Titarasaudi Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Να σημειώσουμε πάντως ότι αφού το πήρες από Ευρωπαϊκό (και μάλιστα Ελληνικό) κατάστημα, είναι υποχρεωμένοι βάσει νόμου να σου παρέχουν εγγύηση για κατασκευαστικά σφάλματα για 2 χρόνια, ακόμη κι αν αυτή δεν υποστηρίζεται από την Ελληνική αντιπροσωπεία. Προφανώς στην LG η αντιπροσωπεία είναι πλειονέκτημα, αλλά εάν χρειαστεί κι εσύ έχεις εγγύηση! Μακαρι να εχεις δικιο ;) Οπως επισης, μακαρι να δουλευει ρολο'ι' οπως τωρα, και να μη χρειαστει να το μαθω ποτε......:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 παίδες καλησπέρα, έχω κάνει κάποια test με το gps status και έχω παρατηρήσει ότι αν και βρίσκει 23 satellites δεν κάνει connect σε κανέναν, ακόμα και αν περιμένω πολύ ώρα. έχω δοκιμάσει να ανανεώσω το agps, να βγάλω και να ξαναβάλω την sim card αλλα κανένα αποτέλεσμα. γενικά το gps μου δεν είναι τόσο accurate και όταν είμαι στον δρόμο μερικές φορες μου παίζει παιχνίδια και αυτό ήταν που με οδήγησε στο να το ψάξω παραπάνω. μήπως φταίει η rom μου? είμαι με cloudyg3 v2.0. έχω δει κιόλας ότι υπάρχει ένα hardware fix που φτιάχνεις τα σιδεράκια του gps στο back cover του τηλεφώνου. αν θα πήγαινα για warranty τι να τους έλεγα? το gps μου δεν δουλεύει καλά μήπως είναι ελαττωματικό? τι θα πρέπει να πω στην lg για να το δει? απλά σκέφτομαι όλη την διαδικασία να περάσω τα stock rom κλπ σε περίπτωση που μπορώ να το φτιάξω και μονος m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 παίδες καλησπέρα, έχω κάνει κάποια test με το gps status και έχω παρατηρήσει ότι αν και βρίσκει 23 satellites δεν κάνει connect σε κανέναν, ακόμα και αν περιμένω πολύ ώρα. έχω δοκιμάσει να ανανεώσω το agps, να βγάλω και να ξαναβάλω την sim card αλλα κανένα αποτέλεσμα. γενικά το gps μου δεν είναι τόσο accurate και όταν είμαι στον δρόμο μερικές φορες μου παίζει παιχνίδια και αυτό ήταν που με οδήγησε στο να το ψάξω παραπάνω. μήπως φταίει η rom μου? είμαι με cloudyg3 v2.0. έχω δει κιόλας ότι υπάρχει ένα hardware fix που φτιάχνεις τα σιδεράκια του gps στο back cover του τηλεφώνου. αν θα πήγαινα για warranty τι να τους έλεγα? το gps μου δεν δουλεύει καλά μήπως είναι ελαττωματικό? τι θα πρέπει να πω στην lg για να το δει? απλά σκέφτομαι όλη την διαδικασία να περάσω τα stock rom κλπ σε περίπτωση που μπορώ να το φτιάξω και μονος m Αν εχεις εγγυηση, σαν πιο ορθή λυση, θα σου ελεγα να το στειλεις στο service! Νομιζω το αναγνωριζει η LG. Ειχαν εξαλλου πολλα παιδια προβλημα, ειδικα οι κατοχοι των πρώτων παρτίδων (οπως και εγω, που εχω παρτιδα 309). Αν δεν μπορει να "κλειδωσει" καθολου δορυφορους, δυστυχως εχεις προβλημα! Το δικο μου κλειδωνε, αλλα ειχα προβληματα αποσυνδεσεων! Εγω λογω έλλειψης εγγυησης (32αρι, καταγωγης Χονγκ Κονγκ) ανοιξα το πισω καπακι και το "μαστορεψα" μονος μου! Οσο ηταν καινουργιο, αλλαξα πολλες official rom's, νομιζοντας οτι ηταν θεμα software, αλλα τιποτα!! Μετα τα πειραγματα που το εκανα, και με την ταυτοχρονη τότε έλευση της Kit Kat, το προβλημα μου λυθηκε! Δεν μπορω ομως να σου εγγυηθω οτι θα λυθει και το δικο σου προβλημα ετσι!! Μπορει το δικο σου να εχει αλλο προβλημα. Παντως εχουν στειλει παλαιοτερα παιδια τα δικα τους στο service με αναλογα προβληματα, και νομιζω τους αλλαζαν πλακέτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ώραια ευχαριστώ . Πρέπει να περάσω Stock ρομ κλπ πριν το στείλω σωστά? Πόσο καιρό κάνουν να το φτιάξουν περίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ώραια ευχαριστώ . Πρέπει να περάσω Stock ρομ κλπ πριν το στείλω σωστά? Πόσο καιρό κάνουν να το φτιάξουν περίπου? Μπορει να μην ασχοληθουν και καθολου!! Αλλα εσυ για να εισαι σιγουρος, βαλε καλυτερα τη "μαμα" rom, μην γινει καμμια στραβή και χασεις την εγγυηση! Εγω, οπως σου ειπα, δεν ειχα εγγυηση και δεν το εστειλα στο service, αλλα διαβαζοντας απο διάφορα παιδια που το δωσανε, κανουν περιπου 3-4 μερες. Ειδικα αν το πας μονος σου στην procordia δε νομιζω να κανουν περισσοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prastis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Thank you uuu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 χρειαζομαι μια βοηθεια. μπορει καποιος να μου πει πως θα περασω το don't panic που εχω αγορασμενο επισημά, από το παλιο τηλεφωνο στο καινουργιο? ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) χρειαζομαι μια βοηθεια. μπορει καποιος να μου πει πως θα περασω το don't panic που εχω αγορασμενο επισημά, από το παλιο τηλεφωνο στο καινουργιο? ευχαριστω εκ των προτερων. Το εχεις αγορασμένο απ' το Play; Αν ναι, τοτε μπαινοντας με το λογασμασμο με τον οποιο το αγορασες, δε σου γραφει οτι το εχεις αγορασει; EDIT: Τωρα ειδα στο αλλο νημα οτι δεν θυμασαι τον κωδικο σου...... δεν υπαρχει περιπτωση να τον θυμηθεις; :p Edited December 12, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Με το GPS δεν έχω πρόβλημα.Άνοιξα καινούργιο λογαριασμό στο Gmail και κατέβασα δοκιμαστικά το don't panic, το οποίο και κλείδωσε άμεσα. Το θέμα που αντιμετωπίζω τώρα είναι Ότο με τον νέο λογαριασμό δεν μπορώ να συνδεθώ στο Facebook παρόλο που δοκίμασα και με τους παλιούς κωδικούς . Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Με το GPS δεν έχω πρόβλημα.Άνοιξα καινούργιο λογαριασμό στο Gmail και κατέβασα δοκιμαστικά το don't panic, το οποίο και κλείδωσε άμεσα. Το θέμα που αντιμετωπίζω τώρα είναι Ότο με τον νέο λογαριασμό δεν μπορώ να συνδεθώ στο Facebook παρόλο που δοκίμασα και με τους παλιούς κωδικούς . Υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτο? Αν μπαινεις μεσα απο την εφαρμογη του facebook δοκιμασε να της κανεις εναν καθαρισμο προσωρινης μνημης και δεδομενων. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Με το GPS δεν έχω πρόβλημα.Άνοιξα καινούργιο λογαριασμό στο Gmail και κατέβασα δοκιμαστικά το don't panic, το οποίο και κλείδωσε άμεσα. σημερα πηγα στην geointeligence και εκανα εγκατασταση το don't panic Το θέμα που αντιμετωπίζω τώρα είναι ότι εχω ανοιχτο το wi fi και δεν μπορω να συνδεθω στο δικτυο. κοιταω στις ρυθμισεις και δεν βλεπω κατι. καμια βοηθεια στο που να ψαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Ρε παιδιά, site σε Ελλάδα με θήκες (flip cover με smart window) δεν παίζει να βρω με κάτω απο 15 ευρώ;; Εχει να προτείνει κανείς κάποιο site; δεν θέλω να περιμένω το ebay να ρθει σε κανα μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Ρε παιδιά, site σε Ελλάδα με θήκες (flip cover με smart window) δεν παίζει να βρω με κάτω απο 15 ευρώ;; Εχει να προτείνει κανείς κάποιο site; δεν θέλω να περιμένω το ebay να ρθει σε κανα μηνα... Εισαι σε λαθος τοπικ. Αν δε θες να περιμενεις μηνα, παρηγγειλε απο Ευρωπη. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Εισαι σε λαθος τοπικ. Αν δε θες να περιμενεις μηνα, παρηγγειλε απο Ευρωπη. Ωχ εχεις δικιο. θα μπέρδεψα τα tabs ! χίλια σορρυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 στη βεράντα βγήκα εγώ, 19 μαξ βρήκε κ κλείδωσε σε 9 μαξ, καλό είναι αυτό; Επίσης που/πως βλέπω την παρτίδα μου; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο τα τρια πρωτα ψηφια του (s/n) serial number. Αναγραφεται στην πλα'ι'νη πλευρα του κουτιου που ειχε το κινητο σου. οκ, 501 παρτίδα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 στη βεράντα βγήκα εγώ, 19 μαξ βρήκε κ κλείδωσε σε 9 μαξ, καλό είναι αυτό; Επίσης που/πως βλέπω την παρτίδα μου; οκ, 501 παρτίδα :-) Νομίζω καλά είσαι!! Σε μένα κλειδώνει 12 εως και 16 αλλά μένω Αλεξανδρούπολη! Παίζει ρόλο και αυτό, από περιοχή σε περιοχή παίζει ρόλο πόσους δορυφόρους θα μπορέσεις να κλειδώσεις. Το θέμα όμως αν το σήμα σου είναι αρκούντως ισχυρό και αν μπορεί να το κρατήσει κατά τη διαρκεια π.χ. μιας διαδρομής με πλοήγο σε αυτοκίνητο χωρίς data και χωρίς να σου κάνει αποσυνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Νομίζω καλά είσαι!! Σε μένα κλειδώνει 12 εως και 16 αλλά μένω Αλεξανδρούπολη! Παίζει ρόλο και αυτό, από περιοχή σε περιοχή παίζει ρόλο πόσους δορυφόρους θα μπορέσεις να κλειδώσεις. Το θέμα όμως αν το σήμα σου είναι αρκούντως ισχυρό και αν μπορεί να το κρατήσει κατά τη διαρκεια π.χ. μιας διαδρομής με πλοήγο σε αυτοκίνητο χωρίς data και χωρίς να σου κάνει αποσυνδέσεις. Όσες φορές δοκίμασα πλοήγηση με αυτοκίνητο σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας δεν αντιμετώπισε προβλήματα εκτός από 2-3 περιπτώσεις που έχασε για λίγο το σήμα κυρίως όμως με κακοκαιρία και συννεφιά. Αν το συγκρίνω με το προηγούμενό μου Lumia έχει παρόμοιες επιδόσεις, αν και του Lumia κλείδωνε πιο γρήγορα ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους. Εκεί που έχω εντοπίσει θεματάκι είναι όταν το χρησιμοποιώ για οδηγίες πεζός. Εκεί αργεί να ακολουθήσει μερικές φορές την πορεία μου και γενικά μπορεί να με μπερδέψει. Και πάλι την δουλειά του την κάνει άλλα με το Lumia ήμουν πιο άνετος. Ίσως να έχει να κάνει και με την εφαρμογή φυσικά. Χρησιμοποιώ τους Here maps. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλησπερα !Δευτέρα Τριτη θα εχω το κινητο πίσω που το έδωσα για επισκευη στο gps.Μιλησα πριν με chat της lg και με ενημερωσαν οτι άλλαξαν το πίσω καπάκι.Ξενερωσα λιγο γιατι είδα οτι δε καναν και καποια σπουδαια δουλεια.Ειναι σαν το κόλπο με το χαρτακι για να πατανε ποιο καλα τα συρματακια στην μητρική.Αυτοι αλλάξαν το καπακι οκ.Αρα στην ουσια οσοι εχουν πρόβλημα με το gps και κάνουν το κόλπο με το χαρτάκι,πιστεύω να λειτουργησει. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Καλησπερα !Δευτέρα Τριτη θα εχω το κινητο πίσω που το έδωσα για επισκευη στο gps.Μιλησα πριν με chat της lg και με ενημερωσαν οτι άλλαξαν το πίσω καπάκι.Ξενερωσα λιγο γιατι είδα οτι δε καναν και καποια σπουδαια δουλεια.Ειναι σαν το κόλπο με το χαρτακι για να πατανε ποιο καλα τα συρματακια στην μητρική.Αυτοι αλλάξαν το καπακι οκ.Αρα στην ουσια οσοι εχουν πρόβλημα με το gps και κάνουν το κόλπο με το χαρτάκι,πιστεύω να λειτουργησει. Λόγω έλλειψης εγγύησης, δες τι έκανα πέρυσι εγώ!! Τώρα πλέον δεν έχω καθόλου αποσυνδέσεις.... και αρκετά δυνατότερο σήμα. Αλλά και πάλι πιστεύω ότι άλλες συσκευές έχουν πολύ δυνατοτερους δέκτες! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5228118#post5228118 Edited March 22, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Λόγω έλλειψης εγγύησης, δες τι έκανα πέρυσι εγώ!! Τώρα πλέον δεν έχω καθόλου αποσυνδέσεις.... και αρκετά δυνατότερο σήμα. Αλλά και πάλι πιστεύω ότι άλλες συσκευές έχουν πολύ δυνατοτερους δέκτες! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5228118#post5228118 Φιλε ειχες βαλει και εναscreenshot με λινκ απο dropbox που πλεον δεν λειτουργει.Μπορεις να το ξαναποσταρεις; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Φιλε ειχες βαλει και εναscreenshot με λινκ απο dropbox που πλεον δεν λειτουργει.Μπορεις να το ξαναποσταρεις; Ναι φίλε μου απ' το dropbox την είχα σβησει κατά λάθος κάποια στιγμή! Είναι η 2η φωτό που θα δεις σ' αυτό το post μου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6012943#post6012943 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σε σχέση βέβαια με την πάνω φωτογραφια, στην ουσια δεν εχεις ουσιαστικές διαφορές. 16 δορυφόρους κλειδωνες πριν, και 16 μετα. Μονο λίγο η ένταση αυξήθηκε. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Σε σχέση βέβαια με την πάνω φωτογραφια, στην ουσια δεν εχεις ουσιαστικές διαφορές. 16 δορυφόρους κλειδωνες πριν, και 16 μετα. Μονο λίγο η ένταση αυξήθηκε. Προφανώς όμως αυτό ήταν το πρόβλημα μου! Το θέμα όλο είναι ότι η "δουλειά" μου έγινε ;) Είχα πολύ έντονο πρόβλημα αποσυνδέσεων. Έβγαινες για πλοήγηση στην πόλη (αλλά και έξω απ' αυτήν) και ανα 8-10 λεπτά έχανε τους δορυφόρους και περίμενες μέχρι να τους βρει για να συνεχίσεις την πορεία σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά ξέρετε αν στο sygic ο ελληνικός χάρτης grc.ta.2014.06 που είναι της τομτομ σε σχέση με της grc.nt.2014.09 της navtec άραγε ποιοι είναι ποιο καλοί αποδεδειγμένα με περισσότερες λεπτομέρειες pois κλπ για μας εδώ στην Ελλάδα και γιατί ?? Οεο?? :happy: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Kαλησπερα!Τωρα πηρα πίσω το κινητο απο την προκορτντια το οποίο το εδωσα για το γνωστό προβλημα με το Gps.Eγινε αλλαγη του πισω καλυματος!Βγηκα στο μπαλκονι να τεσταρω το gps και διαπιστωσα οτι δεν κελιδωνει σε κανεναν δορυφορο.Πριν κλειδωνε και σε εναν.Τι διαολο γινεται?τα ελεγχουν καθόλου? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts