Jump to content

myphone POLL: Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

DJDB
 Κοινοποίηση

Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;  

1.287 members have voted

1. 1. Ποιο καρτοκινητό διαθέτει τις καλύτερες προσφορές και πακέτα;

• What's Up
      168
    • Καρτοκινητό Vodafone
      83
    • Cosmoκάρτα
      65
    • Καρτοκινητή Q
      125
    • CU
      214
    • F2G
      600
    • Άλλο
      32

Recommended Posts

• Απαντήσεις 381
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για 5 χρόνια περίπου είχα Συμβόλαιο Q με μηδενικό πάγιο και τη χαμηλότερη χρέωση μηνύματος απ' όλα και απ' όλους (μόλις 4 λεπτά). Κατά τύχη και χωρίς κάποια επίσημη ενημέρωση, έμαθα ότι από 12/9/2014 η τιμή ανά SMS αυξάνεται κατά 400% και πάει στα 16 λεπτά! Ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξω και να πάω σε κάτι άλλο.

Προσωπικά, δε θέλω πάγιο -αν πάω σε συμβόλαιο- και θέλω χαμηλή χρέωση μηνύματος -πέρα από τα εξτρά πακέτα προσφορών-. Έτσι, κατέληξα στην κάρτα Q, μιας κι έχει τη χαμηλότερη τιμή SMS, στα 6 λεπτά. Από σήμα, δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη εταιρεία. Τεράστιο συν είναι η χρέωση ανά δευτερόλεπτο, από το πρώτο δευτερόλεπτο, που σημαίνει μεγάλη εξοικονόμηση!

Εγώ δηλώνω ικανοποιημενος από το f2go. 1gb ίντερνετ που με απλή χρήση μου περισσεύει και 200 λεπτά προς όλους που με λίγη προσοχή μου αρκεί. Sms δεν πολυστελνω αφού έχω πάντα ίντερνετ και στέλνω μέσω viber. Επίσης πολύ βολική η δυνατότητα ανανέωσης μέσω Paypal. Θα ήθελα μικρότερο ελάχιστο χρόνο χρέωσης βέβαια.

Πιστέυω q αν κάνεις μικρές κλήσεις λόγω χρέωσης ανά δευτερόλεπτο και f2g αν μιλάς πιο πολύ, λογω διαφόρων δωρακίων και προσφορών (log in & win κλπ)

• 10 months later...

ποιο καλό πακέτο σε κάρτα ισχύει τώρα ;

καλή ηταν η wind με ανανέωση μικτά 12€ μείον -1,55€ ξέβγαλμα φορου εδινε 300 λεπτα προς όλους + δώρο μια φορα το μηνα 1GB για 30 μερες και σου έμενε 10,45€ καθαρό υπόλοιπο στο ταμείο.

εχω 5 αριθμους τις μετέφερα στη wind και 3 απο αυτα δεν μπορουν να καταχωρηθούν στο προγραμμα :mad: διότι έχει ληξη η περιοδος ενεργοποιησης του προγραμματος.

lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL

jazzgroove.org

Σε προσφορές το f2g δε συγκρίνεται με τίποτα, ειδικά το φοιτητικό.

Σε πακέτα, θεωρώ την Q εκτός σύγκρισης και πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό, κυρίως για τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Τα 100' της Q κρατάν πολύ περισσότερο από τα 300 των άλλων... με τα δικά μου κριτήρια εννοείται. Σε άλλους, λογικό να είναι διαφορετικά. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Φοιτιτηκο Vodafone CU

με 5 ευρω τον μηνα εχω 1200 λεπτα προς ολους και δωρεαν 1.5GB τουλαχιστον

:ninja: Θάνατος σου η ζωή μου

Φοιτιτηκο Vodafone CU

με 5 ευρω τον μηνα εχω 1200 λεπτα προς ολους και δωρεαν 1.5GB τουλαχιστον

πως το περνεις βρε θηριο το 1,5 γιγα :p , και εγω φοιτητικο εχω αλλα τοσα δε φτανω

• 4 months later...
f2go μακραν ποιο φθηνη αλλα απο σημα για κλοτσιες !

Ανάλογα την περιοχή.

Κατ' αρχήν αν είσαι σε "νεκρό" σημείο (που όλες οι εταιρίες έχουν τέτοια) δεν φταίει η wind...

Αν είσαι σε αραιοκατοικημένη περιοχή (π.χ.απομακρυσμένο χωριό) ίσως πρέπει να κοιτάξεις για άλλη εταιρία (συμπληρωματικά με 2η κάρτα ή με φορητότητα)...;)

• 2 weeks later...

Βάζω 10 ευρώ κάρτα το μήνα. Αυτομάτως με την ανανέωση κερδίζω 500MB ίντερνετ. Αν θέλω αυτό το αλλάζω με δώρο 120 λεπτά προς όλη τη Vodafone. Επίσης παίρνω συνεχώς επιπλέον 100MB από ανανεώσεις που κάνουν φίλοι και οικογένεια και με έχουν προσθέσει στο CU Πάρε να 'χεις. Και αυτό δωρεάν. Το καλοκαίρι είχα φτάσει να έχω 4GB ίντερνετ και χωρίς ποτέ να τα υπολογίζω.

Έχω ξεχάσει τι πάει να πει αγοράζω ίντερνετ ή ελέγχω αν πάω να ξεπεράσω κάποιο όριο. Η πλειοψηφία των φίλων έχει What's Up. Κανείς δεν χρησιμοποιεί Viber ή What's Up γιατί από ότι μου λένε το ίντερνετ είναι είδος πολυτελείας στην Cosmote. Το δωρεάν είναι λίγο και το υπόλοιπο το πληρώνεις. Έτσι μου λένε, δεν το έχω ψάξει ο ίδιος.

Με τα 10 ευρώ κάρτα που βάζω, χρησιμοποιώ τα 7 και ενεργοποιώ πρόγραμμα το οποίο μου δίνει 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα κινητά και σταθερά + 300 λεπτά προς CU, 100 SMS προς όλα τα δίκτυα + 500 SMS ή MMS προς CU και 60MB επιπλέον ίντερνετ. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει ελάχιστη χρέωση ομιλίας 3 λεπτά αλλά για εμένα δεν ήταν ποτέ πρόβλημα.

Όσο έχουν έτσι τα πράγματα δεν την αλλάζω με τίποτα.

Ετσι ήμουν κι εγω, αλλά πάει ακόμα πιο κάτω αν σε ενδιαφέρει... :)

5€ κόστος το μήνα. 3€ για 100' πρός όλους με χρέωση ανα δευτερόλεπτο και ακόμα 2 € στο ιντερνετ που μου δίνει 400mb.

Στην Q

ειμαι χρηστης cu 7 χρονια και πλεον λεω να παω στην κοσμοτε what's up

προτιμω q που την εχω για επαγγελματικο προσαναναλοτισμο

Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue

COSMOTE WHATS UP

• 2 weeks later...
Καλύτερες προσφορές και πακετα το F2G αλλα από αξιοπιστία θα επιλεξω Κοσμοτε οπου εδώ και 10 χρόνια δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα θέμα.Πήρα 2ο αριθμό F2G αλλά δεν έχω σήμα και επίσης κάποια στιγμή μου εφαγε χρήματα απο την κάρτα.Το έχω πάντως για ωρα αναγκης...για Vodafone δεν έχω άποψη,το μονο που ξέρω ότι στην περιοχή μου έχει σχεδόν ίδιο σήμα με Κοσμοτε.πάντως εδώ εχω ψηφίσει F2G καθαρά και μονο για την ερώτηση με τα πακέτα.

F2go πραγματι, μακραν οι καλυτερες προσφορές, στα μη φοιτητικά πακετα εχει σιγουρα τις οικονομικοτερες επιλογές, ειναι απίστευτα γελοιο με 10 ευρω σε καρτοκινητη να εχει καποιος, 400' ολους, 80sms, 1500' προς 3 αγαπημενους αριθμους της εταιρείας, 1,5 GB data κ εκατονταδες λεπτα κ sms στην εταιρεία κ να εχουν άλλοι συνδεση που με 50 ευρω δεν περνουν ουτε τα μισα απο αυτά.

Η μεγαλυτερη αισχροκέρδεια που υπαρχει ειναι το whatsup, που δεν σου δινει καν χρονο προς cosmote, το ποιο τραγικο απο ολα ειναι οτι προωθουν στα παπουδια καρτες watchup, χωρις κανενα πακετο κ φευγουν 20ευρα τη βδομαδα...

Το μονο κακο ειναι οτι το σημα της wind, σε καποια περιοχή μπορει να ειναι τοσο κακο οσο κ της cosmote.

Σημα να πιανει παντου εχει μονο η vodafone!

Edited by Apothecary

Το μονο κακο ειναι οτι το σημα της wind, σε καποια περιοχή μπορει να ειναι τοσο κακο οσο κ της cosmote. Σημα να πιανει παντου εχει μονο η vodafone!

Ανεξάρτητα από την πληθυσμιακή κάλυψη της κάθε εταιρίας, όλες έχουν αδύναμα/ή και νεκρά σημεία, εξαιτίας του κυψελοειδούς συστηματος των κεραιών.:!:

εγώ με 10€ στην what's up είμαι καλλημενος. με 5€ 200' προς όλους και με άλλα 5€ 500mb. με αυτά τα δύο πακέτα δεν είχα ποτέ πρόβλημα να ξεμεινω + ότι έχω σήμα παντού.

Ισχύει, αλλα στα υπόγεια νοσοκομείων, υπόγεια παρκινγκ, μετρο, βουνα κ απομακρυσμενα νησιά, με την vodafone , παντα ειχα το καλυτερο σημα.

οταν ημουν στην χρυση εποχη της Q νοικιαζε κεραιες απο την vodafone, τοτε επαθα το σοκ της τρομερης διαφοράς, μενοντας στην κυψελη δεν επιανα πια σημα στο δωμάτιό μου. οποτε περασα στην cosmote κ επρεπε να βγω στο μπαλκονι...

στο στρατο ημουν στην χιο, μας δινανε δωρεαν whatsup στην εισοδο κ ολα τα φανταρακια ειχαν whatsup, ε εκει δεν ειχα ποτε σημα κ οταν επιανα δεν ειχαν αυτοι που τηλεφωνουσα, ουτε στα βουνα της ηπείρου που πηγαινα για κυνηγι επιανα, ουτε στην επιστροφη στην Αθήνα.

οταν ειμαι σε ασανσερ παντα ψαχνω να βρω ποιος εχει σημα κ παντα η vodafone εχει!

Εγω στην επαρχία μένω και βλεπω ότι η Κοσμοτε στο χωριό μου έχει 2-3 γραμμές H+,η Vodafone 3 γραμμές Ε και η Wind 2 γραμμές G (δεν μπαίνει καν ίντερνετ) και σε συνδυασμό με το What's up φοιτητικό ειμαι καλυμμένος.Στην πόλη των Τρικάλων η Cosmote και η Vodafone έχουν ισάξιο σήμα αλλα σε κλειστούς χώρους η Vodafone χάνει.Η Wind δεν φτάνει καν H+.Στη Σάμο που ήμουν φαντάρος με Κοσμοτε παλι φουλ σήμα όπως και Θεσσαλονίκη-Αθήνα δεν είχα θέμα.Τώρα ο καθένας στην περιοχή που κινείται εχει τα θέματα του αναλογα την εταιρία αλλα θεωρω οτι στην επαρχία και συγκεκριμένα σε χωριά η Κοσμοτε δεν εχει αντίπαλο..

MTN πρωην Areba στην Κυπρο ποιανει καλυψη 4G μεχρι και στα βουνα ακομα. Εχω το Unlimited πακετο μεχρι και 2GB Internet ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ομολογο και ας πληρωνω κανα 68ευρω τον μηναν.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

• 4 weeks later...
Για να εχω περισσοτερα λεπτα προς ολους να επιλεξω f2g?

Για να έχεις τα πάντα περισσότερα ναι, επιλέγεις f2g.

TCL 40 NXTPAPER

το άλλο το ξέρετε;;

Απο το καλοκαίρι η αγαπημενη μας Cosmote, άλλαξε τους όρους χρήσης της κάρτας,

και μπορείς να κρατήσεις τα χρήματα σου, μόνο 3 μήνες!!! μετά τα χάνεις αν δεν ανανεώσεις!

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/timologiakes-allages-kartokinitis.pdf

Δηλαδή βάζεις 10 ευρώ την 1η Ιανουαριου κι αν δεν τα χαλάσεις μεχρι την 1η Απριλιου, τα χάνεις!!

Μπορούν να κανουν τέτοιες αλλαγές χωρίς να ενημερώνουν;;'

Εδω θα μου πείς, άλλα ψηφίσαμε κι άλλα μας ήρθαν, σ αυτό κολλάς;......

το άλλο το ξέρετε;;

Απο το καλοκαίρι η αγαπημενη μας Cosmote, άλλαξε τους όρους χρήσης της κάρτας,

και μπορείς να κρατήσεις τα χρήματα σου, μόνο 3 μήνες!!! μετά τα χάνεις αν δεν ανανεώσεις!

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/timologiakes-allages-kartokinitis.pdf

Δηλαδή βάζεις 10 ευρώ την 1η Ιανουαριου κι αν δεν τα χαλάσεις μεχρι την 1η Απριλιου, τα χάνεις!!

Μπορούν να κανουν τέτοιες αλλαγές χωρίς να ενημερώνουν;;'

Εδω θα μου πείς, άλλα ψηφίσαμε κι άλλα μας ήρθαν, σ αυτό κολλάς;......

Προσπαθώ να βρω το λινκ αλλά δεν μπορω αυτή τη στιγμή. Πάντως έχουν βγάλει ανακοίνωση.