Jump to content

jimkakajim88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimkakajim88

  1. Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ την CM12.1(τελευταίο version) τον τελευταίο μήνα και κάνα 3-4 φορές στο άκυρο μαύριζε η οθόνη και απλά άναβε ο μπλε φωτισμός δίπλα στο ακουστικό και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα παρά μόνο reboot με πιεσμένο power button για να επανέλθει. Σήμερα έγινε πάλι το μαύρισμα και αφού δοκίμασα πάλι το reboot κατά την διάρκεια των animation,κόλλησε για λίγο και μετά πάλι μαύρισε η οθόνη και άναψε η μπλε ένδειξη. Δοκίμασα μερικά reboot ακόμα άλλα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Να αναφέρω επίσης πως η πρόσβαση στο recovery γίνεται κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα το σκάλωμα το τρώει μόνο στο boot. Καμιά ιδέα ? Edit: Από ότι φαίνεται το κινητό έχει brickαρει και freezαρει στη logo screen. Παρόλα αυτά το recovery εξακολουθεί να ανοίγει κανονικά. Ψάχτηκα λίγο να βρω κάποια λύση απλά ο καθένας προτείνει και κάτι διαφορετικό και επειδή δεν έχω ιδέα γενικότερα είναι δύσκολο να τα βάλω κάτω και να τα κάνω οπότε θα εκτιμούσα λίγη βοήθεια.
  2. Το άφησα για μερικές ώρες που έλειπα από το σπίτι και τώρα που επέστραψα ήταν στην ίδια κατάσταση. Όμως επειδή όπως προείπα και οι λειτουργίες του και η δόνηση ήταν κανονικές έτσι όπως ακούμπησα την οθόνη κατάλαβα πως βρίσκεται στην εισαγωγή Pin. Έβαλα το pin εμπειρικά και μετά από κάνα 2 λεπτά αφού άσπρισε η οθόνη άνοιξε κανονικά. Δεν ξέρω τι παίζει πάντως τώρα λειτουργεί κομπλέ και πάλι. Καλού κακού μια αλλαγή rom θέλω εδώ και καιρό να την κάνω διότι αυτή δεν πρέπει να είναι και πολύ στα καλά της απ όσο έχω καταλάβει. Καμιά πρόταση?
  3. Καλησπέρα σε όλους και όλες. Είμαι κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και 1 χρόνο και κάτι. Όλο αυτό τον καιρό όλα ήταν κομπλέ δεν είχα κανένα θέμα για αυτό και δεν ασχολήθηκα μετά με αλλαγές ROM κτλπ... (Είναι και το πρώτο smartphone που είχα ποτέ και δεν έχω ιδέα από αυτά). Πριν κάνα 2 βδομάδες το κινητό άρχισε να κάνει reboot μόνο του. Το έκανε καμιά 5 φορές στη διάρκεια μιας μέρας και μετά αφότου με κάλεσε κάποιος μαύρισε η οθόνη. Τα πλήκτρα αφής μπροστά άναβαν κανονικά,δόνηση υπήρχε και άκουγα και τον ήχο κλήσης. Απλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά από περίπου 15 λεπτά έφτιαξε μόνο του κανονικά. Μέχρι σήμερα το πρωί. Χθες πάλι έκανε μερικά rebοοt μόνο του και σήμερα το πρωί ενώ άνοιξε κανονικά μετά από 30 λεπτά που χτύπησε το ξυπνητήρι έπαθε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μαύρη οθόνη,φωτίζουν τα αφής,ακούω κανονικά τον ήχο αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχουν περάσει 2 ώρες και ακόμα στην ίδια κατάσταση. Σε κάποια στιγμή μόνο άνοιξε για λίγο,είδα κανονικά τα μενού κτλπ χωρίς να μπορώ όμως να κάνω τίποτα και μετά κάποιος πήρε τηλέφωνο και χτύπησε ο ήχος κλήσης κανονικά αλλά η οθόνη πάλι μαύρη. Καμιά ιδέα κανείς για το τι έχει πάθει??? Μου φαίνεται περίεργο διότι δεν το έχω πειράξει καθόλου.
  4. Προσωπικά με βγάζει 1,5 μέρα,με σχετικά αρκετή χρήση Εφαρμογών αλλά όχι παιχνιδιών. Αν παίζω κανά παιχνιδάκι,1 μέρα την βγάζει πάλι χαλαρά αλλά το βράδυ θέλει φόρτισμα για την επόμενη οπωσδήποτε.
  5. 4.2 αν δεν κάνω λάθος. Αυτή δηλαδή που είχε μέσα,δεν το πείραξα καθόλου ακόμα.
  6. Μία ερώτηση παιδιά για αυτούς που έχουν την Nillkin θήκη. Ενώ το widget που έχω για ώρα,τοποθεσία και καιρό δουλεύει άψογα όταν κλείνω το καπάκι της θήκης η ώρα φαίνεται μια χαρά αλλά από δίπλα στη θερμοκρασία έχει 2 παύλες και στην τοποθεσία γράφει ''add city''. Γνωρίζει κανένας πως μπορώ να το διορθώσω αυτό.Μεταξύ μας,δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αλλά δουλειά δεν είχε ο διάολος...
  7. 5.1 Αν δεν κάνω λάθος
  8. Σήμερα έφτασε και το δικό.Χωρίς να ξέρω πολλά,έχω μείνει ενθουσιασμένος! 1 απορία μόνο.Έτσι όπως μου ήρθε με τη VIBEROM_V.0_1407_2_ST_K910 χωρίς να πειράξω τίποτα χτύπησε score στο Antutu 40110. Tι φάση? :p
  9. Kαι εγώ έχω παραγγείλει από το ίδιο κατάστημα και με την ίδια εταιρία ένα smartphone εδώ και 19 μέρες και είμαι στην ίδια κατάσταση...όποτε άραξε.Έχεις ακόμα! :p Πέρα από την πλάκα,μερικά σχόλια πιο πίσω αν πας πολλά άτομα από το Forum αναφέρουν πως γενικά τελευταία υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις στις παραγγελίες,οπότε δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας.Υπομονή!
  10. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοπό να το πειράξω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον,μιας και είμαι ακόμα άσχετος με τα συγκεκριμένα κινητά. Η παραγγελία έγινε.Τσίμπησα το Κ910 μετά από αμπεμπαμπλόμ με το Κ900 μιας και πραγματικά μου ήταν πολύ δύσκολο να επιλέξω ανάμεσα στα δύο.Στα χαρακτηριστικά μου φαίνεται πως το Κ910 το τρώει το Κ900,παρόλα αυτά δηλώνω ακόμα ερωτευμένος με το Κ900.Ότι ποιο όμορφο έχω δει σε κινητό! :P Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους όσους βοηθήσατε,θέλοντας και μη! :cool:
  11. Kαι δεν είναι οι μόνες.Απλά δεν ξέρω αν οι τιμές τους θα είναι οι ίδιες,γιατί συνήθως στα μαγαζιά είναι λίγο τσιμπημένες.Όπως επίσης δεν ξέρω αν μαζί με τις συσκευές,θα έρθουν και τα περιφερειακά προϊόντα που σου προσφέρουν τα site.Aν και λογικά η εύρεση θήκης ή προστατευτικού οθόνης για τα κινέζικα κινητά θα γίνει ευκολότερη και προς τα μέρη μας. Όπως και να έχει δεν χάνω και τίποτα να περιμένω κανά μήνα ακόμη.Και αν δεν,τα online stores στην θέση τους θα είναι...δεν παν πουθενά! :p Είδομεν!
  12. Τελικά μπορεί να γίνει επέκταση μνήμης στη συγκεκριμένη συσκευή? Μερικά sites λένε γίνεται και αλλά λένε το αντίθετο.
  13. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις προτάσεις σας. Το Xiaomi Mi3 η αλήθεια είναι ότι το φλέρταρα,μιας και διάβασα πολύ καλά πράγματα στο φόρουμ και μου άρεσε αρκετά εμφανισιακά,απλά στα ίδια λεφτά πιστεύω πως το Κ910 συμφέρει περισσότερο ως πακέτο. Δυστυχώς φίλε μου το είδα το Κ920. Αλλά έχω σκοπό να παραγγείλω άμεσα και είμαι σίγουρος πως η τιμή του όταν κυκλοφορήσει θα ξεφεύγει κατά πολύ από το όριο. :p
  14. Γεια σας,γεια σας! Δύο,τρία πραγματάκια θέλω να ρωτήσω. :happy: Είμαι νέος στο φόρουμ και γενικά στα smartphones! (ακόμη και μέχρι σήμερα κυκλοφορώ με κινητό της περασμένης 10ετίας) Τις τελευταίες μέρες λοιπόν σκέφτομαι να πάρω ένα από Κίνα μεριά.Ποιο συγκεκριμένα η μάρκα που με τραβάει είναι η lenovo,καθώς φίλοι μου που έχουν ήδη παραγγείλει έχουν μείνει ευχαριστημένοι και όπως και να το κάνουμε για έναν που δεν έχει ιδέα από κινέζικα smartphones είναι το πιο οικείο όνομα. (για 'υτο άλλωστε ήρθα και εδώ να ακούσω γνώμες) Anywayz,αρχικά αυτό που στάμπαρα είναι το Lenovo S960 VibeX. http://www.minideal.net/lenovo-s960-vibe-x-smartphone-5-full-hd-gorilla-glass3-6-9mm-thin-mtk6589t-1080p-2gb-ram.html Σε αυτή τη τιμή δεν βρήκα κάτι καλύτερο.Όμορφος σχεδιασμός,αξιοπρεπής επεξεργαστής,2GB Ram,καλή ανάλυση και πολύ καλές κάμερες!Όχι τόσο καλή μπαταρία παρόλα αυτά. Στη συνέχεια το μάτι μου έπεσε πάνω στο Lenovo K900 λόγω του εντυπωσιακού κατά εμέ desing του. http://www.minideal.net/original-lenovo-k900-android-4-1-intel-dual-core-2-0ghz-with-5-5-inch-full-hd-13-0mp.html Αρκετά δυνατός επεξεργαστής,καλή Ram,καλή ανάλυση,η μπροστά κάμερα μας τα χαλάει λίγο αλλά κλάιν και κάπως καλύτερη μπαταρία.Με το συγκεκριμένο κόλλησα άσχημα γιατί είναι ότι πιο όμορφο έχω δει σε κινητό.Όποτε ίσως και να το υπερεκτιμώ.Συγχωρέστε με! Τέλος το αμέσως επόμενο που είδα Lenovo K910 Vibe Z. http://www.minideal.net/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-2ghz-with-5-5-inch-fhd-screen-2gb-16gb.html Δυνατός επεξεργαστής επίσης,καλή Ram,πολύ καλές κάμερες(η πίσω δυστυχώς προεξέχει κάπως πράγμα που την καθιστά εκτεθειμένη σε πιθανή πτώση) και ακόμη καλύτερη μπαταρία. Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσω καθώς το 1ο έχει πολύ καλή τιμή,το 2ο με έχει πωρώσει λόγω σχεδιασμού κυρίως και τέλος το 3ο προφανώς είναι καλύτερο από τα άλλα δύο. Εσείς τι λέτε? Τώρα όσο αναφορά το κατάστημα.Δεν έχω ξαναπάρει από αντίστοιχο Online κατάστημα ποτέ.Από όσα διάβασα μέσα στο forum ξεχώρισα 3. Μinideal,To2c,vickmall. To minideal είναι το μόνο που γνώριζα από πριν γιατί είχε πάρει ένας φίλος από εκεί και όλα κομπλέ.Επίσης η επικοινωνία είναι πολύ εύκολη(κάτω από όποιο κινητό θες γράφεις ότι θέλεις και μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα σου απαντάνε).Το ίδιο ισχύει και για το Το2c.Γράφεις από κάτω ότι θες και περιμένεις απάντηση.Στο vickmall παρόλα αυτά δεν υπάρχει αυτό το σύστημα,όποτε θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου πει πως επικοινωνώ με το κατάστημα κυρίως μετά την παραγγελία για τις τελευταίες λεπτομέρειες (Root,Installs,Check,Send as gift κτλ) Τέλος να πω πως δεν έχω αποκλείσει καμία μάρκα,είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση σας.Απλά θα ήθελα η τιμή να κυμαίνεται εκεί γύρω. 150-220 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! :)
×
×
  • Create New...