Jump to content

myphone POLL: Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;


DJDB
 Κοινοποίηση

Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;  

1.287 members have voted

  1. 1. Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

    • What's Up
      168
    • Καρτοκινητό Vodafone
      83
    • Cosmoκάρτα
      65
    • Καρτοκινητή Q
      125
    • CU
      214
    • F2G
      600
    • Άλλο
      32


Recommended Posts

Ήμουν χρόνια κάτοχος συμβολαίου cosmote και λόγω αχρηστίας του πακέτου, αλλά και λόγω οικονομικών μεταπήδησα φέτος σε καρτοκινητή. Από ελαφρύ ψάξιμο, κατέληξα γρήγορα στο F2G, υπερέχει με διαφορά. Κατ'αρχήν, είναι πολύ βολικό το ότι κάθε μήνα μπορείς να προσαρμόζεις το πακέτο ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Πότε θες ομιλία, πότε θες internet. (Για SMS δεν συζητάω, τα έχω καταργήσει εδώ και καιρό, λόγω viber, messenger κλπ. συν το ότι είναι πανάκριβα πλέον). Το 5+2€ είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή από άποψη οικονομίας, πρακτικότητας και ευελιξίας συδυαστικά. Τα δωρεάν log n' win δώρα φυσικά πολύ καλά 4 φορές τον μήνα, όπως επίσης και τα ένα κάρο bonus που έχεις αν ανανεώνεις από κατάστημα, και αν επιλέγεις πακέτο από internet. Το μόνο άσχημο η τεράστια ελάχιστη διάρκεια κλήσης΄από άποψη χρέωσης, πραγματικά πολύ άσχημο αυτό.

 

Και φυσικά, η wind συνέχεια βγάζει extra προσφορές με χρόνους ομιλίας, internet κλπ. με ανανέωση, όπως για παράδειγμα η προηγούμενη αρχές του έτους, που έβαζες 20€ και στα διπλασίαζε. Όλη μου η παρέα έχει F2G, δεν βολεύει ούτε στο ελάχιστο τίποτα άλλο. Τα 200 λεπτά προς όλους για τον μήνα είναι υπεραρκετά για την χρήση που του κάνω.

 

Πάντα πολύ μπροστά η wind σε πακέτα, προσφορές, τιμολογήσεις, άλλα πάντα πολύ πίσω σε όλα τα υπόλοιπα, τεχνικά και εξυπηρέτηση.

 

Εν αναμονή και της νέας καρτοκινητής της cyta.

Edited by Stavros_595
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 381
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

50,24% στο F2G. Νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο πλέον στην συνείδηση του καταναλωτή ποιο είναι το συμφέρον του. Μπράβο στο marketing της WIND που έχουν καταλάβει οτι ο κόσμος δεν έχει χρήματα για πέταμα.

TCL 40 NXTPAPER

Link to comment
Share on other sites

Από πλανόδιους πωλητές στην Ομόνοια που φέρουν τα διακριτικά της Wind. Στις εξόδους του μετρό συνήθως στο Γρηγόρη και στην Casio. Μόνη προϋπόθεση να χετε ταυτότητα και να στε κάτω από 40.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από μένα...Μιας και βλέπω κινητικότητα του ποστ θα σκάσω αν δεν πω και γω την άποψη μου..Παίδες...ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ!!! Όλα αυτά τα προγράμματα που αναφέρετε με δωρεάν προς το ίδιο δίκτυο ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΠΟΣΩΝ (ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ SMS ΚΑΙ ΜΒ) αλλά ακόμα και σε ξένα δίκτυα τις περισσότερες φορές είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ...Όταν είμουν συνδρομητής στο 25αρι πρόγραμμα της κοτε και είχα τα 1500' προς κοτε, σας πληροφορώ ότι με το 95% των φίλων μου να είναι κοτε, και το πολύ πολύ να κατανάλωνα 200' με 300' το μήνα...και προφανώς δεν το σκεφτόμουν καν για το αν θα έπαιρνα τηλ σε κοτε μιας και τα 1500' που έδινε ήταν άπειρα ακόμα και για 3λεπτη ελάχιστη διάρκεια κλήσης.. Άρα μπορώ να πω ότι έκανα και για τα μέτρα μου μεγάλη κατανάλωση στα δωρεάν λεπτά της κοτε... Άρα όσοι λέτε για τις διάφορες προσφορές είναι και αυτές ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΗΝΙΑΟΥ ΠΑΓΙΟΥ, αφού κάθε μήνα σε υποχρεώνουν να βάλεις το 5ευρο,7ευρο, ή 10ευρο εν πάση περιπτώση, για να έχεις τα καλούδια που σου προσφέρουν... Τώρα εάν σας φαίνεται too much το να δίνεις ένα 20ευρο στην καθησιά μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, ή να βάζετε 2 10ευρες κάρτες το μήνα είναι δώρον άδωρον.. Προσωπικά θα σας πω και κάτι άλλο...Με δεδομένο ότι δεν κρέμομαι από το κινητό μου όλη μέρα, και το έχω καθαρά και μόνο ως μέσο συνεννόησης, η φρογκ με έχει βολέψει πάρα πολύ...και εξηγούμε :

α) Στις μέρες μας, το ιντερνετ και τα μέσα δικτύωσης (βλέπε fb) έχουν τα πάνω τους... Άρα τους περισσότερους τους βρίσκω εκεί, οπότε δεν υπάρχει καν λόγος για χρησιμοποίηση κινητού (κλήση ή sms τουλάχιστον).. Γλυτώνεις και ακτινοβολία από τις κεραίες... :P

β) Με μόλις 3ευρο παίρνεις 60ΜΒ για ένα μήνα τα οποία είναι ναι μεν πολύ λίγα σε σχέση με άλλες εταιρίες αλλά σας πληροφορώ οτί ποτέ μου δεν τα ξόδεψα όλα και ας χρησιμοποιώ το ιντερνετ τουλάχιστον 4-5 φορές την μέρα (υπάρχει και ανάλογη προσφορά με 5ευρο 500ΜΒ). Επίσης το καλό είναι, ότι είναι η μόνη εταιρία ή οποία αν αγοράσεις καινούριο πακετάκι ιντερνετ προτού να λήξει το προηγούμενο, σου αθροίζει τα ΜΒ με ημερομηνία λήξης ένα μήνα μετά από τότε που έκανες την τελευταία αγορά... Άρα αν αγοράσεις 30 Μάρτη ιντερνετ και δεν το καταναλώσεις ρε παιδί μου, στις 29 Απρίλη αγοράζεις ξανά και έχεις το άθροισμα (που λήγει στις 29 Μάη) κοκ... Τώρα αν εσείς θέλετε να κατεβάζετε ταινίες από το κινητό σας και χρειάζεστε 1GB το μήνα αυτό έιναι άλλο θέμα..

γ) Με μόνο 2ευρο αγοράζεις 300'+300sms προς φρογκ (αντίστοιχο της q). Βέβαια θα μου πείτε και ποιος έχει φρογκ??? Ε εγώ με την οικογένεια μου, και ακόμα 5-6 φίλους που έχω, και μιλώ λίγο παραπάνω, μέσα σε έναν μήνα είμαι μια χαρά...

δ) Είναι το ΜΟΝΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ που έχει ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (μαζί και η q) αλλά το φρογκ είναι το ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ... Έχει κάλυψη από το δίκτυο της κοτε, και έχει και το ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ SMS. Για εμένα προσωπικά που πολλές φορές οι κλήσεις μου είναι μικρότερης διάρκειας του μισού λεπτού με συμφέρει άπειρα γιατί χρεώνομαι και μάλιστα πολύ φθηνά, μόνο ότι μιλάω...φτάνει με τις ελάχιστες χρεώσεις των 10 λεπτών που πάνε να μας προωθήσουν... και τελευταίο και καλύτερο...

ε) Για τους παλιούς συνδρομητές έχει μια προσφορά που στην πρώτη ανανέωση που κάνεις κάθε μήνα, σου ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ που έβαλες...Το έξτρα ποσό ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (χωρίς ημερομηνία λήξης) και μπορείς να αγοράσεις διάφορα πακέτα που δίνουν ή να τα ξοδέψεις όπως εσύ θέλεις... Η μόνη λαλακία είναι ότι αν είσαι στην προσφορά διπλασιασμού δεν μπορείς να αγοράσεις και τα 3ευρα πακέτα για 60' προς όλους (αντίστοιχο της q) αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ :

 

Έχω 10 μήνες τώρα φρογκ και το μόνο που κάνω είναι να βάζω μία 10ευρη κάρτα το μήνα που γίνεται 17,8ευρο (αν βγάλεις τους φόρους). 5ευρο πάνε για ιντερνετ και το πακετάκι 300'+300SMS και τα υπόλοιπα να τα καταναλώσω όπως θέλω...και επειδή όπως σας είπα δεν μιλάω άσκοπα στο κινητό, έχω φτάσει να έχω και 60ευρο υπόλοιπο στην κάρτα (που πιστέψτε με βγάζω κάνα χρόνο χωρίς να ανανεώσω ξανά!! :P :P :P)

 

 

ΚΑΛΟ, Ε????? ;) ;) ;) :P :P :P

1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως το f2g έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό. Χάρισε και κάποιες συσκευές τώρα τελευταία και καθάρισε. Έχει η γυναίκα μου και σχεδόν την ζηλεύω......:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Link to comment
Share on other sites

f2g...και ας καθήσουν οι περισσότεροι να "ταϊζουν" τα whats up.

 

υ.γ έχω και εγώ ΜΟΝΟ για να με καλούν.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως το f2g έχει διαλύσει τον ανταγωνισμό. Χάρισε και κάποιες συσκευές τώρα τελευταία και καθάρισε. Έχει η γυναίκα μου και σχεδόν την ζηλεύω......:)

 

 

Μπορείς κι εσύ!:p

Link to comment
Share on other sites

Έχω 10 μήνες τώρα φρογκ και το μόνο που κάνω είναι να βάζω μία 10ευρη κάρτα το μήνα που γίνεται 17,8ευρο (αν βγάλεις τους φόρους).

 

Μεγάλη μαγκιά η frog σε αυτό! Χρηματιστήριο τις έκανε τις κάρτες & τις αυγατίζεις! Αυτές είναι εταιρίες! Όχι σαν κάτι άλλες, που βάζεις 10 και πάει στα 7. :D:D:p

Link to comment
Share on other sites

whats up λόγο φοιτητικής προσφοράς
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930
Link to comment
Share on other sites

Eχω το φοιτητικο whats up οπου με 10 ευρω εχεις 600 λεπτα προς whats up και 600 mb internet ,και αν θες απο αυτα τα 10 ευρω μπορεις να εχεις 1000 λεπτα προς ολους με 4 ευρω εαν το ενεργοποιησεις μεχρι 13/2..
Link to comment
Share on other sites

F2g με μια 10αρα καρτα κανω δουλεια για ενα μηνα + τα μικρα δωρακια που προσφερει ανα 7 ημερες !!! αλλα το κακο του ειναι η ελλειψη σηματος της Wind ... !
Link to comment
Share on other sites

F2G με διαφορά αυτή την στιγμή. Είναι το μόνο νομίζω που δίνει με 5€ 1GB και τώρα με το φοιτητικό τις έσκισε όλες (1000' & 1GB με 5€).
Link to comment
Share on other sites

Τελικά κατέληξα σε Cu λόγω της κοπέλας μου και επειδή στις περιοχές που κινούμαι η Wind της μητέρας μου δεν έχει καλό σήμα.
Link to comment
Share on other sites

CU για το καλύτερο φοιτητικό πακέτο στο σύνολό του και F2G για οτιδήποτε πέραν του φοιτητικού.
Link to comment
Share on other sites

Έχω f2g. Εκτός από τα διάφορα φοιτητικά πακέτα που υπάρχουν, λίγο-πολύ όλες οι εταιρείες έχουν τα ίδια πακέτα. Εξάλλου η ύπαρξη αυτών των πακέτων είναι που έκανε πολλούς να αφήσουν τα πάγια και να στραφούν στα καρτοκινητά. Βέβαια και η οικονομική κρίση, αλλά, κατά τη γνώμη μου, εάν δεν είχαν αυτά τα πακέτα οι εταιρείες, η καρτοκινητή θα εξακολουθούσε να μην ήταν συμφέρουσα. Η WIND, πιστεύω, πήγε την καρτοκινητή πιο πέρα. Αυτή ήταν που ξεκίνησε τον "χορό" των προσφορών. Εάν είχε βελτιώσει και το σήμα της (gsm, 3g) θα ήταν ή πρώτη. Κάνει πολύ καλές προσφορές, είτε σε μεμονωμένους πελάτες, είτε σε όλους και μάλιστα συνδυάζει προσφορές στο f2g μαζί με σταθερό σε αυτη που αν δεν κάνω λάθος δεν το κάνει άλλη, παρά μόνο με πάγιο.
Link to comment
Share on other sites

Έπρεπε να είχατε ακόμα μια ψηφοφορία με θέμα 'Ποιο πακέτο καρτοκινητής έχετε'

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Link to comment
Share on other sites

θεωρω οτι το συγκεκριμενο poll ειναι επι της αρχης ακυρο γιατι τουλαχιστον το 80% που ψηφιζουν και γραφουν εδω ειναι φοιτητες και μιλανε για τα φοιτητικα προγραμματα.για εκεινους ας δημιουργηθει ξεχωριστο poll και για εμας τους υπολοιπους ενα αλλο ωστε να γνωριζουμε τι συμβαινει στις 2 περιπτωσεις.ετσι πως ειναι η ψηφοφορια σημερα το οτι η wind ειναι στην κορυφη ειναι απολυτως πλασματικο κατα την γνωμη μου γιατι οι μισοι ψηφοι της ειναι απο φοιτητες.το ιδιο ισχυει φυσικα και στις αλλες 2 εταιρειες απλα στην wind φαινεται λιγο παραπανω.
Link to comment
Share on other sites

Εγω ειμαι στην Q διοτι ειναι η ποιο οικονομικη.

1€ 400 λεπτα προς wind

3€ 80 λεπτα προς ολους με χρεωση ανα λεπτο.

 

Δλαδη με 4 € το μηνα αλλα με συντηριτικη χρηση.

 

βεβαια αν ημουνα η αν μπορουσα να παρω το φοιτητικο της f2g με τα 1000 λεπτα θα ηταν το τελειο.

 

Καλα δεν μιλαμε για το web interface στην ιστοσελιδα του λογαριασμου μας της wind που ειναι απλα απαιχτο.

Link to comment
Share on other sites

Eχω το φοιτητικο whats up οπου με 10 ευρω εχεις 600 λεπτα προς whats up και 600 mb internet ,και αν θες απο αυτα τα 10 ευρω μπορεις να εχεις 1000 λεπτα προς ολους με 4 ευρω εαν το ενεργοποιησεις μεχρι 13/2..

 

και πολλά παραπάνω...

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, με την q έχω : με 3€ 240 mb internet, με 1€ έχω 400' προς wind- q που είναι όλοι οι δικοί μου, και τέλος δωρεάν 2 ώρες προς όλους λόγω ότι έχω σταθερό wind., δεν υπάρχει καλύτερο!!!
Symbian, Die hard
Link to comment
Share on other sites

Εχω whats up επειδή όλες οι επαφές μου έχουν το ίδιο αλλά το F2G έχει τις καλύτερες προσφορές μακάρι να μπορούσα να βάλω κ εγώ.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...