marios261 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Καλησπερα.Να ρωτησω αν αξίζει η αγορα αυτου του tablet .το έχω βρει μεταχειρισμενο και το σκεφτομαι.Λοιπον το θελω για κύριο λόγω ότι το λάπτοπ που είχα χάλασε .οποτε θέλω να βλέπω ταινίες ίντερνετ και παιχνιδια και να το συνδεω και στην τηλεοραση καμμία φορά.Διαβάζω πολλα εδω και θέλω νά μου πείτε.τρώει γενικά τοσα κολλήματα θα έχω θέμα.Απο μπαταρία τη γίνεται αν και θα το χρησιμοποιώ σχεδόν συνέχεια μέσα στο σπίτι.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Καλησπερα.Να ρωτησω αν αξίζει η αγορα αυτου του tablet .το έχω βρει μεταχειρισμενο και το σκεφτομαι.Λοιπον το θελω για κύριο λόγω ότι το λάπτοπ που είχα χάλασε .οποτε θέλω να βλέπω ταινίες ίντερνετ και παιχνιδια και να το συνδεω και στην τηλεοραση καμμία φορά.Διαβάζω πολλα εδω και θέλω νά μου πείτε.τρώει γενικά τοσα κολλήματα θα έχω θέμα.Απο μπαταρία τη γίνεται αν και θα το χρησιμοποιώ σχεδόν συνέχεια μέσα στο σπίτι.ευχαριστω Αξίζει, από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Συμφωνώ, απο τις καλύτερες αγορές. Δεν ξέρω αν αξίζει στα 800ε που έκανε αρχικά αλλά στα 400ε που το πήρα με την προσφορά των public είναι τέλειο. Και με την αναβάθμιση σε lollipop και τα features που απέκτησε από το note 4 έγινε ακόμα καλύτερο. Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios261 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Το βρηκα μεταχειρισμενο 390 ευρώ με εγγύηση λόγω οτι δεν πουλιέται πλέον στην αγορα .Αξίζει να το τσιμπησω η να πάω στο samsung galaxy tab s πανω κάτω στα ίδια λεφτά αλλά καινούργιο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πανω απο 300-320 μη δωσεις. Καινουριο ειχε πεσει 420 μη τρελλαθουμε. Αυτου που σου ζηταει 390 γειωσε τον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backdoor Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες πως γίνεται αναβάθμιση στη 5? LTE χωρίς root. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Aκομη να δωσει ρομ στην υποτιθεμενη ναυαρχιδα μεχρι προτινως η samsung. Ναι ναι...θα με ξαναδουν πελατη. Νοτε 12.2 προ και ΝΟΤΕ 4 τα τελευταια προιοντα τους που παιρνω ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 μολις περασα με odin την 5.0.2 τη κορεατικη στο smp-900 wifi εκδοση! Ολα ρολοι! το μηχανημα πεταει! ελληνικα και αγγλικα κανονικα, οπως και συνδεση με οποιοδηποτε bluetooth keyboard. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 μολις περασα με odin την 5.0.2 τη κορεατικη στο smp-900 wifi εκδοση! Ολα ρολοι! το μηχανημα πεταει! ελληνικα και αγγλικα κανονικα, οπως και συνδεση με οποιοδηποτε bluetooth keyboard. :) Ειδα κι εγω καλα σχολια στο xda. Με οντιν δεν παιζει να γραψει ο ΚΝΟΧ σωστα? Γιατι αν περιμενουμε ΟΤΑ απο σαμσουνγκ...καλο 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Ειδα κι εγω καλα σχολια στο xda. Με οντιν δεν παιζει να γραψει ο ΚΝΟΧ σωστα? Γιατι αν περιμενουμε ΟΤΑ απο σαμσουνγκ...καλο 2017 Όχι δεν γράφει ! κανε εγκατάσταση μόνο ευρωπαϊκής χώρας για να μην χάσεις εγγύηση (καλό είναι να κάνεις και ένα factory reset ....αυτό είναι προαιρετικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 στις ευρωπαικες 5.0.2 αν θυμαμαι καλα συμφωνα με το xda, εχει προβληματα το Βluetooth με τα πληκτρολογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Οντως οι ευρωπαικες εχουν προβλημα με μερικα bluetooth περιφερειακα, οπως το πληκτρολογιο της logitech. H εν λογω κορεατικη δεν εχει το προβλημα αυτο, μεχρι στιγμης ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Κανένα νέο για ελληνική αναβάθμιση? Με την κορεάτικη διάβασα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις γραμματοσειρές των widgets καιρού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 accuweather aptoide version μια χαρα παιζει σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Που μπορούμε να βρούμε την Κορεάτικη; Στο Sammobile.com δεν την βρίσκω για το SM-P905. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Που μπορούμε να βρούμε την Κορεάτικη; Στο Sammobile.com δεν την βρίσκω για το SM-P905. πρόσεχε έτσι όπως πας θα μπρικαρις την συσκευή σου (η κορεάτικη είναι για wifi έκδοση.....) γενικά στα LTE οι μπάντες του 4G,LTE διαφέρουν για Ευρώπη,usa ....Κορέα.... (εάν βάλεις rom εκτός Ευρώπης κατά 90 % δεν θα δουλέψει το LTE....θα χρειαστείς cutom kernel...) ...τα προβλήματα που αναφέρονται μπορεί να υπάρχουν μόνο στην wifi έκδοση... Edited August 20, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Που μπορούμε να βρούμε την Κορεάτικη; Στο Sammobile.com δεν την βρίσκω για το SM-P905. http://samsung-updates.com/ προσοχη στο μοντελο, θα πρεπει να βρεις ποια ταιριαζει στο δικο σου, εχει στο πλαι αριστερα επιλογη μοντελου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Η κορεατικη παιζει παρα πολυ ωραια. Το δυστυχημα ειναι οτι η ιδια η σαμσουνγκ μας βαζει σε διαδικασια να περναμε ρομ με οντιν και βλακειες. Δεν ειναι ικανη να υποστηριξει στοιχειωδως μια συσκευη που κοστολογουσε 800 ευρω στην εμφανιση της. Απαραδεκτη τακτικη, εχει αρχισει ηδη να της βγαινει σε κακο σε πωλησεις. Γιατι μαζι με την ελλειψη υποστηριξης, αρχιζουν και κοβουν και σε πρωτοποριακα σπεκς απ οτι βλεπω. Που θα παει...σε 2 χρονια που θα εχουν πιασει πατο μπορει να ξυπνησουν. Υγ το 12.2 προ ειναι το καλυτερο ταμπλετ απο αποψη οθονης και ζωη μπαταριας που εχει πεσει στα χερια μου. Και εχουν πεσει πολλα. Κριμα που το χαντακωνει ετσι η ιδια η σαμσουνγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Η κορεατικη παιζει παρα πολυ ωραια. Το δυστυχημα ειναι οτι η ιδια η σαμσουνγκ μας βαζει σε διαδικασια να περναμε ρομ με οντιν και βλακειες. Δεν ειναι ικανη να υποστηριξει στοιχειωδως μια συσκευη που κοστολογουσε 800 ευρω στην εμφανιση της. Απαραδεκτη τακτικη, εχει αρχισει ηδη να της βγαινει σε κακο σε πωλησεις. Γιατι μαζι με την ελλειψη υποστηριξης, αρχιζουν και κοβουν και σε πρωτοποριακα σπεκς απ οτι βλεπω. Που θα παει...σε 2 χρονια που θα εχουν πιασει πατο μπορει να ξυπνησουν. Υγ το 12.2 προ ειναι το καλυτερο ταμπλετ απο αποψη οθονης και ζωη μπαταριας που εχει πεσει στα χερια μου. Και εχουν πεσει πολλα. Κριμα που το χαντακωνει ετσι η ιδια η σαμσουνγκ Για το tab pro 12.2 (όχι note) ήδη έχει βγει επίσημα η 5.1.1, ξεκίνησε η uk version και επονται οι άλλες χώρες! Μου κάνει εντύπωση στο note δίνει την 5.0.2 http://samsung.youmobile.org/ Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Για όσους έχουν το LTE μοντέλο (SM-P905) έχει βγει η Ελληνική έκδοση με Lollipop: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P905/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Μετά την αναβάθμιση μερικες εφαρμογές έχουν χάσει το εικονίδιο τους και εμφανίζονται με το σήμα του πράσινου ρομπότ του Android. Υπάρχει κάποια λύση; Edited September 9, 2015 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backdoor Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Για όσους έχουν το LTE μοντέλο (SM-P905) έχει βγει η Ελληνική έκδοση με Lollipop: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-P905/ Επιτέλους! Βαρέθηκα το προηγούμενο περιβάλλον. Το πέρασα. Τα εικονίδια είναι οκ, τώρα είμαι περίεργος αν βελτιώνει τις αποδόσεις του γενικά και την μπαταρία. Αν έχει κάποιος κάποια εικόνα ας μας το πεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vViperXx Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπερα.Ξερετε κανενα μαγαζι που να το πουλαει,ειτε εντος ειτε εξωτερικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Αν κάποιος περάσει official update αλλά άλλης χώρας σε σχέση με την προέλευση του tablet του, έχει θέμα με την εγγύηση; Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Αν κάποιος περάσει official update αλλά άλλης χώρας σε σχέση με την προέλευση του tablet του, έχει θέμα με την εγγύηση; Πάτα στο λίνκ της υπογραφής μου, τα εξηγώ αναλυτικά. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts