Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απορω πως κανετε με χρεωστικη καρτα ανανεωση μεσω paypal. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Λαθος νομιζεις. Τα χρηματα πανε στο εξωτερικο

Δεν πάνε εξωτερικό αλλά σε επιχείρηση με Ελληνικό αφμ. Έκανα κανονικά με PayPal και έγινε κανονικά η ανανέωση. Βέβαια έχω συνεδεμενη πιστωτική σε αυτο, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Απορω πως κανετε με χρεωστικη καρτα ανανεωση μεσω paypal. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Μια χαρά γίνεται.Εγώ έχω συνδέσει στον λογαριασμό PayPal μια χρεωστική της alpha bank.μπαίνω λοιπόν μέσα στην εφαρμογή myf2g και πατάω να κάνω ανανέωση μέσω PayPal, κάποια στιγμή μου ζητάει το password του PayPal, το βάζω και παίρνει τα χρήματα από την συνδεδεμένη με το PayPal χρεωστική

Μια χαρά γίνεται.Εγώ έχω συνδέσει στον λογαριασμό PayPal μια χρεωστική της alpha bank.μπαίνω λοιπόν μέσα στην εφαρμογή myf2g και πατάω να κάνω ανανέωση μέσω PayPal, κάποια στιγμή μου ζητάει το password του PayPal, το βάζω και παίρνει τα χρήματα από την συνδεδεμένη με το PayPal χρεωστική

Με τα cc εν λειτουργία ή πιο παλιά;

Δεν πάνε εξωτερικό αλλά σε επιχείρηση με Ελληνικό αφμ. Έκανα κανονικά με PayPal και έγινε κανονικά η ανανέωση. Βέβαια έχω συνεδεμενη πιστωτική σε αυτο, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

κανεις λαθος. το paypal ειναι μια εταιρια με εδρα το εξωτερικο. εκει πανε τα λεφτα και εν συνεχεια τα αποδιδει στην ελλνικη εταιρια με το ελληνικο αφμ. γιαυτο οι 99 στους 100 δεν μπορουν να κανουν ανανεωση με paypal. καποιες εξαιρεσεις, ουτε εγω ουτε καποιος αλλο μπορει να τις εξηγησει. εσυ εισαι εξαιρεση. για μπες στο thread του paypal για να δεις τι γινεται και να πειστεις για τα γραφομενα μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανεβαζεις καποια φωτο να το δουμε λιγο σε παρακαλω , γιατι σε μενα μεσω alpha και σε χρεωστικη συνδεδεμενη με paypal απλα δεν γινεται.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Έχω πραγματοποιήσει τρεις ανανεώσεις με PayPal με συνδεδεμένη πιστωτική της Alpha, μετά τα cc, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Συγνώμη που επεμβαινω μα ξεφεύγουμε. Όσοι έχουμε κάνει ανανέωση μέσω PayPal το αναφέρουμε μόνο και μόνο για να μην αποτρεψουμε κόσμο να μην δοκιμάσει.

Ο καθένας έχει λογαριασμό στην PayPal με χρήση διαφόρων καρτών, μέσω συγκεκριμένες εταιριών (visa, Mastercard etc) εξ ου προφανώς και η διαφοροποιηση στην ολοκλήρωση των συναλλαγών.

Moderator δεν είμαι, μα δεν είναι και σωστό να αναλωνομαστε για την χρήση PayPal σε αυτό το τοπικ.

Ανεβαζεις καποια φωτο να το δουμε λιγο σε παρακαλω , γιατι σε μενα μεσω alpha και σε χρεωστικη συνδεδεμενη με paypal απλα δεν γινεται.

Χρησιμοποίησε σκέτη τη χρεωστική σου όχι μέσω του paypal και γίνετε.

Παιδιά καλημέρα είναι ΑΝΑΓΚΗ να βρω ένα φοιτητικό νούμερο το θέλω για ένα κοριτσάκι το οποίο πρόσφατα μπήκε σε ίδρυμα γτ εχασε την οικογενια του και τα οικονομικά της προέρχονται από διάφορες δωρεές και προσφορές από την γειτονιά παρακαλώ οποίος μπορεί να με βοηθήσει έστω πουλώντας μου ένα νούμερο ή να με κατευθύνει πως να βρω ένα. Ευχαριστώ.

κανεις λαθος. το paypal ειναι μια εταιρια με εδρα το εξωτερικο. εκει πανε τα λεφτα και εν συνεχεια τα αποδιδει στην ελλνικη εταιρια με το ελληνικο αφμ. γιαυτο οι 99 στους 100 δεν μπορουν να κανουν ανανεωση με paypal. καποιες εξαιρεσεις, ουτε εγω ουτε καποιος αλλο μπορει να τις εξηγησει. εσυ εισαι εξαιρεση. για μπες στο thread του paypal για να δεις τι γινεται και να πειστεις για τα γραφομενα μου

κανονικά δουλεύει το PayPal με πιστωτική και σε wind και σε Q μέσω της Android εφαρμογής :)

κανονικά δουλεύει το PayPal με πιστωτική και σε wind και σε Q μέσω της Android εφαρμογής :)

Εισαι απο τις εξαιρεσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι εξαίρεση με κάρτα από eurobank δουλεύει, ενώ με Πειραιώς όχι. Είναι θέμα τράπεζας όχι PayPal

Εμενα με καρτα γιουρομπανκ δεν δουλευει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα με καρτα γιουρομπανκ δεν δουλευει

visa πιστωτική της eurobank συνδεδεμένη στο paypal εμένα δουλευει κανονικά

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

τι έγινε το φοιτητικό το περνούν όλα τα f2g?μου ήρθε μήνυμα αυτό.

1500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ+1500MB MONO ME 8! EΣY AKOMA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TO EIΔIKO ΠAKETO; MΠOPEIΣ NA TO ENEPΓOΠOIEIΣ OΠOTE ΘEΛEIΣ XΩPIΣ ΔEΣMEYΣH ME SMS: 1000 ΣTO 1264

SAMSUNG NOTE 5

1500Λ ΠPOΣ OΛOYΣ+1500MB MONO ME 8! EΣY AKOMA NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TO EIΔIKO ΠAKETO; MΠOPEIΣ NA TO ENEPΓOΠOIEIΣ OΠOTE ΘEΛEIΣ XΩPIΣ ΔEΣMEYΣH ME SMS: 1000 ΣTO 1264

Ετσι ειναι. Απο οπου και να προερχεται το 8ευρω καλα ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το αστείο είναι ότι πήρα το ίδιο μήνυμα και στο "φοιτητικό" :lol:

Το αστείο είναι ότι πήρα το ίδιο μήνυμα και στο "φοιτητικό" :lol:

Μια απο τα ιδια. Απλως φοβαμαι με τον πολυ κοσμο να μην τιγκαρη το δικτυο και εχουμε αλλα εφτραπελα.

Κατά τη γνώμη μου, αυτή η εξέλιξη ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη, μετά τη μετονομασία του "φοιτητικού" σε "ειδική προσφορά".

Και για να είμαστε ρεαλιστές, τόσο το "φοιτητικό" πακέτο, με 1000/1 και 5€, όσο και η μετάλλαξή του σε "ειδική προσφορά", με 1500/1,5 και 8€, δεν πιστεύω ότι εξαντλείται από το σύνολο των συνδρομητών. Η συντριπτική πλειοψηφία χρησιμοποιεί ένα ποσοστό από τις δύο προσφορές και έτσι αποφεύγεται το μπλοκάρισμα που φοβάσαι. Από την άλλη, οι προσφορές αυτές δεν είχαν και δεν έχουν ανταγωνιστή στην αγορά.

Κατά τη γνώμη μου, αυτή η εξέλιξη ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη, μετά τη μετονομασία του "φοιτητικού" σε "ειδική προσφορά".

Και για να είμαστε ρεαλιστές, τόσο το "φοιτητικό" πακέτο, με 1000/1 και 5€, όσο και η μετάλλαξή του σε "ειδική προσφορά", με 1500/1,5 και 8€, δεν πιστεύω ότι εξαντλείται από το σύνολο των συνδρομητών. Η συντριπτική πλειοψηφία χρησιμοποιεί ένα ποσοστό από τις δύο προσφορές και έτσι αποφεύγεται το μπλοκάρισμα που φοβάσαι. Από την άλλη, οι προσφορές αυτές δεν είχαν και δεν έχουν ανταγωνιστή στην αγορά.

Σωστός! Μακράν ότι καλύτερο

Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ουτε και εγω δεν μπορω να καταναλωσω τοσα πολλα. Καλα εκει στην wind δεν μπορουνε να βγαλουνε και μικροτερο πακετο, ας πουμε με 3ε 500΄ και 500mb η με 5ε τα παλιο 1000΄ και 1000mb:) γιατι σωνη και καλα να μας τσιμπανε καθε μηνα το 10αρι? Επισης εσυ πιστευης οτι εστω το 50% των f2g παρουνε την προσφορα με τα 8ε και την ενεργοποιησουνε το δικτυο δεν θα τιγκαρη με την τοση πολλυ ομιλια και τα δεδομενα?

Είναι γεγονός ότι δεν συνδρομητές τις ίδιες απαιτήσεις από την κινητή τηλεφωνία, γιαυτό, άλλωστε, έχουν όλες διαφορετικά πακέτα που καλύπτουν τους περισσότερους συνδρομητές.

Κρίνοντας από τις δικές μου απαιτήσεις, συμφωνώ ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο για πολλούς ένα πακέτο που να περιλαμβάνει λεπτά και data (ίσως και sms) με λιγότερα χρήματα (περίπου 5€).

Δεν πιστεύω ότι το ποσοστό των f2g που θα χρησιμοποιήσουν την προσφορά των 8€ θα φτάσουν ποτέ κοντά στο ποσοστό που έγραψες.

Μην ξεχνάς ότι μεγάλος αριθμός συνδρομητών δεν έχει σχέση με διαδίκτυο και forum και δεν γνωρίζουν πολλά πέρα από το πακέτο που έχουν συνηθίσει να αγοράζουν κάθε μήνα. Ακόμη και να διαβάσουν το μήνυμα, πολύ δύσκολα θα αλλάξουν συνήθειες.

Νομίζω οτι μόνο και μόνο οτι είναι η εταιρία που συνέχεια μας δίνει τις καλύτερες προσφορές θα πρέπει και εμείς να της δώσουμε 8*12 =€96 το ΧΡΟΝΟ όταν άλλοι πληρώνουν τα 5πλάσια τουλάχιστον,για τις ίδιες παροχές.