stick 4k max

Έχω κάνει μια παραγγελία στις 29/7. Στις 3/8 μου έδωσε Tracking number όπως και έγραφε ότι δίνει σε αυτό που αγόρασα (κόστος ~6$).

Το θέμα είναι ότι σήμερα, 10 μέρες μετά, το tracking number δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Μίλησα με τον πωλητή και είπε, τα κλασσικά, να περιμένω.

Πόσο όμως ρε παιδιά; μου την έχει δώσει άσχημα. Έχει 15 μέρες που έκανα την παραγγελία και ούτε καν στη ταχυδρομικη της Κίνας δεν εμφανίζεται.

Εννοείται θα του αφήσω 1 αστεράκι για το shipping, αλλά μπορώ τώρα να κάνω κάτι άλλο;

Έχω κάνει μια παραγγελία στις 29/7. Στις 3/8 μου έδωσε Tracking number όπως και έγραφε ότι δίνει σε αυτό που αγόρασα (κόστος ~6$).

Το θέμα είναι ότι σήμερα, 10 μέρες μετά, το tracking number δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Μίλησα με τον πωλητή και είπε, τα κλασσικά, να περιμένω.

Πόσο όμως ρε παιδιά; μου την έχει δώσει άσχημα. Έχει 15 μέρες που έκανα την παραγγελία και ούτε καν στη ταχυδρομικη της Κίνας δεν εμφανίζεται.

Εννοείται θα του αφήσω 1 αστεράκι για το shipping, αλλά μπορώ τώρα να κάνω κάτι άλλο;

Μπορεις να ανοίξεις dispute με την δικαιολογία no tracking infomation( καπως ετσι λέγετε :P ) και οταν λειτουργήσει το T.N. να το κλείσεις.

Κανε εκκαθάριση της εφαρμογής και ξανάκανε log-in.Θα εχουν αλλάξει μαλλον τα στοιχεία της κάρτας.Και ξαναδοκιμασε να πληρωσεις με τα καινουρια.

Τελικα με block unblock της καρτας εγινε και αλλαγη στα στοιχεια της :happy:

Εβαλα τα καινουργια και ολα μια χαρα

Μπορεις να ανοίξεις dispute με την δικαιολογία no tracking infomation( καπως ετσι λέγετε :P ) και οταν λειτουργήσει το T.N. να το κλείσεις.

Αυτό έκανα κι εγώ σε περίπτωση 15ήμερης καθυστέρησης και -ως δια μαγείας- το tracking ζωντάνεψε την επομένη.

Αυτό έκανα κι εγώ σε περίπτωση 15ήμερης καθυστέρησης και -ως δια μαγείας- το tracking ζωντάνεψε την επομένη.

Ευχαριστώ παιδιά. Αυτό έκανα και βλέπουμε.

Edit: 13 μερες μετά και σημερα εμφανιστηκε κινηση στο tracking number, οποτε και θα κλεισω το dispute.

Edited by mary19

Καλησπέρα σε όλους...

Μιας και καινούργιο μέλος του myphone.gr ...και άπειρος σχετικά με το aliexpress...

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..για όποιον είναι πρόθυμος να προσφέρει μια βοήθεια...

Έχω κάνει τρείς παραγγελίες στις 12/8/16 απο aliexpress αξιας σύνολο 20 ευρώ με δωρεάν έξοδα αποστολής και έρχονται με China Post Ordinary Small Packet Plus...

Σαφώς δεν μου έχουν δώσει κάποιο track number...επειδή η αποστολή γινότανε χωρις να υπάρχει tracking number....

όταν μπαίνω να δώ που βρίσκεται το δέμα εκεί που γράφει Logistics Information - απο κάτω έχει ένα tracking number...

Η ερώτηση μου είναι η εξής ...

αφού με τα δωρέαν μεταφορικά έξοδα δεν μου δίνουν tracking number πως υπάρχει tracking number σε όλες τις παραγγελίες μου;;

Μπαίνω εδώ http://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.emSyQ2&lang=en και μου γράφει αυτά στην εικόνα:

3399ae1618.png

Το προιον έχει ξεκινήσει απο κινεζομάγαζο;; οι πωλητές μου δίνουν περιθώρια 24-44 ημέρες..για να το παραλάβω..

αλλά μου έχουν δώσει 60 ημέρες..

Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει...γιατί είναι η πρώτη μου φορά και πάντα υπάρχει κάποιο άνχος...

Ευχαριστώ...:)

Η χαρά έρχεται στην ζωή μας, όταν έχουμε κάτι να κάνουμε,

κάτι να αγαπάμε και κάτι να ελπίζουμε..!!

Καλησπέρα σε όλους...

Μιας και καινούργιο μέλος του myphone.gr ...και άπειρος σχετικά με το aliexpress...

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..για όποιον είναι πρόθυμος να προσφέρει μια βοήθεια...

Έχω κάνει τρείς παραγγελίες στις 12/8/16 απο aliexpress αξιας σύνολο 20 ευρώ με δωρεάν έξοδα αποστολής και έρχονται με China Post Ordinary Small Packet Plus...

Σαφώς δεν μου έχουν δώσει κάποιο track number...επειδή η αποστολή γινότανε χωρις να υπάρχει tracking number....

όταν μπαίνω να δώ που βρίσκεται το δέμα εκεί που γράφει Logistics Information - απο κάτω έχει ένα tracking number...

Η ερώτηση μου είναι η εξής ...

αφού με τα δωρέαν μεταφορικά έξοδα δεν μου δίνουν tracking number πως υπάρχει tracking number σε όλες τις παραγγελίες μου;;

Μπαίνω εδώ http://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.emSyQ2&lang=en και μου γράφει αυτά στην εικόνα:

3399ae1618.png

Το προιον έχει ξεκινήσει απο κινεζομάγαζο;; οι πωλητές μου δίνουν περιθώρια 24-44 ημέρες..για να το παραλάβω..

αλλά μου έχουν δώσει 60 ημέρες..

Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει...γιατί είναι η πρώτη μου φορά και πάντα υπάρχει κάποιο άνχος...

Ευχαριστώ...:)

Αν διάβαζες καμία σελίδα πιο πίσω θα έβλεπες ότι δεν ισχύει αυτό που λες απαραίτητα.

Σε αρκετές μικρές παραγγελίες μου έδωσαν tracking κανονικά.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Amazon Fire stick 4k max

Απλά φίλε μου το είδα πριν το παραγγείλω...για αυτό είχα αυτην την απορια..

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου ....

Μηπως γνωριζεις..συμφωνα με την εικονα τι γίνεται;; φευγει..απο το κινεζομάγαζο; γιατι 4 ημέρες και in delivery μου φαίνεται παράξενο...

@Mason θα σου πρότεινα να προτιμάς πωλητή που δίνει ανιχνευσιμο στην Ελλάδα tracking number(δλδ θα λέει China registered air mail Και θα είναι της μορφής RAxxxxxxxxCN) , ιδίως για αγορά >10$. Θα σου έρθει ειδοποιητηριο σπίτι και θα πας από το κατάστημα ΕΛΤΑ να το πάρεις.

Αν στέλνει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τότε δεν είναι ανιχνευσιμο από τα ΕΛΤΑ και θα στο αφήσει στο γραμματοκιβώτιο αν χωράει. Αν δεν χωράει, τότε είτε στο αφήνει απέξω ή σου αφήνει πάλι ειδοποιητηριο.

@Mason θα σου πρότεινα να προτιμάς πωλητή που δίνει ανιχνευσιμο στην Ελλάδα tracking number(δλδ θα λέει China registered air mail Και θα είναι της μορφής RAxxxxxxxxCN) , ιδίως για αγορά >10$. Θα σου έρθει ειδοποιητηριο σπίτι και θα πας από το κατάστημα ΕΛΤΑ να το πάρεις.

Αν στέλνει με οποιοδήποτε άλλο τρόπο τότε δεν είναι ανιχνευσιμο από τα ΕΛΤΑ και θα στο αφήσει στο γραμματοκιβώτιο αν χωράει. Αν δεν χωράει, τότε είτε στο αφήνει απέξω ή σου αφήνει πάλι ειδοποιητηριο.

Δυστηχώς το παρήγγειλα με China Post Ordinary Small Packet Plus ... γιατί δεν με σύμφερε να παραγγείλω με china registered air mail επειδή ήταν περίπου στα 4 ευρώ τα έξοδα...:blink: οπότε αποφάσισα να το παραγγείλω δωρέαν...

καταλαβαα ...αμα ειναι εξω το χρηματοκιβωτιο θα το αφησει εξω στο δρομο....

Edited by Mason

Με τι ταχυδρομείο? China post? Tracked?

Σιγκαπουρης.

e

2016-08-16 12:27:00 ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-08-16 06:13:00 ITEM UNLOADED

2016-08-15 08:27:00 ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2016-08-15 08:17:00 ITEM ARR K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)

2016-08-15 08:17:00 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2016-08-15 05:12:00 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2016-08-10 16:36:00 SEND ITEM ABROAD

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Πηρα κατι σολες για τα παπουτσια 2ε απο αλι και η βρωμο γιουρομπανκ μου κρατησε 2.5ε προμηθεια συναλλαγματος.

Πανε καλα, εμεις θα πληρωσουμε τα κοκκινα δανεια;

Πηρα κατι σολες για τα παπουτσια 2ε απο αλι και η βρωμο γιουρομπανκ μου κρατησε 2.5ε προμηθεια συναλλαγματος.

Ανέκαθεν η eurobank κρατούσε 2,5€ για έξοδα συναλλάγματος. Να χρησιμοποιείς εθνική που δεν επιβάλλει τέτοιο έξοδο.

Άσχετα με αυτό, προφανώς "εμείς" θα πληρώσουμε τα κόκκινα δάνεια

Βλεπεις κανεναν αλλο εσυ? :mad:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Και η Πειραιώς πλέον κρατάει έξοδα συνάλλαγματος που παλιά δεν κρατούσε. Μου φαίνεται ότι από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιώ μόνο την revolut για όλες μου τις αγορές χωρίς βλακωδες χρεώσεις και με καλύτερη ισοτιμία από άλλους.

Και η Πειραιώς πλέον κρατάει έξοδα συνάλλαγματος που παλιά δεν κρατούσε. Μου φαίνεται ότι από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιώ μόνο την revolut για όλες μου τις αγορές χωρίς βλακωδες χρεώσεις και με καλύτερη ισοτιμία από άλλους.

Θα συμφωνούσα απόλυτα με την λύση revolut αλλά βλέπεις πρέπει να καλύψουμε το αφορολόγητο μέσω των Ελληνικών καρτών και έτσι είμαστε εγκλωβισμένοι στις ληστρικές ορέξεις των τραπεζοδικτατόρων από το σάπιο υπαλληλικό πολιτικό προσωπικό τους