konakis Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σε μένα όλα είναι μια χαρά, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδιά ποιο χρώμα προτείνετε..? Εγώ θέλω να αγοράσω το μαύρο αλλά δεν το βρίσκω πουθενά σε χαμηλή τιμή! Δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει και το άσπρο δεν μου πολυαρέσει γιατί μου φαίνεται λίγο ψεύτικο. Μπορείτε να βοηθήσετε?? :blink: Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Και αυτο που λετε με τις αποσυνδεσεις τι ειναι; Το θελω κυριως για ιντερνετ. Δε θελω να μου δημιουργει προβληματα. Είναι περιορισμένο το πρόβλημα και μάλλον έχει να κάνει με συνδυασμό παραγοντων, εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα και το έχω αρκετό καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά ποιο χρώμα προτείνετε..? Εγώ θέλω να αγοράσω το μαύρο αλλά δεν το βρίσκω πουθενά σε χαμηλή τιμή! Δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει και το άσπρο δεν μου πολυαρέσει γιατί μου φαίνεται λίγο ψεύτικο. Μπορείτε να βοηθήσετε?? :blink: δύσκολα θα βρεις σε μαύρο, πρέπει να ήταν από τα τελευταία κομμάτια το δικό μου, το έχω περίπου από αρχές Οκτωβρίου, έκτοτε μόνο σε άσπρο βρίσκεις στο σκρουτζ τουλάχιστον. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 δύσκολα θα βρεις σε μαύρο, πρέπει να ήταν από τα τελευταία κομμάτια το δικό μου, το έχω περίπου από αρχές Οκτωβρίου, έκτοτε μόνο σε άσπρο βρίσκεις στο σκρουτζ τουλάχιστον. Τελικά το παρήγγειλα σε λευκό χρώμα, μιας και το χρειάζομαι για τις δουλειές μου άρα θα συμβιβαστώ:happy: Ελπίζω να μην με απογοητεύσει η συσκευή! Πάντως μόλις έρθει και το Android L πιστεύω θα γίνει ακόμα καλύτερο! Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Ωραιος, ευχαριστω πολυ! (δεν ειχα προσεξει τις οδηγιες που ειχε πιο κατω το site http://www.sammobile.com/firmwares/download/29095/T320XXU1BND3_T320OXA1BND3_BTU.zip/ ) Και οπως ειπες, εξαληφθηκε τελειως το προβλημα, ετσι; Ναι το προβλημα εξαφανισθηκε. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroschios Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Γεια σας, είμαι και εγώ κάτοχος του tablet εδω και 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με lags, ουτε με wifi ουτε με touch και από μπαταριά βγάζει 7-7μιση ώρες οθονης με φωτεινότητα 10-15%. Το αγόρασα από το open 365. Σήμερα όμως είπα να του κάνω ένα refurbishment check από την εφαρμογη phone info. Το αποτέλεσμα που μου εβγαλε είναι: It looks like your phone is NOT genuine one. It looks your phone is a refurbished. It looks like the firmware has been modified. ......... ........ Invalid IMEI number. Τι μπορει να συμβαίνει?? Μήπως είναι fake η φταιει που η samsung εβαλε το δικο της firmware?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Γεια σας, είμαι και εγώ κάτοχος του tablet εδω και 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με lags, ουτε με wifi ουτε με touch και από μπαταριά βγάζει 7-7μιση ώρες οθονης με φωτεινότητα 10-15%. Το αγόρασα από το open 365. Σήμερα όμως είπα να του κάνω ένα refurbishment check από την εφαρμογη phone info. Το αποτέλεσμα που μου εβγαλε είναι: It looks like your phone is NOT genuine one. It looks your phone is a refurbished. It looks like the firmware has been modified. ......... ........ Invalid IMEI number. Τι μπορει να συμβαίνει?? Μήπως είναι fake η φταιει που η samsung εβαλε το δικο της firmware?? Και εμένα το ίδιο βγάζει αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για κινητά όχι για tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Έχουμε κανένα νέο από τον φίλο που το έστειλε στο service για το θέμα με το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για αγορα tablet και ειδα οτι εχει βαλει Καποιο κατάστημα το 10.1 σε τιμη 299 και έλεγα να το χτυπήσω μιας και τωρα χρησιμοποιώ ενα ipad 2 απο το 2011 και η οθόνη του με εχει κουράσει λιγάκι... Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του 10.1 αν ειναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι και αν εχει παρουσίασει κάποιο πρόβλημα . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για αγορα tablet και ειδα οτι εχει βαλει Καποιο κατάστημα το 10.1 σε τιμη 299 και έλεγα να το χτυπήσω μιας και τωρα χρησιμοποιώ ενα ipad 2 απο το 2011 και η οθόνη του με εχει κουράσει λιγάκι... Ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του 10.1 αν ειναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι και αν εχει παρουσίασει κάποιο πρόβλημα . Ευχαριστώ Εγώ που το έχω αλλα με sim είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δεν έχω τα προβλήματα μπαταρίας και wi fI . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Οποτε, σχεδον ολοι εχουν το προβλημα με το touch. Την εφαρμογη SGS Screen Booster την εχω κατεβασει και εγω, αλλα βελτιωθηκαν ελαχιστα τα πραγματα και για λιγο καιρο. Ναι αυτήν έλεγα κι εγώ. Βάζοντας πάντως το sensitivity στο 45 (από το 40 default) είδα σημαντική βελτίωση. Η εφαρμογη περιορισε ελαχιστα το προβλημα, δεν το ελυσε. Ωραιος, ευχαριστω πολυ! (δεν ειχα προσεξει τις οδηγιες που ειχε πιο κατω το site http://www.sammobile.com/firmwares/download/29095/T320XXU1BND3_T320OXA1BND3_BTU.zip/ ) Και οπως ειπες, εξαληφθηκε τελειως το προβλημα, ετσι; Ναι το προβλημα εξαφανισθηκε. :cool: Πραγματι, εβαλα το καινουριο firmware και το προβλημα εξαφανιστηκε τελειως! Ευχαριστω για τις πληροφοριες και την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Η εφαρμογη περιορισε ελαχιστα το προβλημα, δεν το ελυσε. Πραγματι, εβαλα το καινουριο firmware και το προβλημα εξαφανιστηκε τελειως! Ευχαριστω για τις πληροφοριες και την βοηθεια. αυτο το firmware περι τινος πρόκειται; ειναι αλλης χωρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Και εμένα το ίδιο βγάζει αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για κινητά όχι για tablet. Αυτο να το προσεξεις γιατι εμενα η ιδια εφαρμογη μου βγαζει κανονικα πληροφοριες,το εχω ρουταρισμενο και ειχα την ισπανικη αναβαθμιση το εβλεπε ισπανικο και τωρα με την ελληνικη το βλεπει ελληνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Έχουμε κανένα νέο από τον φίλο που το έστειλε στο service για το θέμα με το wifi? Oχι ακόμα,όταν έχω νεα θα ενημερώσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 (edited) Η εφαρμογη περιορισε ελαχιστα το προβλημα, δεν το ελυσε. Πραγματι, εβαλα το καινουριο firmware και το προβλημα εξαφανιστηκε τελειως! Ευχαριστω για τις πληροφοριες και την βοηθεια. Το knox έγραψε μπορείς να δεις επίσης έχει βγει και καινουριο αγγλικό firmware το δοκίμασε κάποιος? Edited November 3, 2014 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Έχει περάσει κάποιος twrp η cwm?? Είναι εύκολη η διαδικασία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εύκολο ειναι αλλα μετα χανεις οριστικά την εγγύηση. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Νέος κάτοχος και εγώ pro 8.4 αλλά με προβλήματα το πηρά από τον κάιζερ την Παρασκευή το σεταρισα αλλά μόλις το έβαλα να φόρτιση στο 19% ενώ έδειχνε ότι φόρτιζε όταν πήγα να το βγάλω από την πρίζα είχε πάει στο 1% και έκλισε τέλειος και δεν ξανά άνοιξε ποτέ επιστροφή το Σάββατο στο μαγαζί το κοίταξαν και εκείνη τίποτα με αποτέλεσμα να μου επιστρέψουν τα χρήματα πίσω γιατί δεν είχαν άλλο. Πήγα και πηρά άλλο από άλλο κατάστημα και όλα καλά για τα λεφτά του νομίζω είναι ότι καλύτερο.:):):) Βολικό στο μέγεθος γιατί πριν είχα ένα Lenovo 10.1 και δεν μπορούσες να το πάρεις εύκολα μαζί σου και πάει ωραίο σετακι με το note 3 που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλόχρηστο petpen :) όντως εξαιρετικό tablet από κάθε άποψη! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexiou_d Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Καινούριος και θα ήθελα βοήθεια... Τι λέτε τελικά μετά από τόση κουβέντα? Να το πάρω το tabletάκι? Στα 8.4in Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς? Σήμερα στα public είδα αυτό: asus vivotab note 8 Είναι windows tablet αλλά κι αυτό με αρκετά καλά χαρακτηριστικά... Ποιο θα προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εγώ θα σου πρωτινά να πάρεις το Samsung λίγες μέρες το έχω είναι φοβερό κανένα πρόβλημα ρίξε μια μάτια στο skrountz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Tab pro.... θα δεις οτι μολις το δουλεψεις λιγο θα διαπιστωσεις οτι ειναι υπολογιστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Tab pro.... θα δεις οτι μολις το δουλεψεις λιγο θα διαπιστωσεις οτι ειναι υπολογιστης. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω, υπολογιστής είναι το vivotab ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Γεια σας, είμαι και εγώ κάτοχος του tablet εδω και 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με lags, ουτε με wifi ουτε με touch και από μπαταριά βγάζει 7-7μιση ώρες οθονης με φωτεινότητα 10-15%. Το αγόρασα από το open 365. Σήμερα όμως είπα να του κάνω ένα refurbishment check από την εφαρμογη phone info. Το αποτέλεσμα που μου εβγαλε είναι: It looks like your phone is NOT genuine one. It looks your phone is a refurbished. It looks like the firmware has been modified. ......... ........ Invalid IMEI number. Τι μπορει να συμβαίνει?? Μήπως είναι fake η φταιει που η samsung εβαλε το δικο της firmware?? Να υποθέσω ότι έχεις τη wifi έκδοση; Αν ναι τότε μην ανησυχείς, imei έχουν μόνο οι συσκευές με SIM. Στις wifi εκδόσεις αυτό το πρόγραμμα είναι άχρηστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts