Jump to content

panosmiklo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panosmiklo

  1. Σευχαριστώ ρε Ρομανε. Κατάλαβα πως ήταν too much αυτά που ζητούσα για αυτά τα χρήματα οπότε είπα ας πάρω κάτι ποιο οικονομικό για μια πιο απλή χρήση και παρέθεσα το συγκεκριμένο για γνώμες. Τώρα αν ο καθένας που δεν έχει ζωή μπαίνει και το παίζει γαμαουα απλά κάνει το νήμα πιο κουραστικό.
  2. Ακριβώς αυτό, φορητοτητα, το γράφω και στο αρχικό ότι είναι βαρύ πλέον για μένα το λαπτοπ, και επίσης δεν δουλεύει η μπαταρία του καθόλου. Είμαι ικανοποιημενος από την απόδοση του. Απλά θέλω να είναι πιο εύκολο να το κουβαλαω και να διαβάσω βιβλία. Μην εξαπτεστε μερικοί. Αν θέλετε να βοηθήσετε στείλτε, αν θέλετε να κραξετε επειδή είμαι νουμπας οκ, το καταλάβαμε είστε γαματοι! Στείλτε κάτι που θα βοηθήσει τη συζήτηση να λήξει και να μην κουράζει. Πχ την άποψη σας για το συγκεκριμένο ταμπλετ. http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_159306.html
  3. Παιδιαά ,έχετε δίκιο, και εγώ δεν εξηγήθηκα σωστά. Το γράφω οτι θέλω να είναι πάνω από 9 ίντσες. Το sony Vegas άρχισα να το δουλεύω λίγο τον τελευταίο καιρό, και προφανώς δεν θέλω να κάνω κάποιο επαγγελματικό αριστούργημα , αλλά ερασιτεχνικά και σε μέτριας ποιότητας αποτέλεσμα βίντεο.(Και με το windows movie maker πχ, την κάνω την δουλειά μου). Έχω λάπτοπ πουέχει 4 gb και απλά το πηγαίνει το πρόγραμμα, δεν το πάει σφαίρα, οπότε γνωρίζω οτι 2gb θα είναι ακόμα πιο άσχημα. Κυρίως προγράμματα που χρειάζομαι είναι τα office που τα χρησιμοποιώ πολύ, και απο κεί και πέρα απλά πράγματα, ιντερνετ, ebooks κλπ. Εντάξει οι εποχές είναι δυσκολές και όταν δεν έχεις και καλή δουλειά θέλεις να κόψεις από παντού έξοδα. Ευχαριστώ πάντως για την καθοδήγηση.
  4. Τώρα μάλιστα, ευχαριστώ. Έχω παραγγείλει κ άλλες φορές από Κίνα, από αξιόπιστα μαγαζιά, και ήταν κομπλέ. Όντας άσχετος όμως απλά ρώτησα τις διάφορες επιλογές. Οπότε καλύτερα να στροφών σε λαπτοπ για τα βαριά προγράμματα. BTW πως βλέπετε το ταμπλετ που ρώτησα πριν, από το gearbest.com??
  5. Τι εννοείς φίλε μου? Παρακαλώ προτείνετε μου κάτι ή μια γνώμη για αυτό που έδειξα. Κανείς δεν κατέχει το σπορ εξ αρχής, όλοι εδώ μάθαμε... Οπότε δεν με βοηθά κάπως αυτό που είπες
  6. Έχω βρει αυτό, και αρκετά οικονομικό, http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_159306.html Αλλά αν υπάρχει κάποιο που να προτείνετε ακόμα και περισσότερα χρήματα θα το σκεφτώ, ευχαριστώ!
  7. Γειά χαρά στην παρέα, Θέλω ένα ταμπλετ, το οποίο να το χρησιμοποιώ αντί του λαπτοπ που είναι πολύ βαρύ για μένα. Θέλω να έχει : 1) Windows, καθώς θέλω να του εγκαθιστώ προγράμματα για δουλειά ( να μπορεί να σηκώνει πχ το Sony vegas) 2)μια σχετικά καλή αυτονομία μπαταριας 3)οθονη πάνω από 9" 4)να έχει δυνατότητα 3g 5)γυρω στα 200€ Ευχαριστώ πολύ!
  8. Παιδιά ψάχνω ένα smartphone για τη μητέρα μου να έχει τα εξής κυρίως : Οθόνη έως 5.5 ιντσες Ικανοποιητικη κάμερα Καλή μπαταρια Κόστος maximum 60 € Η χρήση όπως φαντάζεστε είναι λίγο fb, viber, μετάφραση απλή, και λίγο ίντερνετ. Ευχαριστώ!
  9. Ρε παιδιά στο gearbest.com όταν πάω να ολοκληρώσω την συναλλαγή μου λέει choose a shipping method, αλλά πέρα από την επιλογή "insure your..." δεν μπορώ να βρω που είναι το συγκεκριμένο πράγμα.
  10. Παιδιά, μπορώ να βάλω την ελληνική, ή κάποια άλλη ρομ, χωρίς να χάσω τις εφαρμογές αρχεία κλπ που ήδη έχω ? Αν υπάρχει κάποιο λινκ ή απλά μια λίστα με οδηγίες, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως ως νουμπας.!
  11. Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απαντήσεις σας. Απλά εγώ θέλω το κινητό μου να είναι σα αγγλικά. Αν βάλω ελληνική ρομ μπορώ να το έχω στα αγγλικά το κινητό? Ευχαριστώ! Επίσης κάποιο λίνκ για την ελληνική ρομ?
  12. Χαιρετώ την Παρέα! Έχω την V6, και στα αγγλικά. Στα τελευταία 2 update μου έχει γίνει το εξής. Τα ελληνικά πλέον δεν εμφανίζονται κανονικά σε κάποια αππλικεισο. Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω τις εξής screenshot για να με βοηθήσετε αν μπορείτε. plaesae help! thnx!
  13. Με Vodafone Student πακέτα, έχω τσάμπα κάθε μήνα 600 min για CU και 600 mb. Και με 4 επιπλέον ευρώ 1000΄ προς ΟΛΟΥΣ και 200 MB.
  14. Καλοκαίρι παραλία και μουσική από το HTC ONE!! Γουστάρωω!!
×
×
  • Create New...