Jump to content

Cyberscout

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Cyberscout

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 4

Cyberscout's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πώς μπορεί να υπολογίζει κάποιος το μέγεθος της επιδότησης νέας συσκευής ή έκπτωσης παγίου (σε συμβόλαιο WIND προφανώς!); Και η βασική απορία μου είναι η εξής: Ας πούμε ότι έχω ένα συμβόλαιο με μηνιαίο πάγιο 30 ευρώ. Η επιδότησή μου θα είναι "μεγαλύτερη": Α. Εάν κάνω χρήση 5 ευρώ το μήνα και άρα "δωρίζω" κάθε φορά τα επιπλέον 25 ευρώ στη WIND; ή Β. Εάν κάνω χρήση 50 ευρώ το μήνα και άρα δίνω παραπάνω κάθε φορά 20 ευρώ στη WIND; Ή μήπως όποια χρήση και να κάνω, η επιδότηση είναι στάνταρ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  2. Αυτό ήταν! Υπήρχε θέμα με τη γλώσσα, αφού για προεπιλογή είχα τα Αγγλικά! Το γύρισα στα ελληνικά, το άλλαξα σε 16bit και τώρα είναι ΟΚ! Ευχαριστώ!!!:)
  3. Πού ακριβώς είναι αυτή η ρύθμιση; Για κωδικοποίηση δε βλέπω πουθενά κάτι... Μόνο σε ένα σημείο για να τσεκάρεις ή όχι τους "ειδικούς χαρακτήρες sms".
  4. Ναι, με κεφαλαίους χαρακτήρες γράφω και παίρνει μέχρι 70 χαρακτήρες...
  5. Έχω ένα θέμα με την αποστολή μηνυμάτων sms, αφού οι ελληνικοί χαρακτήρες που δέχεται είναι το μέγιστο 70 αντί για 160. Έψαξα λίγο για κάποια λύση, αλλά μπερδεύτηκα, διότι δεν κατέληξα εάν είναι θέμα ρυθμίσεων του κινητού ή αν είναι θέμα του ρύθμισης του παρόχου. Έχω το HTC One και πάροχο τη WIND. Υπάρχει τρόπος να στέλνω ελληνικά sms μέχρι 160 χαρακτήρες ή μήπως με τη WIND δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω αυτό;
  6. Έχω κάρτα Q και κατέβασα την εφαρμογή What's Up Messenger, καθώς στη διαφήμιση λέει ότι μπορείς ακόμα και χωρίς WiFi να στέλνεις και να λαμβάνεις μηνύματα. Παρόλ' αυτά, όταν στέλνω κάποιο μήνυμα μέσω της εφαρμογής, ο παραλήπτης δεν το λαμβάνει μέχρι να συνδεθώ σε κάποιο ασύρματο δίκτυο (όπως και το αντίστροφο). Χρειάζεται κάποια επιπλέον ρύθμιση; Μήπως τελικά δεν ισχύει αυτό που διαφημίζει η Wind;
  7. Για 5 χρόνια περίπου είχα Συμβόλαιο Q με μηδενικό πάγιο και τη χαμηλότερη χρέωση μηνύματος απ' όλα και απ' όλους (μόλις 4 λεπτά). Κατά τύχη και χωρίς κάποια επίσημη ενημέρωση, έμαθα ότι από 12/9/2014 η τιμή ανά SMS αυξάνεται κατά 400% και πάει στα 16 λεπτά! Ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξω και να πάω σε κάτι άλλο. Προσωπικά, δε θέλω πάγιο -αν πάω σε συμβόλαιο- και θέλω χαμηλή χρέωση μηνύματος -πέρα από τα εξτρά πακέτα προσφορών-. Έτσι, κατέληξα στην κάρτα Q, μιας κι έχει τη χαμηλότερη τιμή SMS, στα 6 λεπτά. Από σήμα, δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη εταιρεία. Τεράστιο συν είναι η χρέωση ανά δευτερόλεπτο, από το πρώτο δευτερόλεπτο, που σημαίνει μεγάλη εξοικονόμηση!
  8. Καλησπέρα, κάτι άσχετο θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν το βρίσκω πουθενά... Πώς μπορούμε να βάλουμε τόνο ή διαλυτικά; :(
  9. Καλησπέρα, για μια υπηρεσία της wind (wind plus) θέλω να στείλω ένα κενό μήνυμα στο 19022. Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό αρνείται να το αποστείλει χωρίς να έχω γραμμένο κάτι! Πώς μπορώ να το παρακάμψω; Ευχαριστώ!
  10. Πού το βρίσκουμε αυτό; Στο market δεν υπάρχει και η επίσημη σελίδα του app δεν ανοίγει! :wacko:
  11. Τρεις εφαρμογές που πήγα να δοκιμάσω (gblocker, mr. number, afirewall) λένε ότι το μοντέλο μου δεν είναι συμβατό...
  12. Χρησιμοποιώ το mini pro εδώ και κανά μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη λειτουργία του, κυρίως για την ταχύτατη απόκριση. Ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε κάποιο καλό app, το οποίο να μπλοκάρει τις κλήσεις με απόκρυψη (όταν δηλαδή με παίρνει κάποιος με απόκρυψη να δείχνει ότι είμαι απασχολημένος).
  13. Θα ήθελα να σας περιγράψω μια ενδιαφέρουσα περίπτωση! Μετά από πολλά χρόνια στο what's up, αποφάσισα για διάφορους λόγους να μεταφερθώ στο συμβόλαιο Q. Έτσι λοιπόν έκανα αίτημα φορητότητας και με ενημέρωσαν ότι σε 15 μέρες θα γινόταν η αλλαγή. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα είχα το δικαίωμα να καταναλώσω το υπόλοιπο της κάρτας what's up. Δυο μέρες πριν την αλλαγή, είχα μείνει με 0,03 ευρώ υπόλοιπο, ποσό με το οποίο ούτε μπορούσα να τηλεφωνήσω, ούτε και να στείλω κάποιο μήνυμα. Σκέφτηκα να κάνω επέκταση υπολοίπου με 3 ευρώ. Πήρα τηλέφωνο στο 1315 και με ενημέρωσε ότι στην επόμενη ανανέωση χρόνου θα γινόταν αφαίρεση αυτών των 3 ευρώ συν 0,35 ευρώ για την υπηρεσία. Όπως καταλαβαίνετε, κατανάλωσα τα 3 ευρώ ΔΩΡΟ της Cosmote και στη συνέχεια πήγα στην Q χωρίς κάποιο πρόβλημα! Λέτε αν μετά από 10 χρόνια μεταφερθώ στη what's up να μου κρατήσει 3,35 ευρώ; :p
×
×
  • Create New...