anergos13 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Με ένα τηλ στο .......... (ντιλερ wind) και είσαι έτοιμος ...σε 2 μέρες στην πόρτα σου! Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk από ομάδα διαχείρισης. Προσωπικά στοιχεία όπως τηλεφωνικοί αριθμοί απαγορεύεται να αναρτώνται σύμφωνα με τους OΠΧ. Edited May 22, 2017 by XP130TD Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Μόλις ήρθε sms στον αριθμό που πήρα το Σάββατο από αγορά στο Public : EIΣAI K EΣY ENAΣ AΠO TOYΣ F2G TYXEPOYΣ! ME MONO 8,57E EXEIΣ 1500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ & 1,5GB INTERNET ME ΔIAPKEIA 25 HMEPEΣ! MΠOPEIΣ NA ENEPΓOΠOIEIΣ TO ΠAKETO 2 ΦOPEΣ/ 30 HMEPEΣ ΣTEΛNONTAΣ ME SMS TH ΛEΞH '1000' ΣTO 1264. ΓIA TO YΠOΛOIΠO ΣOY KAΛEΣE 1269 H MΠEΣ ΣTO http://WWW.F2G.GR ΓIA TA TEΛEYTAIA NEA & ΠPOΣΦOPEΣ. Ούτε βδομάδα δεν πέρασε, ενώ δεν ενεργοποίησα ούτε ένα πακέτο... Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Μόλις ήρθε sms στον αριθμό που πήρα το Σάββατο από αγορά στο Public : Ούτε βδομάδα δεν πέρασε, ενώ δεν ενεργοποίησα ούτε ένα πακέτο... Sent from my MotoE2 Δίνουν αβέρτα τελικά Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Μόλις ήρθε sms στον αριθμό που πήρα το Σάββατο από αγορά στο Public : Ούτε βδομάδα δεν πέρασε, ενώ δεν ενεργοποίησα ούτε ένα πακέτο... Sent from my MotoE2 Ξέρεις από τι ποσό αγορών και πάνω σου δίνουν τέτοιο νούμερο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει που στέλνουν το μήνυμα και αν ισχύουν ακόμα τo πακέτο με τα βραδινά mb? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Ξέρεις από τι ποσό αγορών και πάνω σου δίνουν τέτοιο νούμερο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δυστυχώς. Καλύτερα να ρωτήσεις σε κάποιο από τα καταστήματά τους. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Ή για πιό γρήγορα στο τηλεφωνικό κέντρο http://www.public.gr/contact2-mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Ξέρεις από τι ποσό αγορών και πάνω σου δίνουν τέτοιο νούμερο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρώτησα σήμερα, απο λιγα ευρω αγορα, αν ακουσα καλα γιατι ειχε κοσμο και φασαρια ειναι 2 η 6 μεχρι 50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ρώτησα σήμερα, απο λιγα ευρω αγορα, αν ακουσα καλα γιατι ειχε κοσμο και φασαρια ειναι 2 η 6 μεχρι 50 Να σε καλά φίλε, θα πάω να αγοράσω κανένα βιβλίο και θα ενημερώσω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Έχω την εξής απορία. Έχω έναν αριθμό F2G με την ειδική προσφορά των 1500'/1,5GB. Για το ίντερνετ έχω και άλλη δεύτερη γραμμή και δε με νοιάζει τόσο. Σκεφτόμουν να το μεταφέρω στην Q και να χρησιμοποιώ για ομιλία ένα πακέτο που υπάρχει με €3,50 που δίνει 150' προς όλους και 150' προς Wind. Εδώ η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο ενώ στο φοιτητικό άνα 3λεπτό. Έχω την εντύπωση ότι επειδή οι περισσότερες κλήσεις που κάνω, κρατάνε πάντα λιγότερο από 3 λεπτά, ότι δε συμφέρει το φοιτητικό. Ήθελα τις γνώμες σας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Έχω την εξής απορία. Έχω έναν αριθμό F2G με την ειδική προσφορά των 1500'/1,5GB. Για το ίντερνετ έχω και άλλη δεύτερη γραμμή και δε με νοιάζει τόσο. Σκεφτόμουν να το μεταφέρω στην Q και να χρησιμοποιώ για ομιλία ένα πακέτο που υπάρχει με €3,50 που δίνει 150' προς όλους και 150' προς Wind. Εδώ η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο ενώ στο φοιτητικό άνα 3λεπτό. Έχω την εντύπωση ότι επειδή οι περισσότερες κλήσεις που κάνω, κρατάνε πάντα λιγότερο από 3 λεπτά, ότι δε συμφέρει το φοιτητικό. Ήθελα τις γνώμες σας. Ειναι αυτονοητο πως αν δεν μιλας πολυ δεν συνφερει η προσφορα με τα 1500' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Έχω την εξής απορία. Έχω έναν αριθμό F2G με την ειδική προσφορά των 1500'/1,5GB. Για το ίντερνετ έχω και άλλη δεύτερη γραμμή και δε με νοιάζει τόσο. Σκεφτόμουν να το μεταφέρω στην Q και να χρησιμοποιώ για ομιλία ένα πακέτο που υπάρχει με €3,50 που δίνει 150' προς όλους και 150' προς Wind. Εδώ η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο ενώ στο φοιτητικό άνα 3λεπτό. Έχω την εντύπωση ότι επειδή οι περισσότερες κλήσεις που κάνω, κρατάνε πάντα λιγότερο από 3 λεπτά, ότι δε συμφέρει το φοιτητικό. Ήθελα τις γνώμες σας. Η προσφορά με 1500 συμφέρει πολύ περισσότερο αν μιλάς πολύ μαζί με τα 1500 προς 3 νούμερα wind και q. Το q συμφέρει αν μιλάς έως 300 λεπτά τον μήνα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited June 3, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 (edited) Ερώτηση ...αν το πακέτο το ανανεώσουμε την 25η μερα και όχι όταν έχει λήξει η ημερομηνία δεν πρέπει να ανανεωθεί από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη ημερομηνία λήξης? πχ έληγε σήμερα το βράδυ....ανανεωσα....αλλα ή ημερομηνία παραμένει σταθερή....θα αλλάξει μετά τις 12?? αν έχω κάνει λαλάκια και τ ανανέωσα νωρίτερα....ξερετε μπας και υπάρχει περίπτωση αύριο από το chat...μηπως μπορούν να το διορθώσουν? Edited June 5, 2017 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Κάθε πακέτο ισχύει για 25 ημέρες από την μέρα ενεργοποίησης.Το παλιό θα λήξει. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 αρα αυριο που θα χει λήξει το παλιο θα αρχισει να τρεχει η ανανεωση που βαλα σημερα....σωστα? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Το πακέτο θα λήξει σε 25 ημέρες από σήμερα.Ήδη λοιπόν μετράει αντίστροφα ο χρόνος του απλά μέχρι να λήξει το παλιό τραβάει δεδομένα και λεπτά από το παλιό εφόσον δεν έχει τελειώσει. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ευχαριστώ φίλε μου... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 :p:):);):shifty::shifty: Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Ερώτηση ...αν το πακέτο το ανανεώσουμε την 25η μερα και όχι όταν έχει λήξει η ημερομηνία δεν πρέπει να ανανεωθεί από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη ημερομηνία λήξης? πχ έληγε σήμερα το βράδυ....ανανεωσα....αλλα ή ημερομηνία παραμένει σταθερή....θα αλλάξει μετά τις 12?? αν έχω κάνει λαλάκια και τ ανανέωσα νωρίτερα....ξερετε μπας και υπάρχει περίπτωση αύριο από το chat...μηπως μπορούν να το διορθώσουν? Εγω το ανανεωνα την 25η αλλα εκανα ανανεωση μετα τις 12 το βραδυ.Την κανω online με τον πατερα μου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Με ένα τηλ στο .......... (ντιλερ wind) και είσαι έτοιμος ...σε 2 μέρες στην πόρτα σου! Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk από ομάδα διαχείρισης. Προσωπικά στοιχεία όπως τηλεφωνικοί αριθμοί απαγορεύεται να αναρτώνται σύμφωνα με τους OΠΧ. Καλησπέρα. Λίγη βοήθεια περισσότερη μπας και το αποκτήσω και εγω; Ευχαριστώ για το χρόνο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχει κάνει κανείς Κάρτα TWIN σε ειδική προσφορά f2g ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχει κάνει κανείς Κάρτα TWIN σε ειδική προσφορά f2g ; Παλιότερα που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι δεν γίνεται σε καρτοκινητο... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo521 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Αγορα απο public το προηγουμενο σαββατο αξιας 15€. κλασικα μου δωσαν καρτα wind.. ποσες μερες κανει να γινει ειδικης προσφορας..τα χρηματα πιστωθηκαν στο νουμερο κανονικα . Edited June 9, 2017 by pablo521 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Από 3 έως 8 σε 2 νούμερα που πήρα εγώ. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo521 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ωραιος ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts