Nikos_Mpl Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Αν κανατε τη συναντηση από μεσημερακι και μετα θα το ειχες δει από κοντα ;) μακαρι να μπορουσα αλλα ερχομαι να δω τη γυναικα και ο χρονος ειναι πιεστικος..εφυγα 4 το πρωι για Σπαρτη και εριχνε χαλαζι μεχρι τα διοδια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 μακαρι να μπορουσα αλλα ερχομαι να δω τη γυναικα και ο χρονος ειναι πιεστικος..εφυγα 4 το πρωι για Σπαρτη και εριχνε χαλαζι μεχρι τα διοδια.. Αν την επομενη φορα μπορεις μεσημερακι, κατι θα κανουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 ρε παιδιά... που πάτε για καφέδες γενικά; Στο ντακάπως; Νταμπου; Που είναι αυτό; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Δες από κάτω :) https://www.google.gr/maps/@38.2650209,21.7393566,3a,75y,90.73h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1ssR3a9ETXy2cgeuTt7Fde9w!2e0 Οδός : Ηρ. Πολυτεχνείου & Αμερικής Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 ρε παιδιά... που πάτε για καφέδες γενικά; Στο ντακάπως; Νταμπου; Που είναι αυτό; Συνήθως πηγαίνουμε στο Daboos, αν το γράφω καλά. Είναι το πρώην Ab-Fab και είναι στην Ηρώων Πολυτεχνείου, σχεδόν απέναντι από τη Μαρίνα (Λάγιος τώρα). Και εγώ, συνήθως μεσημεράκι μπορώ. Τα πρωινά μου είναι λίγο δύσκολο γιατί είμαι συχνά πρωινός στη δουλειά. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 http://s10.postimg.org/4s7witz3t/Picture0003.png free photo hosting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Συνήθως πηγαίνουμε στο Daboos, αν το γράφω καλά. Είναι το πρώην Ab-Fab και είναι στην Ηρώων Πολυτεχνείου, σχεδόν απέναντι από τη Μαρίνα (Λάγιος τώρα). Και εγώ, συνήθως μεσημεράκι μπορώ. Τα πρωινά μου είναι λίγο δύσκολο γιατί είμαι συχνά πρωινός στη δουλειά. Ααα πες το έτσι να καταλάβω. Πρώην ab-fab... μου πέφτει και λίγο έξω από τα νερά ρε μου να πάρει. Κινούμαι περισσότερο στο κέντρο... anyway! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ααα πες το έτσι να καταλάβω. Πρώην ab-fab... μου πέφτει και λίγο έξω από τα νερά ρε μου να πάρει. Κινούμαι περισσότερο στο κέντρο... anyway! Θα κανεις και λιγο γυμναστικη να βγεις παρα εξω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ααα πες το έτσι να καταλάβω. Πρώην ab-fab... μου πέφτει και λίγο έξω από τα νερά ρε μου να πάρει. Κινούμαι περισσότερο στο κέντρο... anyway! Έλα βρε, η Πάτρα είναι μικρή και οι αποστάσεις κοντά. Επιλέγουμε καφετέριες λίγο πιο έξω για να βρίσκουμε παρκινγκ. Κατά καιρούς πηγαίνουμε και φάρο. Ή μπορούμε να πάμε και στην καφετέρια που πρώτο είχαμε πάει, στην Τριών Ναυάρχων, το ΝΕΟΝ. Κανόνισε οπότε πάμε πάλι να έρθεις, σε χάσαμε. Εγώ τουλάχιστον, έχω να σε δω από τότε που πήγαμε στην tag, στην Αγ. Ανδρέου. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Θα κανονίσουμε καφέ την Κυριακή; Αντώνη έχω ψηθεί πολύ άσχημα για το μότο οπότε φέρτα και τα δύο να αποφασίσω για το χρώμα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Θα κανονίσουμε καφέ την Κυριακή; Αντώνη έχω ψηθεί πολύ άσχημα για το μότο οπότε φέρτα και τα δύο να αποφασίσω για το χρώμα. Αυτή την Κυριακή (15/02/2015) είμαι πρωί, οπότε εάν κανονίσετε το μεσημέρι θα έρθω και εγώ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Τάσο κατά τις 4 θα πάμε λογικά οπότε θα προλάβεις να έρθεις άνετα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 αν κανονίσετε την κυριακή, στείλτε και στο fb αν το θυμηθεί κανείς! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 θα λείπω μάγκες οπότε Μότο,γιοκ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Με καταστρέφεις Αντώνη. Όταν βρεις χρόνο στείλε μου ένα πμ γιατί θέλω να πάρω μια απόφαση... :D Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Θα είμαι και εγώ Πάτρα παιδιά με άδεια οπότε ψήστε το... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Κυριακη μεσημερακι αν ειναι. BLITZ G3 3.3 ROM. Εκει να δειτε. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Το κλείνουμε για 4; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ναι... Θα το γράψω και στο Facebook να το δουν και οι άλλοι. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandroskar Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλημερα παιδια!δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο θεμα για συναντησεις πατρα.ελπιζω να σας γνωρισω απο κοντα αυτη τη κυριακη.μαλλον θα μπορεσω να ερθω.τελικα που θα γινει η συναντηση?στο οπρωην ab-fab? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ναι στο νυν daboos απέναντι από το Λαγιο στη γωνία :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Άιντε να μαζεύεστε σιγά σιγά. :) [Νέα συνάντηση για τα μέλη του myphone στην Πάτρα, την Κυριακή στις 15/02/2015] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Δημητρη δεν αντεξα...... :lol::lol: σε εβαλα στα The Best of Myphone! :up: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Θοδωρή (tpal) Χρόνια μας Πολλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Χρόνια πολλά Θοδωρή! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts