Jump to content

aggeletakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aggeletakis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

aggeletakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. θεωρω οτι το συγκεκριμενο poll ειναι επι της αρχης ακυρο γιατι τουλαχιστον το 80% που ψηφιζουν και γραφουν εδω ειναι φοιτητες και μιλανε για τα φοιτητικα προγραμματα.για εκεινους ας δημιουργηθει ξεχωριστο poll και για εμας τους υπολοιπους ενα αλλο ωστε να γνωριζουμε τι συμβαινει στις 2 περιπτωσεις.ετσι πως ειναι η ψηφοφορια σημερα το οτι η wind ειναι στην κορυφη ειναι απολυτως πλασματικο κατα την γνωμη μου γιατι οι μισοι ψηφοι της ειναι απο φοιτητες.το ιδιο ισχυει φυσικα και στις αλλες 2 εταιρειες απλα στην wind φαινεται λιγο παραπανω.
  2. καλησπερα παιδια.μια ερωτηση.στο πακετακι ιντερνετ η βονταφον γραφει "Τα ΜΒ είναι για κίνηση μέσω των APN (Ρυθμίσεων Internet): wapkarta.vodafone.gr, webkarta.vodafone.gr, internet.vodafone.gr, wap.vodafone.gr" τις ιδιες ρυθμισεις πρεπει να χρησιμοποησω και οταν παιρνω το bonus του 1gb οταν κανω ανανεωση απο 20 ευρω και ανω η χρειαζεται κατι διαφορετικο?
  3. εμενα με βολευει παρα πολυ η βονταφον με το πακετακι talk to vodafone 609 γιατι εκτος απο 500 λεπτα προς ολη την βονταφον δινει 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα και αν το ενεργοποιησεις απο το site τους αλλα 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα.η wind τα παει παρα πολυ καλα λογω του 1gb ιντερνετ που δινει με 5 ευρω.διαφωνω με τον φιλο TIM-RANGER οτι ο ανταγωνισμος δινει 500 mb γιατι τουλαχιστον εδω στην βονταφον με online ενεργοποιηση παιρνεις αλλα 500mb δωρο,συνολικα 1gb με 5 ευρω.απλα ειναι σε προσφορα δεν ειναι μονιμο.εκει να συμφωνησουμε οπως και στο οτι η whatsup δινει μονο 500mb χωρις κανενα bonus η δωρο.
  4. aggeletakis

    ZTE V970

    θα περιμενεις2-3 μερες ακομα να σου εμφανιστει
  5. aggeletakis

    ZTE V970

    ποτε σου στειλανε το tracking?
  6. aggeletakis

    ZTE V970

    sygic δοκιμασε αν σε βολευει
  7. aggeletakis

    ZTE V970

    κοιτα αυτες τις μερες μεχρι τεταρτη να δεις στο elta-courier αν σου βγαλει αφιξη στην χωρα προορισμου.κατι τετοιες κινεζιες ειχαν γινει και σε ενα παιδι πολλες σελιδες πιο πισω με μεταφορα του κινητου του σε ολη την ευρωπη αλλα ηταν λαθος του chinapost στο tracking
  8. κατεβαζεις καταρχην το κινεζικο firmware που εδωσα στο παιδι.

    μετα ανοιγεις το flash tool και πατας δεξια το scatter-loading και πας στον φακελο με το κινεζικο firmware

    απο εκει διαλεγεις το scatter αρχειο και ξεκινας να φλασαρεις την ρομ πατωντας firmware---->upgrade πανω παν στο flash tool.

    μολις ολοκληρωσεις την διαδικασια και ξεκινησει παλι το κινητο,περνας οποια ρομ θες

  9. φιλε μου σε παρακαλω αν μπορεις να βοηθησεις.

    εχω κανει καταλαθος ******* και εκανα και γω whole format σαν το αλλο παιδι ,με το SP Flash Tool v3.1224.01, μαλλον απο οτι καταλαβα επρεπε να μην πατησω ολα.

    διαβασα μετα οτι τον βοηθησανε με το εργοστασιακο firmware , αλλα πες μου σε παρακαλω τι ακριβως τσεκαρω , ποιο απο τα αρχεια περναω και τελος αν παταω παλι whole format η κατι αλλο η αν παταω στο upgrade firmware με το SP Flash Tool v3.1224.01.

    βασικα πηγαινα να κανω ενοποιηση μνημης αλλα δεν ξερω επισης αν εφταιγε και η μπαταρια που την ειχα αφησει μεσα η απλως η λαθος επιλογη, τωρα δεν ανοιγει καθολου, το εργοστασιακο το εχω κατεβασει αλλα δεν κανω τιποτα τωρα,

    σε ευχαριστω για καθε πολυτιμη βοηθεια

  10. aggeletakis

    ZTE V970

    τα συγχαρητηρια στον gerstavros2 αδερφε γιατι εκεινος εδωσε το εργοστασιακο firmware στο forum.ολα καλα τωρα με το κινητο?εβαλες καινουρια rom?
  11. aggeletakis

    ZTE V970

    δοκιμασε να το ξανακανεις.ακολουθα τα βηματα της σελιδας 30 που λεει και ο σταυρος.αν στο ξαναβγαλει παλι στειλε στον gerstavros2 μηνυμα και πες του το
  12. aggeletakis

    ZTE V970

    κατεβασε αυτο http://d-h.st/DTN φλασαρε το κανονικα και μετα περνα οποια ρομ θες
  13. aggeletakis

    ZTE V970

    επαθε το παιδι αυτο που επαθα και εγω πριν λιγες μερες.επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,reboot και μετα απολυτο κενο :worry: ουτε σε recovery μπαινει ουτε πουθενα.μονο με το εργοστασιακο των κινεζων μπορει να ξαναξεκινησει το κινητο
×
×
  • Create New...