Jump to content

Πρόβλημα στην οθόνη (Γραμμές, flickering κτλ)

hotfixus
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 213
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντα φαίνονται σε έντονο φως υπό γωνία. Ακόμα και με αναμμένη οθόνη.

Αλλά η γωνία αυτή είναι τέτοια που δεν θα βλέπεις και τίποτα στην οθόνη. Οπότε δεν σε πειράζει.

Εκτός αν κοιτάς κανονικά την οθόνη και βλέπεις τις γραμμές.

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Είναι η τεχνολογία της οθόνης να φαίνονται οι γραμμές?δεν το καταλαβαίνω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σε ολες τις lcd φαίνονται υπό κλίση στον ήλιο.

Σε μερικες συσκευές λόγο αστοχίας διακρίνονται και στη χρηση απ οτι φαίνεται.

Είναι η τεχνολογία της οθόνης να φαίνονται οι γραμμές?δεν το καταλαβαίνω.

Είχα 4 χρόνια το ζτε μπλειντ. 4 χρονια δεν ήξερα ότι έχουν γραμμές οι lcd. Ε μολις πηρα τζι 2 εξαψα και είδα τις γραμμές και την ίδια μέρα από περιέργεια έψαξα για γραμμές και στο ζτε και τελικά υπήρχαν! Δεν τις είχα δει ποτέ μου και όμως με πολύ προσοχή και πλαγιασμα του κινητού,ειδα οτι εχει κουκιδες σε ολη την οθονη. Καταλαβαινεις οτι δεν μιλαμε για προβλημα δηλαδη...

Να φαίνονται λιγο το καταλαβαίνω αλλα τοσο πολυ δεν ειναι και τοσο φυσιολογικό.. το εστειλα πισω αυριο θα μαθω αν θα μου κανουν αντικατάσταση

καλα εκανες και το εστειλες.στο δικο μου ας πουμε δεν φαινεται τιποτα..αυτα ειναι χαζομαρες που κανουν..το ενα κουκλα το αλλο πανουκλα?ενα κινητο ειναι και πρεπει να ειναι ιδιο!!τους πληρωνουμε δεν το παιρνουμε τζαπα!
I Want To Believe

καλα εκανες και το εστειλες.στο δικο μου ας πουμε δεν φαινεται τιποτα..αυτα ειναι χαζομαρες που κανουν..το ενα κουκλα το αλλο πανουκλα?ενα κινητο ειναι και πρεπει να ειναι ιδιο!!τους πληρωνουμε δεν το παιρνουμε τζαπα!

Φυσικά καλά έκανε και το έστειλε αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο εκνευρισμός....

αμα λεει ο ενας δεν εχει προβλημα,ειναι και αλλα ετσι.ειναι φυσιολογικο .επικρατει ενας συνωστισμος..ο καθε αγοραστης που θα παιρνει και θα βλεπει αυτα τα πραγματα και σε ενα αλλο που δεν θα υπαρχει θα του ερχονται διαφορα
I Want To Believe

• 1 month later...

Καλησπέρα στην παρεα. Σήμερα παρέλαβα και εγώ το τηλεφωνάκι παρτίδα 407Κ . Οι γραμμές είναι και σε μένα πολύ πιο εμφανής σε σχέση με ένα demo του πλαισίου που το σύγκρινα. Απλα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που έιχαν πιο έντονο το θεματάκι αν τελικά τους άλλαξαν οθόνη/digitizer ή το θεώρησαν φυσιολογικό στο service. Επειδή είμαι σε DOA ρωτάω και επιπλέον επειδή το χρησιμοποιώ κυρίως για δουλειά μη το στείλω τσάμπα...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.......

Γιαννης. Μ.

ανεβασε ενα screenshot νσ δουμε.βγες εξω στον ηλιο ομως και γυρισε το λιγο στο πλαι..οι γραμμες ειναι φυσιολογικες,αλλα να μν ειναι ενφονες πολυ ομως
I Want To Believe

Αν δεις το screenshot του φιλου στα αρχικα post ειναι το ενα και το αυτο....

EDIT: Μολις ανεβασα screenshot στο επισημο thread του G2... Τσεκαρετε....

Edited by johmic
Γιαννης. Μ.

Φίλε μου δεν είναι πρόβλημα αγνόησε της. Δεν θα σου το κάνουν αντικατασταση απλά θα χάσεις 2 . μέρες εγώ έχασα παραπάνω γιατί είμαι Κρήτη και τελικά μου είπανε ότι είναι 2 τύποι οθόνης εμάς είναι η 2ρη αλλά δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.. Έβαλα και ένα Screen protector τύπου γυαλί και είναι κομπλέ.. θέμα συνήθειας ειναι μετά από λίγες μέρες δεν θα σε νοιάζει καθόλου.

Ναι φίλε ακριβώς έτσι.. Οπότε απόλαυσε το κινητό και άσε της γραμμές να κάνουν τη δουλειά τους

Ναι φίλε ακριβώς έτσι.. Οπότε απόλαυσε το κινητό και άσε της γραμμές να κάνουν τη δουλειά τους

Ευχαριστω για τον χρονο σου να με ενημερώσεις. Μπορω να πω ότι αισθανομαι λιγο καλυτερα..:):):)

Γιαννης. Μ.

Αν ψάξεις στο επίσημο thread έχω ανεβάσει και φωτογραφίες από το δικό μου.. Ναι δεν είναι τπτ μην αγχώνεσαι καθόλου...

• 3 months later...

Διαπίστωσα κάποιο ζήτημα με εμφάνιση οριζόντιας λευκής γραμμής σε Alcatel S Pop 4030d στο πάνω μέρος της οθόνης.

Είναι άραγε λευκά stuck pixels;

Παρά το hard reset της συσκευής το πρόβλημα δεν διόρθωθηκε.

Edited by ilias63

• 2 months later...
Καλησπέρα σε όλους. 2 μέρα σήμερα και έχω και εγώ τής γραμμές αλλά δεν τής παρατηρώ αν είναι ανοιχτή η οθόνη.. μόνο σε συγκεκριμένη γωνιά θέασης...τι να κάνω ?

Όλοι τις έχουμε. Είναι η οθόνη του g2 Έτσι! μη σε ανησυχεί.