soleman Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Παιδιά όλοι εσείς που έχετε γνώμη,άποψη και σιγουριά ότι η wind κάνει λάθος στις επιλογές της δεν είναι κακό να τους στείλετε και κανένα βιογραφικό σας, κάποιος πρέπει να τους ανοίξει τα μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Παιδιά όλοι εσείς που έχετε γνώμη,άποψη και σιγουριά ότι η wind κάνει λάθος στις επιλογές της δεν είναι κακό να τους στείλετε και κανένα βιογραφικό σας, κάποιος πρέπει να τους ανοίξει τα μάτια. Μάλλον δεν θα πρέπει να λέμε ούτε την γνώμη αλλά ούτε και την άποψη για μια εταιρεία. Εγώ είμαι τρεισήμισι χρόνια ευχαριστημενος στο f2g, αλλά αυτά τα ροκανίσματα των παροχών...ειλικρινά σου σπάνε τα νεύρα και σε εκνευρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Μάλλον δεν θα πρέπει να λέμε ούτε την γνώμη αλλά ούτε και την άποψη για μια εταιρεία. Εγώ είμαι τρεισήμισι χρόνια ευχαριστημενος στο f2g, αλλά αυτά τα ροκανίσματα των παροχών...ειλικρινά σου σπάνε τα νεύρα και σε εκνευρίζουν. Και εμένα με εκνευρίζουν αλλά δεν χάνω το χιούμορ μου. Ήδη ακολουθώ τα νήματα των άλλων εταιρειών για να βρω το πρόγραμμα που θα κάνω την δουλειά μου όσο πιο φθηνά μπορώ. Δεν μου διαφεύγουν όμως ότι κάποιοι μπαίνουν στο νήμα μόνο για να κράξουν (τσέκαρε το ιστορικό αυτών με τις κραυγές και τις απειλές) Πρέπει να υπάρχει ένα τίμημα για όποια εταιρεία εν μέσω φτώχιας του Ελληνικού λαού αυτή αυξάνει τα τιμολόγια συνεχώς, το τίμημα θα είναι να μπορούμε να πάμε δίπλα, όταν δεν λειτουργούν ως καρτέλ φυσικα. Το myphone κάνει το ψαξιμό μας ευκολότερο, όχι όμως ο οπαδοποίηση κάποιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ακόμα πάντως και με αυτή τη μεταβολή, το πακέτο αποτελεί by far το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα ακριβύνει κι άλλο. Αυτό με τις 25 μέρες είναι λίγο παράξενο μια και όλα τα διαθέσιμα πακέτα είναι μηνιαία. Μέχρι και €15 θα είναι συμφέρον. Από εκεί και μετά πολύς κόσμος θα ζυγίζει πολύ πόσο ακριβώς θα μιλάει και θα στραφεί σε μικρότερα πακέτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Ακόμα πάντως και με αυτή τη μεταβολή, το πακέτο αποτελεί by far το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα ακριβύνει κι άλλο. Αυτό με τις 25 μέρες είναι λίγο παράξενο μια και όλα τα διαθέσιμα πακέτα είναι μηνιαία. Μέχρι και €15 θα είναι συμφέρον. Από εκεί και μετά πολύς κόσμος θα ζυγίζει πολύ πόσο ακριβώς θα μιλάει και θα στραφεί σε μικρότερα πακέτα Κάνοντας το πακέτο 25 μέρες, η WIND κέρδισε 5 μέρες το μήνα Χ 12 μήνες= 60 μέρες το χρόνο. Δηλαδή, με την προϋπόθεση ότι βάζουμε κάρτα 10€ το μήνα για να βάλουμε το πακέτο των 8,5€, η WIND μόλις κέρδισε 2 κάρτες ανανέωσης παραπάνω κάθε χρόνο. Για όσους δε μπορούν να βρουν Φοιτητικό άλλων εταιρειών, το πακέτο παραμένει πολύ καλό. Για εμένα που έχω την άκρη με αδερφό φοιτητή, φυσικά και θα πάρω το πακέτο της Cote, που βγαίνει πιο φθηνά και με καλύτερο δίκτυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) Ακόμα πάντως και με αυτή τη μεταβολή, το πακέτο αποτελεί by far το καλύτερο πακέτο καρτοκινητής. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα ακριβύνει κι άλλο. Αυτό με τις 25 μέρες είναι λίγο παράξενο μια και όλα τα διαθέσιμα πακέτα είναι μηνιαία. Μέχρι και €15 θα είναι συμφέρον. Από εκεί και μετά πολύς κόσμος θα ζυγίζει πολύ πόσο ακριβώς θα μιλάει και θα στραφεί σε μικρότερα πακέτα Πλέον το πακέτο είναι το πιο ασύμφορο(αν είσαι φοιτητ'ης και όχι απλός κατοχος αυτού).Η ΚΟΣΜΟΤΕ δίνει 1000' με 5 ευρώ και 1200' +100 sms με 7 ευρώ και η vodafone 1200'+1200sms με 7 ευρώ και όλα για 30 ημέρες και όχι 25!Φυσικά και στις 2 ισχύουν έξτρα μπόνους 600ΜΒ με την απλή ανανέωση: http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/gia-foitites/paketa-foititon/ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__cosmote-WHATS-UP-foithtiko/section/Student_offers_prs Edited May 29, 2016 by MIKU Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Πλέον το πακέτο είναι το πιο ασύμφορο(αν είσαι φοιτητ'ης και όχι απλός κατοχος αυτού).Η ΚΟΣΜΟΤΕ δίνει 1000' με 5 ευρώ και 1200' +100 sms με 7 ευρώ και η vodafone 1200'+1200sms με 7 ευρώ και όλα για 30 ημέρες και όχι 25!Φυσικά και στις 2 ισχύουν έξτρα μπόνους 600ΜΒ με την απλή ανανέωση: http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/gia-foitites/paketa-foititon/ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__cosmote-WHATS-UP-foithtiko/section/Student_offers_prs Που λέει ρε παιδιά ότι το φοιτητικό έγινε 25ημερο; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Που λέει ρε παιδιά ότι το φοιτητικό έγινε 25ημερο; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βγήκε νέα ανακοίνωση και θα ισχύει από τέλη ιουνίου.Το λέει ως ειδική προσφορά που στην ουσία αυτό είναι!Δες ε΄δω:https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=427 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Πλέον το πακέτο είναι το πιο ασύμφορο(αν είσαι φοιτητ'ης και όχι απλός κατοχος αυτού).Η ΚΟΣΜΟΤΕ δίνει 1000' με 5 ευρώ και 1200' +100 sms με 7 ευρώ και η vodafone 1200'+1200sms με 7 ευρώ και όλα για 30 ημέρες και όχι 25!Φυσικά και στις 2 ισχύουν έξτρα μπόνους 600ΜΒ με την απλή ανανέωση: http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/gia-foitites/paketa-foititon/ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__cosmote-WHATS-UP-foithtiko/section/Student_offers_prs Και στη Cosmote δινει με τα 7ευρω 1200+1200 και 4ευρω τα 1000. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Καλό ήταν όσο κρατήσε. Και για εμένα και για αυτήν (wind) Bye bye, φεύγω ΑΕΡΑ για αλλού, φιλάκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Οσοι εχουμε θεμα με την ειδικη προσφορα για τιις 25 μερες καλο ειναι να παρουμε κανενα τηλεφωνο στο 8005000200 για παραπονα και βλαβες ... εγω καλεσα και εκραξα απο ποτε ο μηνας εχει 25 μερες... κοιταζω μηπως βρω αλλες λησεις ο μοναδικος λογος που εγινε 25 μερες ειναι για να βαζεις καρτα πιο νωρις ειτε μαζι με τα 300 που την εχω εγω ειτε οποιος εχει μονο την ειδικη προσφορα στην ακρη του μυαλο μου λεω μηπως κανουν και τα αλλα πακετα ετσι ε τοτε τους παρατησα μετα απο σχεδον 10 χρονια Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Οσοι εχουμε θεμα με την ειδικη προσφορα για τιις 25 μερες καλο ειναι να παρουμε κανενα τηλεφωνο στο 8005000200 για παραπονα και βλαβες ... εγω καλεσα και εκραξα απο ποτε ο μηνας εχει 25 μερες... κοιταζω μηπως βρω αλλες λησεις ο μοναδικος λογος που εγινε 25 μερες ειναι για να βαζεις καρτα πιο νωρις ειτε μαζι με τα 300 που την εχω εγω ειτε οποιος εχει μονο την ειδικη προσφορα στην ακρη του μυαλο μου λεω μηπως κανουν και τα αλλα πακετα ετσι ε τοτε τους παρατησα μετα απο σχεδον 10 χρονια Θα δείξει. Πλέον πρωτοπόρος στο 25ήμερο. Πιστεύω θα την κάνουν πολλοί και μετα θα αρχίσουν τις εκπτώσεις όπως κάνανε και το 30gb πακέτο. Άρχιζαν να την κάνουν πολλοί για άλλα 20άρια βλέπε πράσινη που με 10ευρω παραπάνω δεν είχε στην τρελή διαφορά που είχαν τα 20gb της wind. Στα 30gb το σκέφτεσαι ξανα με 25€ μονο και λες είναι τσάμπα...... Για αυτο το επανέφεραν. Όσοι φίλοι είχαν την φοιτητική προσφορά χωνανε 10€ στάνταρ τον μήνα. Τώρα θα βάζουν τα 3 του Καράμπελα :D Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Θα δείξει. Πλέον πρωτοπόρος στο 25ήμερο. Πιστεύω θα την κάνουν πολλοί και μετα θα αρχίσουν τις εκπτώσεις όπως κάνανε και το 30gb πακέτο. Άρχιζαν να την κάνουν πολλοί για άλλα 20άρια βλέπε πράσινη που με 10ευρω παραπάνω δεν είχε στην τρελή διαφορά που είχαν τα 20gb της wind. Στα 30gb το σκέφτεσαι ξανα με 25€ μονο και λες είναι τσάμπα...... Για αυτο το επανέφεραν. Όσοι φίλοι είχαν την φοιτητική προσφορά χωνανε 10€ στάνταρ τον μήνα. Τώρα θα βάζουν τα 3 του Καράμπελα :D Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Από τη μεριά της εταιρείας (της Wind εδώ) η βασικότατη παράμετρος για τη διατήρησή της σε μια "αγορά" {εδώ της Ελληνικής} είναι η συντήρηση των κερδών της [και των μετόχων της]: Αυτή είναι η βασική αρχή. Επειδή τα έσοδα (τζίρος-φόροι) εξαρτώνται άμεσα (αναλογικά) από το πλήθος # των πελατών της ΚΑΙ το μέσο όρο € τοποθέτησης κάθε πελάτη της. Και επειδή τα 2 παραπάνω έχουν άμεση συνάρτηση (αυξάνουν)_ με τη χρήση των "υπηρεσιών" της (πχ πακέτα ΜΒ, sms, χρόνου ομιλίας και "άλλα colpa" (πχ αυθαίρετα και μη αναζητούμενα από τους πελάτες daily internet ή άλλες αμέλειες των {σίγουρα πολλών} πελατών της πχ χρήση λεπτών ομιλίας εκτός πακέτων άσκοπα)), οι οποίοι πελάτες χρησιμοποιούν τις "υπηρεσίες" της στο βαθμό που τις έχουν ανάγκη (πραγματικά ή δημιουργούμενα/τεχνητά πχ αντί για 1000΄ "φοιτητικό" σε 3000΄ και 3GB!! :p) Η εταιρεία δεν έχει άλλη λύση προκειμένου να εκπληρώνει τους σκοπούς της παρά να: 1) Αυξάνει τους πελάτες της {καλύπτοντας τις πραγματικές ανάγκες τους για τις προσφερόμενες από την εταιρεία υπηρεσίες (πχ: Έχει 3G στη Μακεδονία για όσους τη χρειάζονται; : Πόσοι είναι αυτοί?) σε σχέση με τις ανταγωνιστικές εταιρείες}. Εξαρτάται, λοιπόν, και από το τι κάνουν και οι άλλες εταιρείες...:p Είπατε τίποτα (για καρτέλ)? 2) Αυξάνει τα €/πελάτη σε μέσο όρο {με διάφορους τρόπους πχ αυξάνοντας (με τον όποιο τρόπο) το ποσό €/μήνα/πελάτη σε κάρτες οι οποίοι έχουν λόγο τα πακέτα της για να τοποθετούν. Ένας τρόπος είναι δημιουργώντας στους υποψήφιους πελάτες της τεχνητές ανάγκες (ότι κι αν σημαίνει αυτό: Από αυξημένες ανάγκες σε ΜΒ ή "καλό" όνομα της εταιρείας: Από διαφημίσεις πχ). Αυτό το τελευταίο βλέπω να έχει πάρει ευρείες διαστάσεις στην Ελληνική "αγορά" τα τελευταία χρόνια και σε αυτό φταίμε εμείς και η νοοτροπία μας! :) Από όλα αυτά, νομίζω, βγαίνει άκρη για το 25ήμερο και ποιά "τύχη" θα έχει στην Ελληνική "αγορά" (με αυτή τη νοοτροπία μας και με αυτές τις εταιρείες σε αυτό το κλίμα). Γενικά: Δεν είναι υγιής η Ελληνική αγορά υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας Και "ζημιωμένοι" (βλέπω) θα βγούμε εμείς οι χρήστες/πελάτες αν δεν αλλάξει η νοοτροπία μας. Από τις προηγούμενες απαντήσεις στα προηγούμενα όταν τα λεγα αναδεικνύονται όλα τα παραπάνω. Όπως και πάλι περιμένω αντιδράσεις σε όσα έγραψα. Είναι προφανές ότι τα παραπάνω δεν αφορούν μόνο όσους "έχουν" το "φοιτητικό", άλλα όλους μας καθώς η "αγορά" είναι κοινή και αλληλοεπηρεαζόμαστε μεταξύ μας οι πελάτες κι ας μην ξέρει ο ένας τον άλλο από τη συμπεριφορά/αντίδραση του καθενός στις "κινήσεις" (με κεντρικό άξονα) την εταιρεία. Edited June 1, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 μεγάλο ξενέρωμα το 25ημερο... ελεος.. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μόλις ήρθε και σε μένα για το 25 ήμερο, φοιτητικό.τι εναλλακτικές υπάρχουν; Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Πάντως να ομολογήσω επειδη Έρχομαι απο COSMOTE 65+ οτι και με τις αυξήσεις πάλι κερδισμένη κατα πολυ ειμαι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Η ενεργοποίηση του ειδικού πακέτου κοστίζει πλέον 8,57 EUR. Λογικά λόγω της αλλαγής του ΦΠΑ σε 24%. 8,50 / 1,23 * 1,24 = 8,57 ;) Άλλαξαν και άλλων πακέτων οι τιμές, πχ Talk to All από 5 σε 5,04 EUR... Edited June 1, 2016 by yyyy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Ξεκίνησε από 5€και πήγαμε στα 8.5. Τώρα αρκεί να βάζεις 10 ή θα πρέπει να βάζουμε παραπάνω? Edited June 3, 2016 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 παιδια αν εχει καποιος μια ιδεα για μια μαζικη κινητοποιηση προς την wind ας το οργανωσει και ολοι θα βοηθησουμε απο την μερια μας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Ξεκίνησε από 5€και πήγαμε στα 8.5. Τώρα αρκεί να βάζεις 10 ή θα πρέπει να βάζουμε παραπάνω? Δεν δίνει όμως τις παροχές που έδινε όταν κόστιζε 5€. Αλλά και πάλι όποιου δεν του αρέσει/τον βολευει αλλάζει εταιρία.Σωστά; Edited June 3, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 http://s33.postimg.org/tuygdhbfz/Screenshot_2016_06_01_23_09_36.png Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 http://s33.postimg.org/tuygdhbfz/Screenshot_2016_06_01_23_09_36.png Άσχετο,βλεπω έχεις 2 σιμ.Ποια έχει 3G και ποιά G? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Άσχετο,βλεπω έχεις 2 σιμ.Ποια έχει 3G και ποιά G? :offtopic: Λογικά η WIND θα έχει το 3G, γιατί το μήνυμα του F2G δείχνει ότι ήρθε στη SIM 1. ;) Αλλά αυτό δεν έχει πολλή σημασία, στα Dual SIM κινητά κάθε φορά μόνο μία SIM παίζει με 3G/4G και η άλλη παίζει με 2G. Μπορείς να επιλέξεις να έχει η SIM 2 το 3G /4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Φυσικά η wind, αλλά δεν το ποσταρα για αυτό :) Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Πλέον το πακέτο είναι το πιο ασύμφορο(αν είσαι φοιτητ'ης και όχι απλός κατοχος αυτού).Η ΚΟΣΜΟΤΕ δίνει 1000' με 5 ευρώ και 1200' +100 sms με 7 ευρώ και η vodafone 1200'+1200sms με 7 ευρώ και όλα για 30 ημέρες και όχι 25!Φυσικά και στις 2 ισχύουν έξτρα μπόνους 600ΜΒ με την απλή ανανέωση: http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/gia-foitites/paketa-foititon/ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__cosmote-WHATS-UP-foithtiko/section/Student_offers_prs Όχι ακριβώς, ή τουλάχιστον όχι ακόμα. Εδώ έχουμε 1,5 GB Internet και άλλο 1 GB bonus με την ανανέωση των 10€. Το Internet για έναν φοιτητή σήμερα είναι πιο αναγκαίο και από τα λεπτά ομιλίας, που πολλά από αυτά καλύπτονται και μέσω viber και τα συναφή. Άρα χοντρικά με 10€ το μήνα έχουμε 300' λεπτά ομιλίας παραπάνω και το διπλάσιο συν, internet. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts