zakailiou Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ποια έκδοση Antutu ( μην πετάμε ένα ξερό νούμερο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkakajim88 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 5.1 Αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδια μια απορια,εχω την rom 1435 custom,οταν ειχα την 4.2.2 μου ειχε μια επιλογη που ανοιγα πολλα παραθυρα ενω στην κυρια οθονη εκανα κατι αλλο πχ ημουν στο ιντερνετ και παραλληλο εικονιδιο εβλεπα youtube ληπει μαλλον ξερει κανεις τιποτα? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδια μια απορια,εχω την rom 1435 custom,οταν ειχα την 4.2.2 μου ειχε μια επιλογη που ανοιγα πολλα παραθυρα ενω στην κυρια οθονη εκανα κατι αλλο πχ ημουν στο ιντερνετ και παραλληλο εικονιδιο εβλεπα youtube ληπει μαλλον ξερει κανεις τιποτα? Ευχαριστω πολυ Καλημερα Κωστα...ολες οι εφαρμογες που ''τρεχουν''μπορεις να τις βρεις με παρατεταμενο πατημα στο κατω κεντρικο σημειο της συσκευης....αναδυεται ενα παραθυρο και με ενα απλο πατημα διαλεγεις ποια εφαρμογη θελεις να διαχειριστεις οπως επισεις να τις κλεισεις μια μια η ολες μαζι....αν καταλαβα καλα την ερωτηση γιατι πανω απο δυο ωρες δεν ειχα την 4.2.2 και δεν την ξερω καθολου :) Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Φιλε μου μπορουσα να ειμαι ιντερνετ και απο πανω απο το ιντερνετ ηταν ενα αλλο παραθυρο που εβλεπες το youtube και μπορουσες να το μεγενθηνεις να το μικρηνεις οτι ηθελες και ακομα να ανοιξεις και αλλο παραθυρο ξανα απο πανω με τα email πχ και να φαινονται ολα στην οθονη ειχε η 4.2.2 ενα ορθογονιο τετραγονακι στα δεξια και μολις το παταγες ανοιγε τα προγραματα που ηθελες να ανοιξεις ξανα,οχι το στρογγυλο με τις συντομευσεις αλλο ειναι αυτο φιλε μου Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 καλο ακουγεται,αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στην 4.4.2 του baralajbi και γνωριζει καποιος ? Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Δεν υπαρχει τελικα δυστηχως με βολευε πολυ οταν εκανα αγορες απο ebay η οταν διαβαζα κατι ενω ειχα ανοιχτει την μεταφραση google Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) Κοιταχτε προς το τελος να δειτε τι εννοω Εδω παιδια ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η 1437 την εχει αυτην την επιλογη? Οποιος μπορει να μας πει ενω την εχει στο κινητο του Edited September 24, 2014 by kosgreece Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 μηπως εννοειται την επιλογη wide touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Οχι φιλε μου αυτη ειναι μια αλλη pocket mode την λεει στο βιντεο Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Μακαρι να την εχει η 1437 Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pariah Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αυτό που περιγράφεις είναι το multi-tasking. Το έψαχνα και εγώ στην 4.4.2 αλλά νομίζω δεν υπάρχει έτσι, πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Ναι αυτο ειναι το χερεταμε αυτο οποτε Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oryon.multitasking το εβαλα για δοκιμη, ανοιγει σε παραθυρα σχεδον ολες τις εφαρμογες, εχει κλειδωμενες μερικες για να το αγορασεις.... Edited September 24, 2014 by tsarlam Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 ναι φιλε μου αλλα δεν ειναι απο την μανα του δυστηχως,κακος που δεν το εχει μεσα ομως,η 1437 ουτε αυτη φανταζομαι το εχει Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis2000 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 εδω και μέρες προσπαθώ να κατεβάσω αυτη τη ρομ https://docs.google.com/fi...NmcENnRnM/edit οπως λετε στη πρωτη σελίδα και δεν με αφήνει ...... ξερει κανεις γιατι και τι αλλο μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 εδω και μέρες προσπαθώ να κατεβάσω αυτη τη ρομ https://docs.google.com/fi...NmcENnRnM/edit οπως λετε στη πρωτη σελίδα και δεν με αφήνει ...... ξερει κανεις γιατι και τι αλλο μπορω να κανω ? Διόρθωσε το link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 H κατεβασε το απο εδω http://pan.baidu.com/wap/link?uk=3828065143&shareid=2951111036&third=0 στην δεξια μπλε γραμμη πατα Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis2000 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 μπορει καποιος να γραψει ποση ωρα μενει ανοιχτη η οθονη?η και ενα screenshot δεν θα ηταν κακο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 ποτε θα βγει η 1439 custom παιδια? Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος, πως μπορούμε να βάλουμε στο speed dial κάποια επαφή-τηλεφωνικός αριθμός και (ενώ έχουμε ορίσει το τηλέφωνο να χρησιμοποιεί τη SIM1 για όλες τις κλήσεις) όταν το πατάμε να καλεί από τη SIM2 η συγκεκριμένη επαφή-τηλεφωνικός αριθμός; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainluton Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 καλησπέρα σας,πρώτη φορά στο σαιτ σας... θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει το εξής πριν μερικές μερες πηρα στα χέρια μου το k910 το έδωσα σε κάποιο γνωστό να του κάνει root κ όλα οκ.το μονό πρόβλημα προς το παρόν που παρατήρησα είναι ότι δεν μου έρχονται πάντα τα μνμ κ όταν με καλεί κάποιος από τις επαφές όταν δεν εχω το +30 εμφανίζεται το όνομά κ όταν το εχω δεν εμφανίζεται...οπότε σβήνω το +30 κ είναι όλα οκ.στα μνμ όμως που έρχονται από την εταιρία με +30 δεν εμφανίζεται..ξέρει κανείς τι μπορώ να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 καλησπέρα σας,πρώτη φορά στο σαιτ σας... θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει το εξής πριν μερικές μερες πηρα στα χέρια μου το k910 το έδωσα σε κάποιο γνωστό να του κάνει root κ όλα οκ.το μονό πρόβλημα προς το παρόν που παρατήρησα είναι ότι δεν μου έρχονται πάντα τα μνμ κ όταν με καλεί κάποιος από τις επαφές όταν δεν εχω το +30 εμφανίζεται το όνομά κ όταν το εχω δεν εμφανίζεται...οπότε σβήνω το +30 κ είναι όλα οκ.στα μνμ όμως που έρχονται από την εταιρία με +30 δεν εμφανίζεται..ξέρει κανείς τι μπορώ να κανω??? να βαλεις σε ολες τις επαφες σου και με +30 και χωρις...υπαρχει και εφαρμογη στο playstore για να το κανει αυτη για εσενα... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.labsii.countrycodefixer για δοκιμασε...να τονισ, δεν εχω δοκιμασει καμια απο τις δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Παιδια μια απορια,εχω την rom 1435 custom,οταν ειχα την 4.2.2 μου ειχε μια επιλογη που ανοιγα πολλα παραθυρα ενω στην κυρια οθονη εκανα κατι αλλο πχ ημουν στο ιντερνετ και παραλληλο εικονιδιο εβλεπα youtube ληπει μαλλον ξερει κανεις τιποτα? Ευχαριστω πολυ Αυτο θες. Στο ανεβασα σε site για να το κατεβασεις. com.lenovo.multiwindow.apk http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=09133125239763573984 Μετα την εγκατασταση κανε restart το κινητο και εισαι κομπλε. Edited September 25, 2014 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts