Vangelis_D9 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Σας ανεβαζει και εσας πολυ υψηλες θερμομρασιες επανω δεξια στην οθονη αν το ζορισετε με καποιο βαρυ παιχνιδι; Ελεγα για το g3 αλλα το tab ειναι ακομα πιο ζεστο... Πες όμως πρώτα ποιο PRO έχεις, το 10άρι ή το 12άρι, προφανώς δεν αναφέρεσαι στο 8.4" γιατί σε μένα νιώθω τον επεξεργαστή στην αριστερή πλευρά. Και βεβαίως τώρα με το καλοκαίρι θα νιώθετε πιο εύκολα τη ζέστη. Εμένα ζεσταίνεται αρκετά με τον Firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Το 10αρι... Ελπιζω να μην δημιουργει προβλημα στην οθονη η θερμοκρασια... Θα κατεβασω και το cpuz να δω σε τι θερμοκρασιες δουλευει Edited June 20, 2015 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Το 10αρι... Ελπιζω να μην δημηουργει προβλημα στην οθονη η θερμομρασια... Θα κατεβασω και το cpuz να δω σε τι θερμοκρασιες δουλευει Μπράβο, έτσι γίνεται ολοκληρωμένη δουλειά για να ξέρουμε τι γίνεται όταν παίζουμε παιχνίδια. Υπόψη τα παιχνίδια πάντοτε ανεβάζουν θερμοκρασίες σε όλα τα τάμπλετ και τα σμάρτφον σε κάθε εποχή, αναμένουμε τις μετρήσεις σου για να δούμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Παιδιά έχει περάσει κανένας cyanogenmod στο ταμπλετακι μας;; Το σκέφτομαι σοβαρά τις τελευταίες μέρες αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν τίποτα bugs. Επίσης να πω πως με τη χρήση που κάνω, κάθε δύο μήνες περίπου πρέπει να αποσυνδέω τη μπαταρία για να "στρώνει". Το θέμα είναι πως μπορώ να ανοίξω μόνο το πίσω καπάκι με αποτέλεσμα σχεδόν τα μισά (από τα μικρά) κλιπς να έχουν σπάσει. Έχει καταφέρει να το ανοίξει κανένας από μπροστά βάζοντας την οθόνη;; Μια φορά που δοκίμασα δεν τα κατάφερα παλεύοντας σχεδόν μια ώρα....:wacko::mad: Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoithaki Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Παιδιά έχει περάσει κανένας cyanogenmod στο ταμπλετακι μας;; Το σκέφτομαι σοβαρά τις τελευταίες μέρες αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν τίποτα bugs. Έχω περάσει στο 8.4". Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο πέρα από το Kingdom Rush που δεν τρέχει. Γενικά πετάει με CM 12.1. Παράθεση www.pc-maniacs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Έχω περάσει στο 8.4". Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο πέρα από το Kingdom Rush που δεν τρέχει. Γενικά πετάει με CM 12.1. Και εγω ειχα την 12.1. Παρολο που ειναι ελαφρια δεν ειδα την ram να πεφτει κατω απο 55%. Επισεις ειχα λιγο θεματακι με την ευαισθησια της οθονης, σε scroll πατιωτανε καταλαθος. Τελικα γυρισα στην officiall samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 καλησπέρα παιδιά.μια ερώτηση σε εσάς που το έχετε.τα φλασάκια σε τι format πρέπει να είναι για να τα διαβάσει; fat 32 η ntfs; Ρωτάω γιατί θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να συνδέσω φλασάκι η HDD 3.5'' φορμαρισμένο σε ntfs για να βλέπω ταινίες μεγαλύτερες από 4 GB . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 NTFS δεν βλέπει. Native και αρουταριστο, τουλάχιστον. Φορμαρισε τον δίσκο σε exfat και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 NTFS δεν βλέπει. Native και αρουταριστο, τουλάχιστον. Φορμαρισε τον δίσκο σε exfat και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μια χαρά βλέπει!! (στα permission έχεις ένα μικρό πρόβλημα ...σε ntfs μπορείς να "διαβάσεις" μόνο τα αρχεία ....να τα τρέξεις ...) .Δεν μπορείς να διαγράψεις αρχεία από εκεί (αναφέρομαι σε ntfs μονο) ...κάνε εγκατάσταση το es εξερεύνηση και θα "διαβάσει" , να παίξεις τις ταινίες σου ! δουλεύει 100000% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ok.και εγω αυτό θέλω.να διαβάζει τα αρχεία απο ntfs για να βλέπω τις ταινίες.Οταν το παρω θα το στήσω και μετά θα κάνω δοκιμή να δω αν θα διαβάσει ntfs φλασάκι η σκληρό δίσκο.Και αργότερα μπορεί να δοκιμάσω να κάνω root για να εχω πλήρη δικαιώματα στο tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Τότε το δικό μου εντελως μαμά ταμπλετ, ειναι χαζό γιατί χωρις εφαρμογή τρίτου δεν το βλέπει. Πρέπει να ειναι fat32 ή exfat για να το δει NATIVELY. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Οκ.Το κατάλαβα.Μαμά βλέπει μόνο fat 32 ,exfat και αν κάνεις root βλέπει και εχεις και δικαιώματα γράψε σβήσε σε ntfs.Να είστε καλά για την βοήθεια παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venom7 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Καλημέρα παιδιά τα βίντεο που τρέχουν στα 60fps η εφαρμογή του YouTube δεν μ αφήνει να τα ανοίξω πάνω από 480p, τα άλλα βίντεο που δεν τρέχουν στα 60fps μ επιτρέπει να τα ανοίξω ακόμα και με 1440p όπου αυτό υποστηριζεται βέβαια. Έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις, πείτε μ τι μπορώ να κάνω γιατί βίντεο που παλια τα έβλεπα σε 1080p τώρα με την υποστήριξη των 60fps μ αφήνει μόνο στ 480p. Έχω την έκδοση kernel νομίζω του 4.2.2 ενημερωμένη απ τ Σεπτέμβρη έως τότε δεν υπάρχει κάποια νέα ενημέρωση για εμένα, πατάω ενημέρωση κ μ λέει ότι έχουν γίνει όλες οι πρόσφατες. Ξέρουμε πότε θα έρθει το lolipop? Πρωτίστως το θέμα του YouTube με ενδιαφέρει, βοηθήστε με... Galaxy tab pro 10.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Καλημερα σε όλους. Εχω, η νομίζω οτι εχω,θεμα με υπερθερμανση. Βλέποντας τηλεόραση ote tv on the go στο Samsung galaxy tab pro 10,1 μετα απο 30' και παραπάνω,παρατήρησα οτι ζεσταίνεται το απάνω-πισω κεντρο-δεξια πλευρα. Η μετρηση λέει 70-75C. Μολις το κλεισω το πρόγραμμά μεσα σε δευτερόλεπτα πέφτει στα 40C. Ειμαι φυσιολογικό, εχει κάποιος αλλος το ίδιο θεμα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Aντε επιτελους εφτασε στο τελευταιο σταδιο το update σε 5.1.1. To επομενο ειναι το roll out. Ελπιζω να εχουν κανει καλη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Aντε επιτελους εφτασε στο τελευταιο σταδιο το update σε 5.1.1. To επομενο ειναι το roll out. Ελπιζω να εχουν κανει καλη δουλεια. Που το είδες αυτο; αναβαθμισε κανεις; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Που το είδες αυτο; αναβαθμισε κανεις; http://samsung.youmobile.org/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Rolling-out by Early Q3,2015 (3rd Quarter of the year July - August - September). κοινώς καλό φθινόπωρο :D τουλαχιστον πάμε κατευθείαν σε 5.1.1 καλό αυτό! Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Παιδιά η 5 και 5.0.1 είναι προβληματικες την 5.0.1 την είχα στο s4 άστα να πάνε και στο note3 που έχει βγει η 5.0 δεν την βάζω μπορεί να αργήσουμε να πάρουμε την lolipop αλλά αν πάρουμε την 5.1.1 θα είμαστε μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 Παιδιά η 5 και 5.0.1 είναι προβληματικες την 5.0.1 την είχα στο s4 άστα να πάνε και στο note3 που έχει βγει η 5.0 δεν την βάζω μπορεί να αργήσουμε να πάρουμε την lolipop αλλά αν πάρουμε την 5.1.1 θα είμαστε μια χαρά βάλε custom rom και στα 2 (s4.note..) και θα δεις ότι οι συσκευές πετάνε.... (κάτοχος s4....) οι Lollipop μέχρι την 5.0.2 έχουν Memory Leak !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 :!:Ενημέρωση :!: Επειδή η τελευταία συζήτηση είχε αρχίσει να ξεφεύγει, έγιναν διαγραφές μυνημάτων. Θα παρακαλέσω να συνεχίσετε σε φιλικό και χωρίς εντάσεις κλίμα σεβόμενοι πάντα τους συνομιλητές σας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Πολύ σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του 10.1 PRO tablet.Το έστησα και γράφω τις πρώτες μου εντυπώσεις. Προερχόμενος από ένα veto 8860 μπορώ να πω πως η διαφορά είναι τεράστια. Μέρα με τη νύχτα. Είναι πολύ γρήγορο και η οθόνη είναι τέλεια. Έβαλα τις εφαρμογές που ήθελα και όλα πάνε πολύ γρήγορα. Και έβαλα και φλασάκι ntfs και το είδε κανονικά και έπαιξα τα βίντεο που είχε μέσα. Θα ξαναγράψω εντυπώσεις μετά από λίγες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Είδε ntfs στικακι? Κατευθείαν? :blink: Είναι σίγουρα ntfs? Τι έκδοση λειτουργικού φοράει η ταμπλετα? Εγώ οταν βάζω οτιδήποτε ntfs μου λέει οτι είναι αφορμαριστο και αν θέλω να το φορμάρω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Είδε ntfs στικακι? Κατευθείαν? :blink: Είναι σίγουρα ntfs? Τι έκδοση λειτουργικού φοράει η ταμπλετα? Εγώ οταν βάζω οτιδήποτε ntfs μου λέει οτι είναι αφορμαριστο και αν θέλω να το φορμάρω. απευθείας (με μαμά file manage ) όχι ...Μάλλον με την βοήθεια κάποιου προγράμματος..πχ es Explorer (υπάρχουν και άλλα ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodina Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Καλησπέρα, Έχω βρει ένα καινούριο GALAXY TAB PRO 8.4'' T320 QUAD CORE 16GB με 200€. Δεν το θέλω για βαριά πράγματα, μόνο για σερφαρισμα και emails (άντε να κατεβάζει και κάποια αρχεία που και που). Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην κολλάει. Έχω διαβάσει μερικά πράγματα/κριτικές για το tablet αυτό αλλά θα ήθελα την άποψή σας για το αν πιστεύετε πως αξίζει η αγορά του σε αυτά τα χρήματα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts