domokos Δημ. February 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Το κινητο ειναι dual active τελικα.Δηλ αν μιλας στο ενα νουμερο και σου κανουν κλήση στο αλλο βλεπεις οτι εχεις δευτερη γραμμη.Δηλ δεν σου βγαζει το αλλο νουμερο κλειστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδιά κανένα ολοκληρωμένο review παίζει για εμάς τους αναποφάσιστους?? Κάποιος που το πήρε και έχει να μας πει 4-5 βασικές εντυπώσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδιά κανένα ολοκληρωμένο review παίζει για εμάς τους αναποφάσιστους?? Κάποιος που το πήρε και έχει να μας πει 4-5 βασικές εντυπώσεις?? Τι σε προβληματιζει και το σκεφτεσαι? Εγω εκανα παραγγελεια απο Minideal Την Πεμπτη αλλα θα μου το στειλουν μεχρι αυτη τη Παρασκευη λογω soldout που εχει κανει το κινητο και δεν ειχαν stock. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Φίλε μου ένα δύο βασικά.. Ποιότητα κλήσεων (σήμα/ακρόαση) Ποιότητα Ηχείων Ποιότητα Κατασκευής Ποιότητα Κάμερας Αυτονομία Μπαταρίας Διαχείρηση Μνήμης Αυτά σε γενικές γραμμές.. Μέχρι στιγμής σε αυτές τις 2 σελίδες έχω διαβάσει ότι: Είναι πολύ γρήγορο (οκ λογικό.,..) ότι έχει γρήγορο gps ότι μάλλον έχει καλή κάμερα και ότι είναι dual-sim active Θα ήθελα λιγα ακόμα στοιχεία πριν το παραγγείλω Edited February 17, 2014 by EGRANEROE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εειδη το εχω ψαξει σε πολλα ξενα site με reviews το κινητο ειναι αυτη τηνστιγμη οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα απο ολα τα θεματα. Οσο για την καμερα ειναι τοπ αυτο στο λεω 100%. Ειναι απο την sony! Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εειδη το εχω ψαξει σε πολλα ξενα site με reviews το κινητο ειναι αυτη τηνστιγμη οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα απο ολα τα θεματα. Οσο για την καμερα ειναι τοπ αυτο στο λεω 100%. Ειναι απο την sony! Φίλε μου σου είναι εύκολο να μου στείλεις κανένα λινκ σε πμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Φίλε μου σου είναι εύκολο να μου στείλεις κανένα λινκ σε πμ? http://www.itp.net/596660-lenovo-vibe-z-k910?tab=article&page=2#.UwJh2rYayK0 http://www.gizbot.com/mobile/lenovo-vibe-z-k910-smartphone-hands-on-first-look-015603.html Ενα δυο τωρα στα γρηγορα που βρηκα. Ψαξε στο google τοσα εχει. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ξέρει κάποιος τι τιμή SAR έχει το K910;; Κάπου διάβασα max 1,414w/kg. Τι πάει να πεί max;;;Τόσο είναι ή μεταβάλεται;; Ευχαριστώ Εειδη το εχω ψαξει σε πολλα ξενα site με reviews το κινητο ειναι αυτη τηνστιγμη οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα απο ολα τα θεματα. Οσο για την καμερα ειναι τοπ αυτο στο λεω 100%. Ειναι απο την sony! Θα το είχα πάρει ήδη, αν δεν είχε υψηλό SAR... δυστυχώς έχει 3πλάσιο από τα περσινά Samsung dual, οπότε προσωπικά περιμένω να δω τι κινητά θα ανακοινωθούν στο MWC 2014, ελπίζω σε νέα δυνατά dual Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoskast Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) Για σας και από έμενα,έχει δυο μέρες που παράγγειλα το κιν. απο pantdawill 320 euro αλλά δεν μου έστειλαν ακόμα tracking number,πρέπει να ανησυχώ? Edited February 20, 2014 by christoskast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ελληνικο review για οποιον ενδιαφερεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMAX3LS Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ξέρει κανείς για το SAR;; κάπου διάβασα ότι έχει μεγάλη τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ξέρει κανείς για το SAR;; κάπου διάβασα ότι έχει μεγάλη τιμή Εχει sar 1,4. Ειναι υψηλο αλλα αυτο συμβαινει γιατι το κινητο εχει δυο (αν δεν κανω λαθος) κεραιες. ΟΜΩΣ, η ακτινοβολια εξαρταται απο το αν εχει σημα εκει που βρισκεσαι. Σε σημεια που εχουν καλη καλυψη δικτυου η ακτινοβολια ειναι στην πραγματικοτητα πολυ χαμηλοτερη. 1,4 ειναι η μεγιστη ακτινοβολια που μπορει να εκπεμψει και ειναι αντιστοιχη με πολλα αλλα κινητα της αγορας (βλεπε blackberry). Προσωπικα ειναι ενα απο τα λιγα αρνητικα που βρηκα στο κινητο το οποιο ομως παρηγγειλα γιατι ειναι με διαφορα το καλυτερο dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Χωρις να ξερω αν ισχυει , η συσκευη ειναι dual sim active , οποτε μπορει αυτο να δικαιολογει το υψηλο μεγιστο sar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMAX3LS Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 υπάρχει έκδοση με sd card? http://www.to2c.com/lenovo-k910-tf-card-solution.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Μου ηρθε σημερα το πρωι το κινητο!!!Ακομα το επεξεργαζομαι αλλα αθτο που βλεπω ειναι οτι παει σφαιρα καμια σχεση με το samsung galaxy s3 που ειχα.Στο AnTuTu εβγαλε σκορ 34813!!!!:D:D:D:D:D Σκέφτομαι να το αγοράσω από το to2c.com. Η ROM του πως είναι; Έχεις βρει κάποιο πρόβλημα; Από πλευράς κινέζικων πως τα πάει; Τα έχουν αφαιρέσει όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMAX3LS Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 υπάρχει έκδοση με sd card? http://www.to2c.com/lenovo-k910-tf-card-solution.html το to2c το είχε για κανα δυό μέρες με external card , τώρα όχι :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 το to2c το είχε για κανα δυό μέρες με external card , τώρα όχι :blink::blink::blink: Χαλαρωσε φιλε μου. Απλα σου εδινε καρτα δωρο οχι οτιμπορουσες να την βαλεις στο κινητο... Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMAX3LS Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Χαλαρωσε φιλε μου. Απλα σου εδινε καρτα δωρο οχι οτιμπορουσες να την βαλεις στο κινητο... έγραφε card solution Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Τα bundles που κάνει το to2c τα ονομάζει "solution". Πχ "leather solution" ή "tf card solution". ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (δυστυχώς) έκδοση του K910 με microSD slot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Τελικά κανένας κάτοχος από to2c να μας κάνει ένα Mini review αλλά κυρίως να μας πει αν έχει βρει προβλήματα υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMAX3LS Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 έχει δοκιμάσει κανείς το gps του;;αν ναι , πώς πάει;με ποίες εφαρμογές;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUFC Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου εδώ και μια εβδομάδα. Δουλευει άψογα σε όλα του. Γρήγορο wfi, gps τέλειο σήμα. Μπαταρία με συνεχή χρήση ομιλίας μέσω bluetooth, ψάξιμο με εφαρμογές, σερφάρισμα περίπου 1,5 μέρα. Edited March 7, 2014 by MUFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου εδώ και μια εβδομάδα. Δουλευει άψογα σε όλα του. Γρήγορο wfi, gps τέλειο σήμα. Μπαταρία με συνεχή χρήση ομιλίας μέσω bluetooth, ψάξιμο με εφαρμογές, σερφάρισμα περίπου 1,5 μέρα. Από ποιο κατάστημα το αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου εδώ και μια εβδομάδα. Δουλευει άψογα σε όλα του. Γρήγορο wfi, gps τέλειο σήμα. Μπαταρία με συνεχή χρήση ομιλίας μέσω bluetooth, ψάξιμο με εφαρμογές, σερφάρισμα περίπου 1,5 μέρα. Σου ειναι ευκολο να ζητησεις απο το σιτε που το αγορασες να σου δωσουν το λινκ να κατεβασουμε την ρομ που φορας? Και μπορεις να δεις και να γραψεις ακριβως το ονομα της ρομ? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMAX3LS Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 από τα 16 gb πόσο είναι free??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts