Jump to content

Προβλήματα με GPS

gsir
 Κοινοποίηση

Εσύ έχεις θέμα με το gps;  

266 members have voted

1. 1. Εσύ έχεις θέμα με το gps;

• Ναι
    • Όχι
    • Δεν χρησιμοποιώ το gps για πλοήγηση
    • Eίχα πρόβλημα που λύθηκε με αντικατάσταση συσκευής

Recommended Posts

Απ' ότι βλέπω όμως όλοι αναφέρετε ότι υπήρξε λύση σε κάποιο πρόβλημα με τις τοποθεσίες μέσω wifi, στο gps αυτό καθ' αυτό χωρίς data ή wifi προσφέρει καμιά βελτίωση;

• Απαντήσεις 669
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απ' ότι βλέπω όμως όλοι αναφέρετε ότι υπήρξε λύση σε κάποιο πρόβλημα με τις τοποθεσίες μέσω wifi, στο gps αυτό καθ' αυτό χωρίς data ή wifi προσφέρει καμιά βελτίωση;

ναι εφτιαξε και το gps γιατι εμενα πριν κανω αυτα που αναφερει ο φιλος πιο πανω εβρισκε δυσκολα δορυφορο και τον εχανε τωρα πλεον βρισκει με την μια...

ναι εφτιαξε και το gps γιατι εμενα πριν κανω αυτα που αναφερει ο φιλος πιο πανω εβρισκε δυσκολα δορυφορο και τον εχανε τωρα πλεον βρισκει με την μια...

Τότε όλα μια χαρά, μπράβο στον φίλο για την πληροφορία :) μένει να μας επιβεβαιώσει και ο άλλος φίλος που τρέχει, αν βγάζει πλέον σωστά την διαδρομή στους γύρους που κάνει.

Αυτό που λέει ο φίλος έχει σχέση με το AGPS και τα DATA είτε είναι με Wifi είτε 3G δεν έχει καμία σχέση με την ακρίβεια του στίγματος χωρίς δεδομένα, τις αποσυνδέσεις του GPS και πόσο γρήγορα πιάνει τους δορυφόρους.

Το πρόβλημα όντως διορθώνεται με την τελευταία έκδοση των Google Services δλδ με δεδομένα ανοιχτά βρίσκει αμέσως τοποθεσία κάτι που δεν έκανε με την προηγούμενη έκδοση.

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Εμένα σήμερα άρχισε πάλι τα δικά του με δεδομένα,δεν βρίσκει που είμαι μόνο με δεδομένα και έχω 4.3 play services

Εμένα σήμερα άρχισε πάλι τα δικά του με δεδομένα,δεν βρίσκει που είμαι μόνο με δεδομένα και έχω 4.3 play services
περιεργο μου φενετε αρχικα σου δουλεψε?

περιεργο μου φενετε αρχικα σου δουλεψε?

4.2.2 άψογα και στην 4.4.2 εδώ και μια εβδομάδα άψογα..

Βασικά να το διατυπώσω πιο σωστά,βρίσκει τοποθεσία(σε άλλη οδό κοντά από εκεί που ειμαι) αλλά όχι ακριβής,έχει μεγάλη ακτίνα κύκλου..

Edited by andrewk

4.2.2 άψογα και στην 4.4.2 εδώ και μια εβδομάδα άψογα..

Βασικά να το διατυπώσω πιο σωστά,βρίσκει τοποθεσία(σε άλλη οδό κοντά από εκεί που ειμαι) αλλά όχι ακριβής,έχει μεγάλη ακτίνα κύκλου..

Εντάξει τοτε αυτο δεν νομιζω να ειναι μεγαλο προβλημα ;)

Ενημερωση σχετικα με το θεμα που ειχα με το gps και τις υπηρεσιες τοποθεσιας...

Θελω να πω ενα μπραβο στο service της lg(να λεμε και τα καλα) διοτι χωρις να πληρωσω μια και χωρις να εχει το παραμικρο το κινητο μου,μου το επισκευασε μεσα σε δυο μερες.

Το πορισμα ηταν...αλλαγη πλακετας.τωρα εχω νεο imei και νεο serial nymber(πριν αρχιζε απο 309,τωρα απο 403).

Μεχρι στιγμης οι υπηρεσιας τοποθεσιας δουλευουν αψογα!

Πάντως εμένα 402 6ΝΕ κλειδώνει σε 5" χωρίς δεδομένα.

Πεντακοσιες φορες εχουμε πει οτι το προβλημα δεν ειναι αν κλειδωνει γρηγορα ή οχι. Το θεμα ειναι να μην κανει αποσυνδεσεις οταν γινεται η πλοηγηση.

Δηλαδη εσυ μπορει να εχεις προβλημα. Δοκιμασε το σε μια.μεγαλη διαδρομη με μονο τον gps δεκτη και παρακολουθα το απο κοντα μηπως διαπιστωσεις αποσυνδεσεις. Μακαρι οχι.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πεντακοσιες φορες εχουμε πει οτι το προβλημα δεν ειναι αν κλειδωνει γρηγορα ή οχι. Το θεμα ειναι να μην κανει αποσυνδεσεις οταν γινεται η πλοηγηση.

Δηλαδη εσυ μπορει να εχεις προβλημα. Δοκιμασε το σε μια.μεγαλη διαδρομη με μονο τον gps δεκτη και παρακολουθα το απο κοντα μηπως διαπιστωσεις αποσυνδεσεις. Μακαρι οχι.

δεν υπαρχει πουθενα να πατησω like!!!

ε ποσες φορες θα γράψουμε οτι το προβλημα ειναι στις αποσυνδέσεις δεν μπορω να καταλαβω.

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Eγω εχω το κινητό από την Παρασκευη και ειχα ενα προγραμμα πλοηγησης στο προηγούμενο τηλέφωνο, αγορασμένο,το mireo που δυστυχως με τις οδηγιες που ειχε στη συσκευασια του δεν μπορω να το κατεβασω στο κινητό μου και να κάνω δοκιμη να σας πώ.Το μονο που εκανα βγηκα στο μπαλκόνι με το gps test και βρηκε 24 δορυφόρους και συνδεθηκε αρκετά γρηγορα σε 10 από αυτούς.

Αν εχει κάποιος κάποια ''δωρεάν'' λύση για να βάλω κάποιο καλό πρόγραμμα πλοήγησης ας μου στείλει ενα pm...;)

Eγω εχω το κινητό από την Παρασκευη και ειχα ενα προγραμμα πλοηγησης στο προηγούμενο τηλέφωνο, αγορασμένο,το mireo που δυστυχως με τις οδηγιες που ειχε στη συσκευασια του δεν μπορω να το κατεβασω στο κινητό μου και να κάνω δοκιμη να σας πώ.Το μονο που εκανα βγηκα στο μπαλκόνι με το gps test και βρηκε 24 δορυφόρους και συνδεθηκε αρκετά γρηγορα σε 10 από αυτούς.

Αν εχει κάποιος κάποια ''δωρεάν'' λύση για να βάλω κάποιο καλό πρόγραμμα πλοήγησης ας μου στείλει ενα pm...;)

Kανε ενα search στο google για sygic.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα ειχα πολυ ασχημη εμπειρια ...βρηκα το κινητο μεταχειρησμενο και πηγα να το παρω 2 μηνων κινητο 403 παρτιδα ... Το gps δυστηχως εχανε ακριβεια και εκανε τρελα. Επισης σε loudspeaker mode peakαριζε το ηχειο. Βλεπω οτι τα εκτος Ελλαδας δεν τα καλυπτει η εγγυηση ... Λετε να περιμενω κανα 3-5 μηνες μηπως βγει νεα version pcb ? Στην lg δεν ηξεραν τιποτα . Δεν ξερω τι να κανω μου αρεσει πολυ απο την αλλη το μονο που με συγκινει ειναι το xiaomi mi3 ... Λετε να λυθει το θεμα επισημα ?? Πολυ σημαντικο το gps για τη δουλεια μου .
iphone happy owner

Σημερα ειχα πολυ ασχημη εμπειρια ...βρηκα το κινητο μεταχειρησμενο και πηγα να το παρω 2 μηνων κινητο 403 παρτιδα ... Το gps δυστηχως εχανε ακριβεια και εκανε τρελα. Επισης σε loudspeaker mode peakαριζε το ηχειο. Βλεπω οτι τα εκτος Ελλαδας δεν τα καλυπτει η εγγυηση ... Λετε να περιμενω κανα 3-5 μηνες μηπως βγει νεα version pcb ? Στην lg δεν ηξεραν τιποτα . Δεν ξερω τι να κανω μου αρεσει πολυ απο την αλλη το μονο που με συγκινει ειναι το xiaomi mi3 ... Λετε να λυθει το θεμα επισημα ?? Πολυ σημαντικο το gps για τη δουλεια μου .

Τα εκτoς Ευρωπης δεν καλυπτει η LG Hellas οπως και ολα τα 32αρια.

Κι εγω το Μi3 θα επαιρνα αν δεν ηταν τοσο μεγαλο. Κριμα, σαν πλακακι ειναι.

Ειμαι MIUI φαν και εχω ξενερωσει απιστευτα που το μονο που υπαρχει ειναι μια beta της κακιας ωρας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες να πω και γω πως το κινητο αγορασμενο παρασκευη 402 παρτιδα δεν παρατηρησα κανενα προβλημα.. κλειδωνει πολυ γρηγορα και δεν εχασε πουθενα σημα σε μια διαδρομη 10 λεπτων που το δοκιμασα κρατημενο στο χερι ενω οδηγουσα.. τωρα ψαχνω να βρω μια θηκη για να το κραταει στο αμαξι για να το δοκιμασω πιο εκτενως...
dum spiro spero

2 μηνών και 403 παρτίδα δεν γίνεται φίλε. 403 παρτίδα είναι τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν Μάρτιο 2014

παιδες να πω και γω πως το κινητο αγορασμενο παρασκευη 402 παρτιδα δεν παρατηρησα κανενα προβλημα.. κλειδωνει πολυ γρηγορα και δεν εχασε πουθενα σημα σε μια διαδρομη 10 λεπτων που το δοκιμασα κρατημενο στο χερι ενω οδηγουσα.. τωρα ψαχνω να βρω μια θηκη για να το κραταει στο αμαξι για να το δοκιμασω πιο εκτενως...

Φιλε με μια γρηγορη ματια δεν ειδα κατι επωνυμο απο lg οποτε σου προτεινω την βαση που εχω και εγω στο αμαξι μου απτο παλιο μου κινητο!! Ειναι πολυ καλη σταθερη και αξιοπιστη!! Με μαξιλαρακια δεξια αριστερα και στην βαση για να μην γρατζουνιστη το κινητο ποτε!! Μην πας και παρεις καμια κινεζικη με 5-10 € δεν αξιζει παρε αυτη που σου λεω ειναι αριστη στην κατηγορια της !!! http://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhths.html?from=catspan&keyphrase=samsung+car+holder+ee-v200 ;) :p ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Να πω και γω οτι απο τοτε που εκανα αναβαθμιση σε 4.4.2 οι αποσυνδεσεις σταματησαν,και το εχω τεσταρει αρκετες φορες,ημουν ετοιμος να το σουταρω αλλα με κιτκατ ειδα φοβερες βελτιωσεις και σε αλλα θεματα.Απορω που μερικοι γραφουν οτι δεν βλεπουν διαφορα.

2μισι βδομάδες τώρα το τεστάρω ξανά με 4.2.2 μετά το downgrade που έκανα με την πολύτιμη βοήθεια του DjTony τον οποίο και υπερευχαριστώ! :D Με σιγουριά μπορώ να πω ότι δεν έχω καθόλου αποσυνδέσεις, όλες οι εφαρμογές που χρειάζονται GPS δουλεύουν άψογα και η απόκριση σε κάθε περίπτωση είναι ταχύτατη. Πολύ πιο γρήγορο και από το GPS του αυτοκινήτου. Το μόνο ας το πούμε παράξενο είναι ότι μία και μόνο φορά που ήμουν επί της Βασ. Σοφίας με κατεύθυνση προς κέντρο σταματημένη σε φανάρι με έδειχνε ότι είμαι στην αντίθετη πλευρά. Με το που προχώρησα 5 μέτρα όμως το κατάλαβε κατευθείαν. Θ' αργήσω πολύυυυ να ξαναπάω σε 4.4.2...

Θελω να πω ενα μπραβο στο service της lg(να λεμε και τα καλα) διοτι χωρις να πληρωσω μια και χωρις να εχει το παραμικρο το κινητο μου,μου το επισκευασε μεσα σε δυο μερες.

Το πορισμα ηταν...αλλαγη πλακετας.τωρα εχω νεο imei και νεο serial nymber(πριν αρχιζε απο 309,τωρα απο 403).

...να πω επισης οτι χθες δουλεψα το gps(δυο εφαρμογες) σε αποσταση 30χλμ (ημουν σε λεωφοριο) και δεν εκανε ουτε μια αποσυνδεση...ενω παλια μου εκανε μικρες και σταδιακες στην ιδια αποσταση...

Καλησπερα παιδιά,έχω μια επιδότηση και σκέφτομαι για το g2.Τα καινούργια έχουν ακόμα το προβλημα η δεν θα χω κανένα θέμα;

κ εμενα ειναι παρτιδα 310 μεχρι στιγμης δεν βλεπω προβλημα..το δικο σου τι προβλημα υπηρχε?

I Want To Believe

Γενικά οι πρώτες παρτίδες είχαν κάποια θέματα με το GPS και από την 311 και μετά τα προβλήματα μειώθηκαν ή μηδενίστηκαν. Επί της ουσίας και πρόβλημα να βγει από τη στιγμή που η LG το επισκευάζει δεν υπάρχει θέμα και δεν είναι λόγος ούτε καν για να προβληματιστεί κανείς για την αγορά της συσκευής