dnik Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Απο πλευράς Wind, ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση. Απο εκεί και πέρα, η Εν λόγω εταιρία χρησιμοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία τα media και τις προσφορες. Ουσιαστικά "δινει" αέρα, καθώς ελάχιστοι ξεπερνούσαν τα 1000' και εισπράττει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευρώ. Και 2000' θα μπορούσε να δώσει. Ποιος τα τρώει;; Και ας ειναι και ενα 5% που θα το καταφέρει....οκ.... Αυτο ισχύει για όλα τα προϊόντα της και τα δώρα της. Όπως είπαν και οι προλαλίσαντες, σε καθε περίπτωση συμφέρει, όπως επισης πλεον θα πρεπει καθε μήνα να βάζεις 10€. Ιςως να προβληματίσει τους Εν δυνάμει φοιτητές, αλλα και αυτο ειναι δύσκολο. Εαν δουν οτι εχουν απώλεια γραμμών, προφανώς και θα βγάλουν ενα mini φοιτητικό πακέτο ιςως με 4€ και 700' και 700mb. Ειδωμεν...... Edited March 20, 2015 by dnik Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Κανέναν δεν θα προβληματίσει ο ένας καφές (3ευρώ) το μήνα. Κάποιοι θα γκρινιάξουν, ελάχιστοι θα φύγουν... και αυτό είναι όλο. Οι απώλειες (φορητότητες) που θα έχουν είναι αμελητέες μπροστά στα κέρδη που θα αποκομίσουν με αυτή την κίνηση. Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά τα έχουν προϋπολογίσει πολύ καιρό πριν... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Την πατησα σημερα .... Εβαλα 10€ και μου εδωσε 300 λεπτα προς ολους. Δεν το προσεξα/ηξερα και ενεργοποιησα και το πακετο των 1000 ..... Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasica74 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Γι' αυτό, υπάρχει το νέο Student Xclusive 7 by CU Για να έχεις 1200 λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων + 1200* SMS προς ΟΛΟΥΣ, αλλά και 600ΜΒ internet από το κινητό, μόνο με 7€ τον μήνα! http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/gia-foitites/paketa-foititon/ τα 1200 sms προς ολους ισχυουν μεχρι 31/3 ομως,μετα αυτο μετατρεπεται σε 100 sms προς ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Επίσης τα συγκεκριμένα φοιτητικά της Vodafone όμως δίνονται μόνο με πάσο και διαρκούν μόνο όσο αυτό είναι σε ισχύ. Άρα δεν απευθύνονται ίδιο κοινό με το πακέτο-ειδική προσφορά της Wind... ;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Απλά είναι τα πράγματα για εμένα. Με αυτή την αύξηση στο φοιτητικό πακέτο η wind απλά αυξάνει τα έσοδά της.:shifty: Πολύς κόσμος δεν κατανάλωνε ούτε τα 1000' και η αύξηση θυμίζει την αντίστοιχη (πριν μερικούς μήνες) που επέβαλλε η wind στα πακέτα της Q-card (ομιλία/sms προς wind/q) με διπλασιασμό της τιμής τους (και των αντίστοιχων λεπτών/sms). Η εταιρία έχει περισσότερα έσοδα και οι συνδρομητές ξοδεύουν τα διπλάσια χρήματα/μήνα σε σχέση με τα προηγούμενα πακέτα.;) Μεγάλο φάουλ το να μην συμπεριλαμβάνει sms (προς όλους & προς wind/q) με κάθε πακέτο 1000'/5€ (ή 1500'/8€).:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Επίσης τα συγκεκριμένα φοιτητικά της Vodafone όμως δίνονται μόνο με πάσο και διαρκούν μόνο όσο αυτό είναι σε ισχύ. Άρα δεν απευθύνονται ίδιο κοινό με το πακέτο-ειδική προσφορά της Wind... ;) μπααα κ η Vodafone κάνει τις μαλαγανιες της!!! έχω πάρει φοιτητικό και από την Vodafone!!! :rolleyes: μου είπαν όμως οτι ισχύει μόνο για 4 χρόνια!! θα δείξει!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Επίσης τα συγκεκριμένα φοιτητικά της Vodafone όμως δίνονται μόνο με πάσο και διαρκούν μόνο όσο αυτό είναι σε ισχύ. Άρα δεν απευθύνονται ίδιο κοινό με το πακέτο-ειδική προσφορά της Wind... ;) Απο μια ματια που εριξα τα cu (δυστυχως) δεν συγκρινονται με τα f2g. Οχι τοσο τα φοιτητικα οσο τα πακετα ομιλιας. Περιορισμενος χρονος και με cu συνδρομητες οχι με ολους. Απογοητευτηκα. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Εγώ θεωρώ ότι η Wind απλά έκατσε και "μέτρησε" ποσους νέους αριθμούς έδωσε με πάσο και πόσους σαν ειδική προσφορά... Από την κίνηση φαίνεται ότι βγήκαν περισσοτεροι οι δεύτεροι οπότε και έγινε η αύξηση. Οπότε για όσους το Εχουν ως βασικό νούμερο θα δεχτούν την αυξηση και η εταιρία θα εισπράξει περισσότερα όσοι είναι προγματικοι φοιτητές και εχουν ενεργό πάσο οπότε και θα πάνε προς τις άλλες 2. Επισης πιστεύω ότι παρόλη Την γκρίνια δύσκολα κάποιος θα αφήσει τον αριθμό του στην άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Η wind έθαψε από μόνη της τπ φοιτητικό πακέτο μη δίνοντας τη δυνατότητα φορητότητας αριθμού. Και συμφωνώ μς τον φίλο παραπάνω ότι πιο πολύ πούλησε το promotion στον δρόμο παρά στους φοιτητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Εγώ θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο για να ενισχησει τα μεγεθη της να συνεχίσει κάτι τέτοιο σαν promotion. Κάποιοι που δεν επωφελήθηκαν παρακαλάνε πως και πως να υιοθετήσουν ένα τέτοιο νούμερο για βασικό τους παραγκωνιζοντας κάποιο που ήδη έχουν.... Προσωπικά θεωρώ το συγκεκριμένο προϊόν της Wind μαζί με Την καρτοσυνδεση plus και το f2g με τα 300 με την ανανέωση των 10€ για όσους πήραν την τελευταία όσο έτρεχε, τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγώ θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο για να ενισχησει τα μεγεθη της να συνεχίσει κάτι τέτοιο σαν promotion. Κάποιοι που δεν επωφελήθηκαν παρακαλάνε πως και πως να υιοθετήσουν ένα τέτοιο νούμερο για βασικό τους παραγκωνιζοντας κάποιο που ήδη έχουν.... Προσωπικά θεωρώ το συγκεκριμένο προϊόν της Wind μαζί με Την καρτοσυνδεση plus και το f2g με τα 300 με την ανανέωση των 10€ για όσους πήραν την τελευταία όσο έτρεχε, τα πιο επιτυχημένα προϊόντα της.... Σ'αυτό θα διαφωνήσω. Η WIND ήταν η μόνη που παρά τα οικονομικά της προβλήματα και τη θέση της σε σχέση με τους άλλους δύο που έδωσε το φοιτητικό σε μη φοιτητές αλλά και με ειδικές-gamer προσφορές. Όμως, το συγκεκριμένο πακέτο είναι ό,τι ψάχνει περίπου ένας power user και με τις απαιτήσεις να αυξάνονται, όλο και περισσότεροι θα έπαιρναν το συγκεκριμένο πακέτο και η εταιρεία θα έμπαινε "μέσα". Ήδη υπήρξαν αυξήσεις από αυτό τον αριθμό χρηστών που το έχουν αποκτήσει είτε όντας φοιτητές, είτε όχι. Κι εκτός από αυτούς που το πήραν χωρίς πάσο μην ξεχνάμε ότι και οι φοιτητές δικαιούνται μέχρι 2, οπότε αν συνέχιζαν το promo, το πακέτο θα έφτανε στα 15 ευρώ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 " του χάρισαν έναν γάιδαρο κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια ". απευθύνομαι στους μη φοιτητές κατόχους του φοιτητικού πακέτου. αχαριστία, απλά. χωρίς να παίρνω το μέρος της Wind, είχα συμβόλαιο σε cosmote και Vodafone. πλήρωνα κοντά στα 40 ευρώ κάθε μήνα, με λιγότερες παροχές. μόλις πήρα το πακετάκι (μη φοιτητής) μού λύθηκαν τα χέρια. γύρισα τα συμβόλαια σε κάρτα, μου φτάνουν και μου περισσεύουν αυτά που δίνει η Wind με λιγότερο από 10 ευρώ το μήνα. πραγματικά, απευθύνομαι σε αυτούς που κλαίγονται για την αύξηση (εις βάρος μας η αύξηση) τι περιμένατε ρε παιδιά; μήπως να στήσει κ*λο η Wind και να έρχεται στο δωμάτιο σας να σας σκεπάζει κάθε βράδυ μην κρυώσετε; πάτε καλά; διαβάζω τις τελευταίες σελίδες και δεν μπορώ να πιστέψω την γκρίνια μερικών! έλεος δηλαδή! (ευχαριστώ, δεν θα πω στην Wind επειδή το σήμα της είναι κατώτερο από τις άλλες 2, αλλά από τη μέρα που πήρα στα χέρια μου το πακέτο αυτό, σώθηκα. τεράστια οικονομία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 ^^πεστα ρε μεγαλε για 3 ευρω εχει γινει το θεμα μεγαλυτερο απο το χρεος της χωρας:lol::lol: εγω προσωπικα δεν εφτανα ουτε στα 500 ,αλλα δεν με πειραζει καθολου ,εχω σωθει και εγω και η γυναικα μου ,ας μου γυρισει 6 ευρω παραπανω το μηνα ,θα κοψω δυο μπινελικια που τρωω(το λεω γιατι δεν καπνιζω...)και να τα 6 ευρω το μηνα ......αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 " του χάρισαν έναν γάιδαρο κι αυτός τον κοίταζε στα δόντια ". απευθύνομαι στους μη φοιτητές κατόχους του φοιτητικού πακέτου. αχαριστία, απλά. χωρίς να παίρνω το μέρος της Wind, είχα συμβόλαιο σε cosmote και Vodafone. πλήρωνα κοντά στα 40 ευρώ κάθε μήνα, με λιγότερες παροχές. μόλις πήρα το πακετάκι (μη φοιτητής) μού λύθηκαν τα χέρια. γύρισα τα συμβόλαια σε κάρτα, μου φτάνουν και μου περισσεύουν αυτά που δίνει η Wind με λιγότερο από 10 ευρώ το μήνα. πραγματικά, απευθύνομαι σε αυτούς που κλαίγονται για την αύξηση (εις βάρος μας η αύξηση) τι περιμένατε ρε παιδιά; μήπως να στήσει κ*λο η Wind και να έρχεται στο δωμάτιο σας να σας σκεπάζει κάθε βράδυ μην κρυώσετε; πάτε καλά; διαβάζω τις τελευταίες σελίδες και δεν μπορώ να πιστέψω την γκρίνια μερικών! έλεος δηλαδή! (ευχαριστώ, δεν θα πω στην Wind επειδή το σήμα της είναι κατώτερο από τις άλλες 2, αλλά από τη μέρα που πήρα στα χέρια μου το πακέτο αυτό, σώθηκα. τεράστια οικονομία) Αυτά που πλήρωνες ΕΣΥ στο συμβόλαιο σε σχέση με αυτά που πληρώνεις ΕΣΥ στο φοιτητικό τώρα και μετά από ένα μήνα δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που συζητάμε και αφορά στην αυθαίρετη και μονομερή ενέργεια της Wind προς τους συνδρομητές της με ειδικές παροχές. Το εάν, πάλι, οι νέες παροχές καλύπτουν ΕΣΕΝΑ ή όχι δεν έχει καμία σχέση με την πλειοψηφία των συνδρομητών αυτής της κατηγορίας, οι οποίοι δεν κάλυπταν ούτε τα σημερινά όρια και, πολύ περισσότερο, δεν θα καλύπτουν και τα νέα που θα ισχύσουν από 17/4. Γι' αυτό, καλλίτερα να κρατήσεις τους χαρακτηρισμούς που έγραψες για τον εαυτό σου αντί να τους απευθύνεις στους περισσότερους, που δεν τους γνωρίζεις κιόλας. Να γνωρίζεις, ότι συγκρατήθηκα και δεν πάτησα την "Αναφορά". Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μονομερης αύξηση δεν είναι, τροποποίηση προσφοράς είναι. Αν θες το ενεργοποιείς, δεν σε αναγκάζει. Το ότι μας κακοφαινεται είναι λογικό, μα μη λέμε περί Μονομερων ενεργειών, μας κοροϊδεύουν κλπ, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Μονομερης αύξηση δεν είναι, τροποποίηση προσφοράς είναι. Αν θες το ενεργοποιείς, δεν σε αναγκάζει. Το ότι μας κακοφαινεται είναι λογικό, μα μη λέμε περί Μονομερων ενεργειών, μας κοροϊδεύουν κλπ, κλπ. Μονομερής ενέργεια είναι και γι' αυτό δίνει το δικαίωμα σε κάθε συνδρομητή, που δεν συμφωνεί, να διακόψει. Καλό είναι να διαβάζουμε τα δελτία τύπου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412998 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 ολοι μα ολοι ,που πηραμε αυτο το promo ειχαμε στο πισω μερος του μυαλου μας (εγω τουλαχιστον σιγουρα) οτι καποια στιγμη θα η μπορει να κοβοτανε ,η να υπηρχε μια αυξηση σαν και αυτη ,καλλιστα θα μπορουσε με το πενταευρω να σου ελεγε γουσταρω απο εδω και περα 600 λεπτα προς ολους και οχι 1000, γιατι ετσι γουσταρω,ειναι στο χερι του καθενος να το παρατησει και να μην το δουλευει δεν το παντρευτηκαμε κιολας το νουμερο ,την δουλεια μας καναμε,η ιστορια με τις εταιριες εχει διδαξει οτι τουλαχιστον στην καρτοκινητη ανα πασα ωρα και στιγμη κανουν οτι θελουν ,καταργουν προγραμματα ,αυξησεις ,μειωσεις κλπ. ταπεινη μου γνωμη.....πηραμε ενα απλο ρισκο και τιποτα παραπανω.....θα βρεθουν αλλες προσφορες στο μελλον..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγώ έχω να ξαναπώ ότι το πακέτο παραμένει συμφέρον σε σχέση με συμβόλαια με αντίστοιχες υπηρεσίες ή καρτοκινητη άλλων εταιριών. Σίγουρα μια μονομερής ενέργεια είναι κάτι δυσάρεστο και δεν είναι καν αποδεκτό αλλα έχω να πω κάτι που το είδα σαν πράξη.... οι εταιρίες ξέρουν ότι γενικά σαν κοινό δεν μας αρέσει να χαλάμε την βολή μας οποτε ξέρουν με βάση αυτό ότι με μια ενδεχόμενη αλλαγη κάποιοι θα το αποδεχτούν γιατί έχουν βολευτεί (εδώ ανήκω εγώ και το λέω ξεκάθαρα π.χ. γιατί από αυτά που πλήρωνα στο 65αρι πρόγραμμα που είχα , δίνω πολύ λιγότερα τώρα...), οι περισσότεροι θα αντιδράσουν που το μεγαλύτερο ποσοστό από τους τελευταίους θα κράξουν θα παραπονεθούν και στο τέλος θα δεχτούν ότι έτσι είναι τα πράγματα. Θεωρώ ότι η πιο υγιείς αντίδραση όταν κάτι δεν σου κάνει είναι να το αλλάζεις δλδ εάν κάποιοι δεν θέλουν να κρατήσουν τον αριθμό τους, ας τον δώσουν σε κάποιον που θέλει , ας διαγραφουν από την προσφορα ή ας κάνουν φορητότητα εν προκειμενω. Θυμίζω το σούσουρο που έγινε όταν οι άλλες 2 αλλαξαν την προσφορα από τα 300 με 10€ στην κάρτα στα 400 με αφαίρεση 3 €... πολύ γκρινιαξαν (σωστά εκεί προφανώς) αλλα πολύ λιγότεροι κατήργησαν την προσφορα. Πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε ότι οι εταιρίες ξέρουν ότι η νοοτροπία μας είναι το βόλεμα.... δεν εξαιρω τον εαυτό μου προφανώς γιατί σε κάτι που μπορεί ξεγελάω το "σύστημα" πχ όταν η Voda δεν μου έκανε προσφορα για τον αριθμό μου όταν ήθελα να ανανεώσω και αφού το προσπάθησα και δεν κατάφερα τπτ απλα άλλαξα εταιρία και νούμερο κάνοντας το παλιο κάρτα , θα έκανα κάτι τέτοιο δυσκολότερα με κάτι άλλο π.χ. το να άλλαζα αυτοκίνητο γιατί αυτό που έχω το έχω βολευτεί και ας μου καεί περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Στο θέμα που συζητάμε, οι περισσότεροι "ξεχνάνε" ότι ζούμε σε μια περίοδο κρίσης και όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι βγάζουν πολύ δύσκολα το μήνα, έχοντας κόψει πάρα πολλά από τα καθημερινά έξοδα και συνήθειες, δικά τους και της οικογενείας τους, περιοριζόμενοι στα εντελώς απαραίτητα. Στο πλαίσιο αυτό πολλοί γνωστοί μου αλλά και αρκετοί σε άλλα fora, όπως πχ στο insomnia, ψωνίζουν συστηματικά πλέον από super markets κλπ κυνηγώντας τις προσφορές που βγάζουν κάθε βδομάδα, για να μειώσουν, έστω και λίγο τα έξοδά τους. Αυτή είναι η σημερινή σκληρή πραγματικότητα που θα ισχύσει για αρκετό καιρό ακόμη, όπως φαίνεται. Έτσι, κάθε αύξηση στα καθημερινά μας έξοδα, έστω και μικρή με χρηματικά κριτήρια αλλά τεράστια με ποσοστιαία κριτήρια, όπως η συγκεκριμένη, επιβαρύνει τον μηνιαίο προϋπολογισμό μας και θα πρέπει να βρούμε άλλα ισοδύναμα (κατά το μνημονιακό λεξιλόγιο) να μειώσουμε, αφού τα έσοδα συνεχώς μειώνονται και δεν αυξάνονται. Θυμηθείτε το ντόρο που σηκώθηκε προ ημερών όταν ανακοινώθηκε μια μικρή (πράγματι πολύ μικρή) αύξηση της ΔΕΗ. Όταν, λοιπόν, ζητάμε συνεχώς μειώσεις στο κόστος ζωής, για να τα βγάλουμε πέρα, και κυνηγάμε τον ανταγωνισμό για να επωφεληθούμε μειωμένες τιμές στα θέματα κινητής, σταθερής, ίντερνετ, καλωδιακής κλπ, είναι αδιανόητο κάποιες εταιρείες, για όποιους δικούς τους λόγους, να ανεβάζουν τις τιμές, κόντρα στη γενική πολιτική, και, ακόμη χειρότερο, να υπάρχουν κάποιοι που να δικαιολογούν αυτές τις ενέργειες και να τις "καταπίνουν", αντί να επαναστατούν, όπως είμαι βέβαιος ότι κάνουν σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Μονομερής ενέργεια είναι και γι' αυτό δίνει το δικαίωμα σε κάθε συνδρομητή, που δεν συμφωνεί, να διακόψει. Καλό είναι να διαβάζουμε τα δελτία τύπου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412998 Γιατί, πριν την μονομερή αυτή ενέργεια, δεν είχε δικαίωμα να διακόψει ο συνδρομητής, ακόμη και χωρίς λόγο ??? Στο δελτίο τύπου το γράφουν για (άγνωστους σε μένα) τυπικόυς λόγους. Καρτοκινητό είναι και όποτε θέλουμε φεύγουμε... Επίσης, όλες οι ενέργειες όλων των εταιριών, μονομερείς είναι. Δεν είδα ποτέ καμία εταιρία να ρωτά τους πελάτες της για οποιαδήποτε μετατροπή... Δεν λέω ότι έχουν δίκιο η άδικο όσοι διαμαρτύρονται, αυτό είναι στην κρίση του καθενός, όπως και η απόφαση του αν θα μείνει η θα φύγει. Προσωπικά δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη μετατροπή στο πακέτο, αλλά εξακολουθεί να με συμφέρει, οπότε παραμένω. Τόσο απλά. Edited March 22, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Όσοι διαμαρτύρεστε πέραν του φυσιολογικού και αναλύετε την ανθρωπιστική κρίση και οχι μονο, γιατί δεν το αφήνετε αφού αυξήθηκε κατα 60%;;;; Μεχρι σημερα, το φοιτητικό κόστιζε 72€ ανα έτος. (6€ το μήνα), με στρογγυλοποίηση και με φόρο κινητής. Οκ λοιπον. Πλεον θα κοστίζει περίπου 100€ ανα έτος. Θα βάζουμε 10€ τους 10 απο τους δώδεκα μήνες. Υπολογίζεται φόρος κινητής και καποια λάθη δικά μας που θα μας αφαιρέσουν λίγα ευρώ σπό το λογαριασμο μας..... Με 1500λεπτα και 1,5gb. Αυτο ειναι. Παλι το φθηνότερο ολων με διαφορά. 100€ το χρόνο για "απεριόριστο" ουσιαστικά κινητο;;; Edited March 22, 2015 by dnik Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Γιατί, πριν την μονομερή αυτή ενέργεια, δεν είχε δικαίωμα να διακόψει ο συνδρομητής, ακόμη και χωρίς λόγο ??? Στο δελτίο τύπου το γράφουν για (άγνωστους σε μένα) τυπικόυς λόγους. Καρτοκινητό είναι και όποτε θέλουμε φεύγουμε... Επίσης, όλες οι ενέργειες όλων των εταιριών, μονομερείς είναι. Δεν είδα ποτέ καμία εταιρία να ρωτά τους πελάτες της για οποιαδήποτε μετατροπή... Δεν λέω ότι έχουν δίκιο η άδικο όσοι διαμαρτύρονται, αυτό είναι στην κρίση του καθενός, όπως και η απόφαση του αν θα μείνει η θα φύγει. Προσωπικά δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη μετατροπή στο πακέτο, αλλά εξακολουθεί να με συμφέρει, οπότε παραμένω. Τόσο απλά. Μιας και έχεις απορίες, ας αναλύσουμε τι σημαίνει και πότε γίνεται μια "μονομερής ενέργεια", αν και τον τελευταίο καιρό έχει συζητηθεί πολλές φορές αυτή η έκφραση και θα έπρεπε όλοι να την ξέρουμε. Μονομερής ενέργεια νοείται εκείνη που ξεφεύγει από τους όρους της σύμβασης μεταξύ δύο συμβαλλομένων. Τόσο στα πακέτα συμβολαίου όσο και στην καρτοκινητή, υπογράφεται σύμβαση μεταξύ της εταιρείας-παρόχου και του συνδρομητή, με συγκεκριμένους όρους. Στην προκειμένη περίπτωση, η εταιρεία άλλαξε τους όρους, μονομερώς, δηλαδή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του συνδρομητή, και για το λόγο αυτό του δίνει το δικαίωμα να λύσει τη σύμβαση. Το να διακόψει ο συνδρομητής τη σύμβαση, όπως λες, δεν γίνεται πάντα χωρίς επιπτώσεις, όπως προβλέπεται πχ στα συμβόλαια σταθερής και κινητής. Εάν έχει περάσει το χρονικό όριο των επιπτώσεων, μπορεί να διακόψει χωρίς αυτές, αλλιώς επιβαρύνεται με το προβλεπόμενο penalty από τη σύμβαση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Μιας και έχεις απορίες, ας αναλύσουμε τι σημαίνει και πότε γίνεται μια "μονομερής ενέργεια", αν και τον τελευταίο καιρό έχει συζητηθεί πολλές φορές αυτή η έκφραση και θα έπρεπε όλοι να την ξέρουμε. Μονομερής ενέργεια νοείται εκείνη που ξεφεύγει από τους όρους της σύμβασης μεταξύ δύο συμβαλλομένων. Τόσο στα πακέτα συμβολαίου όσο και στην καρτοκινητή, υπογράφεται σύμβαση μεταξύ της εταιρείας-παρόχου και του συνδρομητή, με συγκεκριμένους όρους. Στην προκειμένη περίπτωση, η εταιρεία άλλαξε τους όρους, μονομερώς, δηλαδή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του συνδρομητή, και για το λόγο αυτό του δίνει το δικαίωμα να λύσει τη σύμβαση. Το να διακόψει ο συνδρομητής τη σύμβαση, όπως λες, δεν γίνεται πάντα χωρίς επιπτώσεις, όπως προβλέπεται πχ στα συμβόλαια σταθερής και κινητής. Εάν έχει περάσει το χρονικό όριο των επιπτώσεων, μπορεί να διακόψει χωρίς αυτές, αλλιώς επιβαρύνεται με το προβλεπόμενο penalty από τη σύμβαση. Δεν έχω καμία απορία του τι σημαίνει μονομερής ενέργεια. Απλά ανέφερα ότι όλες οι μετατροπές είναι μονομερείς ενέργειες, είτε μειώσεις, είτε αυξήσεις τιμών η υπηρεσιών... Η "απορία" του γιατί αναφέρει ότι μου δίνει το δικαίωμα να διακόψω αν διαφωνώ με την αύξηση παραμένει, καθώς αυτό το δικαίωμα υπάρχει εξαρχής της σύμβασης, ακόμη και χωρίς κανένα λόγο. Προφανώς αναφέρεται για κάποιους άγνωστους αλλά και αδιάφορους, σε εμένα τουλάχιστον, τυπικούς λόγους. Όσον αφορά τα penalty, υπενθυμίζω απλά ότι το f2g είναι καρτοκινητό... Edited March 22, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αυτό που δεν καταλαβαίνεις, το περιγράφει η εταιρεία με αυτά τα λόγια στο δελτίο τύπου Η Wind ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές-αυξήσεις Όταν υπέγραψες τη σύμβαση, το τιμολογιακό καθεστώς του συγκεκριμένου πακέτου ήταν 5€ για 1000' και 1GB. Με το δελτίο τύπου ενημερώνει ότι αλλάζει το τιμολόγιο και αυξάνει το κόστος της υπηρεσίας, με τη δικαιολογία της "αντίστοιχης" αύξησης των υπηρεσιών, με τη διαφορά ότι η αύξηση των νέων υπηρεσιών δεν είναι αντίστοιχη της χρηματικής αύξησης, όπως έχουμε πει κατ' επανάληψη. Αυτή είναι μονομερής ενέργεια, πιο απλά δεν γίνεται να αναλυθεί. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts