pontokeras Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Και άλλο μήνυμα...τι γίνετε τελευταία ?.....εγώ πάντως δεν βρήκα πουθενά στο site όσο και να έψαξα ................"Σας ενημερωνουμε οτι στο http://www.wind.gr μπορειτε να μαθετε για τις προσφορες και τις ΝΕΕΣ τιμες που ΘΑ ισχυουν απο 15/6/2015 στο πακετο καρτοκινητης F2G" Βρήκατε κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasica74 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Και άλλο μήνυμα...τι γίνετε τελευταία ?.....εγώ πάντως δεν βρήκα πουθενά στο site όσο και να έψαξα ................"Σας ενημερωνουμε οτι στο http://www.wind.gr μπορειτε να μαθετε για τις προσφορες και τις ΝΕΕΣ τιμες που ΘΑ ισχυουν απο 15/6/2015 στο πακετο καρτοκινητης F2G" Βρήκατε κάτι ? Κι εγώ το έλαβα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 κι εγω τίποτα.ψαχνω ποση ώρα και είπα μήπως εδώ το βρήκε κανείς αλλά τζίφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 στο τσατ με παρέπεμψαν στις ανακοινώσεις, τζίφος δηλαδή, αν δεν βγεί κάτι σήμερα ή αύριο θα μείνουμε με την απορία. Πάντως όλοι ενημερωθήκαμε γιατις νέες τιμές, :wacko: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomaria Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Η WIND Ελλάς ανακοινώνει την από τις 15 Μαϊου 2015 παράταση του bonus της πρώτης ανανέωσης χρόνου ομιλίας από 10€ που προσφέρει 500ΜΒ και 1000 λεπτά προς Q συνδρομητές για 30 ημέρες μέχρι και 31/7/2015. Επίσης, παρατείνεται η προσφορά του extra bonus (extra 524MB) στο βασικό “bonus ανανέωσης” της καρτοκινητής Q, που προσφέρει σύνολο 1GB και 1000΄προς Q, για ανανεώσεις μέσα από τα καταστήματα WIND, από το http://www.myQ.gr και myQ app (με χρήση πιστωτικής ή PayPal) μέχρι και 31/7/2015. Ανακοινώνεται ακόμα, ότι από τις 15 Μαΐου 2015 όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής Wind (F2G & WindCard to All) θα απολαμβάνουν Βonus πρώτης ανανέωσης χρόνου ομιλίας από 10€ που προσφέρει 1GB δωρεάν για χρήση Mobile Internet με διάρκεια 30 ημέρες. Το Βonus αποδίδεται στην πρώτη ανανέωση ανά ημερολογιακό μήνα και μόνο στις ανανεώσεις που πραγματοποιούνται μέσω των καταστημάτων WΙΝD ή online στο http://www.f2g.gr και myf2g App (μόνο με χρήση PayPal ή Πιστωτικής κάρτας) μέχρι και 31/7/2015. Από 15 Μαϊου 2015, για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Q τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις κλήσεων στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης προς Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Γεωργία, Ουκρανία, Μολδαβία και Ρωσία από 0,0073€/ δευτερόλεπτο σε 0,0080€/ δευτερόλεπτο. Για κλήσεις προς Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Καζακστάν, Κροατία, Ουζμπεκιστάν, Σερβία, ΦΥΡΟΜ, Φιλιππίνες, Βοσνία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Νιγηρία, Πακιστάν, Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Κόσοβο, Λετονία, Λιθουανία, Σλοβακία η χρέωση αυξάνεται και διαμορφώνεται από 0,0053€/ δευτερόλεπτο σε 0,0080€/ δευτερόλεπτο. Από 19 Μαϊου 2015, για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Q τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις κλήσεων στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης στη διεθνή Ζώνη 5 από 0,0111€/ δευτερόλεπτο σε 0,0200€/ δευτερόλεπτο, στη διεθνή Ζώνη 6 από 0,0123€/ δευτερόλεπτο σε 0,0250€/ δευτερόλεπτο και διεθνή Ζώνη 7 από 0,1046€/ δευτερόλεπτο σε 0,1400€/ δευτερόλεπτο. Από 19 Μαϊου 2015, για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Q τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις κλήσεων στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης προς Αίγυπτο από 0,0043€/ δευτερόλεπτο σε 0,0080€/ δευτερόλεπτο, προς Κύπρο Ινδία, Κίνα, Η.Π.Α, Ιταλία, Γερμανία από 0,0073€/ δευτερόλεπτο σε 0,0080€/ δευτερόλεπτο. Διευκρινίζεται πως οι κλήσεις προς Φιλιππίνες, Ινδία, Κίνα, Νιγηρία, Πακιστάν, Αίγυπτο και Μπανγκλαντές του Q Special International pack παραμένουν ως έχουν. Η ελάχιστη χρέωση και το βήμα χρέωσης των διεθνών κλήσεων παραμένουν ως έχουν. Από 15 Μαϊου 2015, για όλους τους νέους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και για τους υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής F2G που ανήκουν στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης αλλά και στα εμπορικά μη διαθέσιμα προγράμματα χρήσης Happy Hours ( Afternoon, Morning, Weekend, Send, Night & All Day) τροποποιούνται και αυξάνονται οι χρεώσεις προς διεθνείς προορισμούς. Συγκεκριμένα. Εφαρμόζεται ενιαία χρέωση ανά ζώνη προορισμού με κατάργηση της κατηγοριοποίησης σε ώρες αιχμής και μη-αιχμής. Οι χρεώσεις ανά ζώνη διαμορφώνονται ως εξής: Για τη Ζώνη1 (Αζόρες Νήσοι, Αλάσκα, Αλβανία, Ανδόρα, Αυστραλία, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γάλλια, Γερμάνια, Γεωργία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κόσσοβο, Δανία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κανάρια Νησιά, Κόκκος Νήσοι, Κύπρος, Λιβύη, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαδέρα Νήσος, Μολδαβία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ., Παρθένοι Νήσοι (Αμερ.), Πολώνια, Πόρτο Ρίκο, Πορτογαλία, Ρουμάνια, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Τουρκιά, Φινλανδία, Χαβάη, Χονγκ Κονγκ, Χριστουγέννων Νήσοι) οι χρεώσεις αυξάνονται από 0,0157€/ δευτερόλεπτο σε 0,0167€/ δευτερόλεπτο, για τη Ζώνη2 (Αλγερία, Αντίγκουα, Γιβραλτάρ, Γκαμπόν, Φεστόνια, Ζιμπάμπουε, Ισραήλ, Καϋμάν Νήσο, Κίνα, Κορέα Νότια, Κόστα Ρίκα, Κροατία, Λετονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Μάλτα, Μονακό, Ζουγκαρία, Παλαιστίνη, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, Τυνήσια, Φιλιππίνες) οι χρεώσεις αυξάνονται από 0,0180€/ δευτερόλεπτο σε 0,0200€/ δευτερόλεπτο, για τη Ζώνη3 (Αίγυπτος, Αγκόλα, Αρμενία, Αρούμπα, Άστει, Βενεζουέλα, Βόσνια-Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Γαλλική Πολυνησία, Γκάμπια, Γκάνα, Γουατεμάλα, Γρενάδα, Δομινίκα, Ανάμ. Αραβικά Εμιράτα, Ιράκ, Κατάρ, Κομόρες, Λεσότο, Λίβανος, Μαρόκο, Μαρτινίκα, Μαυριτανία, Μέξικο, Μαγκάλια, Μπανγκλαντές, Νικαράγουα, Νότια Αφρική, Ομάν, Ουγκάντα, Πακιστάν, Παρθένοι Νήσοι (Βρετ.), Περού, Σενεγάλη, Σύρια, Ταιβάν, Ταϊλανδή, Τανζανία, Φάροι Νήσοι) οι χρεώσεις αυξάνονται από 0,0221€/ δευτερόλεπτο σε 0,0283€/ δευτερόλεπτο, για τη Ζώνη4 (Αγία Ελένη, Αζερμπαϊτζάν, Αϊτή, Ακτή Ελεφαντοδόντο, Αργεντινή, Βερμούδες, Βολιβία, Δομινικανή Δημοκρατία, Ελ Σαλβαντόρ, Ινδία, Ιορδανία, Καζακστάν, Κολομβία, Μακάο, Μοζαμβίκη, Μπαρμπάντος, Μπαχρέϊν, Μπελίζε, Μποτσουάνα, Μπουρούντι, Ναμίμπια, Νιγηρία, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδικές Άτιτλες, Ονδούρα, Ουζμπεκιστάν, Παραγουάη, Πρασίνου Ακρωτ. Νήσο, Σαουδική Αραβία, Σομαλία, Σουαζιλάνδη, Υεμένη) οι χρεώσεις αυξάνονται από 0,0282€/ δευτερόλεπτο σε 0,0367€/ δευτερόλεπτο. Από 19 Μαΐου 2015 για όλους τους νέους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και για τους υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής F2G που ανήκουν στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης για τη Ζώνη5 (Αγία Λούκια, Άγιος Πέτρος & Μικελόν, Ανγκουίλα, Αφγανιστάν, Αίσιον Νήσος, Γουαδελούπη, Γουϊνέα-Δημοκρατία, Γουϊνέα-Ισημερινού, Γροιλανδία, Εκουαδόρ, Ερυθραία, Ζάμπια, Ινδονήσια, Καμερούν, Κεντρική Αφρική, Κένυα, Κιργιστάν, Κουβά, Κουβέιτ, Μαγιότ, Μάλι, Μαλαισία, Μαυρίκιου Νήσος, Μικρονησία, Μπαχάμες, Μπουρκίνα Φάσο, Νιγηρία, Ουρουγουάη, Παναμάς, Ρεϋνιόν, Ρουάντα, Σαμόα Αμερικανική, Ευτελές, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Τατζικιστάν, Τζιμπουτί, Τζαμάικα, Τόγκο, Τόνγκα, Τουρκμενιστάν, Τρινιντάντ & Τομπάγκο, Τσαντ, Φίτζι Νησοι, Φόκλαντ Νησοι, Χιλή) οι χρεώσεις αυξάνονται από 0,0342€/ δευτερόλεπτο σε 0,0500€/ δευτερόλεπτο, για τη Ζώνη6 (Άγιος Βικέντιος, Άγιος Χριστόφορος Νησοι, Αιθιοπία, Ανατολικό Τιμόρ, Βανουάτου, Βιετνάμ, Γαλλική Γουιάνα, Γκουάμ, Γουέλς & Φουτούνα Νησοι, Γουιάνα, Γουϊνέα Μπισσάου, Ζαΐρ, Ιράν, Καμπότζη, Κιριμπάτι, Κορέα Βόρειος, Κονγκό Δημοκρατία, Κουκ Νησοι, Λιβερία, Λαός, Μαδαγασκάρη, Μαλάουι, Μαλδίβες, Μάρσαλ Νησοι, Μαμά, Μοντσεράτ, Μ Πενών, Μπουτάν, Νεπάλ, Ναούρου, Νέα Καληδονία, Νιούε Νήσος, Νορφολκνησος, Ντιέγκο Γκαρσία Νήσος, Ροντρίγκες Νήσος, Παλάου, Παπούα Νέα Γουϊνέα, Σαο Τόμε, Σαϊπάν Νήσος, Σαμόα Δυτική, Σιέρρα Λεόνε, Σουρινάμ, Σολομώντος Νησοι, Τόκελαου, Τουβαλού, Τουρς & Κάϊκος Νήσο) οι χρεώσεις αυξάνονται από 0,0492.€/δευτερόλεπτο σε 0,0500€/δευτερόλεπτο. Η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς ξένα δίκτυα διαμορφώνεται από 0,1808€/SMS σε 0,1949€/SMS. Από 15 Ιουνίου 2015, ο τρόπος χρέωσης της υπηρεσίας «προηγμένου Προσωπικού τηλεφωνητή» εντός Ελλάδας αλλάζει και αυξάνεται από 0,0101€/1δευτερόλεπτο για τη Wind και 0,0048€/1δευτερόλεπτο για την Q, διαμορφώνεται σε 0,25€/κλήση για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής. Από 15 Ιουνίου 2015, η χρέωση χρήσης της υπηρεσίας «SOS RECHARGE», επέκταση χρόνου ομιλίας για όλους τους συνδρομητές F2G & WindCard to All, αλλάζει και αυξάνεται από €0,35 σε €0,47 για επέκταση χρόνου ομιλίας αξίας €2,5 τα οποία αφαιρούνται από την επόμενη ανανέωση του χρόνου ομιλίας. Οι υπόλοιποι όροι και προϋποθέσεις παραμένουν ως έχουν. Από 15 Ιουνίου 2015, για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής Q τροποποιούνται οι χρεώσεις κλήσεων προς όλους τους Εθνικούς προορισμούς και αυξάνονται από 0,0062€/ δευτερόλεπτο σε 0,0080€/ δευτερόλεπτο. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή αφορά την χρέωση μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας τυχόν ενεργοποιημένων πακέτων ομιλίας ή bonus ομιλίας χωρίς να επηρεάζεται η ενσωματωμένη χρήση τους, καθώς στις περιπτώσεις αυτές και μέχρι να καταναλωθεί ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας, ισχύουν οι χρεώσεις που περιγράφονται στους αντίστοιχους τιμοκαταλόγους των πακέτων ομιλίας ή bonus ομιλίας. Εξαιρούνται οι κλήσεις προς όλους τους μη γεωγραφικούς προορισμούς. Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένει το ένα δευτερόλεπτο. Επιπλέον, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων προς Ελλάδα και διεθνείς προορισμούς (SMS) καθώς και μηνυμάτων πολυμέσων (MMS) αυξάνεται και διαμορφώνεται από 0,0644€ σε 0,10€ και από 0,3721€ σε 0,49€ αντιστοίχως. Τέλος στην υπηρεσία Q helpline θα εφαρμόζεται χρέωση 0,10€ στην επόμενη ανανέωση χρόνου ομιλίας. Από 15 Ιουνίου 2015 αυξάνεται η χρέωση των κλήσεων προς εθνικούς προορισμούς για όλους τους νέους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και για τους υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής F2G που ανήκουν στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης, από 0,0074€/δευτερόλεπτο σε 0,0081€/δευτερόλεπτο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρήσης είναι ισχύον από τις 18/11/2009 και η συγκεκριμένη αλλαγή αφορά σε όλες τις ενεργοποιήσεις πακέτων σύνδεσης F2G μετά από αυτή την ημερομηνία ή όσους συνδρομητές έχουν μεταβεί οικειοθελώς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα χρήσης από τις 18/11/2009 και έπειτα. Επιπλέον , αύξηση στη χρέωση κλήσεων προς εθνικούς προορισμούς από 0,0074€/δευτερόλεπτο σε 0,0081€/δευτερόλεπτο υφίστανται και τα παλαιότερα μη εμπορικά προγράμματα Happy Hours ( Afternoon, Morning, Weekend, Send, Night & All Day) από 15 Ιουνίου 2015. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή αφορά την χρέωση μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας τυχόν ενεργοποιημένων πακέτων ομιλίας ή bonus ομιλίας χωρίς να επηρεάζεται η ενσωματωμένη χρήση τους, καθώς στις περιπτώσεις αυτές και μέχρι να καταναλωθεί ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας, ισχύουν οι χρεώσεις που περιγράφονται στους αντίστοιχους τιμοκαταλόγους των πακέτων ομιλίας ή bonus ομιλίας. Εξαιρούνται οι κλήσεις προς όλους τους μη γεωγραφικούς προορισμούς. Το βήμα χρέωσης για κλήσεις ή βίντεο κλήσεις προς εθνικούς προορισμούς μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας τυχόν ενεργοποιημένων πακέτων ή bonus ομιλίας, για τους παραπάνω συνδρομητές διαμορφώνεται από χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε χρέωση ανά λεπτό. Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένει ως έχει και η αλλαγή στο βήμα χρέωσης αφορά εκτός από τους προαναφερθείς συνδρομητές F2G και όλους στους συνδρομητές WindCard to All. Όλες οι ανωτέρω αλλαγές θα ισχύουν από 15 Ιουνίου 2015. Επιπρόσθετα, από 15 Ιουνίου 2015 τροποποιείται και αυξάνεται η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα από 0,10€/SMS σε 0,12€/SMS, για όλους τους νέους συνδρομητές καρτοκινητής F2G, για τους υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής F2G που ανήκουν στο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα χρήσης ή έχουν μεταβεί οικειοθελώς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα από τις 18/11/2009 και έπειτα αλλά και σε όσους ανήκουν στα παλαιότερα μη εμπορικά προγράμματα Primavera ( Afternoon, Morning, Weekend, Send, Night & All Day). Για τους συνδρομητές της WindCard to All, η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς Ελλάδα αυξάνεται από 15 Ιουνίου 2015 και διαμορφώνεται από 0,12€/SMS σε 0,15€/SMS. Οι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων που αναφέρονται ανωτέρω έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μηνός από την κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σύμβαση και την κείμενη νομοθεσία. H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία. Όλες οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1260 (0,24€/ κλήση, N.Y.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 τα **κώ*ιασαν όλα λεμε.Στην q μέχρι και διπλή τιμή είδα κάπου.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Δηλαδή δεν αλλάζει κάτι με το φοιτητικό;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Οχι . Προς το παρων.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Αλλαγή έγινε από 17/4. Θα το τερματιζαν αν το ξαναλλαζαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλημέρα παιδιά. Ανανέωσα τον χρόνο μου μέσω PayPal 2 φορές γιατί την πρώτη φορά μου έβγαλε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Παραταυτα και ενώ στην εφαρμογή φαίνεται ότι προστέθηκαν μόνο 8 ευρώ από την μία απόπειρα στο λογαριασμό του PayPal βλέπω ότι με χρέωσαν και της δύο φορές... Δηλαδή 8 + 8 σύνολο 16 ευρώ. Εχω απενεργοποιησει τοFacebook μου. Με ποιο άλλο τρόπο μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους πέρα από το να περάσω από κατάστημα. ? Υπάρχει χρεωση μέσω κλήσεις ? Το ελυσα τελικα στην Wind. Ηταν λαθος της εταιριας που μετα απο παραθεση των κοδικων χρεωσης του paypal αναγνωρισαν το λαθος τους και μου επεστρεψαν το πρωτο ποσο μεσα απο το paypal. Προσοχη στις χρεωσεις λοιπον... και παντα ενα διπλοτσεκαρισμα στο τι ανανεωσαμε και στο τι χρεωθηκε... Αν δεν το ειχα τσεκαρει η wind θα μου ειχε κρατησει και την πρωτη ανανεωση που μου εβγαλε οτι δεν ολοκληρωθηκε χωρις ομως να μου προσθεσει το ποσο στον λογαριασμο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Το ελυσα τελικα στην Wind. Ηταν λαθος της εταιριας που μετα απο παραθεση των κοδικων χρεωσης του paypal αναγνωρισαν το λαθος τους και μου επεστρεψαν το πρωτο ποσο μεσα απο το paypal. Προσοχη στις χρεωσεις λοιπον... και παντα ενα διπλοτσεκαρισμα στο τι ανανεωσαμε και στο τι χρεωθηκε... Αν δεν το ειχα τσεκαρει η wind θα μου ειχε κρατησει και την πρωτη ανανεωση που μου εβγαλε οτι δεν ολοκληρωθηκε χωρις ομως να μου προσθεσει το ποσο στον λογαριασμο μου. Ναι και σε μένα είχε τύχει που έκανα ανανέωση μέσω της εταιρείας telesuite αμέσως το παραδέχτηκαν και επέστρεψαν την μια από τις δύο χρεώσεις που ενώ είχε χρεωθεί δεν είχε αποδοθεί στο f2g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakos82 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μου τελείωσε η τελευταία ανανέωση των 5€ που είχα κάνει στο φοιτητικό, και πλέον έδωσα το ταληρο για 300 λεπτά του cu... Αλλά η wind βρήκε τρόπο να μου πάρει 1€ μέσω του συστημικού σφάλματος της μη χρήσης ίντερνετ - δεδομένων!!! Ήμαρτον, ας το φτιάξουν επιτέλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Απαγορεύονται οι αγοραπωλησίες εκτός του Buy & Sell :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Όσοι έχουμε πάντως φοιτητικό η "προσφορά" και δεν ξέρουμε σε ποιανού το όνομα είναι, έχουμε και τον φόβο μην πάθει η κάρτα sim κάτι! Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Όσοι έχουμε πάντως φοιτητικό η "προσφορά" και δεν ξέρουμε σε ποιανού το όνομα είναι, έχουμε και τον φόβο μην πάθει η κάρτα sim κάτι! Εγώ ξέρω σε ποιανού το όνομα έιναι αλλά έχουμε τσακωθεί τόσο άσχημα που δεν υπάρχει περίπτωση να μου κάνει την αλλαγή,ελπίζω μόνο να μην το θυμηθεί ότι το έχει στο όνομα του και μου ακυρώσει την κάρτα!!:cry::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasica74 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Όσοι έχουμε πάντως φοιτητικό η "προσφορά" και δεν ξέρουμε σε ποιανού το όνομα είναι, έχουμε και τον φόβο μην πάθει η κάρτα sim κάτι! Εγώ ξέρω σε ποιανού το όνομα έιναι αλλά έχουμε τσακωθεί τόσο άσχημα που δεν υπάρχει περίπτωση να μου κάνει την αλλαγή,ελπίζω μόνο να μην το θυμηθεί ότι το έχει στο όνομα του και μου ακυρώσει την κάρτα!!:cry::lol: Με λίγη επιμονή και αρκετή υπομονή,μπορείτε να το πάρετε στο όνομά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Με λίγη επιμονή και αρκετή υπομονή,μπορείτε να το πάρετε στο όνομά σας. Mε ποιο τρόπο;Δεχόμεθα και πμ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Με λίγη επιμονή και αρκετή υπομονή,μπορείτε να το πάρετε στο όνομά σας. Πες το! :whistle: Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει σε κάτι! υπάρχει νούμερο στην WIND , μπορώ να το κάνω φοιτητικό καρτοκινητό? διότι οι απόψεις διίστανται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 όχι. δες τις διευκρινήσεις. https://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/ [ATTACH]61792[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Όχι, μόνο νέο νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 μετα απο επικοινωνια μαζι μου η γνωστη μου κοπελα που εδινε και παλια φοιτητικα εδω , δινει και παλι με καποιες προϋποθεσεις (1+2) Μιλαω παντα για κανονικα πακετα απο promotion και οχι πωληση απο αγγελιες κλπ, αρα αν ενδιαφερεται καποιος ΡΜ και του δινω το κινητο της κοπελας και κανονιζει ο ιδιος !!! Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 μετα απο επικοινωνια μαζι μου η γνωστη μου κοπελα που εδινε και παλια φοιτητικα εδω , δινει και παλι με καποιες προϋποθεσεις (1+2) Μιλαω παντα για κανονικα πακετα απο promotion και οχι πωληση απο αγγελιες κλπ, αρα αν ενδιαφερεται καποιος ΡΜ και του δινω το κινητο της κοπελας και κανονιζει ο ιδιος !!! Εγώ θα ήθελα παρακαλώ. Ευχαριστώ Για να μη μπερδευτουμε μονο στειλε μου ΡΜ Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 μετα απο επικοινωνια μαζι μου η γνωστη μου κοπελα που εδινε και παλια φοιτητικα εδω , δινει και παλι με καποιες προϋποθεσεις (1+2) Μιλαω παντα για κανονικα πακετα απο promotion και οχι πωληση απο αγγελιες κλπ, αρα αν ενδιαφερεται καποιος ΡΜ και του δινω το κινητο της κοπελας και κανονιζει ο ιδιος !!! Εξηγείς το 1+2; Ένα φοιτητικό και 2 f2g; Πρέπει να μπουν σε όλα χρήματα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ναι 10+(2Χ5)=20 το σύνολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts