Jump to content

Thunderbird Golden i5s

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Drivers για το κινητό που βρήκες φίλε??

Υπάρχει κανένα link?

Ευχαριστώ!

Αν θελεις κατεβασε το pdanet η το snapea,πρωτεινω το pdanet

http://pdanet.co/a/

• Απαντήσεις 281
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν θελεις κατεβασε το pdanet η το snapea,πρωτεινω το pdanet

http://pdanet.co/a/

Ευχαριστώ!

Μόλις παραλάβω το δοκιμάζω!!!

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Ξαφνικά στα 140 ευρώ το κινητάκι...

Τελικά πρέπει να νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνοι αυτοί οι κινέζοι που μέσα σε μέρες αυξάνουν την τιμή κατα 40%....

Και στο ερώτημα μου γιατί έτσι, μου λένε ότι έχει με τα ίδια λεφτά κάτι kiphone και κάτι airphone... Αλήθεια, είναι όντως τόσο κατώτερα τα αλλά από τα thunderbird?

Κάνω τόσο μεγάλο λάθος νομίζοντας ότι όλα αυτά είναι τα ίδια (αν εξαιρέσεις το goo phone) απλά με αλλά ονόματα? γιατί αν δεις χαρακτηριστικά είναι ακριβώς τα ίδια...

Τα φώτα σας :)

Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2

Τελικά πρέπει να νομίζουν ότι είναι πολύ έξυπνοι αυτοί οι κινέζοι που μέσα σε μέρες αυξάνουν την τιμή κατα 40%....

Και στο ερώτημα μου γιατί έτσι, μου λένε ότι έχει με τα ίδια λεφτά κάτι kiphone και κάτι airphone... Αλήθεια, είναι όντως τόσο κατώτερα τα αλλά από τα thunderbird?

Κάνω τόσο μεγάλο λάθος νομίζοντας ότι όλα αυτά είναι τα ίδια (αν εξαιρέσεις το goo phone) απλά με αλλά ονόματα? γιατί αν δεις χαρακτηριστικά είναι ακριβώς τα ίδια...

Καλησπέρα ΔΕΝ κάνεις κανένα λάθος αυτος ο πωλητής δεν εχει τον Θεό του ενας κολλητός μου παρήγγειλε αυτο http://www.fastcardtech.com/Kiphone-I5S-Lte.html πριν 25 ημέρες και προχθές το έλαβε όπου τι να δούμε ενα Thunderbird-Golden-i5s-6572 ακριβώς ιδιο με το δικο μου καμια μα καμια διαφορά πουθενά! (εννοείται οτι το άνοιξα και μέσα)

Επι τόπου του έστειλα mail οπου του ζητούσα τα ρεστα αφου εγραφε το Kiphone-I5S-Lte ειναι εξ ολοκλήρου μεταλλικό και αυτος μου απάντησε δεν υπάρχει καμιά διάφορα ειναι ακριβώς το ιδιο ΜΑΠΑ τηλέφωνο!

Για τα παραπάνω εχω αποδείξεις για οποιον δεν πιστευει...

http://img716.imageshack.us/img716/1945/al5d.jpg

Εχω και την απάντηση γιατι τσίμπησε την τιμη ο Κινέζος αφού αποσύρθηκε το GOOPHONE απο την αγορά εδω και 3 ημέρες δεν υπάρχει πλέον στο official site...

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα παραθεσω ενα λινκ για οποιον ψαχνετε για κλωνο τετοιου ειδους: http://www.aliexpress.com/item/Real-Goophone-i5S-5S-MTK6572-Dual-Core-Phone-512MB-RAM-Single-Sim-Card-Dual-Camera-Main/1518112562.html

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ Goophone Store

Αλλα δειτε με προσοχή και τα σχολια απο κατω θα βγαλετε καποιο συμπέρασμα....

Edited by spirosmeg
Xiaomi Mi10/128

Σε ποιό site είναι αυτός...???

Μόλις μαζευτούμε καμμιά 30αριά και αρχίζουμε και τον κράζουμε στα σχόλια, μειωθούν οι πωλήσεις, θα δεις πως το ξαναγυρνά στην αρχική τιμή του..???

Σε ποιό site είναι αυτός...???

Μόλις μαζευτούμε καμμιά 30αριά και αρχίζουμε και τον κράζουμε στα σχόλια, μειωθούν οι πωλήσεις, θα δεις πως το ξαναγυρνά στην αρχική τιμή του..???

fastcardtech.com Ξενέρωσα αρκετά με αυτή την αύξηση, αν και το πρόλαβα στην παλιά τιμή...

Απλά μου τη δίνει το θράσσος τους...

Πω, ξενέρωσα με την τιμή. Έχει γενέθλια η ανηψία μου σε 1 μήνα και ήθελα να το παραγγείλω. Ξέρουμε κάποια άλλη εναλλακτική;

Παιδες ειναι αξιοπιστο το fastcardtech?

My Devices:

Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone

Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet

Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted)

Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted)

Εγώ που το έστειλα πίσω και δεν βρίσκουν τον παραλήπτη

Από που το πήρες?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

• Administrators
Παιδες ειναι αξιοπιστο το fastcardtech?

Γράφεις σε λάθος μέρος, έχουμε ξεχωριστό θέμα για τέτοιες συζητήσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493

Modpic.gif

• 3 weeks later...

Μολις παρέλαβα τον γνωστό "κλώνο"! (FastCardTech, 45 μέρες, είχα ήδη ανοίξει dispute δια παν ενδεχόμενο...)

Εξωτερικά, είναι ποιοτικότατο και άριστο!

Εσωτερικά, σηκώνει πολύ κουβέντα...

Το λειτουργικό είναι αργό - άλλα διπύρηνα πετάνε - υποψιάζομαι οτι φταίει η rom, υπάρχουν στο needrom 4-5, υπάρχει κάποια δοκιμασμένη?

Το ροοτάρισμα ήταν εύκολο με το Framaroot

Play store δεν κατάφερα να περάσω (και να δουλέψει για περισσότερο από 1 λεπτό), είτε μέσω apk κατευθείαν (δοκίμασα 3 εκδόσεις) είτε μέσω του κινεζο-store (App store) που περιέχεται

Αλλες εφαρμογές (πχ Android keyboard) πέρασα, αλλα στο Settings > General > Keyboard δεν καταφερα να το κάνω να δουλέψει... (στα SMS δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά)

Τα μενου και τα εικονίδια γυρίζουν στα ελληνικά αλλα μου είναι αδιάφορο

Η κάμερα είναι απλως καλή.-

Το WiFi ειναι εξαιρετικό, σταθερό και δυνατό

Το dispute/claim ειναι μέχρι τις 29/4, θα το δοκιμάσω και αν λειτουργήσει ομαλά (με άλλη rom), θα το κρατήσω, ειναι για χρήστη που θέλει μονο τηλεφωνια και SMS, ισως και μερικές φωτό περιστασιακά...

Να συμπληρώσω οτι ήταν τελείως άδειο από μπαταρια και φορτίζει, αλλα μετά την 1η ώρα φόρτισης, σε ΜΑΥΡΟ φόντο (ειδικά στα άναμμα και στο σβήσιμο), εμφανίζονται κατακόρυφες γραμμές, υποψιάζομαι οτι έχει σχέση με την μπαταρία που ζεσταίνεται λόγω φόρτισης...!

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Συγνώμη αλλα αγοράζετε τηλέφωνα απο αυτο το λαμογιο ακόμα εγω τράβηξα τα ελέη με δαύτον...

Το τηλ. φιλε μου που σου εστειλε ουτε αυτος δεν ξερει απο που κρατάει...

Γενικα παρήγγειλε ενας φιλος ενα Kiphone i5s LTE που θεωρείτε με μεταλλικό καπάκι πίσω και ο fastcardtech του εστειλε σαν αυτο που πήρες και που πήραν ολα τα παιδιά εδω οτι του παραγγείλεις ενα το ιδιο στέλνει....Λαμογιο μεγάλο...

Τωρα απο Flash-αρισμα θα χάσεις το μπούσουλα σου ενα κάρο Rom κυκλοφορούν με πολλά προβλήματα οι περισσότερες με τις κάμερες...

Θελει προσοχη...

Edited by spirosmeg
Xiaomi Mi10/128

Βρε Σπυρο μου, το τηλέφωνο το παρήγγειλα 25 Φλεβάρη, πριν αρχίσουν τα πολλά παράπονα (και οι επισημάνσεις...)

Anyway, είπαμε ποιοτικά δεν είναι κακό...

Τώρα, επί του πρακτέου, εσύ ποια rom χρησιμοποίησες και είσαι καλυμμενος/ευχαριστημένος/λειτουργικός?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Οκ κατάλαβα!

Τωρα πια Rom είχα βάλει και δούλεψαν οι κάμερες και το flash που ειχα πρόβλημα δεν εχω συγκρατήσει το link αμα ψάξεις λιγες σελιδες πιο πίσω ειναι δημοσιευμένες απο ενα συμφορουμητη πρεπει να εχουν βγει και άλλες νομίζω, γενικά αν είσαι τυχερός και σου κάτσει απο την πρώτη εδω θα φανει.

Εγω το τηλ. το έχω δώσει μάλιστα για ανταλλακτικά σε ενα παλικάρι απο εδώ διοτι ειχα την ατυχία και ειχε σπάσει η οθόνη του...

Xiaomi Mi10/128

θα με τρελάνει αυτό το ios theme...

Παιδιά μπορεί κανείς να μου πει κανείς που μπορώ να τικάρω to unknow sources που έχει το android ώστε να μπορώ να κάνω install εφαρμογές??

Δε μπορώ να το βρω πουθενά...

Επιπλέον δε με αφήνει να περάσω καμία Rom Με flashtools...

Δε βρίσκει λέει το Nand flash... (έχω περάσει σε καμιά 10αριά κινητά με flashtools ROM, αλλά με αυτό κάτι κάπου κολαει...)

Μπορεί κανείς να βοηθήσει??

Ευχαριστώ!

θα με τρελάνει αυτό το ios theme...

Παιδιά μπορεί κανείς να μου πει κανείς που μπορώ να τικάρω to unknow sources που έχει το android ώστε να μπορώ να κάνω install εφαρμογές??

Δε μπορώ να το βρω πουθενά...

Επιπλέον δε με αφήνει να περάσω καμία Rom Με flashtools...

Δε βρίσκει λέει το Nand flash... (έχω περάσει σε καμιά 10αριά κινητά με flashtools ROM, αλλά με αυτό κάτι κάπου κολαει...)

Μπορεί κανείς να βοηθήσει??

Ευχαριστώ!

Αν θυμαμαι καλα ειναι στο γενικα,προσβασιμοτητα κατω κατω.

Καλητερα μη του περνας αλλη ρομ απο αυτες που εχει στο needrom το πιθανοτερο ειναι να πεσεις σε ασυμβατοτητα της καμερας και του flash.

Αλλα αν και παλι θες να το κανεις ισως να χρειαζεται να πατησεις το κουμπακι reset που εχει αναμεσα στη καμερα και το φλας.

Παιδια εγω ενα θα σας πω,οσο ποιο μακρια γινεται απο το συγκεκριμενο κινητο,ειναι ο ορισμος του 'μαπα το καρπουζι' και γενικα υπαρχουν 10 φορες καλητερες επιλογες σε αυτα και πολλες φορες λιγοτερα χρηματα.

Αν θυμαμαι καλα ειναι στο γενικα,προσβασιμοτητα κατω κατω.

Καλητερα μη του περνας αλλη ρομ απο αυτες που εχει στο needrom το πιθανοτερο ειναι να πεσεις σε ασυμβατοτητα της καμερας και του flash.

Αλλα αν και παλι θες να το κανεις ισως να χρειαζεται να πατησεις το κουμπακι reset που εχει αναμεσα στη καμερα και το φλας.

Παιδια εγω ενα θα σας πω,οσο ποιο μακρια γινεται απο το συγκεκριμενο κινητο,ειναι ο ορισμος του 'μαπα το καρπουζι' και γενικα υπαρχουν 10 φορες καλητερες επιλογες σε αυτα και πολλες φορες λιγοτερα χρηματα.

Είναι απίστευτο...

ΚΑι αλλού διάβασα ότι είναι εκεί, αλλά έμενα μου έχει μόνο 3-4 επιλογές στην καρτέλα αυτή, αλλά καμία για το unknow sources...

Πωπω μπελάς χαχαχαχα :D

Θα ήθελα να κάνω μια τελευταία ερώτηση...

Επειδή παλεύω από το μεσημέρι με το κινητό, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, μπορεί μήπως κάποιος κάτοχος που φλάσαρε άλλη ROM να μου πει γιατί μου βγάζει το παρακάτω Error, όταν πάω να περάσω άλλη ROM (έχω δοκιμάσει άπειρες και σε όλες μου βγάζει το ίδιο)???

Ξέρει μήπως κάποιος να μου πει τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω??

Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων...

Εγκατάσταση rom, δεν μπορεσα να κάνω - το flashtool δεν αναγνωρίζει κλειστή συσκευή...

Εκανα reset και θα το δοκιμάσω κανα 2 24ώρα...

ΑΝοιξα το τηλεφωνο (εχω pentalobe κατσαβιδι) και έχει μέσα 1200mAh μπαταρια και ΔΕΝ έχει SD card...!

Εβαλα Google Play store & Google Android keyboard και λειτουργουν.

Αυριο θα το δοκιμάσω και με SIM

[ATTACH]43845[/ATTACH]

Εχουν ενδιαφέρον τα ακόλουθα στον dialer:

*#33#* enter engineer mode

*#15963#* change boot logo and other things

*#08#* change memory value

Ειδικά με το τελευταίο, δηλώνεις RAM, σε ΟΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΝΗΜΗ θες!!!!

Εβαλα "real value" και είδα οτι η rom είναι 6Mb!

Συμφωνώ πάντως με τους προλαλήσαντες, η εμφάνιση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ λόγος για να αγοράσει κάποιος αυτή την συσκευή,

χίλιες φορές ένα Doogee DG110 ή ένα Jiayu F1 (αμφότερα 4.0", στα $80 περίπου)

Edited by asot

Θα ήθελα να κάνω μια τελευταία ερώτηση...

Επειδή παλεύω από το μεσημέρι με το κινητό, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, μπορεί μήπως κάποιος κάτοχος που φλάσαρε άλλη ROM να μου πει γιατί μου βγάζει το παρακάτω Error, όταν πάω να περάσω άλλη ROM (έχω δοκιμάσει άπειρες και σε όλες μου βγάζει το ίδιο)???

Ξέρει μήπως κάποιος να μου πει τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω??

Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων...

Σε τι file system ειναι τα αρχεια που εχει η ρομ που προσπαθεις να περασεις;

Αν θελεις δωσε και ενα λινκ της ρομ και πες μας ποια εκδοση εχεις,την 132 η 135.

Σε τι file system ειναι τα αρχεια που εχει η ρομ που προσπαθεις να περασεις;

Αν θελεις δωσε και ενα λινκ της ρομ και πες μας ποια εκδοση εχεις,την 132 η 135.

Φίλε μου σα να έβγαλα μια μικρή άκρη...

Δεν περνιέται καμία ROM διότι είναι A131MW και δε βρίσκω καμία μα καμία που να είναι για αυτή την έκδοση... (το βρίκεις πατόντας *#3322#*

Η ερώτησή μου είναι πλέον αν μπορώ να φλασάρω μέσω flashtools μόνο το system.img από μια ROM των Α135 χωρίς να έχω πρόβλημα...

Έχω ψυλομπερδευτεί, αν και το έχω φέρει σε ικανοποιητικό σημείο!

Αν μπορούσα να αλλάξω και το εικονίδιο από το google playstore και να του βάλω αυτό του IOS θα ήταν τέλειο, αλλά δε με αφήνει ο Launcher (εκτός αν ξέρετε κανέναν άλλον τρόπο)

Σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις!

(2 rom που δοκίμασα είναι: http://www.needrom.com/mobile/thunderbird-i5s-golden-mtk6572/ και http://www.needrom.com/mobile/thunderbird-i5s-gold/

Δεν περνιέται καμία ROM διότι είναι A131MW και δε βρίσκω καμία μα καμία που να είναι για αυτή την έκδοση... (το βρίκεις πατόντας *#3322#*)

Τώρα μάλιστα, βγάζουμε άκρη!

A131MW_NBS_2014/02/18 βλέπω και γω, οπότε δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο προς το παρόν (αν κατάλαβα καλά...)

Τώρα μάλιστα, βγάζουμε άκρη!

A131MW_NBS_2014/02/18 βλέπω και γω, οπότε δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο προς το παρόν (αν κατάλαβα καλά...)

Χαχαχα θα βγάλουμε άκρη και με τον κινέζο!!

Που θα πάει :D

Ήδη μου δουλεύει μια χαρά, αν και θα το ήθελα λίιιγο πιο smooth και με άλλα εικονίδια στο menu (να μπορώ να βάζω εγώ στα apps όποια εικονίδια θέλω)

Κατα τ'άλλα είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος... Έχει να πέσει πολύ δούλεμα σήμερα...

Καλή συνέχεια!! ΚΑι αν κάποιος βρει κάτι για την Α131 έκδοση ας μπει στον κόπο να ποστάρει!!

Ευχαριστώ!!